Er WordPress-webstedshastighed virkelig noget til SEO?

Er WordPress-webstedshastighed virkelig noget til SEO?

Er WordPress-webstedshastighed virkelig noget til SEO?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Forbliver ajour med nogle SEO kontra WordPress webstedets hastighed bekymringer kan være en byrde. Når alt kommer til alt er det vanskeligt at holde på toppen af ​​de forskellige bevægelige dele af et vellykket websted uden at bekymre sig om, hvilken af ​​over 200 rangeringssignaler gør i øjeblikket en forskel i SERP’erne.


Et SEO-signal, der har fået en masse opmærksomhed i de sidste par år, er site hastighed. Vi ved alle, at vi burde gøre vores sider hurtigere, men hvor meget forskel gør det virkelig med hensyn til SEO?

I dette stykke afslutter vi en række eksterne undersøgelser og ser på vores egen pakke med websteder for at komme til bunden af, hvor meget WordPress-webstedshastighed virkelig bevæger nålen ud i naturen. Når vi er færdige, har du en meget klarere idé om, hvor meget af din indsats du skal bruge til det.

Bonusinfo: Ville bare fortælle dig, at vi har et helt crashkursus med at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%. Det er gratis, tjek det ved at klikke her.

Lad os starte tingene med et hurtigt kig på den officielle linje om emnet:

Den officielle linje på webstedets hastighed og SEO

Googles 2010 meddelelse om webstedshastighed som en rankingfaktor lægge det på siteejernes radarer over hele verden, men de faktiske detaljer, der blev afsløret, var karakteristisk uigennemsigtige.

Citerer forrige interne undersøgelser, Google bekræftede, at webstedshastigheden blev tilføjet til blandingen af ​​eksisterende rangeringssignaler, men holdt op med at diskutere, hvor meget vægt det faktisk ville bære. Et antal punkter blev imidlertid understreget fra starten:

  1. Webstedsrelevans ville være forbliver mere vigtig end webstedshastighed for SEO.
  2. Færre end 1% af søgeforespørgsler vil først blive påvirket.
  3. Webstedshastigheds-SEO-signal vil kun oprindeligt blive anvendt på søgninger på engelsk på Google.com.

I årene siden den første meddelelse er betydningen af ​​webstedshastighed fra et brugerperspektiv blevet krystalklar. Undersøg efter undersøgelse fra Walmart, Akamai, og Amazon har konsekvent kørt hjem det punkt, at brugerne sætter pris på hurtig indlæsning og responstid. Den nøjagtige rolle, som webstedshastigheden spiller i SERP-resultater, har imidlertid forblevet noget forvirrende. Vidn for eksempel listen over massivt oppustede steder der fortsætter med at rangere højt på nettet.

Google PageSpeed-værktøjerGoogles løbende arbejde med PageSpeed-værktøjer viser deres engagement i hastighed.

Der er imidlertid ingen tvivl om Googles forpligtelse til hurtighed som et overordnet mål. Fra Google DNS til Google Fiber, og PageSpeed-værktøjer til det for nylig annoncerede AMP-projekt, hastighed er kernen i mange af søgegigantens mere højprofilerede projekter. Og selvom de endnu ikke har præciseret den nøjagtige vægtning af webstedshastigheden i søgemaskineresultater, har det ikke forhindret andre i at prøve at gøre det.

Lad os gå videre til hvad tredjepartsundersøgelser har afsløret om sagen:

Dataene på webstedets hastighed hidtil

Selvom hårde tal er tynde på jorden, har et lille antal undersøgelser forsøgt at kvantificere rollen som webstedshastighed for SEO siden 2010.

Moz.com vejes ind i debatten i 2013 med en milepæl-undersøgelse analyse af 2.000 tilfældige søgeresultater på over 100.000 sider for at finde ud af, hvilken rolle, hvis nogen, stedets hastighed, der blev spillet.

Det første punkt, der kom frem, var, at udtrykket "site hastighed" i sig selv er lidt nebulous. Mozs undersøgelse syntes at indikere, at hverken dokumentets komplette tid (hvor længe før du kan interagere med siden) eller den fuldt afgivne tid (tid, det tog for alle elementer at indlæse fuldt ud) spillede en betydelig rolle i søgemaskinens placering.

I et andet overraskende resultat blev den samlede sidestørrelse og den gennemsnitlige mængde billedindhold også begge vist at udgøre en lille mærkbar forskel i søgerangeringer.

Undersøgelsen viste imidlertid en klar sammenhæng mellem Time to First Byte (TTFB) og søgerangeringsposition. Der var en svag afdækning af indsatser i Mozs samlede oversigt over deres fund, men de anbefalede til sidst at koncentrere sig om en kombination af back end-forbedringer med det formål at reducere TTFB og front-end forbedringer baseret på at holde brugerne glade.

En undersøgelse fra 2014 af Polske forskere ved University of Poznan bredt sikkerhedskopieret både Moz’s konklusioner og Googles påstand om, at webstedshastighed ikke er så vigtig for SEO som generel relevans. Den samlede sidebelastningstid viste igen ingen sammenhæng med rangering, men denne undersøgelse så ud til at indikere, at gennemsøgningstiden blev brugt som en rangeringsfaktor.

Poznan-holdets konklusioner antydede, at alle andre faktorer, der var lige, bruges gennemgangstidens variabilitet som en afgørende faktor i ratings, og at dens samlede vægt som en rangfaktor lå et sted mellem 0,35% og 1,04%.

site-speed-ranking-faktorer

For nylig a 2016 Backlinko-undersøgelse tog et større billede af undersøgelsen af ​​over en million resultater for at identificere de mest betydningsfulde nuværende rangeringsfaktorer. Selvom undersøgelsen afslørede, at hurtigere indlæsningssider havde en tendens til at optræde højere i søgerangeringer, stoppede forfatterne kort med at identificere en bestemt korrelation. Faktorer som linkmyndighed, antal links, relevans og indholdslængde blev alle anset for at være væsentligt mere betydningsfulde.

Redaktørens note. Mens vi arbejdede med denne ressource, nåede vi også Daniel Ene fra Agile Media, og spurgte, hvad han synes om hele webstedshastigheden kontra SEO-ting. Her var hvad han havde at sige:

Fra min erfaring, indlæsningstid, selvom Google siger, at det er en rangeringsfaktor, ser jeg ikke større sammenhænge mellem gennemsnitlig sideindlæsningstid og høj placering.

Nu siger jeg ikke, at du ikke bør tage hensyn til din indlæsningstid, fordi du kan forstyrre dine brugere. Tænk på dig selv, kan du lide at vente 20, 30 eller 40 sekunder på, at en webside fuldt indlæses?

Når det er sagt, foreslår Daniel, at links stadig er måske en bedre investering, hvis du har et begrænset SEO-budget:

Links spiller en vigtig rolle i den samlede placering. Lad os sige, at din gennemsnitlige indlæsningstid er 10 sekunder, og at alle dine konkurrenters websteder indlæses på kun 5 sekunder. Men du har 100 links, og de har kun 50 links. I betragtning af linkværdien ens, hvem tror du, der vil rangere nr. 1?

Så fra de få dybdegående undersøgelser, der er blevet foretaget om emnet, det ser ud til, at webstedshastigheden bliver opmærksom på, men det er langt fra at være en afgørende rangeringsfaktor for SEO.

Ville det være historien på vores egne sider?

Vores egne fund om ThemeIsle, CodeinWP og JustFreeThemes

Derefter henvendte vi os til vores egen stald af live-websteder (ThemeIsle, CodeinWP og JustFreeThemes) for at se, om der kunne trækkes nogen sammenhæng eller årsagssammenhæng mellem WordPress-webstedshastighed og den samlede organiske søgeydelse.

Ser man på trafik tal tilbage til begyndelsen af ​​2014, har alle tre steder vist en sund vedvarende stigning i organisk trafik med lejlighedsvis sæsonåbninger omkring jul.

TemaIsle organisk trafik.TemaIsle organisk trafik viser jævn vækst over tid.

Med hensyn til WordPress-webstedshastighed har der imidlertid virkelig kun været et større initiativ, der blev taget i denne periode: en hosting-bevægelse til Pagely sammen med tilføjelsen af ​​lakkeret cache tilbage i april 2015. Selvom dette ikke havde nogen stor indflydelse på de samlede sideretningstider, skåret det vores Time to First Byte fra 1,6 til 0,1 sekunder på for eksempel ThemeIsle.

ThemeIsle TTFB-reduktionEn stor reduktion i TTFB efter overgangen til Pagely.

Et hurtigt kig på en seks-måneders udsnit af organisk trafik omkring den tid viser dog kun næsten ingen åbenlyst indflydelse – en historie, der blev gentaget på de to andre egenskaber.

kodeinwp-trafik

tema trafik

Alt i betragtning er det ekstremt vanskeligt at trække væsentlig indflydelse, som WordPress-webstedshastigheden har haft for SEO isoleret på nogen af ​​vores tre flagskibsegenskaber i løbet af de sidste to år. Vi har stadig bestemt en masse arbejde at gøre med hensyn til den samlede sideindlæsningstid for at levere en så snappig oplevelse som muligt for vores brugere, men der er intet, der tyder på, at vi enten er blevet straffet for relativt forsinkede samlede belastningstider, eller belønnet for vores arbejde med at reducere Time to First Byte.

ThemeIsle PageSpeed-resultaterThemeIsle PageSpeed-resultater viser, at der stadig kan foretages optimeringer.

Bundlinjen

Undersøgelser som dem fra Moz (og Googles egne tip) er nok til at vise, at webstedshastigheden bestemt er i blandingen som en rangeringsfaktor, men der er intet, der tyder på, at det har en vægt på noget, der er væsentligt mere end 1%. Disse undersøgelser og vores egne fund på tværs af lokale sider antyder også, at den samlede sideindlæsningstid ikke er den SEO dræber, som mange gør det ud for at være.

Taget sammen med Backlinkos detaljerede undersøgelse af bredere rangeringsfaktorer forekommer det sikkert at antage det relevans og autoritet forbliver drivkraften med hensyn til organisk trafik.

Når det er sagt, efterspørger brugerne konsekvent hurtige indlæsning af websteder, og den potentielle negative indvirkning af webstedshastighed på konverteringer er godt bevist på dette tidspunkt. Da stigningen i mobil ikke viser tegn på langsommere, vil dette behov for hastighed forblive.

Vores praktiske råd til webstedsejere er at starte med så hurtig en webhosting-stack som muligt i starten og derefter straks fordoble indholdet og oprette forbindelse til andre websteder. Når trafikhanen er slået til, giver det det mening at vende tilbage til emnet med optimering af webstedshastighed, når du først har numre, hvor du virkelig kan måle dens virkning.

Konklusion

Webstedshastighed er helt klart en stor bekymring for Google, og en af ​​mange faktorer, som de aktivt overvåger til enhver tid. Vores forskning viser imidlertid, at dens faktiske vægtning blandt rangeringsfaktorerne er relativt lav i øjeblikket, så uber-optimering ikke bør være helt øverst på din opgaveliste.

Når det er sagt, er løbende optimering en løftestang, som du konstant kan trække som websteejer, og en struktureret tilgang til at gøre det med hensyn til webstedshastighed vil betale sig pænt for dig og dine brugere ad vejen. Med det i tankerne, tilmeld dig i dag til vores gratis WordPress-websted for hurtig e-mail-kursus (nedenfor) for praktiske tip til det.

Vi vil også meget gerne høre din feedback på WordPress-webstedshastighed generelt, når det drejer sig om SEO. Er der rapporter eller undersøgelser, vi har gået glip af, eller har du tricks, du kan dele? Kontakt os via kommentarerne nedenfor og fortæl os det!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector