Mandrill-priser for meget? 5 Mandrill-alternativer, der er billigere for 2020

TL; DR: Mandrill ville hæve deres priser 4x. De fandt en måde at gøre det ved at fusionere med Mailchimp. Her er nogle Mandrill-alternativer.


Jeg ved, jeg ved … Jeg lyder som en klik-baity BuzzFeed overskrift, undskyld.

Men det er mere eller mindre tilfældet.

Baghistorien:

Mandrill er sandsynligvis den perfekte løsning til at sende e-mail med transaktioner. For eksempel, hvis du har et websted, der har brug for denne form for funktionalitet (f.eks. En eCommerce-butik) eller en app, kan du bruge Mandrill til en til en-kommunikation med dine kunder.

Tænk på, minde folk om deres adgangskoder, sende oplysninger om deres køb osv.

Men.

Pludselig har Mandrill gjort besluttede at fusionere tilbage med Mailchimp (oprindeligt var Mandrill en opstart inden for Mailchimp, men opererer uafhængigt med deres egen model, databaser, priser osv.), og mens de gjorde det, har de dybest set tvang deres brugere til at begynde at bruge op til 4x så meget til tjenesten.

Sådan spiller det ud:

 • Standardplanen med Mandrill var tidligere $ 9,95 / måned, hvilket gjorde det muligt for dig at sende op til 25.000 transaktionelle e-mails.
 • Efter fusionen er Mandrill kun tilgængelig som en betalt tilføjelse for betalte Mailchimp-konti. Den billigste Mailchimp-konto er $ 20 (hvilket virkelig er for dyrt for de muligheder, det giver dig – vi talte om dette for et stykke tid siden). Når du har Mailchimp, vil den billigste blok af Mandrill-kreditter vil blive solgt for $ 20 / måned.
 • I alt, For at fortsætte med at bruge Mandrill, bliver du nødt til at bruge $ 40 / mo i stedet for $ 10.

Den vigtige del er, at der ikke er nogen måde at omgå dette på. Hvis du vil fortsætte med at bruge Mandrill, skal du flytte til en betalt Mailchimp-konto og derefter købe add-on-adgangen.

mandrillapp-info

Mandrill-alternativer

Hvis den nye pris, der lyder lidt for din smag, er her alternativerne:

1. Sendinblue (sendinblue.com)

sendinblue

Fuld åbenhed; vi har brugt Sendinblue til alt hvad der findes i campinWP. Marketing-e-mail, dryppkampagner og transaktions-e-mail også.

Sendinblue kan dybest set gøre alt det, og endda lade dig sende SMS-beskeder, hvis du er klar til denne form for markedsføring. API’erne er der, integrationen er let at forstå, og du får detaljeret rapportering. Det vigtigste er, at det på dette tidspunkt også er billigere end Mandrill, hvilket gør det til et godt alternativ.

 • Send op til 300 e-mails / dag gratis (9000 / mo).

Eller vælg en af ​​de betalte planer:

 • 40.000 e-mails / mo for $ 25,00.
 • 60.000 for $ 39 / mo.
 • 120.000 for $ 66 / mo.

Du kan lære mere om Sendinblue �� her.

2. Mailjet (www.mailjet.com)

mailjet

Mailjet er en virkelig brugervenlig løsning, der fokuserer på at gøre både marketingmedarbejderne og udviklerens arbejde lettere. Den transaktionsbestanddel af Mailjet er designet på en måde, der lader marketingmedarbejderen arbejde med skabeloner til e-mails (ændre design, indhold, uanset hvad) uden at ødelægge softwareintegrationen oprettet af udvikleren.

Her er en hurtig video:

Prismæssigt ser Mailjet ganske godt ud:

 • Send op til 200 e-mails / dag gratis (6000 / mo).
 • 30.000 månedligt for $ 9.65.
 • 60.000 for $ 21,95

3. SendGrid (Sendgrid.com)

sendgrid

SendGrid er stolt af, at de blev bygget som et API-firma fra bunden af. Grundlæggende er hele systemet bygget op omkring ideen om, at det skal integreres med andre websteder, apps og softwareløsninger.

Brugt af virksomheder som Airbnb, Spotify, endda Uber, så måske vil det også tjene dig. SendGrid giver dig også adgang til en række guider, webcasts og videotutorials.

Price-Wise:

 • 12.000 månedlige e-mails gratis.
 • 40.000 for $ 15 ("Væsentlige" plan).
 • 100.000 for $ 19,95 ("Væsentlige" plan).
 • 100.000 for $ 79,95 ("Pro" plan – inkluderer en dedikeret IP og nogle andre funktioner).
 • 300.000 for $ 199,95.
 • 700.000 for $ 399,95.

4. Mailgun (Www.mailgun.com)

mailgun

En løsning, der meget ligner SendGrid, men er meget mere overkommelig, og især hvis du kun skal sende et lille antal e-mails pr. Måned. Under hætten har Mailgun API-integration og en ganske let at bruge senderinfrastruktur. (Selvom Mailjet f.eks. Er meget bedre til at håndtere tilpassede e-mail-skabeloner).

Price-Wise:

 • 10.000 månedlige e-mails gratis.
 • Op til 500.000 e-mails for $ 0.00050 hver. Så:
  • 20.000 for $ 5.
  • 50.000 for $ 20.
  • 100.000 for $ 45.
  • 200.000 for $ 95.

5. Amazon SES (aws.amazon.com/ses)

ses

Intet slår Amazon, når det kommer til deres pris per e-mail og deres leverbarhed. På samme tid kan det tage mere tid at integrere platformen med dit værktøj eller dit websted. Alternativt kan du bruge en ekstern løsning, der fungerer som den midterste mand mellem dig og Amazon. For eksempel, Sendy gør dette til e-mail med markedsføring.

Price-Wise:

 • 62.000 månedlige e-mails gratis.
 • Derefter er det dybest set $ 0,0001 pr. E-mail.

WordPress?

Hvis du tidligere har brugt det wpMandrill at integrere med din Mandrill-konto, kan du overveje at ændre den også.

For eksempel kan du tjekke et plugin, der hedder WP Mail SMTP. Det konfigureres wp_mail () -funktionen til at bruge SMTP i stedet for mail (). Du kan integrere det med en af ​​de ovennævnte løsninger og måske klare at holde ændringerne til et minimum efter grøfting wpMandrill.

Du er også velkommen til at undersøge WPForms – Træk & Drop WordPress Form Builder. Det tilbyder også nogle SMTP-muligheder, men i kontaktformularområdet (levering af e-mails fra besøgende til dig).

Opholder sig med Mandrill?

Hvad synes du om hele kontantfanget? Eller måske bliver du alligevel hos Mandrill?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map