7 najboljih alata za izradu mobilnih web stranica u 2020. godini

Prije nego što istražimo koji su najbolji alati za izradu mobilnih web stranica, neka bude pouka povijesti. Nekad je programer izgradio web mjesto. Na toj je stranici prikazano deset stranica za lokalni frizerski salon, a kupci tog salona polako bi ih učitavali u svoje Netscape preglednike.


Ideja mobilne web stranice nije bila u glavi većine ljudi, a da ne spominjem ideju računala u džepu. No svijet se očito promijenio, a Google je svima dao do znanja da se vidljivost web-mjesta prilično oslanja na mobilnu verziju. Nažalost, izgradnja dvije web stranice ili čak jedne odgovarajuće web stranice ispočetka je bol. Tu se igraju alati za izradu mobilnih web stranica.

Iako neki iskusni programeri mogu se rugati ideji korištenja alata za izradu web stranica poput Squarespace ili Wix, mnogi od njih shvaćaju koliko ove platforme mogu biti vrijedne – ne samo za ugodne klijente, već i za poboljšanje njihovih vlastitih marži.

Najbolji alati za izgradnju mobilnih web stranica

Općenito, cilj je s najboljim alatima za izradu mobilnih web stranica ubrzati razvojni proces, a ujedno i stvoriti prekrasnu web stranicu koja izgleda kao da ju je napravio profesionalni radnik. Osim toga, profesionalni programeri i dizajneri još uvijek imaju priliku upasti u datoteke s web lokacijama i dovršiti neko prilagođeno kodiranje.

Dakle, ako želite pronaći alat koji je dobro optimiziran za pružanje izvrsnog dizajna za mobilne uređaje, na pravom ste mjestu! Nastavite čitati da biste saznali o prednostima softvera za izgradnju mobilnih web stranica, zajedno s našim popisom najboljih opcija koje trebate uzeti u obzir.

Ono što čini najboljeg graditelja mobilnih web stranica?

Neke su značajke obavezne prilikom traženja izrade mobilnih web stranica. Većina iskusnih programera koristi ove alate kako bi ubrzali svoj već zauzeti proces dizajniranja. Stoga volimo vidjeti neke od sljedećih elemenata za općenitije olakšavanje razvoja:

�� Predivne i bogate predloške za početak
Razvoj je igra stvaranja nečeg novog, istovremeno izbjegavajući slučajeve izumljanja kotača. Čak i najbolji dizajneri počinju s predlošcima, jer također možete uvesti naprednije promjene pomoću CSS / HTML-a i klijentima ćete morati pružiti brže vrijeme razvoja kada koristite predložak.
�� Odaziv koji zapravo djeluje i izgleda dobro
Gotovo svaki se programer tematike ili tvrtka koja izrađuje web stranice hvali da su predloške odgovaraju. Međutim, neki nisu tako sjajni, a drugi na kraju gotovo beskorisni. To obično ne možete shvatiti dok ne testirate mobilne predloške na vlastitim uređajima. Za vas smo napravili testiranje i dolje pronašli najbolje graditelje web stranica (s sjajnim temama).
�� Snažan i pouzdan hosting
Bez obzira da li gradite web stranice za klijente ili upravljate vlastitim web lokacijama, daleko je lakše rukovati svim ostalim elementima vašeg poslovanja kada ne morate razmišljati o hostingu. Neki od najboljih graditelja web stranica nude visokokvalitetni, sigurni hosting za razumne mjesečne cijene – i sve bez gnjavaže da sami upravljate poslužiteljem..
Interface Sučelje povuci i ispusti
Barem ćete poželjeti vizualno sučelje koje vam omogućuje dovršavanje jednostavnih zadataka izvan složenijih kodiranja. Nema razloga da otežavate svoj posao ako imate elemente za povlačenje i ispustanje ili barem polja i klizače za prilagođavanje stvari poput fotografija, fontova i boja.
�� Ugrađeni alati za e-trgovinu
Nisu sve tvrtke počele prodavati na mreži. Ponekad vodite blog ili jednostavno objavljujete informacije o svojoj trgovini ciglanama. Međutim, izgledi za prodaju na mreži uvijek su intrigantni kao budući izvor prihoda. Zato graditelj vaše web lokacije treba imati solidne alate za e-trgovinu – posebno ako ste programer, jer će je neki klijenti ubuduće najvjerojatnije pitati o tome.
�� Aplikacije koje dobro funkcioniraju na mobilnom sučelju
Mnogo puta je to izvan vašeg nadzora (jer aplikacije obično prave treće kompanije). Međutim, neke tvrtke koje stvaraju web stranice bolje su provjerile programere aplikacija od drugih. Na primjer, Shopify je poznat po strogom postupku prijave tako da sva funkcionalnost aplikacija izgleda izvrsno na mobilnim uređajima i dobro se integrira sa Shopify.

