5 af de bedste kundeopkøbstrategier til dit WordPress-sted

Hvis du sælger produkter eller tjenester fra dit WordPress-sted, vil det at tiltrække nye kunder være en af ​​de vigtigste prioriteter. Der er så mange teknikker, du kan bruge, dog at det kan være let at gå tabt blandt alle mulighederne. Plus, det kan være svært at beslutte, om man skal fokusere på en kundeoptagelsesstrategi eller forfølge flere af dem på samme tid.


Selvom det normalt er smart at tiltrække kunder, der bruger flere kanaler, vil du også vælge disse kanaler omhyggeligt. Heldigvis er der masser af strategier, du kan vælge fra, og mange kan let integreres med eller styres fra dit websted. At vide, hvilke teknikker der sandsynligvis giver det bedste afkast, hjælper dig med at udvikle en stærkere markedsførings- og indholdsplan.

I denne vejledning introducerer vi fem af de bedste måder at få nye øjne på dit websteds produkter eller tjenester. For hver kundeopsamlingsstrategi diskuterer vi, hvorfor den er værdifuld, forklarer hvordan den fungerer og tilbyder et par tip til at komme i gang. Lad os se!
bedste kundeopkøbstrategi

1. Giv gratis indhold væk

Det er ingen hemmelighed, at folk kan lide ting, der er gratis. Faktisk, når noget er gratis, har det det en unik kraftfuld motiverende effekt – som du kan udnytte til at opbygge goodwill til din virksomhed og tilbud.

Selvom det muligvis lyder intuitivt, giver dine potentielle kunder virkelig en gratis gave kan øge chancen at de foretager et køb. Udover lokket af ‘gratis’ tilbyder det dem en smag på, hvad du kan levere, uden at du kræver noget engagement.

Derudover drager denne kundeopsamlingsstrategi fordel af en psykologisk effekt kendt som ‘gensidighed’. Enkelt sagt, når du giver folk noget gratis, føler de sig mere forpligtet til at gøre noget for dig til gengæld. Dette betyder, at det er mere sandsynligt, at de giver dine produkter eller tjenester et nærmere kig og føler sig tilbøjelige til at købe fra dig snarere end dine konkurrenter.

Hvis du kører din virksomhed primært online, kan det naturligvis være ubelejligt at give væk fysiske ting. Der er dog masser af andre ting, du kan tilbyde dit websteds besøgende. Kun et par muligheder inkluderer:

 • At køre en blog med regelmæssige gratis artikler, give oplysninger om emner af interesse for dit publikum og derefter dele disse artikler via e-mail med dine kunder.
 • PDF-downloads eller e-bøger.
 • Interviews med brancheeksperter.
 • Korte videoklasser eller kurser.
 • Podcasts eller webinarer.
 • Gratis konsultationer eller forsøg.

Hvis du virkelig ønsker at få mest muligt ud af dit gratis indhold, kan du også bede besøgende om at angive deres e-mail-adresser. Det giver dig ikke kun mulighed for at sende dem indholdet direkte (hvis relevant), men det vil også give dig en direkte kontaktlinje. Målretning af disse kundeemner med opfølgende meddelelser et par dage efter, at de har modtaget gratis indhold, er en fremragende måde at forblive på deres radar og udnytte deres følelser af gensidighed.

2. Bed nuværende kunder om henvisninger

Når du overvejer din markedsføringsmetode, er det vigtigt at huske, at dine nuværende kunder er meget mere end en indtægtskilde. De er også en værdifuld ressource, som kan tappes til for at vokse din virksomhed. Denne næste kundeopsamlingsstrategi gør netop det ved at bruge kunderne, du allerede har med at indføre nye kundeemner.

Det er et veldokumenteret faktum, at folk er mere sandsynlige at købe noget, der er blevet anbefalet af dem af en ven eller anden forbindelse. Dette betyder, at hvis du kan få dine nuværende kunder til at foreslå din virksomhed til deres kontakter, har du en bedre chance for at tilslutte nye udsigter end hvis de først møder dig gennem dit websted eller traditionel reklame.

Der er en række måder at levere dette ‘sociale bevis’ på. For eksempel kan du bede om attester og derefter vise dem på dit websted. En endnu bedre tilgang er at tilskynde eksisterende kunder til at henvise deres venner og kontakter direkte til dig.
vidnesbyrdeksempelEksempel på vidnesbyrd

Afhængig af den type produkter eller tjenester, du tilbyder, kan det være fornuftigt at oprette et komplet henvisningsprogram til dette formål. Men det er ikke altid påkrævet. Nogle gange er det bare en venlig e-mail, der beder dine klienter om henvisninger, bliver nok.

Hvis du alligevel ønsker at oprette et henvisningsprogram, behøver det ikke at være komplekst, men du vil tilbyde noget i bytte for hver henvist person, der bliver en ny kunde. Nogle eksempler inkluderer:

 • Tilbyder en lille belønning
 • Tilbyder en rabat eller kupon
 • Ved at kombinere dette med den forrige strategi og opgive gratis indhold i bytte for henvisninger

Sørg for kun at belønne kunder for henvisninger, der resulterer i en form for salg eller tilmelding, og gør denne del af aftalen klar. På den måde forhindrer du folk i blot at spam henvisninger. I stedet opfordrer du dem til at foreslå din virksomhed til forbindelser, der faktisk kan være interesseret.

Derefter skal du blot få ordet ud om dit henvisningsprogram. Hvis du har en e-mail-liste, kan du sende en besked til eksisterende kunder. På det tidspunkt kan du dirigere dem mod en dedikeret sektion eller side på dit websted med en oversigt over alle de nødvendige detaljer.

3. Opret indhold, der er målrettet mod begyndere

Et af de vigtigste begreber når det kommer til markedsføring er ‘kunderejsen’ (img kilde):

Et kort over kunderejsen.

Selvom dette er et komplekst emne, er den generelle idé, at du er nødt til at møde potentielle kunder, uanset hvor de er i øjeblikket. Derudover skal du levere indhold eller meddelelser for at matche deres udviklende behov og viden.

At få nye kunder indebærer at finde dem helt i begyndelsen af ​​deres kunderejser. Det er det punkt, når de ved næsten intet om din virksomhed og de produkter eller tjenester, du tilbyder. Faktisk ved de måske ikke meget om din niche eller branche generelt på dette tidspunkt.

Overvej for eksempel en, der ønsker at oprette et websted for første gang, der har brug for at købe en hostingplan. Der er en god chance for, at de kun har en vag idé om, hvad webstedshosting er, meget mindre hvordan det fungerer og alle de forskellige muligheder og faktorer, der er involveret.

Det betyder, at i stedet for straks at lede efter en bestemt plan eller udbyder, vil de sandsynligvis starte med at gøre noget mere generel research. De begynder at søge efter oplysninger om det grundlæggende i webhosting og de forskellige typer planer, der er tilgængelige.

Hvis du er et hostingfirma, er dette det perfekte sted at få en ny kundes opmærksomhed. Ved at oprette indhold, der udforsker disse grundlæggende spørgsmål, kan du udføre en række ting:

 • Du opfylder den potentielle kundes aktuelle behov.
 • Du hjælper dem med at starte deres kunderejse og undgå at blive modløse eller forvirrede med det samme.
 • Du demonstrerer din viden og ekspertise, som kan skabe tillid.
 • Når du har besvaret den potentielle kundes øjeblikkelige spørgsmål, kan du dirigere dem til dit websted, produkter eller tjenester, vidensbase eller hvor ellers du vil have dem til at gå næste.

Med andre ord, selvom det er vigtigt at give information og ressourcer til eksisterende og vidende kunder, er det lige så vigtigt at tilbyde begyndervenligt indhold. For at forfølge denne kundeopsamlingsstrategi skal du bare sætte dig selv i en begyndersko (eller endnu bedre, spørg dem direkte). Overvej de mest presserende spørgsmål, de har, sammen med de grundlæggende oplysninger, de har brug for for at tage en købsbeslutning.

Udvikl derefter ressourcer til at besvare disse spørgsmål. Til dette kan du bruge vidensbasisartikler eller blogindlæg lige på dit websted. Bare husk at holde hver enkelt kort og til det punkt og skrive på en måde, der er tilgængelig og antager ingen forudgående viden uden at være nedladende. Fokuser på at hjælpe læseren snarere end på forfremmelse. Medtag samtidig links til at pege dem mod mere af dit indhold for at holde dem ‘på krogen’.

4. Mål mod potentielle kunders smertepunkter

Den forrige kundeopsamlingsstrategi handlede om at give den slags information, en kunde ser ud til i begyndelsen af ​​deres rejse. Selvom det er vigtigt, er det ikke alt, hvad du vil overveje. Det betyder også, hvad den potentielle kunde har brug for, og hvordan det matcher det, du tilbyder.

Du har muligvis kørt over udtrykket ‘smertepunkter’ før. I en nøddeskal refererer det til et behov eller et problem, en person har. Dette er et nyttigt marketingkoncept, da en stor del af forståelsen af ​​dit publikum involverer at finde ud af, hvilke smertepunkter de har, og hvordan de kan løses af dine produkter eller tjenester.

Robert Abela af WP White Security opsummerede betydningen af ​​smertepunkter på denne måde:

robert
"For mig er det vigtigere at målrette udsigterne til smertepunkter end at fremhæve et plugins funktioner, især når du sælger noget, der endnu ikke er mainstream.

Hvis jeg f.eks. Fortæller udsigterne, at mit plugin tilbyder den bedste dækning og den mest omfattende aktivitetslog, kan de ikke se, hvordan det vil hjælpe dem. Men hvis jeg forklarer dem, at når de holder oversigt over, hvad der sker på deres websted, kan de lette fejlfinding, fordi de kan se tilbage på, hvad der skete i stedet for at gøre gæt, så er de tilsluttet.

Vis udsigterne for, hvordan dit produkt gør deres job lettere, ikke hvor dekorativt det er."Robert Abela

Forståeligvis er forskning nøglen til at trække denne kundeopsamlingsstrategi af. Hvis du ikke allerede har gjort det, er dette et perfekt tidspunkt at gennemføre nogle publikumsundersøgelser og udvikle en målkundeprofil. Formål at forstå alt hvad du kan om dine potentielle kunder. Hvem er de, hvad gør de, og hvorfor leder de efter produkter eller tjenester som din?

Hvis du kan, vil du også prøve at udføre noget førstehåndsundersøgelse. Rej ud til eksisterende kunder, og spørg, hvad dine tilbud løser for dem i deres arbejde eller hverdag. Hvis du har et bibliotek med vidnesbyrd, kan disse også give afgørende tip.

Den vigtige ting er at ikke fokusere på, hvad du synes fordelene ved dine produkter eller tjenester er. Det eneste, der betyder noget, er, hvad virkelige kunder finder værdifulde ved dem. Når du ved, hvilke smertepunkter dine tilbud løser, er alt hvad du skal gøre at integrere dem i din meddelelse ved enhver lejlighed. Dette er især vigtigt på dit websted – enhver liste over tjenester, fordele eller funktioner skal fokusere på de smertepunkter, der bringer førende din vej i første omgang.

5. Udnyt sociale medier

Sidst, men bestemt ikke mindst, har du svært ved at tiltrække en lang række potentielle kunder, hvis du kun gør det gennem dit websted.

Det er vigtigt at sprede din besked så vidt muligt – og sociale medier er den perfekte måde at gøre det på.
Et Facebook-indlæg fra AirbnbEt Facebook-indlæg fra Airbnb

Vi nævner dog denne kundeopkøbstrategi her, fordi det også er vigtigt ikke at udføre din social media marketing som en separat bestræbelse. I stedet vil du bruge dit websted som det centrale ‘hub’ og tragt alle interesserede parter på sin måde. Med andre ord skal du gøre det integrere dit websted og sociale medier platforme så fuldstændigt som muligt.

Der er mange måder at gøre dette på. For at komme i gang er her et par af de bedste metoder:

 • Undersøg dit publikum på hver platform. Hver social media site er unik, og de potentielle kunder på hver har sandsynligvis forskellige interesser og behov. Derfor får de fordel af specielt designet indhold.
 • Opret unikke destinationssider for besøgende fra hver sociale medieplatform, du målretter mod. Medtag derefter links i dit indhold, der sender besøgende til de rigtige sider. Dette er en fremragende måde at tilpasse deres oplevelse og tiltrække deres opmærksomhed.
 • Del dit WordPress-websteds indhold via sociale medier. Dette giver dig mulighed for at få dobbeltafgift ud af dine blogindlæg eller nyhedsartikler. Plus, det fører alle, der ser dine sociale medieindlæg lige tilbage til dit websted. Du kan gøre dette nemt ved hjælp af et plugin som f.eks Genoplive Old Post og endda Jetpack for at få de nyeste indlæg tweetet ud automatisk.

Selvfølgelig kan du også kombinere sociale medier med en tidligere nævnt kundeopkøbstrategi. For eksempel kan du dele indlæg, der opfordrer folk til at besøge dit websted for at få freebies. Alternativt kan du lægge dit begynderfokuseret indhold på platforme, hvor potentielle kunder sandsynligvis ikke vil vide meget om din virksomhed. Når det kommer til sociale medier, er mulighederne næsten uendelige.

Hvilken er den bedste kundeopsamlingsstrategi?

Næsten hver blomstrende virksomhed er afhængig af at indbringe nye kunder konsekvent. Leads vises dog ikke ud af tynd luft. Du bliver nødt til at arbejde hårdt for at tiltrække deres opmærksomhed og få dem interesseret i, hvad du tilbyder.

For at forbedre dine chancer er det hver værd at overveje hver kundeopsamlingsstrategi, vi har indført:

 1. At give gratis indhold væk
 2. Beder aktuelle kunder om henvisninger
 3. Oprettelse af indhold, der er målrettet mod begyndere
 4. Målretning af potentielle kunders smertepunkter
 5. Udnyttelse af sociale medier

Har du spørgsmål til, hvordan du udvikler en effektiv kundeopsamlingsstrategi til din virksomhed? Spørg væk i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map