15 Реагирайте библиотеки за природни компоненти, които трябва да знаете през 2020 г.

15 Реагирайте библиотеки за природни компоненти, които трябва да знаете през 2020 г.

15 Реагирайте библиотеки за природни компоненти, които трябва да знаете през 2020 г.
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Реагирайте библиотеките на родните компоненти, които трябва да знаете


Библиотеките на компонентите React Native могат да Ви спестят много време, когато работите върху следващия си проект за приложение. Как така? Е, да започнем със самия React. Вероятно знаете, че React е библиотека с отворен код на JavaScript, която помага при изграждането на потребителски интерфейси както за уеб-базирани, така и за мобилни приложения. Тя включва редица компоненти, които можете лесно да използвате за вашите приложения.

Обикновено докато изграждате компоненти в React, ще трябва да ги стилизирате, за да отговарят на указанията на платформата, към която насочвате. Ето къде Реагирайте Native мога да помогна. Това е рамка, която можете да използвате за разработване на мобилни приложения, като използвате React, заедно с местните възможности на целевата платформа.

По-рано написахме публикация, съдържаща най-добрите библиотеки и рамки за компоненти на потребителския интерфейс. В тази публикация ще разгледаме по-подробно библиотеките на компоненти на React Native.

Най-добрите библиотеки на компонентите React Native на годината

1. NativeBase

Най-добрите библиотеки на компонент React Native # 1: NativeBase

Ако установите, че пренаписвате компоненти на React за различни платформи, трябва да го направите с NativeBase, динамична фронтална рамка. Библиотеката е колекция от основни кросплатформени компоненти React Native и е добро място да започнете да изграждате приложението си. Компонентите са изградени с React Native в комбинация с някои функционалности на JavaScript с персонализируеми свойства. Можете също така да използвате всякакви местни библиотеки на трети страни извън кутията.

NativeBase е напълно отворен код и има 12 000+ звезди Github. Темите обаче получават премия, тъй като се добавят още функции и екрани. NativeBase вече е достъпен за потребители в мрежата също. Използвайки същата JavaScript кодова база и работейки със специфичен за платформа дизайн за Android и iOS, можете да постигнете естествен вид и усещане за приложението си. Техните проекти с отворен код включват приложение за начинаещи, Native Clone, приложение за ToDo и приложение за уроци. В тяхната първокласна кошница ще намерите начинаещи приложения за резервации, наеми, списъци за работа, съобщения и други.

2. Материален комплект React Native

Най-добрите библиотеки на компонентите на React Native # 2: material-kit-react-native

Material Kit React Native предлага безплатен шаблон за собствено приложение с материален дизайн. Изграден с Рамка на Галио, той преработва най-често срещаните компоненти, за да поддържа нещата минимални и да е в съответствие с материалния дизайн на Google. Той е лесен за използване и включва 200+ ръчно изработени елемента като бутони, карти, навигация и входове. Всички компоненти могат да приемат цветови вариации, като правят промени в темата. Освен това има пет персонализирани приставки и пет примерни страници.

С близо 200 звезди Github, предлага а Pro версия също така ви дава достъп до повече примерни страници и документация.

3. Реагирайте на родните елементи

Най-добрите библиотеки на компонентите на React Native # 3: реагиращи естествени елементи

React Native Elements е кръстосана платформа React Native UI инструментариум, която обединява на едно място множество страхотни UI компоненти с отворен код, създадени от разработчиците. Можете да потопите в пакетите, събрани от React Native Elements и да сте сигурни, че API има постоянен вид и усещане. Не е изненадващо, че получи 17 000 звезди Github.

Пакетът включва цяла кошница от компоненти като цени, значка, наслагване, разделител и специфични за платформата ленти за търсене. Те са лесни за използване и наистина адаптивни. Реквизитите за всички компоненти са дефинирани в едно централно място, което дава възможност за лесно обновяване или промяна на компоненти. Освен това, той може да служи като платформа, свързваща малки екипи, разработващи комерсиални приложения React Native с принос с отворен код.

За да използвате React Native за вашите уеб базирани проекти, има Реагирайте Native Web. Той позволява създаване на бързи, адаптивни потребителски интерфейси в JavaScript и се интегрира с инструменти React Dev. Ще можете да споделяте вашата кодова база между приложенията React Native и уеб приложенията. Той поддържа тип, щракване или прекарване на пръст като режими на въвеждане, има вградена достъпност и RTL поддръжка и се използва от харесванията на Twitter, Uber и Flipkart.

4. Лоти за React Native

Лоти

Lottie е библиотека от Airbnb за мобилни телефони, за да ви помогне да добавите анимации към вашите приложения. Обикновено след създаването на анимации в Adobe After Effects ще трябва да ги преобразувате във формат, използваем във вашето уеб приложение. Лоти ти помага в това.

Тя работи, като експортира анимационни данни във формат JSON от разширение After Effects, BodyMovin. Това разширение е в комплект с JS плейър за изобразяване на анимации в мрежата. Работи и с React Native и можете да получите достъп до официалните документи на Github където е събрал близо 12 000 звезди.

Библиотеките и плъгините на Lottie са предлага се безплатно, и можете да използвате курираната колекция от анимационни файлове, за да направите приложенията си привлекателни и интересни. Анимационните файлове са с малък размер и са във векторен формат. Поради това не трябва да изпитвате никакво въздействие върху производителността на приложението си. В същото време тя може да подправи вашия потребителски интерфейс и да го направи по-визуално привлекателен.

5. Реагирайте родните векторни икони

реагират с местен векторен икони

Този е сред най-добрите библиотеки на компоненти на React Native, ако това, което търсите, са някои икони, които да използвате във вашите приложения. С библиотека от 3 000+ икони почти сте сигурни, че ще намерите нещо, което да отговаря на вашите нужди. Нещо повече, възможно е да персонализирате, стилизирате и разширите иконите, докато ги интегрирате в своя проект.

Пакетът поддържа TabBar и Toolbar Android, както и източник на изображения и многостранен шрифт. С близо 12 000 звезди Github, може да бъде идеално подходящ за бутони, лога и навигации. Извлича се Анимирана библиотека на React Native комбинирайки го с която и да е икона, за да създадете анимиран компонент. Ако вече имате шрифт на икона със свързан CSS файл, тогава можете лесно да генерирате набор от икони със скрипта за генериране на икони.

6. Ignite CLI

възпламени

Ignite CLI е солиден стартов комплект за приложения на React Native. В никакъв случай безплатен котел на React Native по подразбиране ви помага безпроблемно да създавате собствени приложения. Той се инсталира лесно и се придържа към най-добрите практики в изграждането му, като същевременно ви позволява да адаптирате котелните плочи към вашия проект. Извън кутията, той работи както с Android, така и с iOS. Има и поддръжка за самостоятелни приставки.

Освен това можете да избирате от редица котли или да започнете свой собствен. Модулната система за плъгини ви позволява да добавяте функции на приложението или да пишете свои. Екран с пример за използване ви помага да тествате библиотеки на трети страни и да изграждате приложения, състоящи се от множество компоненти. Екранът съдържа също примери за често използвани приложения, изградени с основни компоненти. За да ви помогнем да идентифицирате компонентите и лесно да правите промени в тях, този екран също регистрира примерите във файловете на компонента. От този екран можете да тествате, използвате и споделяте компоненти с вашия екип. Ignite CLI спечели 10 000+ звезди Github.

7. Реагирайте Native Mapview

реагират с местен-карти

Една от библиотеките на компонентите React Native, която предлага компоненти на картата за Android и iOS, е React Native Mapview. Конструкцията му е такава, че редовни функции на всяка карта като маркери и полигони се определят като деца на компонента Mapview. Това помага на API да декларативно контролира функциите на картата интуитивно. От ваша страна ще трябва да осигурите активирането на API на Google Maps в конзолата на Google.

Много можете да направите, за да персонализирате стила на картата. Ще можете да промените позицията за преглед на картата, да проследявате региона / местоположението си и да правите точки за интерес в Google Maps. Можете да активирате увеличение до определени маркери или координати или дори да ги анимирате. Ако присвоите стойност на анимирания регион на опората, Mapview може да използва анимирания API, за да контролира центъра и мащаба на картата. Освен ако не посочите персонализирани маркери, маркерите по подразбиране ще бъдат изобразени.

Хубавото е, че маркерите са плъзгащи се, могат да бъдат персонализирани с помощта на изображения и те актуализират други потребителски интерфейси по време на плъзгане. Ако имате нужда от повече, има персонализирана информация за маркери, създатели на многоъгълници и кръгове и многоъгълници. Потребителите на iOS могат да създават градиентни полилинии. Не е изненадващо, че има 10 000+ звезди Github.

8. Реагирайте Чат за Народни таланти

реагират-роден-надарен-чат

Както подсказва името, React Native Gifted Chat ще ви помогне в настройката на Chat UI за React Native (и уеб). Написано с TypeScript, тя включва напълно адаптивни компоненти, които помагат за зареждане на по-ранни съобщения или копиране на съобщения в клипборда и други. Има и InputToolbar, който помага на потребителите да прескачат клавиатурата.

За да подобри потребителското изживяване, той позволява на Avatar като инициали на потребителя, локализирани дати, многоредов TextInput, съобщения за бърз отговор (бот) и системно съобщение. Има и поддръжка за Redux. Надареният чат има 8000+ звезди Github.

9. React Native UI Kitten

реагира-природна UI-коте

Една от библиотеките на компонентите React Native, която може да се използва като стартов комплект за мобилни приложения за всеки домейн, включително електронната търговия, е React Native UI Kitten – реализация на React Native Eva Design система. С рейтинг от 5 000+ звезди Github, той предлага набор от около 20 компонента с общо предназначение, оформени по същия начин, за да се грижи за визуалния външен вид.

С тази завинаги безплатна и отворена библиотека можете да използвате предоставените теми или да създадете колкото се може повече теми, без да променяте изходния код на компонентите. Нещо повече, можете да превключвате между тъмни и светли теми по време на изпълнение, без да е необходимо да презареждате страницата. След като инсталирате пакета UI Kitten от NPM, можете да импортирате компонентите и да започнете да ги използвате във вашия проект.

10. React Native Paper

reactnativepaper

Друга безплатна и отворена библиотека е React Native Paper. Тя има всички основни компоненти и тези компоненти са проектирани в съответствие със стандартите на Google за дизайн на материали.

Хартията е кросплатформена и работи както в интернет, така и в мобилни устройства. Има компоненти и взаимодействия, които отговарят на почти всеки сценарий за използване. Повечето детайли, включително анимации, достъпност и логиката на потребителския интерфейс, се грижат. Можете да персонализирате цветовете по подразбиране или да направите свой собствен. Освен това имате пълна поддръжка за тематизация, както и опция за превключване между тъмни и светли режими. На Github, той събира 4 000+ звезди.

11. Реагирайте комплект за родния материал

реагира-природна материал-комплект

Следващ в нашия списък на библиотеките на компонентите на React Native е още един набор от компоненти на потребителския интерфейс, който носи материален дизайн на React Native. Вътре ще намерите бутони, карти, плъзгачи за диапазон и текстови полета. Ще видите също въртящи се ленти и ленти за напредък за показване на зареждане, както и превключватели за превключватели, радио бутони и квадратчета.

Нужно е само няколко реда код, за да добавите бутони, като използвате предварително зададени конструктори, които се придържат към темата Material design lite по подразбиране. С помощта на съставителя можете да създавате и персонализирани бутони от нулата. Същият е случаят с вградените текстови полета. Не само това, можете да персонализирате стиловете, като промените глобалната тема. Това ще се отрази на всички отметки и радио бутони в цялото приложение. На Github, тази библиотека събира 4 700 звезди.

12. Реагирайте на потребителския интерфейс на родния материал

реагира-природна материал-UI

Интерфейсът на React Native Material предлага близо 20 компонента за React Native. Компонентите включват бутони за действие, аватари, подглавници, чекмеджета, разделители, ленти с инструменти и други. Тези компоненти са много адаптивни и използват материал в дизайна си. Всяко персонализиране, което правите към темата, може да бъде разширено и до други компоненти, включително всички, които изграждате сами. Локалните промени могат да бъдат направени чрез преобладаващи стилове, където е необходимо.

В случай че вече използвате React Native Vector Icons, няма какво да направите чрез инсталирането. Друго, ще трябва да изтеглите материали икони за Android и се уверете, че имате Roboto за iOS. Тази библиотека е спечелила 3 ​​000+ звезди Github.

13. RNUILIB

rnuilib

С повече от 60 компонента в този комплект, RNUILIB има близо 2000 звезди Github. С включени примери на живо за всички компоненти, можете да проверите наличните опции, преди да го използвате във вашия проект.

Някои от компонентите са: анимирано изображение, скенер за показване на напредъка, аватари за показване на изображения на профили, основни бутони и компоненти на плъзгача на градиента.

14. Nachos UI

Nachos UI

С 30+ готови компонента, които можете да използвате с всеки JavaScript или React Native проект, Nachos UI има 1 900+ звезди на Github. Това, което наистина помага е, че не е нужно да се притеснявате твърде много за стилизирането на който и да е компонент. Всичко, което трябва да направите, е да импортирате някой от предварително оформените входове от един компонент в друг. След като инсталирате Nachos UI комплекта, изберете всеки компонент, който искате, импортирайте съответния React Native код и след това продължете да го персонализирате според вашия проект.

Този безплатен, отворен код и софтуер, управляван от общността, използва Avocode, пълнофункционален инструмент за споделяне и инспектиране на дизайни на Photoshop и Sketch. Благодарение на Реагирайте Native за уеб, можете да го използвате и за уеб-базирани проекти.

15. Shoutem

shoutem

Shoutem е платформа за изграждане на приложения, която работи с помощта на разширения или модулни градивни елементи, донякъде като изграждане на уебсайт с приставки на WordPress. С 40+ пълнофункционални разширения той събра 450+ звезди Github. Разширенията включват галерии за снимки и видеоклипове, продукти, събития, менюта на ресторанта и други. Можете да използвате тези разширения с отворен код свободно в приложението си. И само като ги разклоните, можете да ги променяте по какъвто и да е начин.

Shoutem предлага много мобилни бек-енд услуги като анализи, удостоверяване на потребители, оформления, push известия и други. Освен това има много добре кодирани теми, които можете да използвате и персонализирате. Shoutem използва 100% JavaScript и React Native.

Е, това е нашият списък с най-добрите библиотеки на компоненти на React Native. Кой от вас е избран? Споделете в коментарите.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

  • Безплатни реактивни шаблони за развитие на приложения

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector