Топ 50+ блога за WordPress и техните най-добри публикации

Топ 50+ блога за WordPress и техните най-добри публикации

Топ 50+ блога за WordPress и техните най-добри публикации
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

най-добрите WordPress блогове


Искате да разширите знанията си? Тази колекция от топ блогове за WordPress и най-популярните им публикации ще ви помогне да откриете най-ценните ресурси в общността на WordPress.

Критериите при съставянето на този списък бяха да се съсредоточи върху съдържанието, което получи най-много трафик (ако блогърът на WordPress е споделил тези данни), получи най-голям брой споделяния в социалните медии или предизвика най-много коментари.

Добре, нека започнем (без конкретен ред)!

1. WP Newsify

WP Newsify публикува смес от новини за WordPress и ръководства за WordPress. Обикновено публикуват веднъж седмично.

2. Извикай ме силно

Shout Me Loud публикува задълбочени статии за широк спектър от теми, свързани с WordPress и печелене на пари чрез блогове.

3. Themegrill

Themegrill се фокусира върху списъците на Best Of. Ако търсите нови приставки, теми или други инструменти на WordPress, тук ще намерите необходимата информация.

4. WinningWP

WinningWP компилира списъци с най-добрите WordPress сайтове и инструменти в различни ниши. Те също така понякога публикуват подробни ръководства за различни аспекти на функционирането на WordPress сайт.

5. WPLeaders

WPLeaders публикува различни ръководства за WordPress с акцент върху списъците на Best Of.

6. BeginDot

BeginDot публикува ръководства за WordPress за различни теми, с акцент върху техническата страна на стартирането на WordPress сайт.

7. WP Crafter

WP Crafter публикува подробни ръководства за всички видове теми на WordPress, заедно с периодичния преглед на продуктите или Best of Round.

8. WPKube

Много силен сайт с много големи ресурси. Освен тяхното водещо съдържание (свързано по-долу), ще намерите и различни уроци за теми, плъгини и други начини за промяна на вашия WordPress сайт.

9. DeveloperDrive

По-технически поглед върху WordPress и неговите възможности. Посетете го за тежки уроци за кодове и редица страхотни ръководства, въртящи се и около други уеб технологии, като CSS, PHP и т.н..

10. WPMU DEV

Блог на WordPress, пълен с уроци и съвети, много от тях адресирани до начинаещи. Те учат как да направите своя знак в бизнес пространството на WordPress, както и предлагат много подробни ръководства за техническите аспекти на WordPress.

11. Блог с елегантни теми

Блог на WordPress, по-ориентиран към различни маркетингови стратегии, свързани с WordPress, като достигане до определен брой посетители, получаване на последователи в социалните медии или развиване на умения, които ви правят по-ефективен блогър.

12. Механа на WP

Блог на WordPress, базиран на най-новото развитие в света на WordPress. Неща като продукти, теми, плъгини и други. Също така ви предоставя информация за общността на WordPress, срещи и интервюта.

13. WPLift

С приятен и персонализиран дизайн, с добре структурирана информация, WPLift ви предоставя цялата информация, която ви е необходима по различни въпроси, свързани с WordPress. Тя обхваща най-новите актуализации, плъгини, теми и споделя много полезни съвети.

14. WPBeginner

Основана през 2009 г. от Syed Balkhi, това е един от топ блоговете за начинаещи. Ако се борите с конкретно предизвикателство, свързано с кодирането в WordPress, тук ще намерите отговора си.

15. WPExplorer

Ако търсите надежден източник за всички неща, свързани с WordPress, това вероятно е блогът за вас. Тя се фокусира върху плъгини, теми, както и тежки уроци за това как да решавате конкретни проблеми в WordPress.

16. WPEka

Този блог за WordPress споделя различни съвети, оферти, информация за плъгини, теми и също така ви учи как да изградите свой собствен WordPress бизнес. Освен маркетингови съвети, те обхващат и редица различни технически проблеми.

17. Кмет на WP

Един от най-старите сайтове за ресурси в WordPress, WP Mayor е основан от Жан Галеа през 2013 г. и е специализиран в WordPress плъгини, теми, рецензии, уроци, новини, мнения, както и различни съвети как да подобрите уебсайта си в WordPress..

18. WP Суперзвезди

Съвети, съвети и уроци за постигане на по-добри резултати от вашия уебсайт WordPress. Ще намерите информация за плъгини, теми, хостинг и други.

19. Управление на блога

Основан от Владимир Преловац, този блог на WordPress е създаден за потребителите и споделя съвети относно управлението, мониторинга, архивирането, внедряването, публикуването, инструментите за сигурност и други проблеми, свързани с уебсайта..

20. JustWP

Този блог за WordPress е основан от Karan Chopra и предлага новини за теми, плъгини, хостинг, сделки и фрагменти. Те имат отделна категория за графика, където споделят съвети на Photoshop, тапети, снимки, икони, шрифтове и др.

21. WordPress Arena

Динамичен блог за разработчици и дизайнери на WordPress. Той споделя информация по различни въпроси като: кодиране, теми, инструменти, съвети, трикове, новини, маркетинг и други.

22. Делукс съвети за блог

Tran Ngoc Tuan Anh е автор на сайта (той е уеб разработчик от осем години) и споделя знанията си със света, като предоставя съвети и уроци, които са лесни за четене и прилагане.

23. WPAll Club

Наскоро стартиран блог, който има за цел да ви донесе голям набор от ресурси. Той предлага съвети за всяка тема на WordPress, като се започне с начинаещи уроци и завършва с SEO, бързина, сигурност, електронна търговия, рецензии, обръщения и т.н..

24. Том Макфарлин

Това е личен блог на Том Макфарлин, където той преподава за света на WordPress, дава своята гледна точка за професионалното развитие на WordPress и споделя други съвети по различни свързани въпроси.

25. BobWP

Боб Дън се описва като учител, откровен, добър слушател и изрод в социалните медии. Чрез този блог той иска да предложи помощ на начинаещите, като му предостави ресурси, за да можете да научите и контролирате собствения си сайт.

26. Tuts Plus

Това е сложен блог, събиращ 18 780 урока и близо 500 видео курсове от много области, много от тях от общността на WordPress. Можете също така да намерите актуализации, новини, анкети и оферти, свързани с WordPress.

27. Yoast

Joost de Valk основава този уебсайт преди няколко години, а сега той и неговият екип от още 16 души изграждат плъгини и оптимизират уеб сайтове. Това означава, че ги правят по-използваеми, по-лесни за навигация, по-бързи и по-надеждни. Някои полезни маркетингови ръководства и съвети можете да намерите тук.

28. Въртящ момент

Изглеждащ интерактивен, като сайт за пресата, този блог на WordPress представя уроци, ръководства, мнения, съвети, новини, функции, интервюта и "лесно" публикации, всички от света на WordPress. Ако сте начинаещ, можете да намерите тук съвети как да развиете бизнеса си и да го направите успешен.

29. Site Point

Блог, посветен на уеб разработчици и уеб дизайнери. Има раздел, свързан само с WordPress, където можете да намерите най-новите новини, съвети и ръководства, повечето от тях за напреднали потребители.

30. Elementor

Elementor е един от най-добрите създатели на страници за WordPress и домакин на един от най-добрите блогове в WordPress наоколо. Те съдържат прегледи на инструменти за собственици на бизнес, съвети как да овладеете вашия маркетинг и бизнес администрация и други.

31. WP Smackdown

WP Smackdown предлага подробни технически уроци по голямо разнообразие от теми, свързани с WordPress.

32. CatsWhoCode

Jean-Baptiste Jung стартира този блог през юни 2008 г. и го посвети на тези, които създават и поддържат уебсайтове (уеб разработчици, уеб дизайнери, уебмастъри и т.н.). Основната цел на този блог е да направи уеб разработката по-лесна и забавна, така че тук можете да намерите страхотни ресурси и уроци.

33. WP Doze

WP Doze е блог, фокусиран върху теми и плъгини – предлага много препоръки в тази област. Той също така предоставя новини, съвети и ръководства по много теми, свързани с WordPress.

34. WPZoom

Блог, ориентиран повече към популяризиране на теми и продукти, разработени от неговите собственици. Ако ви интересува тази тема, можете да разгледате тяхната колекция, която обхваща категории като бизнес, видео, списание, електронна търговия и т.н..

35. Cozmos лаборатории

Основната цел на този сайт е да предостави различни решения на дизайнери и разработчици. Съветите, съветите и уроците, които те представят, са по-технически и по-насочени към напреднали потребители. Независимо от това, можете да намерите някои добри съвети и предложения тук.

36. Мат доклад

Комбинация от блог и vlog. Този уебсайт е много интерактивен, има уроци, интервюта с успешни хора и ръководства за това как да развиете бизнеса си в WordPress. Повечето от тези публикации съдържат видеоклипове на Мат. Той се грижи хората да останат ангажирани с неговото съдържание.

37. BloggingPro

Професионален на пръв поглед, този блог дава на обществото страхотни подробни статии за най-новите новини, плъгини, инструменти, теми, изображения и други продукти в пространството на WordPress.

38. Foo Plugins

Екипът тук е специализиран в изграждането на приставки, но блогът е пълен с полезни съвети в WordPress, както за начинаещи, така и за напреднали потребители, удобни около изходния код.

39. IsItWP

Повечето от това, което ще намерите в този блог са страхотни съвети и уроци за кодиране. Това е класически и технически уебсайт, посветен на уеб разработчиците, които искат да подобрят уменията си.

40. WP Пич

Авторът на Нийл Матюс се обажда "евангелист" на WordPress, създаден този блог през 2008 г., за да помогне на други хора лесно да използват и създават свои собствени уебсайтове и да ги поддържат свързани с ежедневните актуализации. Има уроци, съвети, съвети и обяснения на различни въпроси на WordPress.

41. Ученик на WP

Имайки игриво представени изображения, този блог на WordPress третира най-новите новини в WordPress, предлага ви полезни уроци, актуализации и се опитва да даде лесен и приятелски начин за излагане на съветите, за да могат новодошлите да се учат по-добре.

42. WebDevStudios

Блог, който обхваща както техническата страна на нещата, така и съществените аспекти на изграждането на сайтове. Те публикуват уроци, препоръки, промоции, събития и съвети относно плъгини, теми, услуги, сигурност, SEO и други.

43. InstantShift

Блог, посветен на уеб дизайнери и разработчици, в който можете да намерите съвети и ресурси, които можете да използвате, когато работите на вашия WordPress сайт.

44. 1stwebdesigner

Доста закачлив уебсайт, където можете да намерите съвети за кодиране, уроци и ръководства за уеб дизайн и WordPress.

45. Бил Ериксън

Бил Ериксън създаде този блог, за да помогне на потребителите и да даде съвети на тези, които искат да изграждат кариера като разработчици на WordPress. Тук можете да намерите съвети и ръководства за кодирането и създаването на уебсайтове.

46. Журнал за търсачки

Освен SEO, търсачки, маркетинг на съдържание и социални медии, този сайт има и цял раздел, посветен на WordPress. Това е страхотен блог, в който можете да намерите много интересни уроци, новини, съвети, актуализации и предложения от маркетинговата страна на нещата.

47. Нетрайна преса

Джеф Стар пише този блог от 2005 г. Той обхваща главно WordPress, уеб дизайн, код и ви предлага уроци, съвети и инструменти, които можете да използвате веднага.

48. WP101

Създаден от Шон Хескет, този блог предоставя видео уроци и е посветен най-вече на стартиращи и новобранци, които искат да създават, редактират и управляват съдържанието на своя уебсайт.

49. WP Buffs

Този блог предоставя уроци, полезни ресурси, съвети за плъгини, съвети за начинаещи и неща, свързани с онлайн маркетинга.

50. Paulund

Издаден от Пол Андервуд, този блог ви предоставя уроци, съвети, ресурси и фрагменти от целия свят на WordPress. Пол пише за уеб разработчици и той се фокусира най-вече върху разработката на приставки.

51. ThemeIsle

ThemeIsle е другият ни блог, който се занимава с предоставяне на начинаещи и напреднали проучвания за всичко, свързано с WordPress, било то развитие, дизайн, социални медии, маркетинг или общност. Накратко, всичко, което WordPress човек има за разцъфващ бизнес.

52. CodeinWP

CodeinWP (това сме ние!) Е уебсайт, където екип от разработчици създава страхотни теми за своите клиенти (агенции, фирми и фрийлансъри). Вие проектирате, те кодират! В блога можете да намерите уроци, съвети, препоръки за теми, инфографика, както и някои технически съвети, ако искате да кодирате..

  • Как да започнем успешен блог
  • Най-добър евтин хостинг на WordPress: 10 опции за под $ 3.95 / Месец

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector