[Casestudie DEL 2] Fra 0 til 4.000 … Hvordan vi voksede vores e-mail-liste – alt fra åbne priser til CTR’er

Dette er DEL 2 i vores e-mail marketing case study. I DEL 1 drøftede vi vores generelle listebygning og e-mail-marketingstrategi, vores vækstrate, de abonnementsformularer, vi bruger, de værktøjer, vi bruger til at køre disse formularer, hvad er vores e-mail-tjenesteudbyder og hvorfor, og hvordan vi gør for at overbevise folk til abonnere. Sørg for at tjekke det ud, før du gennemgår denne del.


Da vi allerede har drøftet alt, hvad der vedrører e-mail-marketing, der sker på selve bloggen, lad os i dag fokusere på, hvad der foregår indenfor vores abonnenters indbakke..

Med andre ord, her er det alt om de e-mails, vi sender, de resultater, vi får, de kampagner, vi kører osv. Og vigtigst af alt, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

En oversigt over, hvilke typer e-mails vi sender

Grundlæggende er der to slags e-mails, som vi normalt sender:

 • "Nye indlægsmeddelelser" – hvor vi fortæller folk om noget nyt, der offentliggøres på bloggen.
 • "Eksklusivt indhold" – guider, tutorials, anden info, der ikke offentliggøres andetsteds – ting, der udelukkende er oprettet til nyhedsbrevet.

Jeg skal også tilføje, at ingen af ​​vores e-mails er 100% automatiserede. Dette betyder, at nye indlægsmeddelelser ikke genereres direkte fra RSS-feedet eller ikke kopieres og indsættes fra indholdet af indlægget. Vi skriver dem en efter en hver gang. Gør det, kan vi forklare detaljeret, hvad der er i hvert indlæg, og hvorfor nogen ønsker at læse det.

"Men hvad med forfremmelse?"

Jeg hører dig. Vi opdeler normalt ikke vores e-mails i "indhold" vs "forfremmelse." Du kan muligvis hævde, at der altid er noget, der fremmes i hver e-mail på den ene eller den anden måde. Når alt kommer til alt, når vi nævner et blogindlæg, eller et nyt tema af vores, er det stadig promovering. Grundlæggende, når der er nogen direkte link i kroppen af ​​en e-mail – hvilket altid er – kan du sige, at det er en salgsfremmende e-mail i et omfang.

Når det er sagt sender vi aldrig rene salgs-centrerede e-mails. Der er altid et unikt og nyttigt stykke information i hver meddelelse.

"Hvad med tilknyttede links?"

Ja, vi bruger dem, men vi deltager ikke i nogen igangværende produktlanceringer. De tilknyttede links, vi inkluderer, er altid enkelte omtaler af software / værktøjer / tjenester relateret til emnet til e-mailen og er ikke en del af et større skema af en eller anden art.

Strukturen af ​​en standard e-mail-meddelelse

Uanset om det er en postanmeldelse eller eksklusivt indhold, er strukturen meget ens.

Her er et eksempel på e-mail fra bare et par uger siden:

e-mail-eksempel

Fra toppen:

 1. (Ikke synlig) Emnelinjen, som ikke altid behøver at være 100% relateret til indholdet af e-mailen (i dette tilfælde var det: "Har brug for WordPress-statistik").
 2. Det overordnede meget enkle design. Det er stadig en HTML-struktur, men bare en minimal. Den største fordel her er, at det ikke er alt for uhyggeligt, og det gengives pænt på mobilen. Grundlæggende er det eneste branding der logoet.
 3. Intro. Introserne, vi bruger, er forskellige fra e-mail-til-e-mail-basis. Nogle gange er de kortere, andre gange længere. Nogle gange mere faktuel, undertiden mere historiedrevet. Personligt troede jeg aldrig, at du behøver at holde dine beskeder hverken lange eller korte, men i stedet gå med det, der er godt for historien (mere om dataene, der sikkerhedskopierer dette om et øjeblik). I sidste ende er det meningen, at introduktionen skal overføre læseren mod indholdet / linket, og også fortælle dem, hvorfor dette indhold / link er interessant for dem.
 4. De vigtigste links. Vi bruger to af dem: et billede og en knap. Jeg vil sige, at hovedlinket er knappen, og at billedlinket er der for at fange den, der bare klikker på billedet på impuls.
 5. Selve billedet. Bortset fra at være et link, er billedet også beregnet til at gøre e-mailen mere attraktiv at se på og gøre den skiller sig ud fra vores tidligere e-mails. Det er en enkel visuel signal.
 6. Yderligere links blokerer. Mere om dette på et minut.
 7. Det fine print. På dette tidspunkt er e-mail-koden udført, og det eneste, der er tilbage, er nogle sideinfo, der stadig skal finde sin plads i enhver kommerciel e-mail – hvilket et nyhedsbrev altid er pr. Definition. De ting, vi har her, er: info om, hvorfor nogen modtager denne e-mail, afmeldingslinket, vores forretningsadresse, tilknyttet information (vi har det som standard i skabelonen, selvom kun en lille del af vores e-mails indeholder tilknyttede links).

Frekvensen

Lige nu sender vi e-mails hver gang et nyt indlæg offentliggøres, som normalt er hver anden mandag og fredag ​​og hver anden onsdag.

Bortset fra det sender vi disse eksklusive indholds-e-mails hver gang … ja, når vi har lyst til det. Dette er sandsynligvis noget, vi kunne gøre bedre, og introducere en kalender af en eller anden art.

Sammenfattende, vi sender omkring to e-mails hver uge til vores vigtigste blogliste.

De links, vi bruger – hvad, hvorfor og hvordan

Som jeg nævnte et par afsnit ovenfor, indeholder vi normalt en håndfuld forskellige links i vores e-mails.

For det første er der de to vigtigste links: billedlinket og knaplinket:

billede-og-knap

Disse to vigtigste links er temmelig ligetil. Vi ønsker blot at give hovedindlægget så meget eksponering, som det har brug for, og sørge for, at alle får at vide, hvad det handler om.

Derefter er der blokken, der indeholder nogle yderligere links. Ligesom:

links-blok-kopi

Begrundelsen for at bruge det er følgende:

På det tidspunkt, når nogen har gennemgået de to vigtigste links og ikke har klikket, er de enten ikke interesseret overhovedet, eller meddelelsen har ikke været overbevisende nok for dem indtil videre.

Denne yderligere blok af links er beregnet til at ordne det og muligvis få en håndfuld flere klik. I den linker vi til specifikke dele af artiklen (adskilt med HTML tags). De anvendte ankre er en kombination af det faktiske underhoved fra artiklen og noget tekstforfatterkreativitet fra vores side.

Det har vi fundet denne blok af links genererer 21% yderligere klik. (En anden måde at sige det på: det hæver vores CTR med 21%.)

En ting du får ved at bruge en sådan metode er en god undersøgelse af magt i din tekstforfatter. For eksempel er her en af ​​vores rapporter (til en e-mail med en nylig tutorial om vores):

links-blok-kopi

Som du kan se, skiller den første sætning sig ud og har formået at få de fleste af de ekstra klik. Denne slags data kan udforskes til forskellige formål, f.eks. Når man kommer med nye indholdsidéer.

"Men hvad med tekstlink, eller endda almindelig e-mails?"

Vi har testet dem. På et tidspunkt delte vi vores liste i halve og sendte ud den samme e-mail som almindelig tekst og ved hjælp af standarddesignet.

Sammenligning:

split-mail-1a
split-mail-1b

De nøjagtige resultater:

Design:

split-mail-1a-r
Simpel tekst:

split-mail-1b-r

Hvorfor forskellen i åbne satser? Sandsynligvis på grund af en standard A / A testfejl. Generelt skal du ikke være opmærksom på de rå tal, men mere til procentdelene – CTR’erne.

Jeg er sikker på, at der stadig er et argument, der skal gøres for almindelig tekst-e-mails og almindelige tekstlink. Men i vores tilfælde er der bare ingen mærkbar forskel. Og det er heller ikke statistisk signifikant:

Testet med http://getdatadriven.com/ab-significance-testTestet med http://getdatadriven.com/ab-significance-test

En anden type link, som vi har eksperimenteret med (og fortsat bruger det, når det er fornuftigt) er et genvejslink.

Eksempel:

genvej

Grundlæggende er et genvejslink beregnet til vores ivrige fans – folk, der ikke nødvendigvis ønsker at bruge tid på at læse e-mailen, men foretrækker at gå direkte til bloggen i stedet.

Når vi ser på vores statistikker, kan jeg sige, at hvis et genvejslink er i en e-mail, udgør det omkring 36% af klikene fra denne e-mail.

Brugsvejledning? Der er kun et krav, tror jeg, og det er, at din e-mail skal være lang nok, så du faktisk har plads til at inkludere genvejslink. Og det er nøjagtigt, hvordan vi gør det – hver gang der er nok kopi, inkluderer vi linket et sted i starten.

Takeaway. Forsøg altid at få flere klik ved blot at inkludere flere links i din e-mail. Dette kan være noget så simpelt som bare at linke til den samme URL et par gange (via normale links og genvejslinks). Hvis du imidlertid ønsker at gå dybere, skal du oprette brugerdefineret ankre i dit indhold, og link derefter til de specifikke dele af artiklen flere gange.

De åbne priser og CTR’er, vi får

Så jeg har taget de sidste 20 kampagner af vores og gennemsnit antallet af. Vores typiske åbne sats er 26%.

Gennemsnittet CTR er 5,8%. Men jeg tror ikke, det er et meget informativt nummer. Jeg mener, det er meget påvirket af de split-tests, vi udfører, og af antallet af links, vi har i hver e-mail.

trukket-statistik

Med andre ord er der flere faktorer, der kommer ind i billedet, når man beregner CTR, hvorimod det at se på de åbne satser er meget enklere – hver e-mail har kun en emnelinje, som er det vigtigste beslutningspunkt for modtageren.

Her er nogle mere dybdegående statistikker. I gennemsnit for hver e-mail, vi sender:

5,3

5,3% af de klik, vi får, kommer fra det vigtigste billedlink.
17,9

17,9% af klikene kommer fra den yderligere linksblok.
37,2

37,2% af klikene kommer fra genvejslinket (for de e-mails der har det).

 
59,1

59,1% af klikene kommer fra hovedknaplinket.
 

Desuden. Ikke overraskende sker de fleste klik og åbninger inden for de første 24 timer efter, at e-mailen er sendt ud.

Men et mere interessant stykke statistik er, at 60,3% af det samlede antal klik sker inden for de første 5 timer.

Her er et eksempel på fordeling af klik (grøn) og åbne satser (blå) på en tidslinje for en af ​​vores kampagner; hver prik er en time:

tidslinje

At kunne se denne type numre og statistikker er netop derfor, vi har besluttet at bruge et tredjepartsværktøj af høj kvalitet (i vores tilfælde – SendinBlue) til at sende vores e-mails. Selvom det ville være billigere at arbejde med en af ​​Amazons servere eller håndtere alt internt, ville det ikke give os sådan indsigt.

Jeg opfordrer dig til at tage en lignende vej også … bare vælg din e-mail-tjenesteudbyder og lad dem gøre det tunge løft, så du ikke behøver at bekymre dig om ting som leveringbarhed, klager, spamfiltre og så videre.

Lang e-mail-kopi vs. kort e-mail-kopi – hvilket er bedst?

Ah, ja … et af de mest stedsegrønne spørgsmål inden for e-mail-marketing:

"Skal jeg sende korte e-mails eller lange e-mails?"

Advarsel. Det mest nyttige svar i hele den brede verden, der kommer din vej:

Det kommer an på.

Undskyld.

Men det vigtigste, det afhænger af, er dette: Har du meget at sige?

Bortset fra det ser vi ikke pålidelige data, der vil give nogen af ​​fremgangsmåderne en fordel.

Her er en af ​​vores test:

Lang e-mail – åbnes og CTR:

split-mail-2a-r
Kort e-mail – åbnes og CTR:

split-mail-2b-r

Igen åbner forskellen i… ingen ved, hvorfor den er der.

Lad os se på de statistiske signifikansnumre. Dette er et resultat af en delt test, hvor version A var den lange e-mail, og version B var den korte. De store numre repræsenterer åbningerne, og de små numre klikker:

split-mail-2

Som du kan se, er disse forskelle ikke statistisk signifikante.

… Eller måske er de det, men vi er bare nødt til at grave dybere?

Her er hvad jeg mener. Den lange e-mail var en indholds-e-mail. Med andre ord, i stedet for at linke til et indlæg på bloggen, delte det unikke info i sig selv og linkede derefter til et antal værktøjer / løsninger lige fra e-mails krop. Nogle af disse links var tilknyttede links. I alt fik vi 134 produktklik fra denne e-mail.

Imidlertid tog den korte e-mail en anden tilgang. I stedet for at linke til produkter, linkede det til en ressource på bloggen, som derefter linkede til de samme produkter. De mennesker, der landede på denne side, klikkede på disse links i alt 46 gange.

Konklusion? Den lange e-mail fungerede meget bedre (klikmæssigt). Det gav os faktisk 191% flere klik.

For at være ærlig, forventede jeg, at den korte e-mail ville overgå den lange, da jeg først oprettede denne test. Det var en overraskelse at se det omvendt.

Takeaway. Der er ingen retningslinjer, der passer til alle. Eksperimenter med både lange og korte e-mails. Se hvad der fungerer bedre til din specifikke situation.

Hvad er det næste?

De to vigtigste ting, vi skal gøre i den nærmeste fremtid, er: (en) eksperimentere med hyppigheden, og (B) introduktion af bedre listesegmentering.

Om (b). Selvom alt, hvad vi sender ud, er relateret til WordPress, er der stadig mange undernicher, der kan håndteres individuelt.

Hvis vi for eksempel sender et nyhedsbrev om et nyt indlæg om WordPress freelancing, og vi ser, at X procent af mennesker klikker igennem, giver dette os en vis indsigt om disse mennesker. Vi ved, at de er i freelancing, og at de muligvis kunne være interesseret i andre lignende emner. Samme ting gælder for WordPress-udvikling, design eller andet.

I slutningen af ​​dagen giver indsamling af data om klik kontra emner os en dejlig profil af vores abonnenter og en bedre forståelse af, hvordan man kan tale med dem om, hvad de vil høre.

Dette skal være en meget bedre opsætning end blot at sprænge udsendte e-mails til alle hver gang.

Selvom det lyder kompliceret, er (b) imidlertid faktisk den lettere ting at teste og bygge over tid.

Om (a). Det kan være endnu vanskeligere at eksperimentere med at sende frekvens og drage pålidelige konklusioner.

Der er bare måde, flere faktorer at spille på. Hvis vi f.eks. Sender 2 e-mails en uge og derefter 4 e-mails den næste uge og får flere klik den anden uge, fortæller det os noget?

Forholdene er bare meget forskellige. Det er en anden gang, endnu en uge, endnu en mængde anden info, der cirkulerer rundt på nettet, en anden kvalitet af selve e-mails og til og med… stort set alt er anderledes.

Med andre ord, hvordan konkluderer vi virkelig en sådan test og beslutter, at den ene sendefrekvens er bedre end den anden? Du er velkommen til at dele i kommentarerne, hvis du har nogen ideer til dette.

Okay, det er det for denne to-dels casestudie om vores e-mail-marketingoplevelse. Jeg håber, det har været informativt.

Åh, og du er velkommen til at dele det venligst med alle, der kan drage fordel af info. Virkelig værdsat! ��

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map