Καλύτερη Φτηνή φιλοξενία WordPress: 10 επιλογές για λιγότερο από 0,99 $ / μήνα

Καλύτερη Φτηνή φιλοξενία WordPress: 10 επιλογές για λιγότερο από 0,99 $ / μήνα

Καλύτερη Φτηνή φιλοξενία WordPress: 10 επιλογές για λιγότερο από 0,99 $ / μήνα
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η εύρεση του σωστού κεντρικού υπολογιστή WordPress είναι αρκετά περίπλοκη από μόνη της – δεν πειράζει να βρεις έναν που είναι καλό και φθηνό. Έχοντας αυτό κατά νου, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τις δικές μας δοκιμές για να προσδιορίσουμε τους καλύτερους φθηνούς παρόχους φιλοξενίας WordPress που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.


Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όσον αφορά τη φιλοξενία, δεν λαμβάνετε πάντα αυτό που πληρώνετε – αρκετοί από τους οικοδεσπότες ιστού που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα έχουν εξαιρετικές βαθμολογίες. Αυτό μας λέει ότι είναι σίγουρα δυνατό να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ λογικών τιμών και καλής απόδοσης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του άρθρου, θα ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες υποστήριξης, τις βαθμολογίες απόδοσης, τις βαθμολογίες των χρηστών, τα μεμονωμένα σχέδια και φυσικά την τιμή κάθε οικοδεσπότη ιστού και, στη συνέχεια, θα δούμε ποιο θα βγει στην κορυφή.

Οι καλύτεροι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας WordPress

Συγκρίνονται οι καλύτεροι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας WordPress

Δεδομένου ότι καλύπτουμε μια χούφτα διαφορετικών φθηνών προσφορών φιλοξενίας WordPress χρησιμοποιώντας πολλαπλά κριτήρια, θα ξεκινήσουμε την επιχείρηση. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε χωρίς χνούδι.

Όσον αφορά τη δοκιμή ταχύτητας, θα χρησιμοποιούμε δύο εργαλεία, το Pingdom και το Load Impact. Η πρώτη μετρά απλώς τις ταχύτητες φόρτωσης, ενώ η τελευταία φόρτωση δοκιμάζει τον ιστότοπό σας προσομοιώνοντας έως και 25 ταυτόχρονους χρήστες που έχουν πρόσβαση σε αυτό για μια περίοδο πέντε λεπτών. Ο ιστότοπος που χρησιμοποιήθηκε για τη δοκιμή ήταν απλώς μια βασική, καθαρή εγκατάσταση του WordPress.

Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Μπλε Χοστ

Το Bluehost είναι μια από τις λίγες εταιρείες φιλοξενίας που προτείνονται επίσημα από το WordPress.org. Αυτό το καθιστά μία από τις πιο βολικές λύσεις στην αγορά. Το Bluehost σάς παρέχει ένα ωραίο προσαρμοσμένο πλαίσιο για τη διαχείριση της εγκατάστασης φιλοξενίας σας, καθώς και όλες τις δυνατότητες που ίσως χρειαστείτε για να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Το Bluehost είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες εκεί έξω – παίρνοντας 450 ψήφους στην έρευνα φιλοξενίας του 2017 (όπου οι χρήστες το αξιολόγησαν 7,93 / 10).

Παρά τη χαμηλή τιμή, παίρνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα με το σχέδιό σας και πρόσβαση σε δωρεάν προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων και εγκαταστάσεις WordPress με 1 κλικ.

Επιλογές υποστήριξης:

Η Bluehost προσφέρει υποστήριξη 24/7, ικανή να επιλύει όχι μόνο διάφορα τεχνικά ζητήματα για εσάς, αλλά και να προσφέρει κάποια καθοδήγηση σχετικά με τους στόχους σας στον ιστότοπο και πώς σχετίζονται με την επιτυχία σας στο διαδίκτυο. Υπάρχει επίσης ένα καλό βάση γνώσεων που μπορείτε να αναφέρετε όποτε χρειάζεται.

Τι λένε οι πραγματικοί χρήστες:

 • Το Bluehost είναι η πρώτη πλατφόρμα φιλοξενίας που συνιστάται ποτέ από το WordPress.org.
 • Το Bluehost κατατάχθηκε 7,93 / 10 από τους χρήστες.
 • Το 23,7% των πελατών της Bluehost είναι για πρώτη φορά στη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Τιμολόγηση

 • Βασικό (2,95 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έναν ιστότοπο, με 50 GB χώρου στο δίσκο και ένα δωρεάν όνομα τομέα. Αυτό δεν είναι κοινό μεταξύ των σχεδίων σε αυτό το σημείο τιμών.
 • Συν (5,45 $ ανά μήνα): Μπορείτε να έχετε απεριόριστους ιστότοπους, μη μετρημένο χώρο ιστότοπου, απεριόριστους λογαριασμούς email και χώρο αποθήκευσης email.
 • Choice Plus (5,45 $ ανά μήνα): Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα όσα έχετε στο Plus, καθώς και πρόσθετο απόρρητο τομέα και αντίγραφα ασφαλείας αυτόματων ιστότοπων. Επί του παρόντος, η ίδια τιμή με την επιλογή, η οποία καθιστά αυτήν την καλύτερη επιλογή.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluehost

Το Bluehost είναι μια καλή επιλογή για χρήστες που προτιμούν λύσεις φιλοξενίας που είναι εύκολο να ξεκινήσετε και έχουν συνολική καλή φήμη στην αγορά. Επιπλέον, το γεγονός ότι παίρνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα μαζί με έναν κεντρικό υπολογιστή 2,95 $ / μήνα είναι απίστευτο.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον παραπάνω σύνδεσμο για το Bluehost. Ωστόσο, είναι ένας σύνδεσμος συνεργατών (που σημαίνει ότι θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια), θα ξεκλειδώσει επίσης έκπτωση 2,95 $ έναντι 3,95 $ για εσάς. Δεν θα λάβετε αυτήν την έκπτωση εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπο Bluehost με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παρά μέσω του παραπάνω συνδέσμου.

Μεταβείτε στο Bluehost

2. Hostinger (www.hostinger.com)

Hostinger

Το Hostinger ήταν εδώ και αρκετό καιρό και ήταν πάντα γνωστοί για τις προσιτές τιμές τους. Ωστόσο! Αυτό που κάνουν με αυτήν την προσφορά είναι προσιτό. Επιτρέψτε μου να το πω…

Το φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας ιστού τους είναι 0,99 $ / μήνα!

Βεβαίως, αυτό ισχύει μόνο για την αρχική περίοδο πληρωμής και, μετά από αυτό, θα χρειαστεί να πληρώσετε 7,99 $ / μήνα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε έναν οικοδεσπότη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα απλό έργο ιστότοπου.

Σε αυτήν τη φθηνότερη ρύθμιση, σας επιτρέπεται να φιλοξενείτε έναν ιστότοπο και να λαμβάνετε επίσης έναν λογαριασμό email. Υπάρχει επίσης 100 GB εύρους ζώνης, το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετό.

Στην κάτω πλευρά, δεν λαμβάνετε δωρεάν πιστοποιητικό SSL, το οποίο είναι bummer και δεν υπάρχουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Γερμανία: 0.39s
 • Σιάτλ, ΗΠΑ: 1,23
 • Τορόντο, Καναδάς: 0.84s
 • Σίδνεϊ, Αυστραλία: 3.25s

Επιλογές υποστήριξης:

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με τη ρύθμιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας, 24/7/365. Υπάρχει επίσης μια χρήσιμη βάση γνώσεων.

Τιμολόγηση

 • Ενιαίο (0,99 $ ανά μήνα): Θαυμάσια αν ξεκινάτε τον πρώτο σας ιστότοπο.
 • Premium (2,15 $ ανά μήνα): Θαυμάσια αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μερικούς ιστότοπους, αλλά δεν περιμένετε καμία από αυτές να έχει τεράστια επισκεψιμότητα. Σας δίνει επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος.
 • Επιχείρηση (3,45 $ ανά μήνα): Ιδανικό για κανονικά έργα ιστότοπου. Σας δίνει δωρεάν SSL και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, καθώς και έναν δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Hostinger

Αυτό είναι απλό, χρησιμοποιήστε το Hostinger εάν θέλετε να εργαστείτε με τη φθηνότερη διαθέσιμη πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται για αυτήν την τιμή δεν είναι πρωτοποριακά, αλλά αυτός ο οικοδεσπότης ολοκληρώνει τη δουλειά!

Μεταβείτε στο Hostinger

3. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Το SiteGround κατατάσσεται σταθερά ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς υπολογιστές WordPress και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Τα σχέδιά τους στο WordPress προσφέρουν δωρεάν μεταφορές ιστότοπων υποστήριξη Git για υψηλότερα σχέδια, και να συμπεριλάβουν τα δικά τους SuperCacher εργαλείο για βελτιωμένες ταχύτητες.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Γερμανία: 0.73s
 • Σιάτλ, ΗΠΑ: 1,35
 • Τορόντο, Καναδάς: 1.13s
 • Σίδνεϊ, Αυστραλία: 2.19

Επιλογές υποστήριξης:

Όσον αφορά την υποστήριξη, ούτε αυτός ο οικοδεσπότης δεν απογοητεύει. Η ομάδα τους είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας (η οποία είναι πολύ γρήγορη απόκριση), εισιτηρίων και τηλεφώνου. Έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων αν χρειαστεί.

Τι λένε οι πραγματικοί χρήστες:

 • Αξιολογήθηκε συνολικά 4,6 / 5.
 • Βαθμολογήθηκε 4,5 / 5 για υποστήριξη με γνώμονα το WordPress.
 • Αξιολόγηση 4,6 / 5 για αξιοπιστία.

Τιμολόγηση

 • Εκκίνηση (3,95 $ ανά μήνα): Ιδανικό για νεοσύστατες επιχειρήσεις και μέτριες επιχειρήσεις που πρέπει να φιλοξενήσουν έναν μόνο ιστότοπο.
 • GrowBig (5,95 $ ανά μήνα): Ιδανικό για επιχειρήσεις με πολλούς ιστότοπους.
 • GoGeek (11,95 $ ανά μήνα): Κατάλληλο για μεγάλες εταιρείες που λαμβάνουν πολλή κίνηση.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το SiteGround

Το SiteGround προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό προηγμένων λειτουργιών WordPress, χαμηλών τιμών και αξιοπρεπούς ταχύτητας. Αυτό το καθιστά μια καλή γενική επιλογή για κάθε τύπο χρήστη WordPress, και ειδικά αν εκτιμάτε τους ιστότοπούς σας που λειτουργούν χωρίς λόξυγκας ενώ εξακολουθείτε να εκτελείτε σε φτηνή φιλοξενία WordPress.

Μεταβείτε στο SiteGround

4. Namecheap (www.namecheap.com)

Όνομα

Ενώ η Namecheap δεν έχει πλέον μηνιαίες τιμές 1 $, εξακολουθούν να είναι ένας απίστευτα προσιτός οικοδεσπότης που προσφέρει φθηνή μηνιαία φιλοξενία WordPress.

Σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων με έδρα τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Παίρνετε έως και 20 GB χώρου στο δίσκο με επιτάχυνση SSD, απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορείτε να εκτελέσετε έως και τρεις ιστότοπους (όλα στο φθηνότερο πρόγραμμα).

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Μελβούρνη: 3.14s.
 • Νέα Υόρκη: 1.11s.
 • Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια: 0.61s.
 • Στοκχόλμη: 2.22s.

Επιλογές υποστήριξης:

Από την εμπειρία μας, δεν υπάρχει τίποτα να διαμαρτύρονται για την υποστήριξη του Namecheap. Έχουν μια καλή βάση γνώσεων, πολλά άρθρα φροντιστηρίων, καθώς και οι εκπρόσωποι της ζωντανής συνομιλίας κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά (τουλάχιστον ένα άτομο με το οποίο μιλήσαμε) και ο χρόνος αναμονής για ζωντανή συνομιλία είναι πολύ μικρός.

Η ρύθμιση του ιστότοπού σας είναι επίσης αρκετά απλή. Μόλις πληρώσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας, το Namecheap σας δείχνει στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τη νέα εγκατάσταση του WordPress (η οποία μπορεί να γίνει μέσω του Softaculous).

Τιμολόγηση

 • Stellar (1,44 $ ανά μήνα): Σας δίνει 20 GB επιταχυνόμενο χώρο στο δίσκο + τη δυνατότητα εκτέλεσης έως και τριών ιστότοπων.
 • Stellar Plus (4,88 $ ανά μήνα): Χωρητικότητα αποθήκευσης, εύρος ζώνης και ιστότοποι με επιτάχυνση SSD.
 • Stellar Business (8,88 $ ανά μήνα): 50 GB καθαρός χώρος δίσκου SSD, μαζί με εύρος ζώνης χωρίς περιορισμούς και απεριόριστους ιστότοπους.

Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε είναι ότι οι παραπάνω τιμές του Namecheap είναι για μηνιαίες πληρωμές, ενώ πολλοί άλλοι φτηνοί οικοδεσπότες WordPress θα απαιτήσουν από εσάς να πληρώσετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων για να λάβετε τόσο φθηνές τιμές.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Namecheap

Ενώ το Namecheap δεν είναι τόσο φθηνό όσο κάποτε, είναι ακόμα απίστευτα προσιτό με μόλις 1,44 $ το μήνα με μηνιαίες πληρωμές ή 24,88 $ για ένα ολόκληρο έτος. Τούτου λεχθέντος, ο Namecheap δεν διαθέτει ούτε λίγο στο τμήμα χαρακτηριστικών του WordPress.

Μεταβείτε στο Namecheap

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • 6 καλύτερα "Φτηνός" Πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας VPS που αξίζει να χρησιμοποιήσετε το 2020
 • 10+ καλύτερα φθηνά θέματα WordPress Premium για το 2020
 • Το WordPress χωρίς διακομιστή έχει νόημα; Shifter vs HardyPress – Κορυφή "Headless WordPress Hosting" Συγκριτικές επιλογές

5. GoDaddy (www.godaddy.com)

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη φιλοξενία. Τα σχέδιά τους στο WordPress καταφέρνουν να συνδυάσουν μια φτηνή τιμή σε επίπεδο εισόδου με ένα δωρεάν όνομα τομέα και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Σε όλους εκτός από το φθηνότερο επίπεδο, λαμβάνετε επίσης ιστότοπους στάσης με ένα κλικ.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Μελβούρνη: 1.83s.
 • Νέα Υόρκη: 0.87s.
 • Άμστερνταμ: 1,49.

Επιλογές υποστήριξης:

Το GoDaddy προσφέρει υποστήριξη 24/7/365 μέσω διαφόρων παγκόσμιων αριθμών τηλεφώνου, καθώς και ζωντανής συνομιλίας. Εχουν επίσης μια λεπτομερή βάση γνώσεων για όλα τα προϊόντα τους.

Τι λένε οι πραγματικοί χρήστες:

 • Αξιολογήθηκε συνολικά 3,5 / 5.
 • Βαθμολογήθηκε 3.3 / 5 για υποστήριξη με γνώμονα το WordPress.
 • Αξιολόγηση 3,7 / 5 για αξιοπιστία.

Τιμολόγηση

 • Βασικό (5,99 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έναν μόνο ιστότοπο και έως και 25.000 μηνιαίους επισκέπτες.
 • Deluxe (12,99 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έναν μόνο ιστότοπο και έως 100.000 μηνιαίους επισκέπτες.
 • Ultimate (19,99 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει δύο ιστότοπους και έως και 400.000 μηνιαίους επισκέπτες.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το GoDaddy

Το GoDaddy είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε μόνο έναν ή δύο ιστότοπους. Είναι επίσης ένας από τους φθηνότερους τρόπους πρόσβασης σε πιο διαχειριζόμενες λειτουργίες τύπου φιλοξενίας WordPress, όπως ιστότοποι στάσης με ένα κλικ.

Μετάβαση στο GoDaddy

6. DreamHost (www.dreamhost.com)

DreamHost

Αρχικά ιδρύθηκε από το 1996, το DreamHost είναι ένας σταθερός στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το DreamHost είναι απλώς συμπαγές, με προσιτές τιμές, καλές βαθμολογίες και μακροχρόνια φήμη.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Γερμανία: 2.06s
 • Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,73
 • Τορόντο, Καναδάς: 0,99
 • Σίδνεϊ, Αυστραλία: 1.80s

Επιλογές υποστήριξης:

Το DreamHost προσφέρει 24/7/365 υποστήριξη από μια εσωτερική ομάδα υποστήριξης που εδρεύει στις ΗΠΑ, η οποία είναι από μόνη της ελκυστική. Ωστόσο, η υποστήριξη 24/7/365 ισχύει μόνο για υποστήριξη μέσω email / εισιτηρίων. Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη από τις 5:30 π.μ. έως τις 9:30 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού καθημερινά. Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά Το DreamHost έχει μια λεπτομερή βάση γνώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτοβοήθεια.

Τι λένε οι πραγματικοί χρήστες:

 • Αξιολογήθηκε συνολικά 4,1 / 5.
 • Βαθμολογήθηκε με 3,9 / 5 για υποστήριξη με γνώμονα το WordPress.
 • Αξιολόγηση 4.1 / 5 για αξιοπιστία.

Τιμολόγηση

 • Κοινόχρηστο Starter (2,59 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έναν μόνο ιστότοπο με απεριόριστη κίνηση και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.
 • Shared Unlimited (7,95 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους μαζί με απεριόριστη κίνηση και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το DreamHost

Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα φανταστικό για το DreamHost όσον αφορά τις λειτουργίες του WordPress, αυτό είναι "λειτουργεί μόνο", που θέλουν όλοι οι περισσότεροι χρήστες. Επιπλέον, το DreamHost υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, κάτι που θα σας δώσει εμπιστοσύνη στη σταθερότητα της φιλοξενίας τους.

Μεταβείτε στο DreamHost

7. Φιλοξενία InMotion (www.inmotionhosting.com)

Φιλοξενία InMotion

Το InMotion προσφέρει φθηνά σχέδια φιλοξενίας WordPress παράλληλα με πληθώρα προηγμένων λειτουργιών, όπως υποστήριξη για WP-CLI και δωρεάν μεταφορά ιστότοπων.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Γερμανία: 3.16s
 • Σιάτλ, ΗΠΑ: 3,35
 • Τορόντο, Καναδάς: 3,55s
 • Σίδνεϊ, Αυστραλία: 3.87s

Επιλογές υποστήριξης:

Οι αλληλεπιδράσεις μας με την ομάδα υποστήριξης του InMotion ήταν σταθερά θετικές. Έχουν ένα ιστορικό για την απάντηση σε αιτήματα ζωντανής συνομιλίας γρήγορα – σε λιγότερο από τρία λεπτά, στην περίπτωσή μας – και επίσης λαμβάνουν κλήσεις τηλεφώνου και Skype.

Τι λένε οι πραγματικοί χρήστες:

* Διατίθεται μόνο μικρό δείγμα δεδομένων

 • Αξιολογήθηκε συνολικά 4.3 / 5.
 • Αξιολόγηση 4.4 / 5 για αξιοπιστία.
 • Βαθμολογία 4.2 / 5 για υποστήριξη.

Τιμολόγηση

 • Έναρξη (3,99 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έως και δύο ιστότοπους και είναι ιδανικό για μέτριες ρυθμίσεις.
 • Ισχύς (5,99 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έως και έξι ιστότοπους και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για χαρτοφυλάκια μικρών ιστότοπων.
 • Pro (13,99 $ ανά μήνα): Περιλαμβάνει προηγμένες επιλογές υποστήριξης και μπορεί να χειριστεί απεριόριστους ιστότοπους. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες ενέργειας.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το InMotion

Οι ταχύτητες φόρτωσης του InMotion δεν είναι οι καλύτερες στην επιχείρηση, αλλά διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης και πολλές προηγμένες λειτουργίες WordPress. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους θεωρούν την απόδοση λιγότερο κρίσιμη από την υποστήριξη στο χέρι.

Μεταβείτε στο InMotion

8. iPage (www.ipage.com)

iPage

Το iPage δεν προσφέρει τόσα πολλά σχέδια WordPress όπως οι ανταγωνιστές του, αλλά περιλαμβάνουν και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως δημοφιλείς προεγκατεστημένες προσθήκες και έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου. Συνολικά, παραμένουν ελκυστικοί στον τομέα της φτηνής φιλοξενίας WordPress.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Μελβούρνη: 1.68s.
 • Νέα Υόρκη: 0,64.
 • Στοκχόλμη: 1.43s.

Επιλογές υποστήριξης:

Παρά τις χαμηλές του τιμές, εκπλήξαμε ευχάριστα από την ποιότητα της υποστήριξης του iPage για χρήστες WordPress. Οι χρόνοι αναμονής για τη ζωντανή συνομιλία τους μπορεί να διαρκέσουν λίγο, αλλά το προσωπικό είναι πεπειραμένο όταν πρόκειται για την πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email.

Τιμολόγηση

 • WP Starter (3,75 $ ανά μήνα): Ιδανικό για μέτριους ιστότοπους, προσφέροντας απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης.
 • WP Essential (6,95 $ ανά μήνα): Περιλαμβάνει βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας και απόδοσης, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για επιχειρήσεις.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το iPage

Πολλοί χρήστες δεν χρειάζονται υπερβολική ευελιξία όσον αφορά τα σχέδιά τους στο WordPress, χρειάζονται απλώς κάτι που λειτουργεί έξω από το κουτί χωρίς υπερβολική φασαρία. Οι μέτριες προσφορές του iPage το καθιστούν ιδανικό για αυτούς τους τύπους χρηστών – παρόλο που το μεγάλο φορτίο των χρηστών προκαλεί ανησυχία.

Μεταβείτε στο iPage

9. HostGator (www.hostgator.com)

HostGator

Το HostGator δεν είχε την καλύτερη φήμη μεταξύ των φιλοξενουμένων του WordPress, παρά τις χαμηλές του τιμές. Ωστόσο, φαίνεται να έχουν κάνει πρόσφατα μια αλλαγή με τα σχέδια φιλοξενίας cloud στο WordPress, τα οποία προσφέρουν δωρεάν αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Secure Sockets Layer (SSL) πιστοποιητικά.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Γερμανία: 1.29s
 • Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,72 δευτ
 • Τορόντο, Καναδάς: 0,85
 • Σίδνεϊ, Αυστραλία: 1.30

Επιλογές υποστήριξης:

Το προσωπικό υποστήριξης του HostGator είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, email και ακόμη και κανονικού παλιού ταχυδρομείου. Με τη ζωντανή συνομιλία, συνήθως δεν χρειάζονται περισσότερο από λίγα λεπτά για να σας απαντήσουν (μεταξύ πέντε και δέκα στην εμπειρία μας) – πολύ γρήγορα, κατά τη γνώμη μας.

Τι λένε οι πραγματικοί χρήστες:

 • Βαθμολογήθηκε συνολικά 3,7 / 5.
 • Βαθμολογήθηκε με 3,9 / 5 για σχέση ποιότητας / τιμής.
 • Αξιολογήθηκε 4.0 / 5 για αξιοπιστία.

Τιμολόγηση

 • Εκκολαπτήριο (2,75 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έναν μόνο ιστότοπο με αξιοπρεπή κίνηση, καθιστώντας τον ιδανικό για μικρά ιστολόγια.
 • Μωρό (3,95 $ ανά μήνα): Φιλοξενεί απεριόριστους ιστότοπους με μέτρια κίνηση. Είναι μια καλή επιλογή για μικρά διαδικτυακά καταστήματα και ιστότοπους υπηρεσιών.
 • Επιχείρηση (5,95 $ το μήνα – όχι τυπογραφικό λάθος): Υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους και είναι μια καλή επιλογή για καθιερωμένες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις με ισχυρές απαιτήσεις.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το HostGator

Το HostGator προσφέρει έναν ελκυστικό συνδυασμό χαμηλών τιμών και καλών ταχυτήτων για ιστότοπους WordPress. Επιπλέον, η υπηρεσία υποστήριξής τους δεν είναι ούτε μισή κακή.

Μεταβείτε στο HostGator

10. Φιλοξενία A2 (www.a2hosting.com)

Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting είναι ένας δημοφιλής ανεξάρτητος κεντρικός υπολογιστής WordPress που προσφέρει μια καλή ισορροπία απόδοσης και προσιτής τιμής. Ένα μοναδικό πλεονέκτημα με το A2 Hosting είναι ότι προσφέρουν μηνιαία φιλοξενία, ακόμη και στις φθηνότερες βαθμίδες φιλοξενίας τους. Και μπορείτε επίσης να αποκτήσετε προεγκατεστημένο WordPress, καθώς και ένα προρυθμισμένο δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών:

 • Γερμανία: 1,37
 • Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,95
 • Τορόντο, Καναδάς: 0,61
 • Σίδνεϊ, Αυστραλία: 2.10

Επιλογές υποστήριξης:

Το A2 Hosting προσφέρει 24/7/365 υποστήριξη μέσω του "Υποστήριξη γκουρού." Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, email ή τηλεφώνου. Και οι πράκτορες υποστήριξης είναι εξοικειωμένοι με το WordPress, εκτός από τις γενικές γνώσεις φιλοξενίας.

Τι λένε οι πραγματικοί χρήστες:

 • Βαθμολογήθηκε συνολικά 3,8 / 5.
 • Βαθμολογήθηκε με 3,8 / 5 για απόδοση.
 • Αξιολόγηση 3,9 / 5 για αξιοπιστία.

Τιμολόγηση

 • Lite (3,92 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει έναν μόνο ιστότοπο με απεριόριστη αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων. Μια καλή επιλογή για βασικούς ιστότοπους.
 • Swift (4,90 $ ανά μήνα): Φιλοξενεί απεριόριστους ιστότοπους και έχει επίσης διπλάσιο πόρο, που σημαίνει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Είναι μια καλή επιλογή για ιστότοπους μεσαίας κυκλοφορίας ή μικρά καταστήματα.
 • Turbo (9,31 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους και διαθέτει Α2 Hosting Turbo λειτουργικότητα για ακόμη γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Μια καλή επιλογή για χρήστες με γνώμονα την απόδοση με προϋπολογισμό.

Πότε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το A2 Hosting

Το A2 Hosting γενικά έχει καλή φήμη στην κοινότητα του WordPress και προσφέρει ένα αστρικό ισοζύγιο απόδοσης έναντι τιμής. Επιπλέον, είναι ένας από τους λίγους οικοδεσπότες που προσφέρουν πληρωμή μηνιαίας φιλοξενίας, γεγονός που καθιστά τη φιλοξενία A2 καλή επιλογή εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος εκ των προτέρων.

Μεταβείτε στο A2 Hosting

συμπέρασμα

Όταν πρόκειται για φτηνή φιλοξενία WordPress, το Hostinger είναι το φθηνότερο σημείο εισόδου, επειδή μπορείτε να πληρώνετε την προσιτή τιμή του 0,99 $ σε μηνιαία βάση. Τα αποτελέσματα απόδοσης είναι επίσης πολύ καλά και πρέπει να είναι αρκετά για να ξεκινήσει ο πρώτος ιστότοπός σας.

Άλλοι οικοδεσπότες μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή ανά μήνα, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε πολλά χρόνια εκ των προτέρων για να λάβετε την καλύτερη τιμή.

Απολαμβάνουμε επίσης το Bluehost, το SiteGround και το A2 Hosting όσον αφορά τη σχέση ποιότητας-τιμής. Τους προτείνουμε βασικά κάθε φορά που κάποιος το ρωτά.

Τούτου λεχθέντος, κάθε μία από τις φθηνές επιλογές φιλοξενίας WordPress που συζητήσαμε σήμερα έχει τα δικά της μοναδικά πλεονεκτήματα, γεγονός που καθιστά όλους τους ισχυρούς διεκδικητές.

Ας τα ρίξουμε μια τελευταία φορά:

Οι καλύτεροι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας WordPress

Φθηνότερο πακέτο
Προγράμματα ειδικά για WordPress?
Λειτουργίες ειδικά για WordPress?
Βαθμολογία υποστήριξης WordPress
Μέσος όρος Ταχύτητα φόρτωσης
Συνολική βαθμολογία χρήστη

Μπλε Χοστ

Hostinger

SiteGround

Όνομα

Πάμε μπαμπά

DreamHost

Σε κίνηση

iPage

HostGator

Φιλοξενία Α2

2,95 $3.42 / 51.963.97 / 5
0,99 $ΟΧΙ1.43 δευτΟΧΙ
3,95 $4.45 / 51.35 δευτ4.6 / 5
1,44 $ΟΧΙ1.77 δευτΟΧΙ
5,99 $3.25 / 51.403.5 / 5
2,59 $3.86 / 51.394.1 / 5
3,99 $3.78 / 53.48 δευτ4.3 / 5
3,75 $ΟΧΙ1,25 δευτΟΧΙ
2,75 $3.32 / 51.04 δευτ3.7 / 5
3,92 $3.54 / 51,263.8 / 5

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η φιλοξενία WordPress?

Η φιλοξενία WordPress είναι ένα είδος φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για να λειτουργεί με το λογισμικό WordPress. Μπορείτε επίσης να περιμένετε να έχετε γρήγορες εγκαταστάσεις WordPress με ένα κλικ, καθώς και άλλες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργούν με το WordPress.

Πώς να αναζητήσετε φθηνή φιλοξενία WordPress?

Το κλειδί όταν ψάχνετε για φθηνή, αλλά ποιοτική φιλοξενία WordPress είναι να το αποκτήσετε μόνο από πολύ αξιόπιστες εταιρείες και να διαβάσετε διαδικτυακές κριτικές πριν από την αγορά. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι δοκιμές απόδοσης που δημοσιεύουν οι αναθεωρητές αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες σας όσον αφορά την ταχύτητα φόρτωσης και την αξιοπιστία.

Πόσα πρέπει να πληρώσω για φθηνή φιλοξενία WordPress?

Κατά μέσο όρο, διαπιστώσαμε ότι οι τιμές της ποιοτικής φτηνής φιλοξενίας για το WordPress ξεκινούν από μόλις 0,99 $ και ανέρχονται σε περίπου 2,95 $ το μήνα.

Παίρνω επίσης ένα όνομα τομέα με φθηνή φιλοξενία WordPress?

Συνήθως όχι, αλλά υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που θα ρίξουν ένα δωρεάν domain name για το πρώτο έτος. Μπορείτε να δείτε τις προσφορές των Bluehost’s και GoDaddy’s για αυτό.

Είναι η υποστήριξη πελατών καλή με φτηνές φιλοξενίες WordPress?

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, εξαρτάται. Ενώ ορισμένες εταιρείες είναι επιτυχημένες, υπάρχουν επίσης φθηνοί πάροχοι που είναι γνωστοί για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών. Το πρώτο όνομα σε αυτήν τη λίστα είναι το SiteGround.

Έχετε απορίες σχετικά με τη χρήση οποιασδήποτε από αυτές τις φθηνές λύσεις φιλοξενίας WordPress; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Πρωτότυπο κείμενο των John Hughes, Karol K και Colin Newcomer.
Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector