SOS! Къде да намерите най-добрата помощ за WordPress

SOS! Къде да намерите най-добрата помощ за WordPress

SOS! Къде да намерите най-добрата помощ за WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Най-голямото нещо при работата с WordPress е, че най-добрата помощ за WordPress никога не е трудно да се намери. Независимо дали имате прост въпрос относно нулирането на паролата си или по-сложен проблем относно персонализираните типове публикации, има поддръжка и образование за всички нива на потребителите.


Не е необичайно да се чувствате объркани и дори разочаровани от WordPress. Всеки човек се нуждае от помощ в определен момент, дори опитни ветерани в WordPress! За щастие има много ресурси, които да ви помогнат да намерите отговора на вашия проблем. И ако все още се почесвате по главата, опитвайки се да разберете как да поправите сайта си, има някои фантастични услуги, които предлагат специфична за WordPress помощ.

За тази публикация събрах любимите ми безплатни и премиум сайтове – някои, които може би знаете, а други, за които може би не сте се сблъсквали преди, – всички предлагат отлична поддръжка, която да ви помогне да решите вашите проблеми с WordPress и да получите своя сайт изглежда безпроблемно:

Къде да намерите най-добрата помощ за WordPress

Къде да намерите най-добрата помощ за WordPress

Форуми за поддръжка на WordPress едни от най-добрите WordPress помощ

Форуми за поддръжка на WordPress

Нека започнем с най-добре познатото и може би най-очевидното място, за да потърсите най-добрата помощ за WordPress: Форумите за поддръжка на WordPress.

Форумите за поддръжка осигуряват чудесно място за стартиране, когато имате проблем с WordPress, особено за тези, които са нови в използването на WordPress. Форумите се модерират от приятелски куп доброволци от цял ​​свят, които познават WordPress отвътре и са готови да отговорят на всякакъв въпрос.

Важно е да запомните, че доброволците, които помагат във форумите, са точно това, доброволци, така че бъдете мили към тях и им благодарете за отделеното време, ако спрете до форумите, за да зададете въпрос! Също така имайте предвид, че има начин повече хора да помолят за помощ, тогава има модератори, така че на въпроса ви може да не се отговори веднага.

Обмен на стекове

Обмен на стекове

WordPress Exchange Stack Exchange е сайт за въпроси и отговори за – познахте – разработчици на WordPress. Безплатно е и не е нужно да се регистрирате.

Stack Exchange е идеално подходящ за хора с технически и / или напреднали въпроси. Всеки може да зададе въпрос и / или да отговори на въпрос. Отговорите могат да бъдат гласувани и да се издигат до върха, така че винаги да знаете, че отговорът с най-висок рейтинг е бил по същество проверен и е може би най-добрата помощ за WordPress, налична.

Обикновено въпросите включват код. Това, което обичам в Stack Exchange е, че има страхотна общност от разработчици, които бързо помагат, са приятелски настроени и уважавани. На Stack Exchange няма глупости, грубост или лошо поведение – всички просто започват да създават страхотни уебсайтове.

Разширена WordPress Facebook Group

Разширена WordPress Facebook Group

С повече от 30 000 членове, Advanced Group WordPress Facebook Group е едно от най-добрите места за среща с други разработчици на WordPress, споделяне на идеи и знания и получаване на най-добрата WordPress помощ.

Очевидно тази група е насочена към напреднали потребители, така че тук, за съжаление, няма начинаещи! Но дори и да сте начинаещ, можете да научите много, като се присъедините към тази група и следите актуализациите. Въпросите за членове са много и разнообразни и обхващат всичко – от проблеми с кодирането до SEO и искане за обратна връзка за нов сайт, който някой е изградил.

Въпреки че има много активност на страницата на групата, тя се модерира от голяма група опитни администратори. Само имайте предвид, че има няколко правила, които можете да намерите и прочетете в Усъвършенстван уебсайт на WordPress Facebook.

Къде да намерите най-добрата помощ за WordPress: premium

WPMU DEV

WPMU DEV

Знаете ли, че екипът за поддръжка на WPMU DEV отговаря на всички въпроси за WordPress, а не само на въпроси, свързани с продукти на WPMU DEV? Сега това е удобно.

Екипът за поддръжка изпраща над 3000 въпроса, свързани с WordPress месечно – и отговаря на повечето от тях за по-малко от час. Тъй като екипът има служители, базирани в целия свят, винаги има някой под ръка, който да отговаря на вашите разговори на чат, форум за поддръжка или имейл въпроси 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Няма никакъв въпрос, твърде лесен или твърде труден, за да може екипът за поддръжка на WPMU DEV да се справи. Ако имате инсталиран плъгин за табло за управление на WPMU DEV, можете да дадете на екипа за поддръжка директен достъп до вашия сайт, така че те могат бързо да отстранят проблеми за вас. Има дори "Поддръжка на второ ниво" – специализиран екип от разработчици при повикване за помощ при по-напреднали и сложни заявки за поддръжка.

Едно от страхотните неща за участието във форумите за поддръжка на WPMU DEV е, че когато помагате на други членове, можете да спечелите точки за безплатно членство в целия живот. Много яко.

WP Buffs

WP Buffs

WP Buffs предоставя планове за поддръжка на WordPress за сериозни собственици на уебсайтове & партньори на агенцията. Те се справят с неограничени редакции, подобрения на производителността, ежедневна поддръжка на здравето и редовно отстраняване на проблеми със сигурността, така че не е нужно. Това ви позволява да вземате смели решения, когато става въпрос за вашия уебсайт, без да се колебаете поради технически ограничения.

С 24/7 базирана в САЩ поддръжка, мисия, управлявана от техните клиенти и афинитет да спонсорират WordCamps, WP Buffs иска да бъде най-добрият партньор за техническа поддръжка за всеки човек, бизнес или организация с уебсайт на WordPress.

И с планове, започващи от $ 57 на месец, техните планове за грижи ще работят добре за всеки бюджет. Посетете до тях през livechat по всяко време и Happiness Buff ще се радва да отговори на всички въпроси, които имате.

Maintainn

Maintainn

Агенция за WordPress Maintainn предлага някои от най-добрите WordPress помощ, насоки и поддръжка за вашия WordPress сайт от $ 49 на месец. Докато техническата поддръжка е достъпна само от 9:00 до 17:00 EST от понеделник до петък, можете да подадете билет за поддръжка по всяко време и екипът на пет човека ще се свърже с вас ASAP.

Maintainn беше изкупена от WebDevStudios през 2014 г., като идеята беше, че тя ще бъде поддръжката на агенцията за развитие. Освен поддръжка, Maintainn предлага и актуализации, наблюдение на сигурността, архивиране и поддръжка.

WP Грижа за сайта

WP Грижа за сайта

От стартирането си през 2012 г. WP Site Care предлага поддръжка и поддръжка на WordPress от американската си база в Юта. От $ 79 на месец можете да получите достъп до техническа поддръжка за вашия WordPress сайт, както и до други услуги за поддръжка, като архивиране, актуализации и видео уроци.

Една от функциите за поддръжка на услугата е "Уоки токи," интерфейс в администратора на WordPress на вашия сайт, който можете да използвате за подаване на заявки за поддръжка и заобикаляне на необходимостта от имейл. Това предоставя лесен начин да получите поддръжка едно на едно, ако имате някакви проблеми със сайта си.

WP Maintainer

WP Maintainer

Екипът на три човека на WP Maintainer предлага първокласна поддръжка и поддръжка на WordPress за 99 долара на месец. Всеки месец получавате достъп до екипа за разработка на агенцията за всичко, от което се нуждаете, от инсталиране на приставки до почистване на CSS проблеми и дори стилизиране на предния край на вашия сайт.

Освен че предоставя най-добрата WordPress помощ, WP Maintainer предлага всички обичайни неща, които други услуги за поддръжка и поддръжка предоставят, включително актуализации, архивиране, мониторинг на сигурността и персонализирана разработка.

Valet.io

Valet.io

Valet.io може да се похвали с 50+ години комбиниран опит с WordPress и предоставя цялостна поддръжка, включително отстраняване на проблеми при съществуващи проблеми, консултации по безплатни и премиум теми и плъгини и помощ при SEO.

Компанията стартира като WP Valet през 2012 г., предоставяйки месечни професионални услуги и поддръжка за собствениците на уебсайтове на WordPress, но се разшири, за да поеме повече работа с клиенти, след като придоби местна дизайнерска агенция. По-рано тази година компанията ребрандира с новото си име.

Valet.io не е толкова прозрачен с ценообразуването си в сравнение с други услуги за поддръжка на WordPress – трябва да попълните формуляр за контакт с подробности за това, от което се нуждаете, което е донякъде тромаво..

Получаване на най-добрата помощ за вашия WordPress сайт

Налична е толкова много помощ за WordPress, от уроци и видеоклипове до поддръжка един на един – просто трябва да знаете къде да търсите.

Независимо дали имате нужда от помощ за основен проблем или по-напреднала или текуща поддръжка за вашия сайт, има безплатни и премиум опции там.

Ако сте нови за WordPress, най-доброто място за стартиране са форумите за поддръжка на WordPress, тъй като те са безплатни. И ако търсите по-разширена помощ, опитайте Stack Exchange или групата Advanced WordPress Facebook.

Ако търсите първокласна поддръжка, вижте WPMU DEV – можете да се регистрирате за 14 дни и да изпробвате поддръжката 24/7 безплатно – или която и да е от другите услуги за поддръжка и поддръжка, които съм включил в тази кръгла среща. Всички предлагат фантастична поддръжка един на един, която да ви помогне да излезете от всяка лепкава ситуация и да ви даде най-добрата възможна WordPress помощ.

Какво друго има там? Знаете ли за някой друг "SOS за WordPress" решение, което си заслужава вниманието на всички? Чувствайте се свободни да споделяте в коментарите.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector