Det grundlæggende i WordPress SEO for designere: Sådan forbedres din portefølje

Det grundlæggende i WordPress SEO for designere: Sådan forbedres din portefølje

Det grundlæggende i WordPress SEO for designere: Sådan forbedres din portefølje
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Dette er et gæstepost af Dragan Nikolic.


Webstedsoptimering er ikke kun en teknisk ting. Du kan udføre al tagging, lave dine metabeskrivelser, søgeordsundersøgelser og andre nyttige ting, som vi kommer til at røre lidt dybere i artiklen, men det vil betyde så meget mere, hvis det er understøttet af indhold.
Dit websted skal ikke læses af maskiner. De er her kun for at hjælpe med at overføre information og viden mellem din WordPress-blog eller -portefølje til dine besøgende. Følg alle SEO-retningslinjer for optimering af din portefølje skal ledsages af indhold. Visuelt tiltalende, informativt, sammenhængende og semantisk korrekt indhold.

Fokus for maksimal effekt

Selv før du begynder at oprette indholdet til dit websted, er det vigtigste, du skal fortsætte med at tænke på, din mållæser:

Hvem vil vide, hvad du vil skrive?

Hvis du planlægger at starte din idé, skal du tro, at du har noget at dele med verden. Indholdet skal sigte mod en temmelig smal og særlig prøve af mennesker.
Du skal forestille dig en scene og du som den eneste kunstner på den. Og dernede sidder der i salen en eneste tilskuer. Det materiale, du skal udføre, skal være helt centreret om denne person. Det samme koncept gælder for et websted. Oprettelse af for forskelligartet og heterogent indhold på dit websted vil have en dårlig konverteringsfrekvens og ikke så stor effekt på din virksomhed.

Visuel appel for at gøre det virkelig

Design af dit webindhold skal visualiseres som en lokkende indpakning, der lokker besøgende opmærksomhed på dit indhold. Dette er dog et meget vanskeligt øjeblik, fordi indpakningen skal indeholde en velsmagende og let fordøjelig kerne.
Spildtid med design i høj klasse tager dig ingen steder, hvis selve indholdet ikke er relevant. På grænsen mellem din designverden og SEO-området ligger din:

 • projekter,
 • billeder,
 • videoindhold,
 • skabeloner,
 • casestudier.

Og blandt det must-have indhold, har du bestemt brug for tekst, billeder, inspirerende videoer og tutorials.

Øjespændende gjort rigtigt

Når det kommer til din visuelle udseende af din portefølje, er det vigtigt at være moderat og vittig med billeder. Den bedste og eneste mulighed her er at sende dine egne fotos. Generiske fotos eller dem, du køber på aktiewebsteder, ser ud som om du snyder.
Originale fotos relateret til dit interessefelt viser de besøgende, at dit indhold kommer fra din interne motivation. Selvom det er en del af teknologieniche, kan spørgsmålet om en visuel attraktivitet på et websted delvis ses på gennem kunstneriske briller.
Indbydende tekstindhold og iøjnefaldende visuel ægthed passer perfekt til at skabe en fængslende visuel identitet på webstedet.
Nu, hvor du ved, hvad folk er tiltrukket af, skal du optimere de samme visuelle og tekstelementer til søgemaskiner.

Billeder og SEO

Websider deles ofte via sociale websteder. Billeder bruges ofte i Twitter-kort og i Facebook åben graf og at bruge WordPress SEO-plugin til at indstille disse parametre til dit websted vil sikre bedre klikfrekvens.
For at dine fotos og billeder skal tale klart med søgemaskiner, skal du bruge:

 • beskrivende filnavne,
 • beskrivende alt tags,
 • beskrivende titelmærker,
 • beskrivende billedtekster.

Det magiske ord her er "beskrivende". Det er den eneste måde for søgemaskiner at vide, hvad de ser på.
Jeg har aldrig fundet det for svært at bruge et par ekstra minutter på at gøre det rigtigt, da jeg har bemærket de websteder, der får min opmærksomhed, og få det fra Google, også.
Filnavne og alt-mærker vil bestemt bemærkes af robotterne og titelmærker og billedtekster vil, ja… fange dine besøgende opmærksomhed. Du kan se resultater, tro mig.

Teknisk

Ja, du finder ud af, at filstørrelsen betyder noget, og at den direkte påvirker dit websteds hastighed. Men at have "overoptimized" billeder ser ikke pænt ud fra dine besøgende ‘perspektiv, så for designere, der beskæftiger sig med WordPress, foreslår jeg dig Sluk for den automatiske billedkomprimering.
Når det kommer til justering, behøver jeg ikke at fortælle dig om denne. Enhver designer og brugbarhed nørd ved, at billeder ikke bør bryde tekstjustering.
Din portefølje vil være billedtung, så kan du og bør inkludere dine medier i dit XML-sitemap. Yoasts WordPress SEO-plugin gør dette pænt. Selv for billeder, der findes i dine tilpassede indlægstyper og porteføljer.

Projekter, porteføljer og SEO

Søgemaskiner bliver bedre til at finde ud af, hvad du handler om, men de forsvinder stadig ved oversættelse. Den universelle oversætter kaldte Schema er den, alle søgemaskiner forstår.
CreativeWork af Schema er en dejlig ting at tilføje til dine porteføljer og hjælpe søgemaskiner med at forstå, hvilke fordele du kan give mennesker. De vil takke dig for at hjælpe dem. Du får et godt trafikforøg og bedre klikfrekvens, når du implementerer det.
Skema og RDF-brødkrummer vises på resultatsiderne i søgemaskinerne og sikrer bedre synlighed og brugeroplevelse af dit WordPress-websted.
Du kan også prøve at bruge ProfessionalService af Schema, som er en delmængde af lokalt erhvervsordforråd, i tilfælde af at du også ønsker at optimere dit websted lokalt,.

Indhold, nøgleord og SEO

Søgemaskiner vil ikke være begejstrede for at se et ofte gentagne udseende af dine søgeord på hele siden, men dette er undertiden uundgåeligt, og du skal ikke tænke for meget på det. Ligesom du ikke skal tænke for meget på nøgleord, når du producerer indhold til din designer’s portefølje eller casestudier.
Den mest moderate måde at bruge dem på er i nogle få valgte sætninger og overskrifter. Hver kloge designer bør også vide, at hjemmesiden er SEO-hubben for deres arbejde, så sørg for at du har nok tekst der, der forklarer alle, hvad dine tjenester er.
Denne side skal give en kort, men slående introduktion til dit websted og de tjenester, du leverer. At give en titel til hver enkelt side såvel som en kort beskrivelse vil gøre hele websitet mere konkurrencedygtig og fremtrædende. Dit branding, der kan være dit navn eller dit bureaus navn, kommer i slutningen af ​​dine titelkoder.
Det, brugere vil se, når en søgemaskine peger på dit websted, er beskrivelseskoden. Denne beskrivelse skal være den tekstlige kirsebær øverst på dit websted. Det vinder over internetbrugerne, der ser det, når de kommer til dit websted og er vidne til dit unikke og åbningsindhold.

Sæt hætten

WordPress SEO for designere og kreative agenturer kan være noget anderledes, da du er nødt til at fokusere mere på visuelt indhold end du gør på din tekst. On-side SEO for disse webelementer vil bestemt hjælpe din portefølje med at få reklame via søgemaskiner. Så få dem ret:

 • Brug altid beskrivende Alt-tags og Filnavne for at gøre dine fotos søgemaskine venlige.
 • Brug altid beskrivende titler og beskrivelser for at gøre dine fotos brugervenlige.
 • Brug relevante billeder og videoer til at matche dine projektbeskrivelser.
 • Brug den bedst mulige billedkvalitet.
 • Implementere åbne graf og Twitter kort ved hjælp af WordPress SEO plugin.
 • Brug billed-sitemaps (et XML-sitemap genereret af WordPress SEO-plugin).
 • Brug RDF-brødkrummer og Schema.org-ordforråd til dine artikler, porteføljer og andet kreativt arbejde.

At bry sig om disse detaljer er garanteret en vis afstand mellem dig og dine kolleger WordPress-designere, men husk, at det visuelle flair på dit websted og kvaliteten af ​​indholdet er det, der får folk til at ansætte dig.

Om forfatteren: Dragan Nikolic er en WordPress tekstforfatter og blogger til leje, der brænder for startups og minimalisme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector