15+ izvrsnih alata za produktivnost za dizajnere i korisnike WordPressa koji će vam se učiniti super učinkovitim u 2020. godini

15+ izvrsnih alata za produktivnost za dizajnere i korisnike WordPressa koji će vam se učiniti super učinkovitim u 2020. godini

15+ izvrsnih alata za produktivnost za dizajnere i korisnike WordPressa koji će vam se učiniti super učinkovitim u 2020. godini
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Izgradnja i održavanje web stranica je složeno područje. Svatko tko stvara web stranice za život treba pokriti puno osnova kako bi bile učinkovite i lijepe. Razni alati za produktivnost za dizajnere, programere i korisnike WordPressa mogu pomoći u tome da se taj proces učini učinkovitijim.


Da biste povećali satni učinak i smanjili razinu stresa, ovaj članak navodi niz korisnih alata koji omogućuju da svi web oglasi budu produktivniji.

Ispod ćete pronaći usluge, programe i dodatke za tu svrhu. Također ćemo razgovarati o tome za koga su prikladni i zašto biste ih trebali koristiti.

Idemo dobro na to:

Alati za produktivnost za dizajnere, programere i korisnike WordPressa

Alati za produktivnost za dizajnere i korisnike WordPress-a za poboljšanje vašeg tijeka rada

Iako je popis u nastavku daleko od cjelovitog (zapravo želim čuti vaše savjete na kraju), ipak daje dobru osnovu. Izaberite ono što vam se sviđa i zanemarite što ne. Na taj ćete način pronaći prave alate za sebe.

toggl

# Vrijeme praćenje

Toggl

Osobito kao slobodni web dizajner, vaše vrijeme je bukvalno novac. Budući da mnogi dizajneri rade s fiksnim naknadama za projekte, što brže možete završiti, to će biti bolji vaš satni sat.

Da biste shvatili koji su od vaših klijenata najpovoljniji ili jednostavno kako provodite vrijeme, Toggl je vaš najbolji prijatelj. To je sjajan alat za praćenje vremena s ugodnim korisničkim sučeljem koje besplatno možete koristiti u osnovnoj verziji.

Pratite svoje vrijeme jednim klikom, dodijelite vremenske blokove projektima i klijentima, postavite procjene (da biste vidjeli hoćete li preći) i još mnogo toga. Također ima ekstenzije koji vam omogućuju integraciju alata u mnoge druge usluge kao i u vaš preglednik.

Ako želite znati više o načinu rada Toggl-a, evo lijepo udžbenik to će vas pokrenuti.

e.ggtimer

# Vrijeme praćenje

Pomodoro tehnika

U slučaju da niste čuli pojam, Pomodoro je tehnika produktivnosti koja vam omogućuje rad u sprinterima. Ime potječe od kuhinjskog časovnika u obliku rajčice koji je njegov izumitelj koristio kad ga je smislio.

Način na koji to radi jest da pojedinačno radite zadatak tijekom određenog vremena (tradicionalno 25 minuta). Kada istekne vrijeme, napravite pauzu od 3-5 minuta, a zatim ponovite postupak. Nakon četiri intervala, morate napraviti pauzu od 15-30 minuta prije nego što počnete iznova.

Ova je tehnika učinkovita jer vas prisiljava na pojedinačni zadatak. U njega su ugrađene i provalije da se ne biste izgorjeli. Pomoću Toggl možete koristiti i tehniku ​​Pomodoro. Budući da usluga praćenja vremena prikazuje proteklo vrijeme na kartici preglednika, to je savršen pratilac.

Alternativno, možete koristiti alat pod nazivom E.gg Timer.

Evernote

# dokumenti # pisanje

Evernote

Sljedeći na našoj listi alata za produktivnost dizajnera je Evernote. Volim ovu uslugu nazivati ​​svojim vanjskim mozgom. Tu spremam i organiziram svako malo važnih informacija o svom poslu, projektima i privatnim poduhvatima.

U osnovi, Evernote vam omogućuje da bilježite bilješke (tekst, slike, zvučne datoteke i još mnogo toga) i organizirate ih u zbirke. Svi se podaci mogu pretraživati ​​u potpunosti (čak i rukopisom u slikama) i sinkronizirati na svim uređajima (dva u osnovnoj verziji). Tvrtka također nudi dodatak preglednika koji vam omogućuje dodavanje podataka s bilo kojeg mjesta na webu.

Osnovna verzija Evernotea je besplatna za upotrebu i uvijek mi je bila dovoljna.

dokumenti

# dokumenti # pisanje

Google dokumenti

Google nudi punopravni internetski uredski paket. Ovdje možete stvoriti tekstualne datoteke, proračunske tablice i prezentacije iz desetaka predložaka. Dijelite ih brzo s klijentima, surađujte s drugim oglasima ili ih preuzmite u različitim formatima.

Usluga je idealna za bavljenje papirom koji je uključen u kreativni rad. Osim toga, besplatno je!

Povrh toga, Google dokumente možete koristiti i za izradu sadržaja za svoj WordPress blog – sad je moguće izravno uvesti svoj sadržaj od dokumenata do WordPressa.

Trello

# Projekt-menadžment

Trello

Trello je alat za suradnju u timu koji vam omogućuje lako organiziranje projekata. Citirati našeg urednika ovdje na CodeinWP-u: "U slučaju da prije niste koristili Trello, dopustite da vas uvjerim da u osnovi uopće nema krivulje učenja, a sve je stvarno intuitivno." U pravu je.

Trello vam omogućuje da organizirate bilo što uz pomoć popisa, kartica i ploča. Korisnici mogu dodavati komentare, komunicirati s ostalim članovima tima i na prvi pogled vidjeti stanje projekata. Osim toga, besplatan je, tako da zaista nema argumenta da ga ne isprobate.

Bilješka urednika Ovdje na CodeinWP-u koristimo Trello za upravljanje svim našim naporima na stvaranju sadržaja. Svaki post ili resurs dobiva svoju Trello karticu, a onda se sva rasprava događa pod tom karticom. Najbolji dio je što više ljudi može komunicirati istovremeno. Pored toga, Trello vam omogućuje prijenos medija i datoteka uz vašu karticu. Izvrsne stvari, a ne slučajno, ovo je visoko na našoj listi vrhunskih alata za produktivnost dizajnera!

zatišje

# upravljanje projektima # komunikacija

Zatišje

Slack je još jedan alat za timski rad. Omogućuje vam organiziranje komunikacije vašeg tima preko kanala i čuva arhive svih razgovora pomoću kojih možete pretraživati. Mnoge tvrtke ga koriste za uklanjanje internih poruka e-pošte.

Pored toga, Slack se integrira sa druge usluge uključujući Google Drive, Trello, Github i još mnogo toga. Alternativa je Raketni chat, Ryver i Stride.

LastPass

#upravljanje

LastPass

Osobito kao WordPress web dizajner koji se brine za nekoliko web lokacija klijenata, često se morate nositi s puno podataka za prijavu. To je, naravno, uz vaše ostale lozinke.

Kako bi bilo da dopustite nekome da to učini za vas? LastPass za vas sprema sve podatke o prijavi, plaćanju i otpremi, članstvu i ostalim podacima. Također ih sinkronizira na vašim uređajima. Na taj način, sve što morate zapamtiti je vaša jedna lozinka za samu uslugu. Evo kako LastPass konkretno radi.

Skica

#oblikovati

Skica

Jedan od alata s kojima web dizajneri obično provode puno svog vremena je Adobe Photoshop. Idealan je dizajn za sve tiskane i digitalne stvari.

Međutim, Photoshop nije jedini klinac na bloku. Sketch je (samo za Mac) alternativa programu koji često dobija kritičke kritike, posebno za UI dizajn, što ga čini jednim od najboljih alata za produktivnost dizajnera.

Izdvajanja skice su njegovo jednostavno i intuitivno sučelje, mogućnost jednostavne ponovne upotrebe elemenata i integracija s drugim aplikacijama i uslugama. Softver je također pristupačniji od Adobeovog rješenja.

xampp

#razvoj

XAMPP

XAMPP je koristan alat za produktivnost dizajnera jer vam omogućuje postavljanje WordPress web stranica na vašem računalu. Na taj način niste ovisni o poslužitelju uživo koji bi dizajnirao i izgradio web mjesto, ali to možete učiniti bilo gdje i bez da itko primijeti kad štipnete.

Program je otvorenog koda i na taj način je besplatan. Osim toga, to je prilično jednostavno postavljanje. Saznajte više o alternativama u našoj rundi alata za lokalni razvoj.

sublimetext

#razvoj

Uređivači koda

Iako se uređivači koda često vide kao domena web programera, oni su apsolutno potrebni za dizajnere koji također implementiraju svoj rad na web stranicama.

Možete birati između više različitih besplatnih ponuda:

wproller

#razvoj

WProller

Kao WordPress web dizajner, često postavljate desetine WordPress web stranica svake godine, mjeseca ili čak tjedna. Uključujući vrijeme potrebno za instaliranje istih standardnih dodataka i tema, uklanjanje uzorka sadržaja, itd., Ovo može biti prilično zamorno.

Da biste smanjili zauzet posao, WProller vam omogućuje izradu prilagođenih instalacijskih datoteka WordPress-a, uključujući sve dodatke, teme i standardne postavke koje želite. Samo konfigurirajte što vam treba na web mjestu i preuzmite svoju prilagođenu zip datoteku. Kada ga sada instalirate, vaše je web mjesto spremno za rad. Osim toga, vaše konfiguracije mogu se ponovo upotrijebiti. I to je besplatno!


Umnožak - WordPress dodatak za migraciju Umnožak – WordPress dodatak za migraciju

Autor (i): Snap Creek

Trenutna verzija: 1.3.34

Ažurirano: 16. svibnja 2020

duplicator.1.3.34.zip


98% ocjene


1,000,000 + instaliranja


WP 4.0 + Zahtijeva

#razvoj

aparat za kopiranje

Nakon što ste sagradili svoju web lokaciju izvan mreže, kako to možete staviti na živi poslužitelj? Možete to učiniti ručno, međutim, lakši način je korištenje dodatka za migraciju.

Jedno od najudobnijih rješenja je Duplicator. Jednostavno instalirajte i aktivirajte, dodajte web mjesto, prenesite ga na novi poslužitelj, izvršite instalacijski program i slijedite upute, učinjeno. Možete ga koristiti i za izradu sigurnosne kopije vaše web stranice.

Alternativa je Sve u jednom migracije WP-a, UpdraftPlus i WP klon WP akademije.

web-dev-alati

#razvoj

Alati za preglednike

To mogu biti neki od najvažnijih alata za produktivnost dizajnera. Omogućuju vam gledanje koda iza stranica, uklanjanje pogrešaka u HTML-u, CSS-u i JavaScript-u kao i testiranje promjena dizajna uživo.

Uz to, dolaze s alatima za simulaciju mobilnih okruženja i mjerenje performansi. Alati za razvojne programere uključeni su u sve glavne preglednike: Mozilla Firefox, Krom, Safari i Rub.

unsplash

#images

Unsplash

Vizualni materijali dio su web dizajna. Dizajneri često trebaju slike kako bi popunili web stranice i učinili ih privlačnijima. Popularno rješenje je potražiti slike sa dionicama ili stvoriti svoju.

Da biste ostali daleko od generičkih fotografija, Unsplash nudi besplatne, visokokvalitetne slike različitog ukusa. Sve njihove ponude dolaze i sa CC0 licencom, tako da ih možete koristiti na sadržaj vašeg srca. Kako je to strašno?

Alternativne usluge su Pexels, MyStock.Photos, Pixabay i Smrt Fotografiji.


Optimizacija slike i lijeno učitavanje od Optimole Optimizacija slike & Lijeno opterećenje od Optimole

Autor (i): Optimole

Trenutna verzija: 2.3.1

Ažurirano: 21. travnja 2020

optimole-wp.zip


96% Ocjene


50.000 + instaliranja


WP 4.7 + Zahtijeva

#images

Optimole

Optimiziranje slika važno je za povećanje performansi vaše web stranice kao i SEO. Dio toga je stvaranje vizuala što je manje moguće.

Ako to ne želite raditi izvan mjesta ili se bojite da bi klijenti mogli zaboraviti optimizirati slike nakon primopredaje, tu je Optimole. Ovaj WordPress dodatak automatski će komprimirati sve slike koje prenesete u WordPress. Važno je da se sve događa bez gubitka kvalitete.


Yoast SEO Yoast SEO

Autor (i): Tim Yoast

Trenutna verzija: 14.2

Ažurirano: 26. svibnja 2020

wordpress-seo.14.2.zip


98% ocjene


5,000,000 + instaliranja


WP 5.3 + Zahtijeva

#SEO

Yoast SEO

Kao web dizajner, vaše područje čini da web mjesto izgleda dobro kako bi posjetitelji mogli uživati ​​u njemu. Međutim, oni nisu jedina publika za web stranice. Tražilice su također.

Ako često radite s projektima koji uključuju sadržaj, Yoast SEO je savršeno rješenje za kasnije kako bi bili sigurni da su uspješni u rezultatima pretraživanja. Dodatak ne samo da donosi veliku optimizaciju izvan okvira, već ima i detaljne detaljne upute za postizanje najboljeg iz svakog dijela sadržaja..

To je poput vlastitog stručnjaka za SEO. Usput, ako želite znati kako poboljšati SEO svog dizajnerskog portfelja, pročitajte naš članak o toj temi.

Koji su vaši omiljeni alati za produktivnost dizajnera i korisnika WordPressa?

Alati za produktivnost pomažu vam da stvorite učinkovitije. Oni čine proces dizajniranja jednostavnijim i manje stresnim. Na taj način imate više vremena za dodatne projekte i bolji rezultat.

Na mojoj listi alata za produktivnost dizajnera možete pronaći bilo što, od alata za praćenje vremena i suradnje do uređivača koda, usluga za fotografije dionica i SEO dodataka. Nadam se da ste otkrili nešto korisno za sebe. Međutim, sada bih vas želio čuti.

Koji su vaši omiljeni alati za produktivnost dizajnera? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector