6 najboljih alata za ispitivanje putem unakrsnog pretraživača – dubinska usporedba za 2020. godinu

Zašto se brinuti za najbolje alate za ispitivanje putem preglednika? Provjera internetskog preglednika postupak je procjene funkcionalnosti vaše web aplikacije na različitim preglednicima prije nego što potaknete promjene na proizvodnji.


Za web mjesto na kojem se očekuje da čitatelji pripadaju određenoj skupini pomoću istog preglednika, promjene se mogu ručno testirati. No, s povećanjem popularnosti mobilnih uređaja i velikim brojem preglednika, možda bi bilo dobro testirati aplikaciju na širokom rasponu kombinacija uređaja i preglednika prije odobrenja promjena.

U ovom postu, pokrivamo najbolje alate za ispitivanje putem pretraživača. U obzir uzimamo različite aspekte poput troškova i mogućnosti automatizacije čitavog postupka.

Najbolji alati za testiranje putem pretraživača

�� Sadržaj:

 1. Chromeovi alati za razvojne programere #
 2. Odgovorni test DesignModo #
 3. Selen br.
 4. BrowserStack #
 5. LambdaTest #
 6. SmartBear #

�� Prije nego što započnete s testiranjem …

Ako vaša web-lokacija ima povijest posjetitelja, možete koristiti te podatke da biste odlučili na kojim će se preglednicima testirati. Drugi je pristup odabiru preglednika na temelju udio upotrebe preglednika. Nakon što preglednici uđu u uži izbor za testiranje vaše aplikacije, morat ćete pažljivo osmisliti svoje testove kako biste provjerili radi li vaša web stranica u svim preglednicima..

Ovaj post obuhvaća unakrsne alate za testiranje putem preglednika koji će vam pomoći u izvođenju testova nakon što odaberete preglednike i dizajnirate testove. Rezultat unakrsnog testiranja preglednika je dosljedna izvedba na uređajima i u preglednicima.

�� Najbolji cross alati za testiranje preglednika u 2020. godini

Alat za razvojne programere Chrome

Osnovni oblik unakrsnog testiranja preglednika može se provesti putem alata za razvojne programere Chrome. Ovo je skup alata relevantnih za web programere ugrađene u korisničko sučelje Google Chromea. Pomoću ovih alata možete manipulirati HTML DOM, CSS svojstvima i uklanjanjem pogrešaka JavaScript koda unutar prikazane web stranice da biste vidjeli promjene – osim mijenjanja veličine prozora da biste provjerili kako se prikaz stranice mijenja s različitim razlučivostima.

Alati za testiranje u pregledniku Google Chrome

Chromeovi alati za razvojne programere mogu oponašati niz veličina i orijentacija mobilnih zaslona kako bi testirali kako se izgled vaše web lokacije prilagođava promjenjivim izlaznim parametrima. To vam pomaže brzo pronaći i ispraviti pogreške i vidjeti promjene u stvarnom vremenu.

Chromeovi alati za razvojne programe omogućuju testiranje samo na jednom pregledniku, s velikom sličnošću s preglednicima koji se temelje na Chromiju kao što je Brave. Međutim, oni služe kao dobar skup alata za testiranje aplikacije u početnim fazama. Svako testiranje putem alata za razvojne programere Chrome može biti samo ručno i nema podršku za CI / CD alate jer ne postoji opseg automatizacije..

Odgovarajući test DesignModo

Responsive Test by DesignModo internetski je alat za testiranje putem pretraživača. To je emulator koji se pokreće u pregledniku. Unesite web mjesto i pričekajte da se učita u željeni prikazni okvir. Nakon što se učita, možete promijeniti uređaj koji želite oponašati za web mjesto i provjeriti je li web lokacija ispravno prikazana..

Odgovarajući test DesignModo

Iako vam alat DesignModo prikazuje različite veličine zaslona, ​​još uvijek se prikazuje na vašem računalu lokalno. Ako test prođe na ovom alatu, još uvijek mogu postojati problemi s njegovim pristupom na stvarnom uređaju. Baš kao i Chrome Developer Tools, svako testiranje putem alata DesignModo može biti samo ručno i nema automatizaciju podrške.

Selen

Ovaj je besplatni i open source alat. Selenium je dio softvera koji pokreće web aplikaciju lokalno koristeći lokalne preglednike. Možete pokrenuti Selenium testove kroz niz programskih jezika. Veze za preuzimanje upravljačkih programa za popularne preglednike dostupne su ovdje: KromRubFirefox i Safari.

Selen automatizirano lokalno ispitivanje

Kada pokrenete Selenium test, vozač otvara testni prozor u kojem se izvodi skup unaprijed definiranih koraka. Možete se kretati po DOM elementima, slati obrasce i čekati događaje u Seleniumu. Međutim, pri lokalnom izvođenju, testovi se izvode uzastopno jer je testni preglednik otvoren tijekom postupka ispitivanja.

Popularni CI / CD alati poput Jenkins i Travis CI imaju podršku za Selenium testove. Možete uključiti i Selenium testove u svom modulu za testiranje jedinice. Selenium je također popularan izbor u oblaku, koji čini osnova oblačnih rješenja za unakrsne alate za testiranje pretraživača poput BrowserStack i LambdaTest.

BrowserStack

BrowserStack je alat koji vam omogućuje trenutni pristup preko 2.000 stvarnih stolnih i mobilnih uređaja. S BrowserStackom možete testirati svoje aplikacije na preglednicima koji se nalaze na stvarnim uređajima pomoću snage oblaka. Njegove usluge mogu se svrstati u dva scenarija alata za ispitivanje unakrsnog pretraživača:

 • uživo, gdje možete testirati web mjesto u stvarnom vremenu na kombinaciji preglednika i uređaja po vašem izboru
 • automatizira, što vam omogućuje automatizaciju testova križnog pretraživača putem Selenium-a

Rezultati ispitivanja BrowserStack

Opcija testiranja uživo vam pomaže u uklanjanju pogrešaka na vašoj web stranici u stvarnom vremenu. Dakle, omogućuje vam interakciju s preglednikom koji radi na stvarnom uređaju. Live je idealan za ručno testiranje bilo u fazi početka projekta ili kada uvodite nove značajke.

Automatizira se kada ste definirali standardne testove koje želite uključiti kao dio svog skupa. Automatizira djeluje preko udaljene verzije Selenium-a za oblak. Podržava glavne CI / CD alate poput Jenkins i Travis CI.

Nakon registracije za BrowserStack, dobijate 100 minuta besplatnog testiranja nakon čega se morate odlučiti za plaćeni plan. Mjesečni planovi počinju od 29 USD mjesečno. Nedavno je BrowserStack uveo plaću kako planirate na temelju minuta koje koristite.

LambdaTest

LambdaTest je još jedan alat u oblaku za unakrsno testiranje preglednika koji vam omogućuje ili izvršavanje testova uživo ili ih automatizirati kroz Selenium u oblaku. Za pravi test možete odabrati kombinaciju uređaja + preglednika. Alat će tada pokrenuti sesiju u kojoj možete komunicirati s preglednikom u stvarnom vremenu. Na raspolaganju imate više od 2.000 stvarnih uređaja za testiranje.

Rezultati uživo na LambdaTest

LambdaTest pruža podršku za razne CI / CD alate koji vam omogućuju integraciju testova unakrsnog pretraživača s vašim postojećim okvirom testiranja. Selenium rešetka omogućuje vam i pokretanje istodobnih testova.

LambdaTest ima mogućnost doživotnog besplatnog testiranja za jedan paralelni test, što ga čini dobrim izborom za početak. Mjesečni planovi počinju od 15 USD mjesečno, što je dobra vrijednost za ponude novca. LambdaTest ima a WordPress dodatak, gdje možete automatizirati generiranje snimaka zaslona unutar WordPressa, što ga čini dobrim dev alatom za WordPress.

SmartBear

SmartBear nudi alat za testiranje putem više pretraživača koji vam omogućuje testiranje stranice na preglednicima koji rade na stvarnim uređajima, kao i automatizaciju testova putem Selenium daljinca. Ovaj alat za ispitivanje putem preglednika ima na raspolaganju više od 1500 uređaja na kojima možete pokrenuti svoje testove.

Značajke ovog alata su uporedive s karakteristikama LambdaTesta i BrowserStack-a. Međutim, broj uređaja za obje su mogućnosti veće, što može biti od značaja za odabir opcije.

SmartBear nema besplatni nivo, a besplatna suđenja dostupna su samo putem posebnih poziva. Plaćeni planovi počinju od 29 USD mjesečno.

Presuda o najboljim alatima za testiranje unakrsnog pretraživača

U ovom smo postu opisali šest najboljih alata za ispitivanje unakrsnog pretraživača. Ti su alati odabrani na temelju različitih stupnjeva vještina, funkcionalnosti i budžeta. Da biste saželi nalaze:

 • Ako radite na novom projektu, isprobajte Alat za razvojne programere Chrome ili Odgovarajući test DesignModo.
 • Ako želite automatizirati svoje testove, besplatan je, ali lokalni alat za ispitivanje putem pretraživača Selen.
 • Ako ste na proračunu, ali želite iskusiti alat za testiranje unakrsnog pretraživača na stvarnim uređajima, dajte LambdaTest pokušaj �� naš pobjednik!
 • Ako imate na raspolaganju nešto sredstava za unakrsno ispitivanje preglednika, dajte BrowserStack ili SmartBear pokušaj.

S tim je vrijeme da zaključimo našu usporedbu najboljih alata za testiranje unakrsnog pretraživača na tržištu za 2020. Nadamo se da vam je ovo pomoglo u automatizaciji napora za testiranje unakrsnog pretraživača.

Koji vam je alat najdraži? Javite nam se u komentarima u nastavku.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map