20+ sjajnih dizajnerskih portfelja koje treba vidjeti prije nego što stvorite vlastiti

Jedna od sjajnih stvari o dizajnerskom portfelju je raznolikost. Uzmite 5 uspješnih umjetnika i vjerojatno ćete imati 5 radikalno različitih portfelja dizajna.


Ali to isto "sve prolazi" Pristup može predstavljati poteškoće ako ste dizajner koji želi stvoriti vlastiti portfelj kako bi dosegao potencijalne klijente. A to bi moglo tražiti neke kvalitetne primjere dizajnerskog portfelja.

Sljedeći portfelj nije samo dobar i kreativan; Oni su u vlasništvu ljudi koji su napravili proboj na ovom ogromnom svjetskom tržištu dizajna / ilustracija, a svojim su se putem povezala imena važnih klijenata i poznatih marki. To je, ovo su dizajnerski portfelj uspješnih umjetnika.

Proveli smo puno istraživanja o tome jer smo zaista željeli da vam predstavimo neke od najboljih dizajnerskih portfelja dostupnih na webu u ovom trenutku. Bez obzira da li vam treba inspiracija za vlastitu web stranicu, ulažući napor da poboljšate svoj portfelj i učinite ga boljim rangom ili jednostavno tražite zanimljive dizajnere koje ćete unajmiti, nadamo se da će ovaj post donijeti vrijednost koju tražite.

najbolji dizajnerski portfelj

Pa, zavirimo u ljepotu koju ti talentirani dizajneri pružaju svijetu. Danas imamo 20+ primjera za vas.

20+ zapanjujućih portfelja dizajna za nadahnuće vlastitog!

Pawel Nolbert

nolbert

Pawelov portfelj dizajna sadrži lijep dizajn na cijelom zaslonu s elementima portfelja u zidovima, a sve je izloženo na čistoj, bijeloj pozadini. Prvo što ćete ovdje vidjeti je statičko zaglavlje preko cijelog zaslona, ​​koje predstavlja jedno od umjetnikovih djela, a slijedi portfelj dok se krećete prema dolje. Pavelovi projekti sastoje se od curenja poljskih boja koje rađaju različite oblike, logotipe, predmete, pa čak i ljude. Ukratko, svi njegovi dizajni ponovno su stvoreni u akvarelu. Na mjestu dominiraju kolekcije velikih vizualnih elemenata, a njegovi radovi daju dojam dubine.

Kuon Yagi

kuon yagi

Yagi je dizajner s iskustvom u upravljanju korporativnim web stranicama za više desetaka tvrtki. Njegova web stranica portfelja vrlo je čista, interaktivna – vodi vas od poglavlja do odjeljka koristeći glatke animacije i čini dobar posao ističući projekte..

YASLY

yasly

Evo imamo "dizajner u SF-u, specijaliziran za 3D interakciju". Zvuči uzbudljivo! Dannyna je web-lokacija minimalistička, s čistom pozadinom i mrežnim portfeljem podijeljenim u tri stupca. Jednostavan pristup, zajedno s tipografijom nalik časopisu i velikim zaglavima sa svake stranice, čini zanimljiv izlog projekta Dannyja Jonesa. Naravno, njegova su djela doista zapanjujuća. Trebali biste pogledati.

Wim Delvoye

Wim Delvoye

Ako se pitate kako bi to bilo kada web dizajn zadovoljava suvremenu umjetnost, evo vašeg odgovora. Neo-konceptualni umjetnik Wim Delvoye svoj je portfelj izlio na mapu grada. Možete istražiti grad wim klikom na različite građevine poput ljevaonice, gotičkih djela i uvijenih da biste vidjeli određeno umjetničko djelo. Najpoznatije djelo ovog međunarodnog umjetnika je projekt cloaca. Ovaj portfelj na cijeloj stranici kreativan je i jasan. Nema prilagođene interakcije poput efekta lebdenja ili bilo čega, ali ipak se uspije istaknuti.

Stefano Colferai

stefanocolferai

Ako volite čudne i bizarne ilustracije, Stefanovi radovi se uklapaju u mjesto susreta između groteske i "ovaj ima takvu maštu". Dizajn web stranice je minimalistički, jer umjetnička djela govore sama za sebe. Kada uđete na web mjesto Stefano Colferai, vidjet ćete uspravni izbornik s animiranim logotipom na lijevoj strani i galeriju rešetki u desnom dijelu zaslona. Ništa fancy i još uvijek brzo privuče vašu pažnju. Svi su njegovi materijali razigrani, komični, "naoružani ironijom i plastelinom".

Wade Jeffree

wadejeffree

Ovaj ima više drugačiji pristup dizajnu, s umjetnikovom gif-ed slikom na početnoj stranici i različitim efektima u pozadini (aka pokazivač vam pokazuje podatke o autoru kada nasumično pokažete po mišu). Nakon što neko vrijeme zurite u početnu stranicu zadivljeni onim što vidite, primijetit ćete kako ni portfelj izloga nije običan. Ima lijepe aranžmane koji se prekrivaju i kombiniraju prekrasne animacije. Nakon klika prikazuju se u izvrsnim prezentacijama za prikaz preko cijelog zaslona. Ako volite jedinstvene dizajnerske portfelje, ovo je odličan primjer za vas.

Paula Rusu

paularusu

Paula Rusu se sviđa cik-cak, dok svoje radove prikazuje u cik-cak obliku – jednom desnom i lijevom dolje. Pozadina joj se miješa s bijelim i svijetlosivim tonovima, a koristi okvir s istaknutim klizačem iznad nabora. Njezin se rad sastoji od veselih, živopisnih crteža i ilustracija koje čiste pozadine web mjesta izgledaju živo.

Lotta Nieminen

lottanieminen

Ovo je primjer organiziranog, a opet kreativnog uma. Na vrhu čiste i uredne pozadine, velike stavke portfelja slijede obrazac: dvije vertikalne stavke portfelja u dva stupca (jedna pored druge), a iza njih horizontalna slika (pejzažni stil). I tako ide sve dok ne dođete do dna stranice. Lotta je za ploču za ilustraciju odabrala svoje crteže prikazati na rešetki. Jednostavnost ovog portfelja razlog je zašto je tako lijep.

ToyFight

toyfight

ToyFight je potpuno razigrana web stranica; gdje god kliknete ili pomičete, nešto se događa. Osim paralaksa i potpuno animiranog Introa koji vam nudi brzi obilazak radova dizajnera, ostali su odjeljci također vrlo spektakularni, prepuni dirljivih i živopisnih elemenata. Sve u vezi s ToyFight-om je toliko dinamično, trebali biste se uvjeriti ako ne želite propustiti jedinstvenu prezentaciju portfelja.

Verena Michelitsch

verenamichelitsch

Verena Michelitsch pokazuje nam pravu definiciju velikih elemenata na svojoj web stranici. Ima dvije stranice: početnu stranicu (koja je stvarni portfelj) i odjeljak About. Početna stranica prikazuje elemente portfelja koji se ne mogu kliknuti na cijelom mjestu, u načinu preko cijelog zaslona. S desna na lijevo, gore i dolje, velike vizualne slike zauzimaju čitav zaslon. U osnovi su izloženi u izvornoj, službenoj veličini. Za razliku od vizualno neodoljive prezentacije početne stranice, odjeljak O meni (Info u ovom slučaju) izgleda kao stranica s zaslugama časopisa – izravna biografija autora, djela i reference životopisa.

Steven Bonner

stevenbonner

Steven Bonner iz Glasgowa prikazuje svoja djela poput pejzaža u stilu preko cijelog ekrana, jedan ispod drugog. Osim Stevenovih web dizajna, on također stvara koncepte za fizičke proizvode (kao što su naljepnice na papiru za papir, panoi, omoti za slatkiše itd.). Druga stranica na Stevenovoj web stranici opet je minimalistička i ekonomična stranica s informacijama.

Tim Lahan

timlahan

Tim Lahan koristi zidarski stil i omogućuje svojim radovima da govore sami. Minimalistički je dizajn i izgled prepun radosnih i živopisnih crteža koji će vas zauzeti dok se krećete. Naš umjetnik ovdje nije samo dizajner i ilustrator, već je i slikar, koji uživa u uređenju interijera vlastitim ručno izrađenim materijalima. Nadalje, Lahan je dizajnirao nekoliko korica za knjige koje možete pronaći na web stranici.

Rakesh

radesign

Za razliku od umjetnika koje smo dosad predstavili, Rakesh dizajnira mobilna i web sučelja, uključujući koncepte robne marke i logotipa. Vizualna arhitektura njegove web stranice dokaz je njegovog dobrog ukusa u web dizajnu. Njegovi se radovi prekrivaju prozirnim dijelovima teksta koji nadopunjuju izgled mjesta (zajedno s upečatljivom shemom boja). Zapravo, Rakesh je stil jedinstven, što ga čini teško opisati. Pa zašto jednostavno ne biste sami to provjerili? Osim završnih verzija svojih projekata, prikazuje i srednje stupnjeve putem zanimljivih ručno crtanih skica.

Momkai

momkai

Momkai je dizajnerska agencija iz Nizozemske koja koristi lijepu polovinu stila početne stranice. Jedna polovica ima projekte jedna ispod druge, dok druga polovica prikazuje nazive projekata i sadrži izbornik web stranice. Kada kliknete na određeni projekt, on se širi dok ne krene preko cijelog zaslona na poseban animirani način. Zapravo, animacija je ono što definira Momkai; većina njihovih elemenata animirana je, uključujući i ilustracije. Ovo je jedan od onih dizajnerskih portfelja koje je zaista zabavno pregledavati.

Elias Klingén

eliasklingen

Natrag u 3D zemlju, gdje Elias iz Stockholma predstavlja svoju web stranicu putem videozapisa na cijelom zaslonu, na kojem je predstavljeno nekoliko uzoraka njegova rada. Kada posjetite njegov portfelj, obrađuje se izložba predmeta s dva stupca koja uključuje oba gotova projekta za klijente i fragmente iz eksperimenata koje je provodio tijekom godina. Kada kliknete na kategorije, možete vidjeti popis čistog izgleda koji sadrži slike projekata na kojima je dosad radio.

Taylor Franklin

Taylor-Franklin

Slično kao u portfelju Stevena Bonnera, Taylor koristi isti stil dizajna i izgleda, samo uz elemente koji se mogu kliknuti i elegantne lebdeće efekte, koji dovode do maštovitih izloga proizvoda poput časopisa. Stranica About nekako izgleda kao podnožje, u kojem možete pronaći lijepu i kratku biografiju autora. Ako želite vidjeti više Taylorovih dizajna, potražite dodatne dizajnerske koncepte u odjeljku Arhiva.

Cristian M. Garcia

cristianmg

Cristian ima zanimljiv izlog projekta, koji predstavlja vertikalni prezentacijski prikaz, pri čemu svaka stavka pokriva cijelu veličinu zaslona. U osnovi, svaka slika ima ulogu slajda – kad se pomaknete, nova se mijenja i slično. Web stranica je u cijelom zaslonu; Sadrži većinom multimediju i prikazuje što je manje moguće teksta. Cristian Garcia ima i statičke i animirane umjetnosti, od kojih većina izgleda kao da su izrađena od plastike ili sintetičkih materijala. Sve u svemu, izgleda šareno, 3D i visoko definirano.

Adrian & Gidi

Adrian-Gidi

Ovog puta imamo dva autora koja su za komplementarni dizajnerski portfelj postavila modernu web stranicu, odabirom klasične zidane galerije u kombinaciji s prekrasnim efektima za svoje visokokvalitetne dizajne i ilustracije. Od reklama do realističnih i izmišljenih ideja, čini se da Adrian i Gidi zajedno rade sjajan posao, a njihovi projekti izgledaju poput kaša između stvarnih predmeta i crtanih filmova (granica je ovdje tanka). Lijepo pomicanje paralaksom prati elegantni izlog proizvoda.

Violeta Noy

violetanoy

Violeta iz Barcelone još je jedna ilustratorka koja voli jednostavne stvari i koja govori svojim radom. Kada odete na stranicu, dočekuje vas veseli i veseli crtić s plutajućim elementima, a slijedi još jedan veseli kutiji s klizačem i zidana galerija boja i smiješnih priča nalik crtežima bojica. Jednom kada uđete na ovu web lokaciju, dobivate sretnu atmosferu i brzo upoznajete potpis dizajnera. Jednostavna dvobojna stranica About About ubrzava autorova postignuća, podatke za kontakt i biografiju. Ako želite kupiti tiskane verzije njenih projekata, možete ih naručiti putem odjeljka trgovine, što je dobar primjer kako integrirati dizajnerske portfelje s funkcionalnošću e-trgovine..

Stefanie Brückler

stefaniebrueckler

Stephanie također čini stvari jednostavnima. Gornja stranica nalazi se na bijelom pozadini preko cijelog zaslona s autorovim imenom, što dovodi do vizualno kontrastnog odjeljka O programu koji sadrži njezine skice i radne uzorke. Donji dio početne stranice prikazuje portfelj Stephanie u galeriji mreža. Lijepa ikona prije učitavanja čini prijelaz između stranica slađi.

Shelby Hipol

highpole

Shelby ima, opet, jednostavno web mjesto; ali jednostavna na svoj način. Nakon što uđete na početnu stranicu, vidjet ćete dva stupca: u jednom se nalazi tekst koji sadrži imena dosadašnjih projekata, a drugi prikazuje naslovnice povezane sa svakim od naslova projekta. Stavke se otvaraju na novim stranicama na kojima se sva djela prikazuju horizontalnim pomicanjem – morate ih povući desno i lijevo mišem. Zapravo, sve ilustracije možete gledati u istom vodoravnom prezentacijskom kliku ako nastavite kliknuti Dalje na kraju svake kategorije.

I to je to! Je li vam se posebno svidio neki od ovih dizajnerskih portfelja? Ako je tako, voljeli bismo znati u čemu ste uživali! Također, otvoreni smo za nove prijedloge. Dakle, ako imate na umu ostale sjajne dizajnerske portfelje, javite nam se. Želimo još!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Uredio Colin Newcomer. Izgled i prezentacija Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map