A sada … najbolji mobilni web sajtovi

Evo kratkog sažetka ako se žuri i ne možete čitati cijelu stvar:

Najbolji alati za izgradnju mobilnih web stranica Graditelj
Cijena (mjesečno)
Dobro za mala poduzeća
Dobro za e-trgovinu
Dobro za agencije / programere
Squarespace12 – 40 dolara
Wix13 – 500 dolara
Shopify29 – 299 dolara
Elementor / WordPress4 – 17 dolara
Weebly0 – 38 dolara
Jimdo0 – 39 dolara
Duda14 – 74 dolaraza neke planove

1. Squarespace

squarespace

Squarespace je tijekom godina postao poznata kao graditelj web stranica sa zadivljujućim predlošcima. Vjerojatno je najbolja opcija ako ste vi ili klijenti zainteresirani za postavljanje velikih grafika visoke razlučivosti na svoje web stranice.

Kvadratni prostor služio je samo za pružanje redovitih web stranica, ali uspješno se proširio u svijet e-trgovine kako bi pružio izvrsne module za obradu plaćanja i module košarica. Otkrićete i da je sustav vrlo vizualan i izvrstan za pokretanje više web lokacija u kratkom vremenu. I ne samo to, već su cijene razumne i hosting je vrhunski.

Opći planovi troškova i cijena ��

Besplatna probna verzija nudi se bez potrebe za kreditnom karticom.

 • Osobna web stranica – 12 USD mjesečno
 • Poslovna web stranica – 18 dolara mjesečno
 • Osnovna internetska trgovina – 26 dolara mjesečno
 • Napredna internetska trgovina – 40 dolara mjesečno

Pros ��

 • Kvadratni prostor može se koristiti za upravljanje više web stranica za vlastitu mrežu ili za klijente.
 • Program za razvojne programere omogućuje potpuno prilagođene web stranice uz pomoć predložaka, integracija i prilagođenog kodiranja.
 • Predlošci su vrlo vizualni i neke od najmodernijih opcija na tržištu.
 • Uključene su većine potrebnih značajki – umjesto da instalirate aplikacije.
 • Predlošci zapravo izgledaju lijepo i dobro funkcioniraju prilikom pokretanja na mobilnim uređajima.
 • Alati internetske trgovine prilično su moćni, s besplatnim SSL certifikatom, bez naknada za transakcije i neograničenim proizvodima.

Kontra ��

 • Kvadratni prostor nema trgovinu aplikacija, što bi vas moglo ograničiti ovisno o tome što vam je potrebno.
 • Iako pomalo razumne, na ovom popisu postoje bolje cijene od ostalih opcija za izradu mobilnih web stranica.
 • Izgradnja pozadinske web stranice nije toliko intuitivna kao konkurencija, posebno u usporedbi s Wixom i Shopifyjem.

Je li ovo najbolji graditelj mobilnih web stranica za vas? ��

Sviđa mi se Squarespace za one koji žele fotografije visoke razlučivosti koje i dalje izgledaju sjajno na mobilnim uređajima. Podrška za mobilne i stolne medije glavni je razlog zašto biste razmotrili Squarespace, jer bolje cijene i mogućnosti možete pronaći drugdje. No, ne možete pobijediti ljepotu načina na koji se elementi Squarespace-a uskaču na svoje mjesto kada ih gledate na mobilnim uređajima poput pametnih telefona i tableta!

2. Wix

Wix

Svojim zabavnim TV reklamama i sučeljem fokusiranim na početnike, nije čudo kako je Wix postao jedan od najpopularnijih internet graditelja web stranica. Kad to kažete, trebali biste razmisliti i o Wixu ako niste početnik. Nudi jedan od najboljih edit-and-drop uređivača na tržištu, a ima i kvalitetne predloške.

Glavni razlog koji nam se sviđa Wixu je taj što se čini da tvrtka uvijek poboljšava izradu web stranica. O da, i cijene su sjajne kada pogledate sve ponuđene dizajne, integracije i postavke. Zbog brzine, profesionalizma i širokog spektra opcija Wix je odlično mjesto za početak bilo koje razine iskustva.

Opći planovi troškova i cijena ��

Wix prodaje dvije vrste planova: redovite web stranice i web stranice e-trgovine. Cijene su vrlo skupe, a vi dobijate besplatan hosting, Google Analytics i prilagođenu podršku domena sa svim planovima.

 • Combo web mjesto – 13 USD mjesečno
 • Neograničeno web mjesto – 17 dolara mjesečno
 • Pro web mjesto – 22 dolara mjesečno
 • VIP Web stranica – 39 dolara mjesečno
 • Business Basic (e-trgovina) – 23 dolara mjesečno
 • Neograničeno poslovanje (e-trgovina) – 27 dolara mjesečno
 • Poslovni VIP (e-trgovina) – 49 dolara mjesečno
 • Business Enterprise (e-trgovina) – 500 USD mjesečno

Pros ��

 • Wix ima jednu od fleksibilnijih i pristupačnijih struktura cijena u pogledu stvaranja web stranica.
 • Besplatni plan je zapravo dostupan ako ne želite prilagođenu domenu. Ovo bi moglo biti korisno za studente ili hobiste.
 • Značajke e-trgovine prikladne su za manje internetske trgovine.
 • Predlošci su privlačni i lako se koriste.
 • Možete iskoristiti prekrasan uređivač povuci i ispusti.
 • Wix ima App Market za proširivanje funkcionalnosti vaše web stranice.
 • Wix ima alat nazvan Corvid, koji je napredna platforma za razvoj web aplikacija iz praktičnosti Wix-ove nadzorne ploče.

Kontra ��

 • Pohranjivanje i video zapise ograničeni su u nekoliko planova.
 • Nemojte očekivati ​​da će pokrenuti internetsku trgovinu i ugraditi je u nešto ogromno. Značajke e-trgovine su sjajne, ali ograničene.

Je li ovo najbolji graditelj mobilnih web stranica za vas? ��

Wix je jedan od boljih graditelja mobilnih web stranica jer možete napraviti profesionalnu web stranicu ako nemate iskustva i ne morate se brinuti hoće li dizajn učiniti odgovornim. Sve su teme spremne za mobilne uređaje i možete ih prilagoditi naprednim alatima za razvoj. Wix također posjeduje veliku biblioteku aplikacija, koja su provjerena i spremna za mobilno okruženje.

3. Shopify

Shopify - najbolji mobilni web dizajner ako vam treba trgovina e-trgovine

Shopify je sveobuhvatno rješenje koje vam je potrebno za izradu internetske trgovine. Nije tvrtka za koju bi se zalagala ako im je potrebna samo informativna poslovna web stranica, već vidite kako je cijeli graditelj web stranica napravljen za vas kako biste izgradili trgovine e-trgovine..

Shopify je definitivno jedan od najpopularnijih načina za pokretanje vaše internetske trgovine, a velik dio toga ima veze s bogatom prodavaonicom aplikacija, sjajnim temama i jednostavnošću graditelja. Korisnička baza također uživa u izvrsnim opcijama za određivanje cijene.

Opći planovi troškova i cijena ��

Shopify cijene su konkurentne među platformama e-trgovine. Nema planove samo za web stranice, ali nudi jeftinu opciju za dodavanje jednostavne internetske trgovine postojećoj web stranici. Shopify ima besplatno probno razdoblje, zajedno s hostingom za sve planove.

 • Shopify Lite – 9 USD mjesečno
 • Osnovni Shopify – 29 dolara mjesečno
 • Shopify – 79 USD mjesečno
 • Napredno Shopify – 299 USD mjesečno
 • Shopify Plus – Već od 2000 dolara mjesečno

Pros ��

 • Potpuni je graditelj internetskih trgovina, s neograničenim proizvodima, bez naknada za transakcije i još mnogo toga.
 • Shopify se integrira s nekoliko društvenih mreža, uključujući izravnu opciju Facebook Ads.
 • Cijene su razumne u odnosu na ostale graditelje trgovina.
 • Teme su obilje, lijepe i mobilne.
 • Objavljivanje blogova i web stranica možete izrađivati ​​izvan internetske trgovine.
 • Dobivate pristup velikoj trgovini aplikacija.
 • Korisnička podrška – i resursi i namjenska podrška – jedan je od najboljih u poslu.

Kontra ��

 • Shopify nije napravljen za uobičajene poslovne web stranice.
 • Cijene se povećavaju brzo s nadogradnjom.
 • Podržani su pristupnici za plaćanje treće strane, ali potrebna je naknada za transakciju.
 • Ako je potrebno, morate pronaći programera koji je upoznat sa jedinstvenim Shopify jezikom za kodiranje.

Je li ovo najbolji graditelj mobilnih web stranica za vas? ��

Shopify služi kao brzi graditelj web stranica za one kojima je potrebna internetska trgovina. Potrošači postaju sve vjerojatniji za kupovinu putem mobilnih uređaja, pa je sjajno što Shopify ima veliku biblioteku tema za mobilne uređaje. Sve su stavke e-trgovine proširene i prikazane tako da kupci mogu jednostavno kupovati – poput većih gumba i dostupnijih fotografija proizvoda. Također možete očekivati ​​da sve aplikacije dobro rade na mobilnim web lokacijama. Preskočite Shopify ako vas više zanima standardna poslovna web stranica, a ne mobilna internetska trgovina.

4. WordPress (kada je uparen s Elementor)

Elementor - najbolji mobilni dizajner web stranica za

Tamo postoje mnogi graditelji WordPress stranica, ali naš bi favorit morao biti Elementor. Nudi besplatnu verziju, dobro se integrira s WordPressom i osigurava čist uređivač povuci i ispusti. Cijela poanta Elementora jest učiniti razvoj bržim i jednostavnijim za profesionalce.

Sadrži nekoliko izvrsnih alata za generiranje i pretvorbu olova, zajedno s modulima i postavkama za izradu bilo koje vrste web stranica koje želite. Također je sjajno to što Elementor radi sa svim WordPress temama.

Opći planovi troškova i cijena ��

Besplatno preuzimanje nudi značajke poput drag-and-drop graditelja i 30 osnovnih widgeta. Moćan je, ali sve osim toga zahtijeva plaćeni plan:

 • osobni – 49 dolara godišnje
 • Plus – 99 dolara godišnje
 • Stručnjak – 199 dolara godišnje

WordPress je besplatan, ali ne možete zaboraviti na troškove za stvari poput hostinga i tema. Na primjer, Bluehost hosting počinje od 2,95 dolara mjesečno – i dobit ćete besplatno ime domene. Neke su teme besplatne, ali potrošili biste između 50 i 150 USD za premium WordPress temu.

Pros ��

 • Imate više kontrole nad svojom web stranicom otkad radi na WordPressu.
 • Besplatni dodatak Elementor ima 30 modula, što je obično više nego dovoljno za prosječno poslovanje.
 • Uređivač povuci i ispusti jedan je od najboljih koje sam vidio.
 • Neki od planova uključuju programere skočnih i WooCommerce stranica.
 • Možete dobiti pristup još više widgeta i Pro predložaka.
 • Možete dizajnirati internetske trgovine uz pomoć preko 15 widgeta.

Kontra ��

 • Potrebno je više održavanja web mjesta, jer elementi poput hostinga i sigurnosti ne upravljaju vama.
 • Viši planovi za poduzeća ili pojedince mogu biti prilično skupi o proračunima.

Je li ovo najbolji graditelj mobilnih web stranica za vas? ��

Svi iskusni WordPress dizajneri trebali bi uživati ​​u Elementor sučelju za izradu web lokacija prilagođenih mobilnim uređajima. Obično bih to preporučio svima koji žele veću kontrolu nad svojim web mjestima i ne vole krutost tipičnog graditelja web mjesta. Ako vam treba najbrža, najlakša opcija za izradu web stranice sa odazivom, potražite drugdje. U skladu s tim, neke WordPress teme sjajno funkcioniraju na mobilnim uređajima. Prije kupnje obavezno testirajte sve na svom telefonu i tabletu.

5. Weebly

Weebly

Weebly je donekle sličan Wixu, osim činjenice da Weebly ima niže cijene i manje mogućnosti. Kako se navodi, nekim se tvrtkama i programerima može svidjeti ideja o web stranici pet dolara mjesečno – iako ima Weebly oglase.

Teme web stranica su jednostavne i jedinstvene za određene industrije, ali ne očekujte ništa previše komplicirano ili moćno. Weebly nudi graditelja povuci i ispusti, a njegove teme lijepo djeluju na mobilnim uređajima.

Opći planovi troškova i cijena ��

Weebly nema besplatnu probnu verziju jer vam Besplatni plan pruža pristojan pogled u sastavljača web mjesta. Planovi uključuju:

 • Besplatni plan – 0 USD
 • Spojiti – 5 USD mjesečno
 • profesionalac – 12 USD mjesečno
 • Pro internetska trgovina (podrška e-trgovine) – 12 USD mjesečno
 • Poslovanje (podrška e-trgovine) – 25 dolara mjesečno
 • Business Plus (podrška za e-trgovinu) – 38 dolara mjesečno

Pros ��

 • Weebly je najskuplji od ovih najboljih alata za izradu mobilnih web stranica, čak i kad idete za planom e-trgovine.
 • Možete pokrenuti vječno besplatno web mjesto ako želite imati oglase na svojoj web lokaciji.
 • Sve su značajke uključene u mjesečnu naknadu. Od hostinga do tema, izrada web stranice je brza.
 • Weebly pruža visokokvalitetne resurse za ukrcavanje na brodu i obrazovanje. Korisnička podrška je također pristojna.
 • Ugrađene značajke su lijepe, ali uvijek možete proširiti svoju funkcionalnost prodavaonicom aplikacija.

Kontra ��

 • Neki planovi imaju transakcijske naknade za korištenje davatelja plaćanja drugih proizvođača.
 • Teme Weebleja u dizajnu su jednostavne, što ih čini manje pogodnima za rastuće tvrtke.
 • Značajke e-trgovine ograničene su dok ne dođete do plana Business Plus.
 • Organiziranje stranica i postova nije tako intuitivno kao što bi trebalo biti.
 • Možda će vam biti teško prijeći na drugog graditelja web stranica ako je potrebno.

Je li ovo najbolji graditelj mobilnih web stranica za vas? ��

Weebly ima puno smisla za hobiste, učitelje i pisce časopisa koji ne žele platiti novac za čisto, moderno i mobilno web mjesto. Weebly također nudi i izvrsne ponude za male planove i planove za e-trgovinu, a sve vam nude lijepe teme za mobilne uređaje i neke aplikacije koje će vam pomoći..

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo je manje poznat graditelj web mjesta koja koristi umjetnu inteligenciju kako bi ubrzala cjelokupni proizvodni proces. Platforma ima tri odvojena proizvoda koji se međusobno integriraju: graditelj web mjesta, stvoritelj internetske trgovine i alat za personalizaciju domene..

Dosta inspiracije nalazi se na web-mjestu Jimdo, pa vam je dat vodič kako napraviti zanimljive dizajne s tom umjetnom inteligencijom. Čini se da je početna točka jednostavan, šablonski barebones, tako da bi to moglo biti dobro za neke tvrtke.

Opći planovi troškova i cijena ��

Jimdo ima i poslovne i e-trgovinske planove. Pružan je besplatni plan pa nema potrebe za suđenjem. Imaju četiri poslovna plana:

 • igra – 0 USD
 • Početak – 9 USD mjesečno
 • Rasti – 15 dolara mjesečno
 • Neograničen – 39 dolara mjesečno

Evo Jimdovih planova za internetsku trgovinu:

 • Osnovni, temeljni – 15 dolara mjesečno
 • Poslovanje – 19 dolara mjesečno
 • Vip – 39 dolara mjesečno

Pros ��

 • Osiguran je besplatni plan.
 • Svi su planovi pristupačni i nikad se ne morate brinuti hoćete li imati reklame na svojoj web lokaciji.
 • Navigacijski izbornici automatski se generiraju za vas.
 • Dobivate mnoge osnovne elemente za mala poduzeća, poput socijalnih gumba, karata i kontaktnih podataka.
 • Jimdo pruža pristup velikoj kolekciji fotografija s dionicama.
 • Svi planovi uključuju hosting.

Kontra ��

 • Predlošci su ograničeni i nisu tako moderni kao što bi čovjek želio.
 • Malo je teško točno shvatiti na koji način AI pomaže u razvoju.
 • Prikazuju se različite cijene ovisno o tome gdje se nalazite u prodajnom procesu (AKA naplaćuje nekim kupcima više nego drugima za istu stvar).

Je li ovo najbolji graditelj mobilnih web stranica za vas? ��

Jimdo čini trik za male poduzetnike jer graditelj mobilnih uređaja s povlačenjem i ispuštanjem ima sve što vam treba – poput obrazaca i karata. Skup značajki je malo ograničen, ali to može biti prednost za one kojima ne treba ništa ludo. Ako želite najbolje teme s odgovorima na mobilne uređaje, preskočite Jimdo. Ako volite niske cijene – i pristojni mobilni dizajni – razmislite.

7. Duda

Duda

Duda se može pohvaliti jednim od vrhunskih sustava suradnje koji će biti zajedno sa svojim zadivljujućim graditeljem mobilnih web stranica. Izrađen je za agencije, izdavače i kompanije koje pružaju usluge hostinga, videći kako dobivate pristup skalabilnoj i pristupačnoj platformi.

Ono što je zanimljivo u vezi s Dudaom je da možete platiti po web mjestu ili posjetiti više timski plan i primati više web stranica s vašim paketom. Također postižete nevjerojatne brzine uz pomoć hostinga Amazon Web Services.

Opći planovi troškova i cijena ��

Nudi se 30-dnevno besplatno probno razdoblje, a možete uštedjeti s godišnjim plaćanjima. Osnovni plan je mogućnost kupnje svake web stranice zasebno.

 • Osnovni, temeljni – 14 dolara mjesečno
 • Tim – 22 dolara mjesečno
 • Agencija – 74 dolara mjesečno

Prilagođeni planovi dostupni su i ako razgovarate s prodajnim timom Duda.

Pros ��

 • Timski i agencijski planovi uključuju alate za suradnju i značajke za upravljanje klijentima.
 • Alati za komunikaciju putem web mjesta jedinstveni su po tome što možete slati posebne poruke, ovisno o mjestu na kojem se posjetitelji nalaze.
 • Možete sigurnosnu kopiju i obnoviti web mjesto ako nešto pođe po zlu.
 • Izrada višejezične web stranice s Dudom je mnogo jednostavnija nego s drugim graditeljima.
 • Donji slojevi su pristupačni, pogotovo jer možete kupiti pojedinačne web stranice za 14 dolara mjesečno.

Kontra ��

 • Plan Agencije ima velik skok cijena i to je jedini paket koji omogućava više web stranica.
 • Duda nedostaje trgovinu aplikacija, tako da ne možete primati integracije za širenje web lokacije.
 • Podrška e-trgovini postoji, ali neki planovi imaju maksimum proizvoda.

Je li ovo najbolji graditelj mobilnih web stranica za vas? ��

Agencije bi trebale apsolutno razmišljati o Dudi kao pristupačnom i brzom graditelju mobilnih web stranica. Neki od planova imaju nevjerojatne alate za suradnju i upravljanje klijentima – kojima se mnogi mogu pristupiti i na mobilnim uređajima radi dizajniranja vaše web stranice u pokretu.

Kako suziti vrhunske graditelje mobilnih web stranica

Graditelji mobilnih web stranica danas su posvuda. Jednostavno pretraživanje putem Googlea donosi tisuće pristojnih rezultata, zajedno s oglasima za najtoplije nove graditelje web stranica na tržištu. Početnici ne bi imali puno problema s odabirom bilo koje od opcija na ovom popisu i imati dobro iskustvo izrade web mjesta. Međutim, iskusniji programer trebao bi biti oprezniji jer vam se na kraju ne sviđa što ne vole predloške ili ne mislite da je odziv mobilnih uređaja tako velik..

Evo nekoliko prijedloga koji će vas voditi na vašem putu:

 • Smatrati Squarespace ako želite nevjerojatan mobilni i standardni dizajn.
 • Razmislite o Wixu ako želite najbolju mobilnu napravu za povlačenje i spuštanje i jeftine planove.
 • Razmislite o Shopifyju ako izrađujete internetsku trgovinu i želite je prodati onima koji kupuju putem mobilnih uređaja.
 • Razmotrite WordPress s Elementor ako želite elegantnog graditelja, uživate u WordPressu i njegovim brojnim mobilnim temama.
 • Razmislite Weebly ako imate proračun.
 • Smatrati Jimdo ako želite brzo reagirati na web stranicama.
 • Smatrati Duda ako vam trebaju pristupačni planovi agencija s mobilnim dizajnom i alatima za suradnju.

Nadamo se da vam ovaj popis i popis omogućuje da suzite potragu za najboljim graditeljem mobilnih web stranica. Često se čini kao da su svi isti, ali isplati se istražiti, tako da u budućnosti ne žalite zbog izbora! U tom slučaju, javite nam u komentarima ako imate bilo kakvih pitanja o najboljim graditeljima mobilnih web stranica.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map