Bestemmelse af den bedste placering for dine sociale medieikoner

Hvor mange websteder har du været, hvor du leder efter knapper på sociale medier og bare ikke kan finde dem? Derefter er det ikke, før du ruller Hele vejen ned nederst på siden, at du ser dem beliggende i sidefoden. Nogle gange er de så små, at de lige så godt ikke engang kunne være der overhovedet.


Sociale medier er for store og for vigtige til at nedbryde bunden af ​​dine kunders websteder. Knap på sociale medier fortjener en fremtrædende position et eller andet sted. Det behøver ikke være i dit ansigt, men det skal bestemt være iøjnefaldende og let at finde. Grundlæggende, hvis en side besøgende kan lide din klients indhold og ønsker at følge dem på Twitter eller Facebook, skal de være i stand til det uden at skulle jage rundt efter ikoner eller links.

Lad os bruge det i tankerne i dag på at tale om alt det sociale medieikon, fra de tilgængelige typer, hvor de skal vises på webstedet, til hvad din klients branche har at gøre med beslutningstagning i denne henseende.

Hvorfor sociale medieknapper betyder noget?

Knap på sociale medier har eksisteret i et stykke tid nu. Først vidste ingen, hvilken værdi de kunne bringe nøjagtigt, bortset fra at være en dejlig tilføjelse til et rent design. I dag ved vi, at tilstedeværelsen af ​​sådanne knapper resulterer i yderligere nævnelser og delinger, og tallene er meget reelle. For eksempel tilbage i 2011, Rapporterede HubSpot at inklusive en Twitter-deleknap øgede Twitter nævner syv gange. Det er enormt!

Men ikke for at komme foran os selv, på samme tid har for mange knapper på sociale medier en tendens til at have den modsatte effekt – hvilket reducerer antallet af samlede aktier på grund af lammelse af beslutninger. Bare for at give dig et eksempel, Neil Patel fra QuickSprout delte det engang at da han tilføjede to nye sociale medieknapper til LinkedIn og Pinterest (oven på de originale tre – Facebook, Twitter og Google+), oplevede han et fald i aktierne med 29 procent.

Så designe det rigtige sociale medieudseende på et websted, hvis du vil, er alt i detaljerne. Det handler om at finde den rigtige balance mellem, hvor hurtigt besøgende kan se ikonerne i forhold til hvor let det er at dele uden at skulle vælge for mange muligheder.

Hvor ofte bruger besøgende dem?

Naturligvis er vores vigtigste mål med knapper på sociale medier ikke kun at have dem siddende et eller andet sted, men at overbevise besøgende om at bruge dem og dele, hvad de læser i øjeblikket.

Så klikker folk virkelig på disse delingsknapper?

Kort sagt, ja. Men de specifikke resultater afhænger meget af den niche og den type websted, de vises på. Generelt kan vi forvente, at alt fra 5 procent til 40 procent af tweets til, at ethvert givet indhold kommer fra tweet-knapper, der vises sammen med selve indholdet.

Denne graf af Joshua Benton illustrerer de sociale mediers resultater fra 37 nyhedswebsteder:

social 5

For at citere den originale kilde:

Y-aksen er procentdelen af ​​de 1.000 seneste tweets, som Twitter siger, blev genereret af en Tweet-knap. Så 16,3 procent af disse tweets til nytimes.com (The New York Times) kom fra en sådan knap mod 20,2 procent for wsj.com (The Wall Street Journal).

Derfor. Bør vi aktivere en form for sociale medieknapper på vores kunders websteder? Ja bestemt.

Typer af sociale medieikoner

Der er dybest set to typer sociale medieikoner lige nu: profillink og delingsknapper.

Profillink kan tage et vilkårligt antal former fra bare det sociale netværks ikon til ikonet plus netværkets navn. Selv et brugerdefineret ikon kan udtænkes for bedre at afspejle en kundes brand. Den type sted og det plads, der er afsat til sociale ikoner, bestemmer, hvilken mulighed der er bedst for din klients situation. Alligevel peger disse links direkte på den aktuelle sociale medieprofil. Dette giver besøgende mulighed for direkte forbindelse med dine klienter på de forskellige sociale netværk.

Et eksempel på profillink:

social 1

Del knapper, på den anden side må du ikke tage webstedets besøgende til din klients sociale profiler. Tværtimod bliver du bedt om at dele den aktuelle side på et specifikt socialt netværk ved at klikke på dem. Hvert socialt netværk har disse delte sociale medieknapper til rådighed – som kan installeres via plugin eller selvom en ekstern tjeneste som Buffer. De er vigtige for at udvide et websteds sociale rækkevidde. Og som du sandsynligvis ved, det er en integreret komponent i opbygningen af ​​et publikum.

Eksempel:

social 2

Hvad med ikonplaceringen?

Placeringen af ​​sociale ikoner kan stave forskellen mellem opbygning af socialt engagement og glemte muligheder. Der er faktisk kun en håndfuld placeringer til sociale ikoner, der betragtes som en fast ejendom:

Header: Overskriften er det, der først tiltrækker besøgende af besøgende. Sammen med titlen på webstedet og hovednavigationen passer ikoner til sociale profillink lige her.

Sidebar: At placere sociale ikoner nær toppen af ​​sidebjælken er en anden måde at sikre hurtigt, at besøgende ser dem. Fordelen her er, at de kan kaldes med en fremtrædende widget-header som, "Følg mig!"

Over eller under indlæg: Hvis dine klienter vil sikre socialt engagement, er det en god måde at udføre at placere delingsknapper over og / eller under blogindlæg. Dette er også den mest populære måde at gå på visning af delingsknapper på. Du vil finde eksempler på dette på websteder som TechCrunch, The Verge, Mashable og utallige andre.

social 3

Flydende stænger: For at sikre, at dine klientsider får det maksimale antal delte dele, er det en god løsning at installere et plugin, der indeholder en slags flydende bar. Ideen bag en flydende bjælke er, at den altid forbliver i det synlige område på skærmen, når besøgende ruller op og ned på siden.

Pointen her er at holde linkene til socialt engagement inden for webstedets besøgende synsvinkel og inden for rækkevidde så meget som muligt. Hvis indholdet er langvarigt, kvalificerer det sig ikke kun at have ikonerne i overskriften og sidefoden som at holde dem inden for besøgende.

Der er en virkelig dejlig eksempel på dette på ReadWrite. Hvis du besøger siden fra et skrivebord, ser du linjen til højre. Hvis du besøger det fra mobil, vises kun knapper på sociale medier over og under posten.

social 4

Leder du efter noget endnu mere interessant? Hvad med en cool fading-in effekt som den brugt af Upworthy? Dette giver ikonerne ekstrem synlighed, da de bogstaveligt talt hopper lige mod dig. Når du ruller ned, vises et banner på tværs af overskriften, der beder besøgende om at dele siden på Facebook. Der er flere plugins, du kan bruge til at opnå dette.

upworthy-social-bar

Industrieffekten

Mens hver virksomhed i enhver branche kan drage fordel af engagement i sociale medier, oprettes ikke alle lige med hensyn til, hvordan sociale medier bruges. For eksempel kan et meget virksomhedswebsted muligvis ikke gøre brug af de flydende bar-stil-delingsikoner, fordi de ikke tilbyder et professionelt look. Og et teambaseret websted – for eksempel en advokatgruppe – vil sandsynligvis ikke være i stand til at bruge sidebjælkeikonerne, fordi de typisk vises under en forfatterbio og / eller hovedskud, hvilket får dem til at synes ude af sted.

På trods af, at erhvervsmæssige underskrifter øverste højre side af siden synes overhovedet at være den bedste placering for sociale profilikoner. Og dette burde ikke rigtig være overraskende. Online-besøgende forventer, at elementerne på en webside skal være hvor de er vant til at finde dem baseret på tidligere brugeroplevelse. Dette understøtter bestemt ideen om “øverste højre side”.

Ikoner og delingsknapper er muligvis ikke nok

Du har faktisk flere muligheder end blot ikoner, der linker til dine sociale profiler og delingsknapper på sociale medier for at gøre deling af dit indhold lettere for dine kunders webstedbesøg. Du kan også integrere sociale feeds – ofte i din sidebjælke – for at tiltrække yderligere opmærksomhed for specifikke sociale konti. Dette har den ekstra fordel at placere endnu mere originalt indhold på webstedet, hvilket er en klar bonus.

Du kan nemt hente Twitter API for at vise en klients tweet stream eller bruge Facebook Like Box til at vise hendes seneste indlæg lige i ethvert widgetiseret område på et websted. En sidefelt er det mest almindelige valg med hensyn til placering, men du kan muligvis finde indlejring af dette indhold på en side dedikeret til sociale feeds for at være bedst.

Du kan også bruge Social Share Starter Plugin for at eliminere virkningerne af negativt socialt bevis. Det vil sige, der er sandsynligvis intet værre, der viser ikoner for sociale aktioner kun for at få dem til at vise nuller over hver enkelt aktietæller. Dette plugin viser kun dine delinger, når du har ramt en bestemt tærskel og viser dem kumulativt på det for at skabe et mere imponerende første indtryk.

Evaluering af effektivitet

Som med alt på nettet skal placering af sociale medieikoner testes for at se, om det er effektivt. Analytics er en af ​​de bedste måder at gøre dette på. Faktisk er side-ved-side split-test det bedste valg for at få et direkte indtryk af, hvor effektive de sociale ikoner er på dine kunders websteder..

Du kan oprette en split-test i Google Analytics ved hjælp af Indholdseksperimenter. En version af siden kunne indeholde ikonerne i overskriften, og en kunne indeholde dem i en sidebjælke. Eller måske en side sporter delingsknapperne øverst i et indlæg, og du vil sammenligne det med en flydende delelinje. Uanset hvilke specifikationer der er, er test den eneste måde at se, hvad der fungerer, hvad der ikke gør, og hvad du skal gøre for at få mere brugerinddragelse med sociale profiler.

Et andet analytisk sted, Mouseflow, tilbyder live tracking, klik og flyt varmekort og analyse på siden for at give et omfattende overblik for hver side på din klients websted. Da alle websider ikke er oprettet, vil indholdstypen bestemme, hvilken type seere din klients websted tiltrækker. Og hvordan de navigerer på dette websted afhænger af, om det er noget som et medicinsk peer review-websted eller en detailhandelsbutik. At vide, hvordan seere interagerer på disse websteder, hvor de klikker, og hvor de tilbringer det meste af deres tid på siden, vil hjælpe yderligere med at bestemme den bedste placering for ikoner på sociale medier.

Konklusion

Som jeg er sikker på, at du ved det nu, er succesfuld placering af sociale ikoner og delingsknapper på sociale medier afhængig af en række faktorer. Men bare fordi du muligvis bliver nødt til at bruge lidt tid på at tænke over det, betyder det ikke, at det ikke er en værd forfølgelse. At sikre, at dine klienter får det maksimale antal mulige sociale aktier – såvel som det maksimale antal følgende og lignende – er godt for forretningen. Det er gensidigt fordelagtigt, så du lige så godt kan gøre en indsats for at hjælpe dine klienter med at gøre det rigtigt.

Hvad har du fundet det bedste sted at have sociale ikoner? Hvad med delingsknapper? Jeg vil meget gerne høre din mening om, hvad der fungerer, og hvad der ikke findes i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map