20+ най-добри библиотеки / рамки за компоненти с реален интерфейс за 2020 г.

Най-добри библиотеки / рамки за компоненти на реагиращия потребителски интерфейс


В този ресурс ние разглеждаме най-добрите библиотеки и рамки за компоненти на React, достъпни в мрежата. Но първо:

Какво е React?

React е библиотека с отворен код на JavaScript, която ви помага да изградите топ интерфейс както за мрежата, така и за мобилните приложения. Той се комбинира удобно с други JavaScript рамки и библиотеки и съдържа малки, самостоятелни битове на код, наречени компоненти. Именно тези компоненти ще бъдат в центъра на вниманието на този ресурс.

Хубавото на компонентите е, че те са модулни без особени зависимости от приложението. Това означава, че можете да използвате отново компонентите, за да изградите страхотни приложения и интерфейси супер бързо. И благодарение на малко, можете да ги споделите и с други ентусиасти на React.

Преди да започнете следващия си проект с React, отделете няколко минути, за да сканирате този списък с най-добрите библиотеки на компоненти на React, които могат да ви помогнат да създадете страхотно изглеждащ потребителски интерфейс.

Най-добрите библиотеки и рамки за компоненти на React UI през 2020 г.

Материален комплект реагира

React UI библиотеки на компоненти: Material Kit React

Създаден с вдъхновение от материалния дизайн на Google, Material Kit React изгражда набор от елементи, които поставят последователността като основна функция. По този начин вашият уеб проект запазва сходство във външния си вид и функционира през цялото време.

Общото оформление прилича на няколко листа хартия. Това придава дълбочина и ред на оформлението. Включени са три примерни страници. Тези страници не само ще илюстрират какво е възможно с този комплект, но и ще служат като шаблони, където можете да замените текст и изображения със свои.

Комплектът също така съдържа редица основни елементи като бутони, значки, плъзгачи, меню, страници, навигационни ленти, раздели и хапчета. Ще можете да персонализирате стила, размера и цвета на повечето елементи. Елементите на JavaScript включват Модали, подсказки, инструмент за избор на дата, въртележки и пропуски. Освен че използвате комплекта за стартиране на нов проект, можете също да рестартирате всеки стар Bootstrap проект. Материалният комплект реагира Pro версия съдържа много повече компоненти, раздели и примерни страници.

Ant Design за React

Ant Design за React

Тази библиотека React UI е система за проектиране на продукти на ниво предприятие. Тя се основава на Ant Design проект и съдържа набор от висококачествени компоненти и демонстрации за изграждане на богати, интерактивни потребителски интерфейси. Компонентите включват поддръжка за интернационализация на десетки езици.

Вие също имате способността да персонализирайте компонентите към вашите собствени дизайнерски спецификации. Ant Design използва Less.js за своя стил на език. Дизайнът на мравките елементи включват бутони, икони, решетки, галеща, падащи менюта, страници и други.

Проектът има близо 60 000 звезди на GitHub, така че той е изключително популярен сред разработчиците.

Реагирайте администратора

React UI библиотеки на компоненти: React Admin

Тази библиотека е подходяща за изграждане на административни приложения за бизнес (B2B) върху REST / GraphQL API и може да се настройва по дизайн. Той е създаден с редица добре познати проекти в допълнение към React: Material UI, React Router, Redux и React Final Form. Последното е популярно решение за управление на държавата.

В допълнение към безплатната версия и неговите компоненти, има и решение за предприятието. Корпоративното решение включва професионална поддръжка от Marmelab (създателите) и достъп до частни модули.

React Admin може да се похвали с около 12 000 звезди на GitHub, и се поддържа активно.

Shards React

Реагирайте библиотеки с компоненти на потребителския интерфейс: парчета

Shards React е модерен интерфейс на React с отворен код, създаден от нулата и насочен към бързо изпълнение. Съвременната система за дизайн ви позволява да промените много неща. Нещо повече, можете да изтеглите изходните файлове, за да промените нещата и на ниво код. SCSS, използван за стайлинг, само подобрява изживяването на разработчиците.

Тази библиотека се основава на Късчета, и употреби React DatepickerРеагирайте Popper (двигател за позициониране) и noUIShlider. Той поддържа икони за материали и Fontawesome. Най- Shards Pro пакет има 15 предварително направени страници, които ви помагат да започнете. Полезно е, че тези страници използват блокове, по които можете да се движите.

С ~ 270 звезди нататък GitHub, тя също така включва десетки персонализирани реагиращи компоненти като плъзгачи за обхват и превключващи входове. 350+ компоненти гарантират, че можете да създадете почти всеки тип уебсайт с Shards React.

Материал-UI

Библиотеки и рамки за компоненти на реактивен интерфейс - Материален интерфейс

Със страхотни 55К звезди GitHub, Material-UI се нарежда сред най-популярните библиотеки с компоненти на React. Компонентите разчитат на React, но използват Google Design Material. За тези от вас, които се нуждаят от попълване, материалният дизайн поема вдъхновение от физическия свят и текстури, като същевременно свежда действителните елементи на потребителския интерфейс до минимум.

Предлага се широка гама от полезни компоненти, като ленти с приложения, автоматично завършване, значки, бутони, карти, диалогови кутии, икони, менюта, плъзгачи и други. Полезно е, че Material-UI също предлага React теми и шаблони, така че можете да имате персонализирана цветова тема за вашето приложение.

Реагирайте Bootstrap

реагира-фърмуера

Следващ в нашия списък на библиотеките на компонентите на React UI е React Bootstrap, UI комплект, който запазва ядрото на Bootstrap. За да ви предостави повече контрол върху формата и функциите на всеки компонент, той замества JavaScript на Bootstrap с React. Всеки компонент е изграден така, че да е лесно достъпен, важен за изграждането на рамка от предния край.

И тъй като React Bootstrap не се отклонява много от произхода си Bootstrap, разработчиците могат да избират от хилядите теми Bootstrap, лесно достъпни. Спечелва 14500+ звезди GitHub.

Реагирайте виртуализирано

реагира-виртуализират

Изграждане на интерфейс, който е тежък за данни? React Virtualized може да бъде библиотеката, в която трябва да се потопите. Тя включва множество компоненти за ефективно изобразяване на големи списъци, таблици и решетки. Например, ще намерите зидария, колони, автоматизатори, сортиране на посоки, превъртания на прозорци и други. Освен това можете да персонализирате таблиците, като конфигурирате височините на редовете и да покажете заставки в клетките.

Също така React Virtualized има много малко зависимости и поддържа стандартни браузъри, включително последните мобилни браузъри за iOS и Android. В него има 18 000+ звезди GitHub.

Argon Design System React

React UI библиотеки на компоненти: Argon Design System React

Тази библиотека предлага безплатна система за дизайн на Bootstrap 4, React и Reactstrap. Той се предлага със 100 модерни и великолепни елемента, които се реализират в напълно функционален код, така че можете без усилие да превключвате от страница към реалния уебсайт.

Системата за дизайн на Argon предлага предварително изградени примерни страници и шепа вариации за всички компоненти, като цветове, стилове, задържане и фокус.

Вземете подъл поглед към цял набор от компоненти, с основни елементи, типография, навигации, сигнали, изображения, икони, компоненти на Javascript и други.

план

blueprintjs

Компонентите на React в Blueprint са предназначени предимно за настолни приложения. Тези компоненти са особено подходящи за изграждане на сложни и плътни данни. От библиотеката на компонентите можете да вземете битове на код за генериране и показване на икони, за взаимодействие с дати и часове, за избор на часови зони и други.

Какво друго има в тази библиотека с компоненти? Много наистина – галета, бутони, допълнителни описания, карти, разделител, навигации, раздели, маркери и много други. На GitHub, тя работи на 15 000+ звезди.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

  • Безплатни реактивни шаблони за развитие на приложения
  • Най-добри ъглови шаблони на таблото за администратор

Семантичен UI React

Реагирайте библиотеките на компонентите на потребителския интерфейс: semantic-ui

Semantic UI използва удобен за човека HTML за своята рамка за развитие и има интеграции с React, Angular, Meteor, Ember и много други рамки. Цялата функционалност на jQuery е ре-реализирана в React.

Той ви позволява да заредите всяка тема на Semantic UI CSS отгоре на приложението си Semantic UI React. Нещо повече, вие също ще имате пълен достъп до маркирането, което означава, че има гъвкавост в персонализирането на компоненти. Разчита се на звезда GitHub е над 11 000.

React Toolbox

реагира-инструментариум

Друга библиотека с компоненти на React UI, която можете да използвате, за да приложите принципите на Google за дизайн на материали във вашия проект, е React Toolbox. React Toolbox разчита CSS модули за тази цел. Въпреки че можете да използвате всеки модулен пакет, той се интегрира добре WebPACK работния процес. Замислено екипът на React Toolbox предоставя на посетителите редактор в браузъра, където можете да експериментирате с компонентите в реално време.

Докато работите с React Toolbox, можете да изберете да импортирате компоненти в пакети или сурови компоненти. Разликата е, че при първите компонентите идват с всички необходими зависимости и теми, инжектирани за вас. Това означава, че CSS за всяка зависимост ще бъде наличен във вашия окончателен CSS автоматично. Напротив, при сурови компоненти не се включва CSS. Това означава, че ще трябва да предоставите тема чрез свойствата на компонента, който да бъде правилно оформен. React Toolbox е на повече от 8 000 звезди GitHub.

React Desktop

Реагирайте UI компоненти на библиотеките: react-desktop

Следващата ни библиотека с компоненти, React Desktop използва macOS, Sierra и Windows 10 компоненти с цел да внесе родно изживяване на работния плот в интернет.

Тази колекция е JavaScript библиотека, изградена отгоре Facebook реагира библиотека и е съвместима с всеки базиран на JavaScript проект. Този инструмент пресича оценката на 8000 звезди на GitHub.

Onsen UI

Onsen-UI

В случай че създавате кросплатформени мобилни приложения, ще се интересувате от тази оферта в нашия списък с библиотеки на компоненти на React UI. Onsen UI е рамка за разработка на мобилни приложения, която използва HTML5 и JavaScript и осигурява интеграция с Angular, Vue.js и React. Всички компоненти са автоматично оформени въз основа на платформата и затова поддържа и iOS и Android, използвайки един и същ изходен код.

Onsen UI е съвместим с много популярни рамки на React. Интерактивният урок ви помага да започнете добре с този инструмент. В библиотеката на компонентите се използва чист CSS без JavaScript поведение. За някои допълнителни подробности помагат персонализирани елементи. Звездата разчита GitHub надвишава 7 800.

вечнозелен

Реагирайте библиотеки с компоненти на потребителския интерфейс: вечнозелени

Evergreen съдържа набор от реагиращи компоненти, които са подходящи за уеб приложения за корпоративни приложения. Тъй като използва Реагирайте примитивно, тя е много гъвкава. В същото време, тя работи също толкова лесно, направо извън кутията.

Тя включва широка гама от компоненти и инструменти, като се започне от основни оформления, типография, цветове и икони до компоненти, базирани на функции, като падащи менюта, превключватели, качване на файлове и индикатори за обратна връзка. След като инсталирате пакета Evergreen, можете да изберете и изберете компонентите, които искате да импортирате. В момента има 9,000+ звезди GitHub.

Reactstrap

reactstrap

За прости компоненти на React Bootstrap 4, проверете Reactstrap. Той се предлага с две първични версии за разпространение. Една, основна версия, която изключва незадължителните зависимости. Това ви дава по-голяма гъвкавост в конфигурирането на необходимите зависимости.

Втората версия е пълната версия, която включва всички незадължителни зависимости. Този се препоръчва за по-малки приложения. Reactstrap е поредната колекция в библиотеката с компоненти на React UI, която пресича маркировката на 8 700 звезди GitHub.

Rebass

Реагирайте библиотеките с компоненти на потребителския интерфейс: rebass

Rebass съдържа само осем основни компонента, всички в супер малък файл. Компонентите са разширяеми и подлежащи на изпълнение и са изградени за отзивчив уеб дизайн.

Компонентите използват стилизирана система и служат като чудесна отправна точка за разширяване на потребителски потребителски компоненти за вашето приложение. ThemeProvider също може да ви помогне в това. Звездата разчита GitHub е над 6000.

Grommet

накрайник

Grommet има широка библиотека от компоненти в своя комплект и брои големи имена като Netflix и Boeing сред своите потребители. Независимо дали приложението ви е за телефони или за по-широки екрани, ще можете да проектирате оформления. Достъпността е чрез четец на клавиатура или екран.

Инструментите за темис помагат при персонализирането на цвят, тип и оформление. Тази библиотека с компоненти на React UI има брой звезди над 6 000 GitHub.

Елементарен потребителски интерфейс

Реагирайте библиотеки с компоненти на потребителския интерфейс: elemental-ui

Elemental UI предоставя редица основни функционални компоненти за самостоятелна употреба или във всяка комбинация, независимо дали е в стил по подразбиране или след тематизиране. Някои от компонентите включват форми, бутони, карти и модали.

Проектът е в процес на разработка, но управлява 4 000+ звезди GitHub.

React Suite

rsuite

React Suite съдържа набор от библиотеки на компоненти за продуктови системни продукти. Той поддържа всички основни браузъри и платформи, както и визуализация от страна на сървъра.

Ако сте вкъщи с по-малко разработки, персонализирането на компонентите не би трябвало да представлява проблем. Компонентите в тази библиотека включват икони, товарачи, разделители, подсказки и други, а React Suite има близо 4000 звезди на GitHub.

красавица

красавица

Сред най-интересните библиотеки на компоненти на React UI Belle предлага наистина широка гама от компоненти. Можете да персонализирате тези компоненти на две нива – основното ниво за всички компоненти заедно, както и всеки компонент поотделно.

Компонентите се предлагат с поддръжка за мобилни телефони и ARIA поддръжка. Начинът да използвате Belle е първо да настроите обикновено приложение с React и след това да импортирате всеки компонент Belle и да започнете да го използвате веднага. Тази компонентна библиотека има повече от 2400 звезди GitHub.

реагира-MD

реагира-MD

Още една библиотека с компоненти на React UI, която трябва да имате предвид, ако искате да внедрите дизайн на материали във вашия проект, е react-md. Дава ви избор на React компоненти, които работят с Sass. За тази цел в Sass има разделение на стиловете вместо вградените стилове. Това ви улеснява да персонализирате компоненти в съответствие със съществуващите стилове.

Цветовете и типографията могат да бъдат персонализирани и подробната документация ще ви помогне да преминете през основните положения. На GitHub, react-md наброява повече от 2000 звезди.

PrimeReact

primereact

Този списък на библиотеките на компоненти на React на потребителския интерфейс не би бил пълен без PrimeReact. Той осигурява компоненти, които покриват почти всички основни изисквания за интерфейс, като опции за въвеждане, менюта, представяне на данни, съобщения и други.

Той обръща внимание и на мобилното изживяване, с чувствителни на допир дизайнерски елементи. Има редица шаблони и теми, които ви позволяват да персонализирате и избирате между плосък и материален дизайн. Тази компонентна библиотека има повече от 1200 звезди GitHub.

KendoReact

kendoreact

За разлика от горепосочените библиотеки на компоненти на React UI, KendoReact е първокласен набор от компоненти, като лицензите започват от $ 799. Той може да се похвали с впечатляващ списък с клиенти, който включва Microsoft, NASA и Sony. И вие също можете да го използвате за създаване на бързи и богати на функции приложения с впечатляващ потребителски интерфейс.

Комплектът компоненти е създаден специално за React разработка. Това гарантира нулеви зависимости и всички компоненти са напълно оптимизирани за React. Плюс това, ако имате съществуваща библиотека с компоненти, можете просто да добавите към нея от KendoReact, без да се налага да пренаписвате цялата библиотека.

Е, това е нашият списък с най-добрите библиотеки с компоненти на React UI. Тук е любимата ви библиотека?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map