14 najboljih WordPress Dev alata za 2020. godinu … Non-kliše i nejasno … Kladimo se da ih prije niste vidjeli!

14 najboljih WordPress Dev alata za 2020. godinu … Non-kliše i nejasno … Kladimo se da ih prije niste vidjeli!

14 najboljih WordPress Dev alata za 2020. godinu … Non-kliše i nejasno … Kladimo se da ih prije niste vidjeli!
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Početak godine je uvijek dobro vrijeme da se osvrnemo na sve stvari – dobre i loše – koje su se dogodile u posljednjih 12 mjeseci. Ali danas se usredotočimo na dobro. Stoga, ovaj popis najboljih WordPress razvojnih alata 2020!


Godina je u tom pogledu zaista bila velikodušna, a vidjeli smo i više zgodnih dodataka u alatu za razvojne programere programa WordPress nego što možete otrgnuti štap… ako ste vrsta osobe koja trese palice u dev alatima.

Uz spomenuto, ovo nije samo nijedan slučajni popis. Kako bih sastavio ovu ljepotu, obišao sam ured i zamolio svakog suigrača da podijeli svojih najboljih 3-5 ne očiglednih alata za popis. Stvarno, momci (!), Dolaze od ljudi koji grade WordPress teme za život!

Pogledajte popis:

najbolji wordpress dev alati

14 najboljih WordPress razvojnih alata 2020

1. Poštar

getpostman

# API # Testiranje # suradnju

Ovo nije samo jedan od najboljih WordPress razvojnih alata 2020 .; ovo je sjajno za sve programere API-ja koji traže moćno, cjelovito rješenje za svoj tijek rada u API-u. Ako ste ikada radili s razvojem API-ja, onda znate da je postavljanje testnih okruženja naporan i dosadan proces. Ne s poštarom.

Poštar je izuzetno jednostavan za korištenje s odličnim fokusom na testiranje. Višestruka okruženja za testiranje nisu samo jednostavna za postavljanje, već možete podijeliti i svoje testne slučajeve između njih. Ovo će ubrzati osnovnu, ali dugotrajnu, praksu testiranja API-ja.

Naš vodeći programer, Marius Cristea, veliki je obožavatelj:

Poštar sve čini jednostavno; možete jednostavno postaviti prilagođene radne tijekove za pozivanje ruta jednostavnim sučeljem, spremiti zahtjeve i parametre i podijeliti ih sa svojim suigračima.

Zbirke su odličan način upravljanja zahtjevima API-ja i organiziranje ih za buduću upotrebu. Tada možete koristiti raspored praćenja za periodično pokretanje kolekcije za učinkovitost i odgovor. Alat za praćenje također će vam omogućiti odabir okruženja i pokretanje testova. Svaki neuspjeli test pokrenuće obavijest o bilo kojem broju integracija; Slack, Microsoftovi timovi, GitHub, Dropbox i tako dalje.

2. Buddy radi

buddy.works

# DevOps # YAML # kontinuirani integracija

Ako tražite jednostavno rješenje za kontinuiranu integraciju i isporuku, tada je Buddy Works najbolje mjesto za početak. Od svih dostupnih CI / CD alata, Buddy ima najbolje korisničko sučelje za jednostavnu izgradnju, testiranje i upotrebu.

Buddy Works integrirat će se s GutHub, Bitbucket, GitLab i privatnim spremištima kako bi osigurao automatsko aktiviranje FTP / SFTP i cloud usluga poput AWS, Google Cloud, Microsoft Azure i Digital Ocean. Temeljen je na Dockeru, ali podržava Kubernetes odmah. Također podržava više jezika iz PHP, C ++, .NET, Node.js, Golang i drugih.

Zvuči čudno, ali jednostavnost postavljanja i, daleko superiorniji, UX čine Buddy Works vrhunskim alatom godine. Također će umanjiti potrebne alate snažnim DevOps i akcijama nadzora web mjesta. Čak ćete biti u mogućnosti koristiti SSH skripte za smanjenje opterećenja alata. Uživat ćete i u skraćenom vremenu ažuriranja uz razmještene promijenjene datoteke a ne cijelo spremište.

3. ljepše

ljepše

# JavaScript # PHP # kodiranja

Integracija i implementacija nisu ništa bez dobro formatiranog koda. To je razlog zašto je Prettier jedno od naših najboljih alata za razvoj WordPress-a za 2020. godinu. Naplaćuje se kao dojmljivi oblikovač koda koji će vašim projektima pružiti čistiji stil. S tim je u pitanju samo stil, koji osigurava da apstraktno sintaksa stablo ostane funkcionalno.

Kao što biste očekivali, Prettier pruža podršku za širok raspon jezika od JavaScript-a, CSS-a, JSON-a. Možete integrirati i ESLint i skup urednika poput Visual Studio i Vim. Daleko, najbolje svojstvo je smanjenje tlaka koje pruža; uklanja pitanja stila iz recenzija kodova. Kad je ljepši instaliran, također ćete imati koristi od bržeg dovođenja pridošlica.

Vodiča za stil možete pronaći bilo gdje, ali automatizacija koju pruža Prettier najveće je prodajno mjesto ovdje. Klikom na gumb, ljepši će proći kroz vaš prljavi kod i obaviti sve ono oblikovanje koje ste se plašili. Na kraju, dosljednost i čitljivost vašeg koda najvažnija je stvar, ostavite tabake nasuprot raspravama komičarima.

4. Visual Studio Live Share

vizualni studio

# Suradnja # VSLiveShare # VSAppCenter

Nakon gotovo dvanaest godina, Visual Studio ostaje popularan među programerima iz svake discipline. Microsoft je ove godine učinio jednim od najboljih WordPress razvojnih alata 2020. s nastavkom Live Share za VS Code i VS 2017.

Proširenje uživo omogućit će vam da u trenutku podijelite svoj projekt s kolegama bez obzira na kojem programu programirate ili na kojem OS-u koristite. Proces uređivanja i uklanjanja pogrešaka omogućuje suradnju u stvarnom vremenu bez odgađanja povezanih s postavljanjem repoa i okruženjem. Možete dijeliti gotovo sve, a ne kavu, s audio, poslužitelja, terminala i razlikuje se. Možete podijeliti čitav kontekst sa svojim suigračima, ako postoji nedostatak u vašem okruženju, to će vidjeti vaš suigrač. Moći ćete ući u probleme brže i dublje nego ikad prije.

Doista donosi sve zajedno sa zvučnim alatima koji pomažu u olakšanju komunikacije unutar aplikacije, a ne korištenju različitih alata za sinkronizaciju. Vaši suigrači također će vidjeti sve, od naredbi do baza podataka, bez potrebe za otkrivanjem vaših priključaka. Ovo je budućnost suradnje sa zajedničkom kontrolom koja timovima olakšava pronalaženje problema i primjenu promjena u ovom trenutku.

5. Draftium

draftium

# Prototipa # Dizajn # Razvoj # marketing

OK, malo se varam s ovim, ali to će biti spasitelj. Ako redovito radite s klijentima, tada znate koliko je teško dogovoriti se o viziji web stranice. Vjerojatno radite i s dizajnerima i trgovcima kako biste pronašli / razvili sadržaj koji će istaknuti uslugu. Koliko vam treba vremena da sastavite prototip nakon što svi dionici kažu svoje mišljenje? Koliko vam treba pročišćavanje prototipa dok se svi ne slažu? Dugo vremena?

Drafcij je a "alat za izradu prototipa" koji lako zadovoljava kriterije za najbolje WordPress razvojne alate za 2020. Pomoći će vam da sastavite strukturu web stranice u nekoliko minuta koristeći blokove. Plaćeni plan ima preko 300 predložaka prilagođenih industrijama i nišama koje je moguće poboljšati za više od 200 blokova. Surađujte u stvarnom vremenu kako biste ubrzali proces odobravanja i prestali čekati e-poruke kako biste unaprijedili svoj projekt naprijed. Također dolazi s besplatnim vizualnim prikazima poput ikona i slika, kako bi web mjesto bilo što realnije.

Ovo je daleko bolje od papira, bijele ploče ili čak KeyNote. Kada pokrenete projekt, i svi ga trebaju vidjeti "vizija" onda je ovo najbolji alat za početak.

6. TelePresence

TelePresence

# K8s # Kubernetes # CNCF

Telepresence je jedan od najboljih WordPress razvojnih alata 2020. jer ubrzava brutalni Kubernetesov ciklus razvijanja / uklanjanja pogrešaka uklanjanjem procesa izrade i pokretanja spremnika iz jednadžbe. Odmah ćete vidjeti sve promjene koda jer Telepresence čini vaše prijenosno računalo ili radni stol dio Kubernetesove grupe preko proxyja.

Kubernetes klasteri integrirat će lokalni kod na vašoj radnoj stanici kao uobičajeni pod i omogućiti vam pun pristup životnom okruženju. To znači da će vaš lokalni proces imati slično okruženje kao i udaljeni klaster, a pritom će ostati pod vašom kontrolom. I ne samo to, već je i napetost u vašim lokalnim resursima mnogo, mnogo manja. Konačno, to je agnostik alata. Za testiranje, uklanjanje pogrešaka i uređivanje udaljene usluge možete koristiti bilo koji lokalno instalirani alat.

Možda se pitate za Minikube. Telepresence dobro funkcionira s Minikubeom dok vam pruža povećanu funkcionalnost za brži razvoj. Ako želite raditi kodiranje uživo i uređivanje na vašim Kubernetes klaserima, tada je Telepresence neophodan alat.

7. Parcela

parceljs

# JavaScript # Coding # VueJS

Kada smo u potrazi za najboljim WordPress razvojnim alatima 2020. godine tražili smo alate koji su obećali poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Parcel je dobavljač web aplikacija koji ovo obećanje ispunjava. Kad alat kaže "nula potrebni dodatci", onda odmah pomislimo na poboljšano iskustvo.

U najosnovnijem obliku nudi potpunu podršku za JavaScript, CSS, HTML i datoteke datoteke čim otvorite okvir. Ujedno je brži i prijateljskiji od bilo kojeg drugog web paketa. Ako želite izbjeći gadne postavke konfiguracije, Parcel je alat za vas.

Odmah ćete vidjeti poboljšanje brzine jer u potpunosti iskorištava višejezgrene obrade za paralelno sastavljanje koda. Početna gradnja će biti čak 50% brža. Kada koristite Parcel s predmemorijom, vidjet ćete nevjerojatno brze startapove. Obećanje o nulti konfiguraciji velika je prodajna točka s opcijama poput podjele koda i transformacija dostupnih od početka. Nije potrebno veliko dizanje.

8. Vim dodaci

Vim je i danas jedan od najpopularnijih alata za uređivanje teksta

# VIM # DEVCommunity

Iako ima 27 godina, Vim je i dalje jedan od top 5 uređivača teksta koji programeri danas koriste. To znači da ga moramo imati kao jedan od najboljih WordPress razvojnih alata 2020. Srećom za nas uvijek se stvaraju novi dodaci koji korisnicima pomažu da maksimalno iskoriste ovaj alat. Ovo su tri najbolja u 2020. godini:

�� Vim Headfirst daje naredbe koje će brzo otvoriti sibirske datoteke u Vimu.

�� Vim podružnica pomoći će vam da pronađete put razgraničavanja za trenutni redak koda. Ako radite s dugim funkcijama i ugniježđenim granama, svidjet će vam se ovo.

�� Vim Ruby Block pomagači olakšava vam se oko blokova Ruby s novim preslikavanjima i pritiscima tipke za Vim.

9. Speedline

speedline

# Test # Učinak

Speedline je modul čvora koji koristi svjetionik, a to je bio prvi alat koji sam stavio na cijeli ovaj popis najboljih WordPress razvojnih alata 2020. On mjeri vizualni napredak vidljive stranice i pruža ocjenu na temelju brzine učitavanja sadržaja , Zaboravite na prekretnice koje korisnike ne zanimaju i razmislite o onome što vide.

Speedline će vam pružiti dublje razumijevanje iskustva krajnjih korisnika jer je usredotočen na brzinu kojom se vidljivi sadržaj isporučuje vidljivom prozoru. Možete mjeriti i druge prekretnice, ali ovo je jedno od najboljih mjerenja za krajnje korisničko iskustvo.

10. React Performance Devtool

reagiraju-za izvedbu-devtool

# JavaScript # frontend

Sve je danas JavaScript, tako da trebate pratiti komponente kako bi vaša web lokacija uspjela.

React Performance Devtool je najbolji način da to učinite. Trenutno je dostupan kao proširenje za Chrome i Firefox sa samostalnom aplikacijom na planu puta. Sastavlja statistiku putem API-ja window.performance i pruža vam cjelokupni prikaz i detaljni prikaz za svaku komponentu.

11. Knjiga pripovjedaka

knjiga pripovjedaka

# JavaScript # Reagirajte # Kutna # VueJS

Storybook je udžbenik za učenje sastavljanja komponenti korisničkog sučelja od nule koristeći Angular, Vue ili React. Za izradu komponenata korisničkog sučelja potreban je širok, ali bitan pristup, s informacijama stručnjaka iz industrije koji će vam pomoći da brže napravite.

To je jedno od najboljih WordPress razvojnih alata 2020., Jer je to jednostavno. U samo dva sata, manje za iskusne programere, na kraju svakog poglavlja sastavit ćete okvir radnog zadatka s obavezama. Nakon što završite okvir zadatka, bit ćete spremni za početak izrade novih komponenata pomoću Storybooka.

Svako je poglavlje jasno i vodi vas kroz sve važne faze, od složenih komponenti, ispitivanja, do Addona. Postoji dobra ravnoteža između osnova i naprednih s posebno navedenim rubnim slučajevima. Vidjet ćete i da se u svakom koraku puta prepoznaju i naprednije opcije. Ako tražite brzi način da objasnite osnove stvaranja UI komponenti, onda je ovo najbolje mjesto za početak.

12. Deployer

deployer

# PHP # WordPress # Magento

Deployer postoji već neko vrijeme, ali to je još uvijek jedno od najboljih WordPress razvojnih alata 2020. Ako se i dalje ručno instalirate, vjerojatno ste imali barem nekoliko pogrešaka na putu. Iako su pogreške možda prirodne, možete uštedjeti vrijeme, novac i priliku pomoću automatizirane opcije. Deloimer za PHP ostaje jedan od najboljih automatiziranih alata za implementaciju PHP-a.

Postoji puno alata za automatsko aktiviranje, ali neki od njih su jednostavniji za upotrebu od Deployera. Ako tada naiđete na bilo kakve nevolje dokumentacija je jasna i lako je pratiti. Deployer će vaše repozicije iz GitHub-a prenijeti na brojne popularne okvire PHP-a, poput WordPress-a koji vam omogućava neprimjetan prijelaz između projekata.

Ako se otkrije greška ili se pojavi pogreška, Deployer podržava jednostavno vraćanje unatrag s dep rollbackom kako bi vas preveo na prethodno izdanje. Pogreške bi trebale biti manje uz upotrebu atomske primjene pečene u aplikaciji.

Za korisnike WordPressa, možete koristiti Deployer s WP-CLI za daljinsko upravljanje web mjestima. Tu je i tona recepata u pomoć brže se krećete kroz svoje implementacije.

Kad se trebate kretati kroz niz zadataka, Deployer će vam pomoći s podrškom za paralelne zadatke koji se kasnije mogu koristiti na drugim poslužiteljima i u drugim projektima.

13. dimera

dimerapp

# Vodiči # Coder

Ponekad se pitam koliko je alata napušteno jer je dokumentacija previše teška za analizu. Iskusni programeri možda će zbrkati svoj put kroz bilo koju dokumentaciju. Međutim, za manje iskusne korisnike dokumentacija je ključna za pretvorbu u doživotne korisnike. Dimer je jedan od najboljih WordPress razvojnih alata 2020. jer vam pomaže napraviti bolju dokumentaciju.

Dimer nudi lakši način za strukturiranje dokumentacije s odjeljcima kreiranim nakon svake oznake h2. Također se pojavljuju pogreške prevoditelja kada nedostaju važne komponente. Uređivač je ograničen (na dobar način) da bi osigurao obitelji fontova koji osiguravaju čitljivost vašeg konačnog dokumenta. Ako se osjećate avanturistički, tada se možete integrirati s GitHub-om i uspostaviti pravila za objavljivanje dokumenata nakon svakog počinjenja, spajanja ili izdanja.

Dimer se trenutno nalazi u beta verziji, što znači da možete besplatno uživati ​​u Pro značajkama dok razvoj ide. Za programere koji mrze pisanje, podsjetnici i ograničenja najbolji su način da iskoriste svoje znanje, a istovremeno pružaju čitljivu dokumentaciju za svoje korisnike..

14. Moj Preglednik FYI

mybrowser

# Debug # Podrška

My Browser FYI jednostavan je alat za komplicirana vremena. Ovo je lako jedan od najboljih WordPress razvojnih alata 2020. jer olakšava život. Ako ste ikada imali problema s uklanjanjem pogrešaka u vezi sa preglednikom, ovaj alat će vam se svidjeti. My Browser FYI prikuplja sve važne informacije kao što su uređaj, prikazni okvir, vrsta i verzija preglednika, kolačići i dostupnost JavaScripta. Zatim se jasno prikazuje i omogućuje jednostavne gumbe za dijeljenje kako bi ih mogli poslati programeru.

Korisnici mogu kopirati vezu ili čak pružiti JSON verziju podataka jednim klikom. Ako ste ikada morali ispitivati ​​korisnike za informacije u pregledniku, onda će vam ovaj alat biti prilično olakšanje. Plan rada uključuje provjeru blokatora oglasa i otkrivanje brzine veze.

To je to od nas! Možda znate neke od drugih vrijednih alata za razvoj WordPressa koji bi se trebali naći na ovom popisu? Javite nam u komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector