A legjobb Shopify-alternatívák közül 5 (olcsóbb és funkcionálisabb)

A legjobb Shopify-alternatívák közül 5 (olcsóbb és funkcionálisabb)

A legjobb Shopify-alternatívák közül 5 (olcsóbb és funkcionálisabb)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A legjobb Shopify alternatívák


Shopify alternatívákat keres az online áruház működtetéséhez?

Nem kétséges, hogy a Shopify nagyszerű platform a bolt gyors felállításához. Ennek ellenére számos oka lehet a Shopify alternatíváinak keresésére.

Például a Shopify nem kínál ingyenes terveket, és sok hasznos szolgáltatás / alkalmazás egy másik paywall mögött van lezárva. Ne felejtsük el, hogy nem rendelkezik teljes ellenőrzéssel mindent felett (önmagában nem tulajdonosa a saját webhelyének, önmagában).

Megkönnyítjük a Shopify alternatívák keresését azáltal, hogy átvágjuk a lehetőségeket, és felsorolunk néhány jobb oldalt.

Vásároljon alternatívákat, amelyeket meg kell vizsgálnia

 • WordPress & WooCommerce
 • BigCommerce
 • Ecwid
 • Gumroad
 • Wix

WordPress & WooCommerce

A legjobb Shopify-alternatívák: WordPress és WooCommerce

A WooCommerce az online áruházak mintegy 30% -át birtokolja, és ennek oka lehet népszerű. Ingyenes, nagymértékben testreszabható, és a WordPress tetején fut – a létező legjobb webhelykezelő rendszerrel.

Ahol ez eltér a Shopify-tól:

A WooCommerce önálló webes szoftver. Ez azt jelenti, hogy annak használatához először meg kell találnia egy internetes hostot, utána fizetnie kell a hostnak telepítse a WordPress programot az adott gazdagépen, majd telepítse rá a WooCommerce szoftvert. Attól függően, hogy melyik internetes fogadót választja, ennek a folyamatnak a részei az Ön számára kezelhetők. A különbségekről szólva, a Shopify inkább a kezdő felhasználó felé irányul, aki nem akarja túl sokat csinálni a dolgokat. A WooCommerce viszont végtelen testreszabást és teljes ellenőrzést biztosít a webhely felett. Jellemzői szerint a WooCommerce ugyanazokat a cuccokat kínálja, amelyeket a Shopify-ban talál. Bár ezeknek a szolgáltatásoknak néhány része kiegészítőként érkezik.

Árazás:

A WooCommerce ingyenesen állíthatja be és kezelheti, de meg kell találnia egy megfelelő gazdagépet, és külön kell fizetnie. Az árak havi 5 dollár körül kezdődnek. Extensions akár 300 dollárba is kerülhet, ha szüksége van rájuk.

Jellemzők:

 • Az alap plugin karcsú, moduláris és rugalmas
 • Beépített blogolási funkció a WordPressnek köszönhetően
 • Kategóriák, címkék és attribútumok a könnyebb termékkereséshez
 • Lokalizáció pénznem, mértékegységek, nyelv alapján
 • Korlátlan termék és termékváltozatok
 • Mobilbarát
 • Több ezer téma áll rendelkezésre az online áruház megjelenésének megváltoztatására
 • Beépített fizetési feldolgozás a vezető szolgáltatóktól
 • Ügyfélszámlák, vendég-fizetés és egy kattintással történő visszatérítések az irányítópulton

Ha a WooCommerce-t használja??

A WooCommerce nagyszerű eszköz, ha nem fél attól, hogy saját maga kezeli a webhelyet. Az a tény, hogy nyílt forráskódú szoftverként fut, azt jelenti, hogy senkinek sem kell felhívnia a problémákat. Másrészt végtelen testreszabási lehetőségeket is élvez, és a működési költségek összességében alacsonyabbak.

BigCommerce

Legjobb Shopify-alternatívák: BigCommerce

Függetlenül attól, hogy scrappy vállalkozás vagy nagyvállalat – a BigCommerce segít Önnek a kívánt üzlet létrehozásában. Biztonságos és méretezhető, és ha túl tudsz lépni egy kis tanulási görbén, akkor ez a legjobb Shopify alternatívák közé tartozik..

Ahol ez eltér a Shopify-tól:

A Shopify-tól eltérően a BigCommerce a legtöbb beépített funkcióval rendelkezik, minimalizálva az alkalmazások szükségességét. Ez lehetővé teszi fizikai, digitális és szolgáltatási termékek eladását, míg a Shopify-nak szüksége van egy alkalmazásra a digitális termékek eladására. A Shopify és a BigCommerce egyaránt üzemeltetett megoldások. Míg a Shopify felhasználóbarát szerkesztője lehetővé teszi a kirakat egyszerű szerkesztését, a BigCommerce esetében nem ez a helyzet. Azonban a új Store Design eszköz üdvözlendő javulás.

Árazás:

Válassz ezek között tervek A lekötött összeg 29,95, 79,95 és 299,95 dollár. Az alapterv lehetővé teszi az eladások évi 50 000 dollár elérését. A magasabb tervek jobb szűrést, ügyfélszegmentálást, áttekintést és összesített online értékesítést kínálnak évente. Van egy 15 napos ingyenes próbaverzió és nincs tranzakciós díj.

Jellemzők:

 • Intuitív felület
 • Indítson el szolgáltatásokat a minimális állásidő biztosítása érdekében
 • Teljesen testreszabható témák beépített CSS-sel, HTML-vel és JS-vel, mind a mobilra reagálva
 • Integráció olyan piacterekkel, mint az Amazon és a szociális platformok (Facebook és mások)
 • Teljes pénztár testreszabás
 • 70+ kedvezmény és promóciók, mindegyik szkript nélkül
 • Több tucat digitális pénztárca
 • Testreszabható SEO-barát URL-ek
 • B2B értékesítés vevőcsoportok szerint, árlisták, tömeges árképzés és így tovább
 • Nemzetközi értékesítés határokon átnyúló teljesítés, több valuta és nyelv felhasználásával

Ha a BigCommerce-t használja??

A BigCommerce nagyszerű lehetőség lehet, ha bármilyen okból nem tetszik a Shopify felület. A BigCommerce alapvetően ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, de más csomagban érkezik.

Ecwid

Legjobb Shopify-alternatívák: Ecwid

Az Ecwid egy egyszerű e-kereskedelmi eszköz, amely jól játszik minden létező webhellyel, de lehetővé teszi egy különálló online áruház felépítését is. Az Ecwid segítségével más helyeken is értékesíthet – olyan helyeken, mint a közösségi média, a harmadik felek piacai, a POS-on keresztül elérhető áruházak és még sok más.

Ahol ez eltér a Shopify-tól:

A Shopify egy e-kereskedelmi webhely-platform. Az Ecwid nagyjából ugyanaz, de egyszerűsített. Mindkettő lehetővé teszi, hogy piacon és társadalmi platformon értékesítsen. Az Ecwid csatlakozhat minden létező webhelyhez, így eladhatja a WordPress, a Wix vagy a Weebly webhelyen. Ezenkívül a legtöbb szolgáltatás beépített, minimalizálva az alkalmazások szükségességét. Ezenkívül van egy ingyenes terv.

Árazás:

A örökre ingyenes terv lehetővé teszi, hogy akár 10 terméket értékesítsen két kategóriában, tranzakciós díjak nélkül. Egyes funkciók, például promóciós kódok, digitális termékek és személyzeti fiókok azonban megkövetelik a a prémium terv. Ezek a tervek havonta 15 és 99 dollár között mozognak.

Jellemzők:

 • Intuitív, automatikus beállítási folyamat
 • Eladjon egyszerre több webhelyen
 • Beépített támogatás a Google Analytics, az SSL tanúsítás, a szerver konfigurálása és a tárhely számára
 • Mobil érzékeny online áruház és bevásárló kosár
 • Korlátlan sávszélesség, termékek és termékopciók, rendelések készítése
 • 40+ fizetési mód több valutában
 • Store menedzsment alkalmazás
 • Többnyelvű, akár lehetővé teszi e-mailek lefordítását az ügyfeleknek

Ha az Ecwid-t használja??

Az Ecwid nagyszerű választás, ha szüksége van módjára termékek online áruházában történő ingyenes eladására. Az összes alapvető funkcióval rendelkezik, és meglehetősen könnyű használni. Nagyon jó azok számára, akik már rendelkeznek webhellyel.

Gumroad

A legjobb Shopify alternatívák: Gumroad

A Gumroad egy szuper egyszerű e-kereskedelmi platform az alkotók számára. Noha az üzlet felállítása teljesen ingyenes, minden értékesítésért jutalékot kell fizetnie.

Ahol ez eltér a Shopify-tól:

A Gumroad inkább a saját piaca. Gyakori, hogy az emberek csak elmennek Gumroadbe és keresnek termékeket vásárolni. A Gumroad szintén ingyenesen indulhat, ha kevesebb, mint 1000 ügyfele van. A Shopify sokkal hatékonyabb ügyfélmenedzsment és számlázási modulokat kínál, de a Gumroad ezt kínálja speciális webhely-készítő integrációk a WordPress, a Weebly, a Squarespace és a Tumblr számára.

Árazás:

Ön képes lesz létrehozni és testreszabni a kirakatot, és bármilyen számú terméket ingyen eladhat. Az ingyenes terv azonban magasabb tranzakciós díjat von maga után, 5% -kal + díjdíjjal (3,5% + 30 ¢) eladásonként. Ez 3,5% + 30 ¢ értékre csökken, ha prémium felhasználó vagy, ez költségekkel jár 10 USD / hó.

Jellemzők:

 • Nincs korlátozás az eladott termékek számára
 • A kedvezménykódok, a licenckulcsok és a több verzió segítenek a digitális termékek eladásában
 • Termékváltozatok, készletkövetés és országos korlátozások
 • Beépített visszaélések megelőzése PDF-bélyegzéssel vagy a letöltések kikapcsolásával
 • Ütemezze az alultermelés alatt álló termékeket a jövőbeni fizetési nyugtával szemben
 • Ismétlődő előfizetések és tagsági tervek
 • Több fizetési lehetőség és egyszerű fizetés

Ha a Gumroad-t használja??

A Gumroad szolgáltatásainak listája támogatja a kreatív vagy digitális termékek értékesítőit ingyenes webhely-beállítással. Ez egy különösen jó platform az egyszeri termékek eladására közvetlenül a blogjából. A Gumroad szintén a saját közössége / piactérje, ahol a felhasználók véletlenül sétálnak vásárolni kívánt tárgyakon – ez segíthet az expozíciónál.

Wix

Legjobb Shopify-alternatívák: Wix

A Wix egy weboldal-készítő, amely segít bármilyen típusú weboldal készítésében és testreszabásában – még ingyen. De az ingyenes terv nem csökkenti azt, ha termékeket akar eladni és fizetéseket kapni. Ahhoz, hogy ezt megtehesse, frissítenie kell a Wix e-kereskedelmi platform.

Ahol ez eltér a Shopify-tól:

A Wix sokkal univerzálisabb weboldal-készítő, mint a Shopify, mivel azt tervezték, hogy bármilyen webhelyet készítsen, nemcsak az e-kereskedelem üzleteiben. A Shopify speciálisabb és elsősorban egy online áruház működtetésére tervezték. A Wix-et érdemes megvizsgálnia, ha azt akarja, hogy a webhely-készítő platform jobb és sokoldalúbb környezetet biztosítson webhelye kezelésére, és ne csak mindent építsen az e-kereskedelem összetevője körül. A Wix emellett könnyebben használható.

Árazás:

Prémium tervek az üzletek havi 29 dollárnál kezdődnek, és lehetővé teszik egyéni domain használatát, Wix márkanév nélkül. Három üzleti és e-kereskedelmi terv (alap, korlátlan és VIP) érhető el, és felhatalmazza Önt a Wix Business alkalmazások használatára. Bár az összes terv korlátlan sávszélességet kínál, különböznek a rendelkezésre álló tárhely, a videó feltöltési ideje, a támogatási szint és az alkalmazások szempontjából.

Jellemzők:

 • Mobilra optimalizált webhelyek több száz teljesen testreszabható sablonnal
 • Ingyenes tárhely, egyedi domain
 • Wix mesterséges tervezési intelligencia modul, amely segít webhelyének felépítésében
 • Könnyen használható eszközök drag and drop szerkesztőben
 • Egyedi üzlet és kocsi
 • Vonzó termékbemutató termékvideókkal és termék zoommal
 • Készletkezelés, elhagyott kocsi-helyreállítás, cseppszállítás a Modalyst-szal
 • Egyéni szállítási szabályok, nemzetközi szállítás és valós idejű szállítási becslések
 • Ikonok széles választéka, clip art, ingyenes alkalmazások és képek
 • Könnyű kódolás a fejlett funkciókhoz
 • Több értékesítési csatorna, köztük a Facebook és az Instagram
 • 25+ biztonságos fizetési lehetőség, beleértve a Wix fizetéseket, a PayPal-ot, a hitelkártyákat és a személyes kapcsolatot
 • Teljes körű teljesítés
 • A Google Analytics tartalmazza

Ha Wix-et használ?

A lenyűgöző készenléti sablonok és a jó árak mellett a Wix kiváló lehetőség azoknak a vállalkozóknak a tulajdonosai számára, akik nemcsak a weboldal e-kereskedelem alkotóelemeinek, hanem az egész webhelynek a világosságát szeretnék élvezni. A Wix jó válasz is lehet, ha nem tetszik a Shopify felület.

Záró szavak

Számos Shopify alternatíva és e-kereskedelem-platform létezik az online áruház elindításához. A végső döntés az, hogy kiválassza azt, ami a legmegfelelőbb a műszaki karbantartástól, a költségvetéstől és az üzleti tervektől függően.

Ennek ellenére itt vannak a kedvenceink:

⭐ Használja Wix vagy BigCommerce ha csalódott vagy a Shopify felület különböző elemeivel vagy a platform által kínált különféle funkciókkal kapcsolatban. Összességében mind a Wix, mind a BigCommerce hasonló ötlettel működik, és hasonló szolgáltatási tartományt kínál. Az ár ugyanabban a ballparkban van. Ez teszi őket a legközelebbi és valószínűleg a legjobb Shopify alternatívavá.

Használja a WordPress + WooCommerce szolgáltatást, ha azt szeretné, hogy az üzlet olyan platformon épüljön, amely teljes ellenőrzést ad a végtermék felett, miközben alacsony költségeket is tart. Ezen az útvonalon kivételes kiterjesztési és testreszabási lehetőségeket kínál. A WordPress és a WooCommerce használatának jó indulása az, hogy feliratkozik a Webtárhelyre a SiteGround segítségével, és mindkét platform telepítésére kéri őket..

Használat Ecwid ha csak ingyen szeretne indulni. Vannak azonban bizonyos korlátok, amelyek ezzel járnak.

Használat Gumroad ha élvezni szeretne egy már létező közösséget és piacot. Ez segíthet ügyfelek megtalálásában és vállalkozása alapjainak felszabadításában. Ennek ellenére a platformnak nagyon sok korlátozása van a listán szereplő többi Shopify alternatívához képest.

Melyik a kedvenc Shopify-alternatíva az itt bemutatottak között?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector