Sammenlignet med de bedste SMTP-udbydere – Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

Bruger du e-mail som et af puslespilene i din overordnede online forretningsstrategi? Hvis svaret er ja, og det sandsynligvis faktisk er ja, skal du undersøge, hvad nogle af de bedste SMTP-udbydere kan gøre for dig – og det er både med hensyn til at give dig nye værktøjer til at gøre dine eksisterende opgaver lettere, såvel som afslører helt nye muligheder.


Men inden vi kommer ind på det, så lad os starte i begyndelsen:

For at sige det enkelt, er e-mail-leverbarhed ikke et problem … indtil du har brug for at sende en masse af det.

Når du tænker over det, som et WordPress-websted, der er startet, behøver du overhovedet ikke nogen e-mail-relateret leveringstjeneste. Du kan bare bruge MailPoet (ikke?), Og al din e-mail er ikke sendt noget problem. Jo, ja, det er teknisk korrekt, men det er måske ikke den mest optimerede løsning.

Bedste SMTP-udbydere: Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

Bedste SMTP-tjenesteudbydere sammenlignet i denne artikel er:

 1. Sendinblue (www.sendinblue.com)
 2. Amazon SES (aws.amazon.com/ses/)
 3. SendGrid (sendgrid.com)
 4. Mandrill (mandrill.com)

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
mandril

Men inden vi går ind på det, lad os svare på nogle afgørende spørgsmål, der ofte dukker op omkring emnet SMTP-servere.

Problemet med at sende e-mail, opsummeret

Den første ting, vi skal gøre her, er at skelne mellem to hovedtyper af e-mail, som et websted eller en webservice kan sende til sit publikum: bulk e-mail og transaktions-e-mail.

 • Førstnævnte er det, der klassisk kaldes e-mail-marketing. Det er her du opretter en standard e-mail-kampagne og får den sendt til flere modtagere (din liste over abonnenter) på én gang.
 • Det sidstnævnte er noget, du sender til individuelle modtagere – det er direkte en-til-en-kommunikation – baseret på modtagerens handling eller passivitet. Mere eller mindre, det er modtageren, der udløser e-mailen der skal sendes i deres retning.

Hele den anden ting – transaktions-e-mail – er emnet i dag.

Transaktions-e-mail er ofte den vigtigste type e-mail-baseret kommunikation mellem en virksomhed / websted og deres målgruppe eller kundebase. Lang historie kort, hvis du har et værktøj eller en app, et websted eller et plugin eller en webservice osv., Og du vil have, at den ting skal kunne kommunikere med dine brugere automatisk baseret på specifikke triggere, dette sker, når transaktions-e-mail sker.

I dette scenarie skal du ikke klikke på nogen "sende" knap i hånden. I stedet bestemmer værktøjets algoritme, hvornår der skal sendes e-mails. Som navnet antyder sendes e-mailen når en transaktion sker og personen skal underrettes om det faktum. Disse e-mails er kun relevante for en bestemt modtager og ofte højt personaliserede. Tænk på ting som:

 • e-mails til oprettelse af konto – "velkomst e-mails"
 • bestillingsbekræftelses-e-mails, indkøbskvitteringer, e-mails til afvisning af indkøbskurv og alle mulige andre vognrelaterede meddelelser
 • beskeder, der er relateret til brugerkontoaktivitet (som password-påmindelser)
 • produktunderretninger, brugerkontoudlysninger osv.
 • "nogen svarede på din kommentar" -e-mails osv.

Transaktions-e-mail, pr. Definition, berører vigtige transaktionsrelaterede problemer, så du virkelig ønsker, at dine modtagere skal få dem leveret uden fejl og hurtigt!

Og at leverbarheden, eller undertiden mangel herpå, ofte er, hvor problemerne starter. Hvis du lige er kommet i gang med direkte e-mail-kommunikation, kan du blive fristet til at gøre en af ​​to ting:

Ikke anbefalede alternativer til tjenester, der tilbydes af nogle af de bedste SMTP-servere:

 • Den første mulighed er at sende beskeder direkte via din webserver. Dette kan gøres via, for eksempel, PHPs mail () -funktion eller lignende funktioner i andre teknologier. Du kan dog løbe ind i nogle leveringsproblemer her. Især hvis du er på en delt webserver, kan serverens IP muligvis allerede findes på nogle spam-blacklister, hvilket forhindrer, at dine e-mails leveres dybest set med det samme. Derudover finder du ud af, at enhver webhost begrænser antallet af e-mails, som du har lov til at sende, før du får problemer. Her er en sej ressource om det udarbejdet af fyrene bag MailPoet.
 • Det andet alternativ er Gmail SMTP. Jeg ved, at dette ikke er et særligt fremadstormende setup, men Gmail giver dig stadig mulighed for at sende op til 500 e-mails pr. Dag, og hvis du virkelig vil, kan du integrere det med dit websted (WordPress inkluderet) eller app gennem standard SMTP-indstillinger . Fordelen her er, at du får din mail sendt fra Gmail-servere, hvilket burde være bedre for levering. Dog ikke stadig perfekt.

Hvad det hele kommer ned til, er den enkle kendsgerning, at over en vis mængde bliver håndtering af e-mail på egen hånd ret urimelig.

Så det er her nogle af de bedste SMTP-udbydere og -tjenester kommer i spil for at spare os for meget hovedpine og blot give os mulighed for at få vores e-mail taget hånd om.

"Kan jeg ikke bare bruge Mailchimp?" – du spørger

Det kan du godt. Men også nej.

Bære over med mig:

Først og fremmest er Mailchimp temmelig dyrt… noget vi talte om, når vi gennemgår de billigere Mailchimp-alternativer. For det andet understøtter den ikke transaktions e-mail som standard.

Brug af standard Mailchimp fungerer godt til bulk e-mail-kampagner. Men hvis du vil sende en enkelt e-mail til en enkelt modtager og udløse den baseret på personens handling (eller passivitet), vil det ikke være meget nyttigt. Du kan ikke automatisere en sådan ting i sig selv via standard Mailchimp.

Du kan dog bruge en tilføjelse til Mailchimp, en ting, der tidligere var kendt som Mandrill.

Tilbage i sin dag, som ikke var så længe siden, var Mandrill sandsynligvis den øverste løsning blandt de bedste SMTP-tjenesteudbydere derude. Men efter at det blev erhvervet af Mailchimp, steg priserne, og en stor del af Mandrills tidligere brugerbase besluttede at gå over til alternative løsninger. Men mere om det på bare et minut.

Lad os komme ind på de enkelte virksomheder og snakke om, hvad der er godt og dårligt ved dem.

Runde 1: Prissætning kontra hvor mange e-mails du kan sende

Lad os starte med sandsynligvis den nr. 1 detalje, som alle vil vide i forhold til den bedste SMTP-udbyder på markedet: prisfastsættelsen og hvordan den relaterer til antallet af e-mails, du har lov til at sende.

Bedste priser på SMTP-udbydereAmazon SES
Sendinblue
SendGrid
mandril
Gratis: op til 62.000 e-mails pr. Måned, men her gælder særlige betingelser. Du kan kun drage fordel af det gratis niveau, hvis du er Amazon EC2-bruger og "når du ringer til Amazon SES fra en Amazon EC2-forekomst direkte eller gennem AWS Elastic Beanstalk."Gratis: op til 9.000 e-mails pr. Måned. Begrænset til 300 e-mails pr. Dag.Gratis prøveversion: gyldig i 30 dage, hvor du kan sende op til 40.000 e-mails. Send derefter 100 / dag gratis, for evigt.Gratis prøveversion: 2.000 gratis e-mail-kreditter (sender) i alt. Når disse er væk, skal du opgradere til en betalt Mailchimp-konto og begynde at købe flere Mandrill-kreditter for at fortsætte med at sende e-mails.
$ 0,10 pr. 1.000 e-mails + $ 0,12 pr. GB sendte vedhæftede filer.
$ 1 pr. 10.000 e-mails
$ 25,00 pr. Måned: op til 40.000 e-mails månedligt.
6,25 dollar pr. 10.000 e-mails
$ 14,95 pr. Måned: op til 40.000 e-mails månedligt.
$ 3,73 pr. 10.000 e-mails
$ 40 pr. Måned: op til 25.000 e-mails.
$ 16 per 10.000 e-mails
$ 39 per måned: op til 60.000 e-mails.
$ 6,50 pr. 10.000 e-mails
$ 29,95 pr. Måned: op til 100.000 e-mails.
$ 2,99 pr. 10.000 e-mails
$ 60 pr. Måned: op til 50.000 e-mails.
$ 12 per 10.000 e-mails
$ 66 pr. Måned: op til 120.000 e-mails.
$ 5,50 pr. 10.000 e-mails
$ 79,95 pr. Måned: op til 180.000 e-mails.
$ 4,44 pr. 10.000 e-mails
$ 80 pr. Måned: op til 75.000 e-mails.
$ 10,67 pr. 10.000 e-mails
Ubegrænset antal kontakter, der er gemt på alle planer.Du kan gemme op til 2.000 kontakter uden ekstra gebyrer. Derefter er hver 10.000 nye kontakter + $ 10 / mo.Alle ovenstående niveauer er blevet beregnet af mig baseret på Mandrills unødvendigt komplicerede prismodel, som jeg kan se mere nedenfor. Mailchimp’s vigtigste månedlige medlemskab er også inkluderet i prissætningen ovenfor.
Amazon SES Sendinblue SendGrid mandril

Der er selvfølgelig en elefant i rummet. Eller rettere to elefanter. Lad os starte med den første:

Amazons priser er langt under hvad alle andre opkræver, så de ser ud til at være den bedste mulighed på listen ved første øjekast. Amazon SES er imidlertid en virkelig bare-bone-løsning. Jeg mener, det giver dig bare mulighed for at sende e-mails via Amazons API eller SMTP, og det er stort set det.

Vi diskuterer de specifikke funktioner, som hver af disse bedste SMTP-udbydere tilbyder, men lige nu skal vi bare huske på, at Amazon ikke giver dig nogen analyser, skabeloner, rapporter eller andre nyttige værktøjer bortset fra bare den rå mulighed for at sende din e-mails. Du er mere eller mindre på din egen her.

Så prismæssigt kan Amazon faktisk være den perfekte løsning til virksomheder, der virkelig opererer i skala og sender millioner af e-mails hver måned. I et lignende scenario, selvom de er nødt til at investere i deres egne brugerdefinerede mekanismer til statistik eller andre relaterede funktioner, i slutningen af ​​dagen, gør besparelserne, de får baseret på mængden af ​​e-mail, de sender, stadig alt det værd. For de fleste virksomheder eller WordPress-websteder kan det imidlertid være ret vanskeligt at arbejde med Amazon. Billig, men vanskelig.

Af den grund rådgiver jeg ikke, at man kun ser på pris, når jeg vælger. Dette handler altid om forholdet mellem tid og kræfter for at indstille alt kontra de endelige omkostninger. Med andre ord vil du sandsynligvis have det bedre med en lidt dyrere løsning, men en, der håndterer al den vanskelige tekniske tunge løft for dig.

Endelig om Mandrill. Først ud er Mandrill nu en tilføjelse til Mailchimp. Hvad dette betyder for dig er, at du først skal være en betalende kunde hos Mailchimp’s for at bruge Mandrill. Den billigste plan er $ 20 / måned. Derefter skal du tilføje omkostningerne ved Mandrill oven på det.

IMO, Mandrills priser er kompliceret hovedsageligt for at skjule, hvor dyrt det faktisk er at bruge tjenesten. I tilfælde af at du ikke ved, er det, du køber med Mandrill, faktisk ikke "e-mail sender" som du gør med Amazon og de andre SMTP-udbydere. Med Mandrill køber du en "blok" af 25.000 e-mails. Priserne på disse varierer fra $ 20 per blok til $ 10 per blok.

 • Hvis du planlægger at sende, siger, 100 000 e-mails, har du brug for 4 blokke til $ 20 pr. Stykke, så $ 80 i alt + prisen for Mailchimp-abonnement.
 • Men hvis du vil sende 1M e-mails, har du brug for 40 blokke til $ 18 et stykke, hvilket er $ 720 + igen, dit Mailchimp-medlemskab.

Og som du kan se, priserne pr "10.000 e-mails sendt" er heller ikke så attraktive. Planen for indgangsniveauet er så højt som $ 16 pr. 10k e-mails, hvilket er højere end hvad alle andre tilbyder.

Til sidst skal du huske, at de priser, der er præsenteret ovenfor, kun er til e-mail-distribution. De inkluderer ikke ting som dedikerede IP’er, som du muligvis bliver tvunget til at købe separat baseret på størrelsen på din e-mail-operation.

Bare for at give dig en idé om prisfastsættelsen, opkræver Sendinblue $ 12 / måned til en dedikeret IP, mens SendGrid inkluderer en gratis til planer over $ 79,95 / måned (yderligere IP’er til $ 20 / måned). Hos Amazon, dedikerede IP’er er $ 24,95 / måned.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • 5 af de bedste forhandlere hostingudbydere til WordPress sammenlignet 2020
 • 6 bedst dedikerede serverhostudbydere sammenlignet – overkommelig & Magtfulde
 • 6 af de bedste e-mail-udbydere sammenlignet med 2020 ✉️

Runde 2: skalerbarhed

Skalerbarhed er en af ​​de største fordele ved at få din e-mail behandlet af en ekstern SMTP-udbyder. Hvis du er på din egen e-mail-infrastruktur – styring af dine egne servere – bliver skalerbarhed meget hård. Hvis du nogensinde vil, for eksempel fordoble dit volumen af ​​e-mails, kan det muligvis også betyde en fordobling af din serverinfrastruktur.

Hos en ekstern SMTP-udbyder er der imidlertid ikke noget sådant problem. Disse tjenester er i stand til at håndtere det volumen, du kaster på dem, eller rettere sagt det volumen, du vil have dem til at kunne "kaste."

Med løsninger som Amazon SES kan du skalere dit volumen næsten på ubestemt tid og helt sikkert langt over hvad enhver lille virksomhed eller mellemstor virksomhed nogensinde kunne have brug for fra transaktions-e-mail.

Chancerne er, at hvis du har en operation, der kræver, at der sendes mere end 2M e-mails hver måned, ved du allerede meget godt, hvad dine specifikke behov er, og hvilket firma du vil arbejde med, så lad os bare fokusere på tal lavere end det til formålet af denne sammenligning.

Alle de virksomheder, der er vist på denne liste, er mere end i stand til at lade dig sende opad 1 M e-mails hver måned, og det eneste, du har brug for at bekymre dig om i forhold til det, er størrelsen på din regning.

Desværre har ikke alle de bedste SMTP-udbydere en prismodel så klar som Amazons, hvor fordobling af dit volumen stort set betyder fordobling af din regning.

Når nogle volumen vokser, kan nogle virksomheder synes, at dine omkostninger skyder sammen endnu hurtigere. Her er en justeret prissætningstabel, som jeg gennemsnit ud fra hver virksomheds officielle prisfastsættelse. Specifikt her er hvor meget det koster at sende 1M e-mails hver måned med hver virksomhed:

SMTP-udbyder prissætter for 1.000.000 e-mails sendtAmazon SES
Sendinblue
SendGrid
mandril
$ 100 pr. 1M e-mails603 $ pr. 1M e-mails$ 399,95 pr. 1M e-mails740 $ pr. 1M e-mails

Hvis du leder efter et overkommeligt Amazon SES-alternativ, er Sendinblue den rigtige. Selvom det er lidt dyrere, er det mere en funktionsrig løsning end Amazon SES.

Runde 3: Funktioner

Hver af disse bedste SMTP-udbydere tilbyder API’er, som giver dig mulighed for at sende e-mails via din app, webværktøj eller andet software, du bygger. Bortset fra det giver nogle af dem dig også ekstra funktioner, der muliggør ting som at sende e-mail direkte via udbyderens egen interface, f.eks. Men der er meget mere under hætten.

Her er en oversigt over, hvad hver af de bedste SMTP-udbydere i denne sammenligning giver dig:

Amazon SES

 • Grundlæggende alt hvad du får er deres API og SMTP.
 • Grundlæggende numre om vellykkede leverancer, klager og afvisede eller afvist beskeder.

mandril

For endda at bruge Mandrill i første omgang, skal du være på en betalt Mailchimp-konto, så du får alt, hvad der er tilgængeligt der, som en del af handlen. Her er det komplette liste over funktioner i Mailchimp. Derudover giver Mandrill-modulet dig:

 • Optimeret leveringsinfrastruktur (f.eks. Globalt distribueret infrastruktur, flere domæner pr. Konto og mere).
 • E-mail-skabeloner (selvom Mandrill er en del af Mailchimp nu, er værktøjerne, det tilbyder, når det kommer til dit e-mail-design, og skabeloner er ikke så robuste).
 • Dybdegående analyse (søgbar aktivitetslog, automatisk tagging, sporingsindstillinger pr. E-mail og mere).
 • Delte test og sammenlignende rapporter.
 • Tilpasbare sendemuligheder og hvidmærkning.

Sendinblue

 • Du kan sende transaktionsmail og standard e-mail-kampagner.
 • Der er et komplet brugerpanel, som du kan sende e-mail manuelt.
 • Der er marketingautomatiseringsfunktioner.
 • Der er SMS-beskeder.
 • Træk-og-slip-e-mail-skabeloner.
 • God statistik og rapporter om effektiviteten af ​​dine e-mails.
 • Import / eksportfunktioner til e-mail-data.
 • Opbevar abonnentlister og segmenter dem, som du ønsker.
 • Sendinblue tilbyder også en masse andre interessante sidefunktioner, som f.eks. Deres nye chatmodul. Dette sparer dig for at skulle hente chatfunktionaliteten fra en tredjepart (du sparer penge).

SendGrid

 • API’er, der understøtter Node.js, Ruby, Python, Go, PHP, Java og C #.
 • Sikkert afsendermiljø (for eksempel tofaktorautentisering, når du sender).
 • Du kan sende transaktionsmail og standard e-mail-kampagner.
 • Dejlig e-mail-builder med træk-og-slip-plus-beskedskabeloner.
 • Planlægning, segmentering, A / B-test og andre marketingfunktioner.
 • Realtidsanalyse, målsendelser, leveringshastigheder, afvisning, spamrapporter, linkklik, åbner, afmelder og mere.

I slutningen af ​​dagen, når du vælger den bedste SMTP-udbyder til dig selv, gør de ekstra frynsegoder undertiden den største forskel. For eksempel er hver spiller på denne liste i stand til at sende et stort antal e-mails og med en god leveringsevne. Men på samme tid giver kun nogle få af dem dig virkelig gode værktøjer til at oprette e-mail-skabeloner, eller give dig god statistik og A / B-testfunktioner.

Alt dette tilføjer din samlede brugeroplevelse og den slags ting, du kan gøre med din transaktions-e-mail (eller standard marketing-e-mail). Eller for at sige dette på en anden måde, hvis din udbyder kun giver dig værktøjer til at sende e-mail og intet mere, er det på dig at komme gennem døren med en allerede meget optimeret proces, markedsføringsplan og en samlet god strategi for, hvad du ønsker at gøre.

Men jo mere du får fra SMTP-udbyderen, desto mere kan du justere undervejs og dermed gøre din e-mail-indsats mere effektiv som helhed. Afhængig af hvad du har brug for, kan den ene service være bedre end den anden. En generel tommelfingerregel er at prøve at kigge igennem de tilgængelige funktioner i hver og prøve at beslutte, hvilken af ​​dem du virkelig kan lide vs, som mangler hos nogle af de andre bedste SMTP-udbydere. Du finder muligvis din perfekte blanding af funktioner på denne måde. Husk også, at hvis du virkelig mangler en given funktion fra en given udbyder, er det ikke sandsynligt, at de introducerer denne funktion når som helst snart. Det er sandsynligvis bedre at vælge et alternativ i dette tilfælde.

For eksempel, så stor som Amazon SES er, kan du kun sende e-mails gennem den. Ingen skabeloner. Ingen god statistik. Ingen marketingværktøjer. Jeg mener, det er virkelig første liga, når det kommer til at sende disse e-mails, men du får intet andet bortset fra det.

Og jeg taler ikke kun om ting som detaljerede brugergrænseflader eller træk-og-slip-skabeloner. De andre SMTP-udbydere inkluderer også dedikerede IP’er, SPF og DKIM-tilladelse (for at gøre det klart, at dine e-mails ikke er blevet forfalsket – PDF til videre læsning), IP-kortlægning og mere, hvoraf nogle er vigtige for at få din e-mail evalueret som ægte.

Mens Amazon SES lader dig også gøre dette, bliver autentificering af din e-mail med SPF i SES samt opsætning af DKIM-poster ikke automatisk.

Sådan fungerer det med de andre SMTP-udbydere:

Bedste SMTP-udbydere – SPF og DKIM detaljerSendinblue
SendGrid
mandril
SPF- og DKIM-underskrifter inkluderet og administreret gennem Sendinblue’s domænenavne.SendGrid kan automatisk administrere dine DKIM- og SPF-poster. Begge ud af kassen plus efter at have tilføjet dedikerede IP’er også.Brugerdefinerede SPF- og DKIM-poster inkluderet som standard for alle konti.
Der er også en mulighed for at aktivere dem på dit eget domæne.Du kan også sende dine e-mails fra en privat IP-adresse eller IP-pool.

Runde 4: Brugeranmeldelser

Her er, hvad folk synes om hver af de bedste SMTP-udbydere, der findes her:

Amazon SES

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.2 / 5

Eksempelanmeldelser:

Amazon SES har højere leveringshastighed, da det sikrer, at postindholdet er sikkert og ikke opfanges af spamfiltre. […] Skalerbarhed er en anden grund, jeg elsker ved Amazon SES.

Kundesupporten er slet ikke god. Avanceret analyse mangler, og det eneste spor, du kan holde, er antallet af afleverede og tilbagelagte e-mails.

Sendinblue

Gennemsnitlig brugerbedømmelse: 4.0 / 5

Eksempelanmeldelser:

Værktøjet er enkelt og jeg er let at lære. Det har nogle gode funktioner som automatisering med visualisering i den gratis version. […] En anden god ting er, at du kan have både transaktions- og marketing-e-mails samme sted.

Den største begrænsning er fraværet af A / B-test, selvom du kan overvinde dette ved at gentage kampagnerne.

SendGrid

Gennemsnitlig brugerbedømmelse: 3.6 / 5

Eksempelanmeldelser:

Det er nemt at integrere og har masser af dokumenter for at få en fantastisk newbie-oplevelse.

Jeg elsker virkelig enkelheden bag Whilelabel-konfigurationen og de detaljerede data, der viser feedet Email Activity.

Jeg synes, dokumentationen nogle gange kan være lidt stram. De ser ud til at have forskellige terminologier for ting, der kunne have været forklaret meget lettere.

mandril

Gennemsnitlig brugerbedømmelse: 4.3 / 5

Eksempelanmeldelser:

Live stream af e-mails der går ud – fantastisk til kontrol af indhold. Mulighed for hurtigt at filtrere statistikker efter skabelon og dato. Automatiske analysesporingskoder. Rimelig hurtig kundesupport.

Den nye integration af Mandrill som en funktion i betalte Mailchimp-konti skærer virkelig ned på dens brugbarhed som et selvstændigt værktøj.

Runde 5: WordPress integration

Der er to sider ved dette:

For det første, hvis du har en brugerdefineret WordPress-opsætning – som et webværktøj, der kører på WordPress, eller et stort e-handelswebsted, eller noget andet, der er unikt og ikke er en standard WordPress-bloginstallation – så integrerer du sandsynligvis alt manuelt via API leveret af din SMTP.

Alle API’erne ser ud til at være lignende let at interagere med, og alle giver lag til PHP og andre almindelige teknologier. Så gjort og gjort.

For det andet, hvis du blot ønsker at bruge en given SMTP-udbyder på en mere direkte måde – som at udløse en e-mail selv eller sende endda et standard nyhedsbrev – så kan du gøre det via et par WordPress-plugins.

Her er de bedste SMTP-udbydere, der er vist på denne liste, og som har deres egne plugins:


SendGrid SendGrid

Forfatter (e): SendGrid

Nuværende version: 1.11.8

Sidst opdateret: 14. februar 2018

sendgrid-email-delivery-simplified.1.11.8.zip


60% Ratings


100.000 + Installationer


WP 4.6 + Kræver


Nyhedsbrev, SMTP, e-mail-marketing og abonnementsformularer af Sendinblue Nyhedsbrev, SMTP, e-mail-marketing og abonnementsformularer af Sendinblue

Forfatter (e): Sendinblue

Nuværende version: 2.9.16

Sidst opdateret: 22. april 2020

mailin.zip


90% Vurderinger


50.000 + Installationer


WP 4.4 + Kræver

+ et par tilføjelser til WooCommerce, Ninja Forms, Tyngdekraftsformer, og Nem digitale downloads.


Send e-mails med Mandrill Send e-mails med Mandrill

Forfatter (e): Miller Media (Matt Miller)

Nuværende version: 1.2.9

Sidst opdateret: 30. april 2020

send-emails-with-mandrill.1.2.9.zip


100% Ratings


4.000 + Installationer


WP 3.0 + Kræver

Mandrills originale plugin, wpMandrill, er ikke blevet opdateret på fire år, men du kan bruge den gaffelversion, der blev frigivet for et stykke tid siden.

Bortset fra disse, kan du også bruge MailPoet. Plugin giver dig mulighed for at vælge en alternativ sendemekanisme – alt hvad du behøver er dine SMTP-forbindelsesdetaljer.


MailPoet - e-mails og nyhedsbreve i WordPress MailPoet – e-mails og nyhedsbreve i WordPress

Forfatter (e): MailPoet

Nuværende version: 3.47.1

Sidst opdateret: 26. maj 2020

mailpoet.3.47.1.zip


92% Vurderinger


100.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Faktisk kan dette måske være den mest funktionelle måde at arbejde med SMTP’er i WordPress i øjeblikket.

Konklusion: Hvem vinder blandt de bedste SMTP-udbydere

I al ærlighed kan jeg ikke påpege kun en, bedste SMTP-udbyder, der vinder på alle fronter. Der er ikke sådan noget, jeg er bange for. Vi kan dog stadig indsnævre tingene baseret på nogle specifikke egenskaber, der er de vigtigste fra dit synspunkt.

Hvor ser du dig selv på følgende spektrum:

 • Prisen er det, der betyder noget! Jeg vil have den billigste, men også meget pålidelige løsning.
 • Jeg plejer kun at sende e-mails. Yderligere funktioner er ikke vigtige.
 • Jeg er et sted i midten …
 • Jeg vil have fantastiske SMTP- og e-mail-marketingfunktioner, men jeg vil også holde ting overkommelige.
 • Jeg vil også drage fordel af nogle stærkt optimerede marketingværktøjer, hjælpere og skabeloner.
 • Jeg vil gerne kunne sende ikke kun transaktionsmail, men også standard e-mail-kampagner.

Klik her for at afsløre Sendinblue
SendGrid

 • Jeg har for mange penge og har brug for at bruge dem et eller andet sted.

Klik her for at afsløre mandril

Hvad synes du om de bedste SMTP-udbydere, som vi har valgt at vise i dette indlæg? Har du prøvet nogen af ​​dem? Du er velkommen til at dele, hvad dine oplevelser var i kommentarfeltet nedenfor.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map