JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk vs … WordPress?

TL; DR: Avui comparem les solucions populars de gestió de projectes: JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk vs … WordPress?


Quan es tracta d’eines de gestió de projectes, sens dubte tens moltes opcions per triar, i és molt bona cosa principalment. Tanmateix, de vegades l’abundància d’elecció pot causar malversació i fins i tot frenar els esforços del tot.

Vull dir, parlant de les eines que es poden utilitzar per a la gestió de projectes, tenim: JIRA, Anydo, TeamClerk, Recorda la Llet, Trello, Totist, Wunderlist, OmniFocus, Asana, Producteev, i probablement una dotzena més que encara no s’han guanyat les seves ratlles. Però, quina serà la millor per a les vostres necessitats específiques, sense mencionar l’ajust del vostre pressupost?

Per fer les coses més fàcils, avui la restringim a només un bon grapat d’eines. Aquí hi ha la nostra comparació al costat de JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk vs … WordPress (sí, WordPress, però deixem-ho de banda):

JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk

Taula de continguts:

JIRA // Trello // Asana // TeamClerk // WordPress // Conclusió

JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk vs … WordPress

JIRA

JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk

Visió general
Com a resultat de la comparació de JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk, ho hem de dir JIRA és un dels líders de l’espai de gestió de projectes, especialment entre els desenvolupadors i equips de programari. Les eines posades a disposició per JIRA cobreixen molt de terreny i us permeten gestionar el vostre treball de diverses maneres.

En primer lloc, JIRA ha estat dissenyat per ajudar els equips àgils a fer que els seus projectes de programari sovint complexos siguin més manejables i més fàcils d’entendre. Això és visible a totes les funcions que JIRA ofereix.

Per exemple, podeu treballar amb coses com scrum taulers, taulers de kanban, informes àgils, seguiment de projectes i problemes, priorització de retards, planificació de sprint, fluxos de treball flexibles i moltes altres funcions excel·lents.

Preu
El preu de JIRA es basa en la mida del vostre equip. És a dir:

Usuaris
Preu per any
1 – 10100 dòlars
11-151.050 dòlars
16 – 251.750 $
26 – 503.500 dòlars
51- 1007.000 dòlars
101 – 20012,00 dòlars
201 – 30015.050 dòlars

A part d’això, també hi ha complements de pagament:

Jira-actualitzacions

Pros i contres

 • Obteniu funcions de gestió de projectes molt avançades.
 • Pot gestionar projectes de qualsevol mida.
 • Està optimitzat per a projectes de programari (és a dir, també llocs web, plugins, temes de WordPress).
 • Vostè paga preus elevats per a equips superiors a 10 persones.
 • Té una corba d’aprenentatge …

A qui convé més JIRA?

 • Equips que treballen en grans projectes de programari.
 • Equips que utilitzen metodologies específiques de gestió de projectes i de treball, com ara scrum

Vés a JIRA

Trello

trello

Visió general
Trello Molts professionals són apreciats per la seva facilitat d’ús i senzillesa. L’eina no té literalment cap corba d’aprenentatge. Acabeu d’aconseguir el vostre compte, crear un consell, visitar-lo i, d’alguna manera, sabreu què fer de seguida sense tenir cap guia necessària.

En poques paraules, Trello us proporciona un llenç en blanc que podeu emplenar amb diverses llistes i targetes que representen els vostres projectes i fluxos de treball. Podeu treballar a Trello tant individualment com en equip.

La interfície d’interès us permet fer la majoria de les coses amb arrossegar i deixar anar i també utilitzar etiquetes i icones de colors i imatges per identificar millor cada targeta.

Preu
A Trello hi ha tres plans principals:

 • el pla gratuït: 0 dòlars
 • "Classe executiva" – 9,99 dòlars / usuari / mes
 • "Empresa" – 20,83 dòlars / usuari / mes

Tot i això, convé assenyalar que també podeu utilitzar el pla gratuït per al treball en equip (amb algunes limitacions).

Pros i contres

 • No té corba d’aprenentatge.
 • És molt simplista per la seva estructura i la seva forma de funcionament.
 • Us dóna una llibertat total de com voleu utilitzar l’eina
 • És excel·lent per visualitzar fluxos de treball pas a pas.
 • Si no les netegeu regularment, els taulers es poden desordenar i desordenar.

Per a qui és Trello més adequat?

 • Gent que busca alguna cosa gratuïta.
 • Les persones que esperen que la seva eina de gestió de projectes els doni llibertat per fer tot el que desitgin, en lloc de seguir una metodologia de treball específica i imposada.
 • Equips petits o mitjans que treballen en projectes no massa complexos.

Vés a Trello

Asana

asana

Visió general
Asana és una gran solució de mig camí quan es revisa JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk. Ofereix una interfície d’interès simplificada, però també introdueix algunes estructures als vostres projectes, per facilitar-los la comprensió.

Asana és especialment útil si vostè i el seu equip treballen en projectes de mida mitjana amb 10 o més tasques per completar. La interfície d’usuari és realment senzilla i no té gairebé cap corba d’aprenentatge.

En molts aspectes, Asana és força similar a Trello. Si bé Trello es basa en cartes que podeu alinear en un espai similar al llenç, Asana es basa en llistes que ja tenen una estructura determinada organitzada per projecte..

Per descomptat, Asana us ofereix totes les funcions comuns com tasques, dates de venciment, tasques, treball en equip i fins i tot gràfics de progrés.

Preu
Hi ha dos plans principals:

 • gratuït: 0 dòlars per a equips de fins a 15 persones,
 • 12,11 dòlars per membre al mes, sense límits de membres i sense límits en cap cas.

Pros i contres

 • No és massa complicat. El podeu dominar en una tarda.
 • Introdueix una estructura agradable per als vostres projectes i fluxos de treball.
 • Pot ser que no sigui funcional per a grans projectes que consisteixen en moltes tasques i subprojectes individuals.
 • Tampoc és perfecte si teniu molts projectes molt reduïts: el vostre tauler s’enfonsarà aviat.

Per a qui és més adequat Asana?

 • Persones i equips que esperen que la seva eina de gestió de projectes introdueixi alguna estructura en el seu treball. Així, a diferència de Trello, Asana intercanvia una mica de la vostra llibertat per fluxos de treball estructurats, cosa que és molt bona en determinats casos.

Vés a Asana

TeamClerk

secretari d'equip

Visió general
TeamClerk és un simple programari de gestió de projectes en si mateix, però fa un bon treball en fer el seguiment del progrés del vostre equip en qualsevol projecte determinat i permetre-vos organitzar tasques en funció de la seva prioritat i fins i tot dificultat (no és habitual en altres eines de gestió de projectes entre JIRA i Trello vs Asana vs TeamClerk).

TeamClerk té una interfície d’interès molt intel·ligent que té un tipus d’esquerra a dreta. El que vull dir és que els vostres projectes són a l’esquerra, i cada columna consecutiva està relacionada amb l’anterior.

Així, quan seleccioneu un projecte de la columna més esquerra, veureu les tasques del projecte a la següent columna, les vostres pròpies tasques relacionades amb el projecte en una altra i, finalment, la columna d’analítica del projecte a l’extrem dreta. Mentre canvieu els projectes, també es canviaran totes les altres columnes.

Aquest és un enfocament únic que pot agradar a algunes persones. El seu punt fort és que, a l’hora de mirar els projectes, sempre sabreu quin tipus d’informació podeu esperar a cada columna. Això fa que la interacció amb l’eina sigui més ràpida en el temps.

Preu
Amb TeamClerk hi ha 4 punts de preus principals:

 • Gratuït: 0 $ – 1 equip, fins a 3 membres
 • 9,99 dòlars / mes – 2 equips, 15 membres / equip
 • 19,99 dòlars / mes – 5 equips, 20 membres / equip
 • 39,99 dòlars / mes – 10 equips, 30 membres / equip

Podeu treballar amb projectes i tasques il·limitats en tots els plans.

Pros i contres

 • Té una interfície d’interès simple i bastant única.
 • Pot fer el seguiment de les vostres tasques en temps real.
 • No us permet fer molt més que organitzar els vostres projectes, tasques i fer el seguiment dels avenços.

A qui convé més TeamClerk?

 • Persones que vulguin mantenir els seus múltiples projectes al mateix lloc i poder-los copsar de cop.
 • És bo per fer el seguiment del progrés / tasca en temps real.

Vés a TeamClerk

WordPress?

Gestionar els vostres projectes directament a WordPress és sens dubte una idea que val la pena explorar. I tècnicament, si voleu introduir-vos en això, hi ha alguns complements disponibles. Però no són massa impressionants, si jo sóc honest.

Discutim els avantatges i els contres de tota la solució:

 • En primer lloc, gestionar projectes dins de WordPress només té sentit si el nucli del vostre negoci gira al voltant del vostre lloc de WordPress. Dit d’una altra manera, només té sentit si de totes maneres esteu connectats al vostre lloc de WordPress.
 • Accés a la seva gestió de projectes "lloc" requereix alguns passos addicionals i, certament, no és tan senzill com iniciar la sessió a Asana o alguna cosa així.
 • No teniu aplicacions mòbils per a la part de gestió de projectes del vostre lloc WordPress. I les aplicacions mòbils són alguns dels punts forts de les altres eines d’aquesta llista.

Aleshores, hi ha possiblement el major inconvenient de tots: no hi ha tants recursos de gestió de projectes de qualitat. I fins i tot els més populars no tenen tantes instal·lacions actives.

Si voleu fer una ullada, aquí es mostren les opcions de complements més sensibles en l’àmbit de la gestió de projectes:


WP Project Manager - Projecte, Gestió de tasques i Programes de col·laboració d'equips WP Project Manager – Projecte, Gestió de tasques & Programari de col·laboració en equip

Autor (a): weDevs

Versió actual: 2.3.10

Darrera actualització: 5 de maig de 2020

wedevs-project-manager.2.3.10.zip


72% de valoració


9.000 + instal·lacions


WP 4.4 + Requereix


Panorama: complement de gestió de projectes de WordPress Panorama: complement de gestió de projectes de WordPress

Autor (a): 37 MITJANS

Versió actual: 1.3.12

Darrera actualització: 13 de desembre de 2019

project-panorama-lite.zip


86% de valoració


1.000 instal·lacions +


3.5.0 Requereix


Juntes Kanban per a WordPress Juntes Kanban per a WordPress

Autor (a): Gelform Inc

Versió actual: 2.5.14

Darrera actualització: 13 d’abril de 2020

kanban.zip


94% de valoració


1.000 instal·lacions +


WP 4.0 + Requereix


Gestió de projectes de WordPress per UpStream Gestió de projectes de WordPress per UpStream

Autor (a): Riu amunt

Versió actual: 1.30.7

Darrera actualització: 28 d’abril de 2020

aigües amunt.1.30.7.zip


90% de valoració


1.000 instal·lacions +


WP 4.5 + Requereix

Al final, us recomanaria que utilitzeu WordPress per a la gestió de projectes només si vosaltres i el vostre equip passem la major part del temps al tauler de WordPress ja (i si no voleu fer servir eines de tercers).

Algunes altres comparacions que us poden interessar:

 • Editor de continguts MotoPress contra Visual Composer vs SiteOrigin Page Builder vs Beaver Builder vs Live Composer
 • PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Pagaments: el que és millor per a un lloc de WordPress
 • FreshBooks vs. QuickBooks vs. Xero vs. Factura.to vs. Factura WP vs. Factures de brot

JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk vs WordPress: Conclusió

Espero que aquesta comparació us sigui d’utilitat i que us faciliti la vostra elecció. Aquí teniu un resum de “retenir”:

JIRA: Utilitzeu-lo quan treballeu amb un equip en projectes de programari més grans i si feu servir coses com Scrum per gestionar la vostra feina.
Trello: Utilitzeu-lo si esteu buscant una eina que podeu utilitzar i el vostre equip de forma gratuïta i que us ofereix la màxima llibertat per gestionar els vostres projectes, tot i que vulgueu.

Asana: Utilitzeu-lo si voleu que l’eina de gestió de projectes introdueixi alguna estructura al vostre flux de treball i si preferiu eines basades en llistes, en lloc de basades en targetes.
TeamClerk: Utilitzeu-lo per fer el seguiment dels vostres avenços en temps real i per obtenir una bona visió general d’un seguit de projectes en paral·lel des del mateix tauler.

Gestió de projectes amb plugins WordPress +: realment no.

Però, què en penses? Quin és el vostre guanyador: JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk? O potser utilitzeu alguna cosa totalment diferent per a la gestió de projectes? No dubteu a compartir els comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map