12 от най-добрите технологични бюлетини, които да се абонирате за 2020 г.

Най-добри технически бюлетини


Търсите най-добрите технологични бюлетини, за които да се абонирате през 2020 г.? Темпът на технологично развитие може да направи много трудно да бъдете в течение (както и отнема време). Хвърлете огромните количества страхотно съдържание, произвеждано всеки ден, и наистина можете да се борите да сте в крак с всичко. Ето защо курираният бюлетин се завръща и е толкова популярен в момента!

Самата концепция е доста проста – курираните бюлетини са само имейли, които съдържат селекция от популярно, интересно или забележително съдържание. Много от най-добрите технологични бюлетини там ще ви помогнат да отделите житото от плявата, като същевременно ще ви спести ценни часове (незабавно ще намалите времето за търсене и сканиране).

Имайки това предвид, ние съставихме следния списък от 12-те най-добри технологични бюлетини (и бюлетини за уеб култура) наоколо. Темите, обхванати в тях, варират от A.I., до смъртта на блоговете (отново!).

Някои от бюлетините предоставят обща информация, докато други подробно разглеждат конкретни теми.

Един забележителен пример дори ви отвежда извън балонната долина, за да видите какво се случва в технологиите в по-слабо представените райони на земното кълбо.

Нека ги проверим (без конкретна поръчка):

Най-добрите технологични бюлетини, които трябва да проверите през 2020 г.

1. Бизаро Девс

bizzarodevs

Търсите да останете готини без да правите прекалено тежка работа? Отговорът е бюлетинът на Bizarro Devs. Куриран с интерес към уеб културата и WordPress. Целият смисъл на бюлетина е да намерите най-готините и (понякога) неясни връзки, които да ви помогнат да измамите пътя си за охлаждане.

Жизнените органи: Безплатни. Публикува се седмично. Ще намерите списък с страхотни връзки, които или са били пропуснати от прозорливите любители на технологиите, или са на път да избухнат.

Куриран от екипа в ThemeIsle (включително и аз). Гмурнем се дълбоко в необятните океани на мрежата, за да намерим готини връзки. Няма тема, до която да не се докосваме от криптовалутата на Doge визуализации на данни от интернет секунди (ако стигнете до края на визуализацията по имейл, ще спечелите медал). Този бюлетин ще ви помогне да спечелите най-слабите реакции във вашия офис.

2. Изтеглянето

изтеглянето

Колкото и изненадващо да изглежда, технологичната сфера е обитавана от много повече от блогове на WordPress за родителството, или социална медия, или биткойн. За щастие, технологичният преглед на Изтегляне от MIT може да осигури невероятен поглед върху развиващия се технологичен свят. Таблицата е буквално "какво има в новите технологии?"

Жизнените органи: Безплатни. Доставя се ежедневно. Включва подробна информация за това как новите технологии се внедряват в природата.

Куриран от иновативния екип на MIT Technology Review, за да предостави актуална информация за света на нововъзникващите технологии. В резултат на това ще получите различни истории за тези, които се появяват на уебсайта с връзки от академични среди и новинарски бюра.

Ако бихте искали да сте в края на кървенето на технологията, това е най-добрият бюлетин, който можете да намерите. Обещава да ви даде "какво има в новите технологии."

3. Тедиумът

скука

Tedium е първият бюлетин в този списък, който разширява както понятието куратор, така и технологията. Той не предоставя обща връзка от мрежата, но вместо това намира неясна история и се гмурва дълбоко в нея. Историите са съсредоточени в мрежата и дигиталната култура, но те имат по-дълъг преглед със статии за NES патрони и диск гние.

Жизнените органи: Безплатни. Доставя се два пъти седмично. Погледнете задълбочено една история, а не колекция от връзки.

Куриран от Ерни Смит формално от ShortFormBlog да се създаде запис на интересни истории, които се губят в информационната лавина. Ърни е нещо от археолога на уеб културата, с умение да разкрива истории, които иначе биха могли да бъдат забравени. Има и страхотна статия за спад на блоговете (предупреждение за спойлер: пише, че блоговете са мъртви … отново).

4. Експоненциалният изглед

exponentialview

Друг в нашия списък с най-добрите технологични бюлетини, експоненциалният изглед е куриран бюлетин, фокусиран специално върху експоненциалните технологии. В резултат на това тук ще намерите много информация за бъдещето и как се оформя. Следвайки стандартен куриран формат със списъци с връзки, изтеглени от университети, както и новини, той представя резюме, за да направи всичко това малко по-лесно. Плюс това има емоджи.

Жизнените части: Безплатни и платени версии. Weekly. Ще намерите информация за технологиите за промяна на играта от близкото бъдеще, но и най-добрите истории от светове на A.I., криптовалута и бъдещи медии, за да посочите няколко.

Куриран от Азеем Ажар от редакцията на Harvard Business Review. Инвеститор в технологични стартъпи с особен интерес към A.I. Той идва с хубава страна на хумора и една от любимите ми секции е "Къси залчета, за да се появят интелигентни на вечери."

5. Бюлетин на Бенедикт

младоженец

Въпреки че емоджиите не са най-важната част от бюлетина, те все пак добавят искрица. Този бюлетин има и личното докосване на Бен Евънс от VC фирма Andreeson Horowitz. Освен това, това е най-често цитираният технологичен бюлетин, който прави кръговете.

Жизнените органи: Безплатни. Ежеседмично (в неделя). Страхотна колекция от източници за новини и статии в блогове, които Бен намериха за интересни.

Куриран от Бен Еванс. От една страна, той има доста стегнат фокус върху технологиите и настъпващите промени, но остава широк по отношение на темите. Голяма обща информация за най-добрите неща, които ще прочетете за технологиите от социалните медии до iOS.

6. wpMail.me

най-добрите технологични бюлетини №1: wpmail

Тук сме включени по простата причина, че ние сме WordPress по сърце. Имайки това предвид, ние представяме wpMail.me като може би най-добрият бюлетин на WordPress, наличен в момента.

Жизнените органи: Безплатни. Доставя се седмично. Включва обзор на важни новини и статии в WordPress.

Куриран от Cozmoslabs за осигуряване на еднократен седмичен дайджест на WordPress. Прави това, което пише на тенекия и др. Освен новини и статии, има страхотни раздели по теми, най-добрите уроци и обобщение на най-много интересни подкасти и видеоклипове, които се носят из света на WordPress.

Задължително за любителите на WordPress.

7. Плътно откритие

densediscovery

Най-добрите технологични бюлетини са с умни имена. Но не става въпрос само за името … информацията в Бюлетин за плътни открития е много широко за един бюлетин. Особено ми харесва визуалният аспект на този бюлетин с неговия специализиран раздел Естетически приятен.

Жизнените органи: Безплатни. Weekly. С комбинация от готини сайтове чрез невероятни инструменти за домашни потреби тук има по нещо за всеки.

Куриран от клон на Кай от Мелбърн и Берлин. Всяка седмица този бюлетин ви носи интересни статии, заедно с проницателни туитове и GIF-та на седмицата. Във всеки брой има и витрина от готини инструменти, продукти и книги.

8. TLDR

TLDR е технологичен бюлетин с интересни истории на малки порции
Това е съществен бюлетин за любителите на технологиите. Освен това, това е един от най-добрите технологични бюлетини, който е в моя списък за задължително отваряне. Не само че бюлетинът е лесен за четене, но също така е съчетан с невероятен списък с новини, инструменти и най-модерни технологични връзки. Всички връзки идват с TLDR за, когато сте просто твърде заети за дългите четения.

Жизнените органи: Безплатни. Daily. Широк списък от връзки от стартъпи към инструменти и производителност. "Байт размер" версии на най-важните истории, които да ви държат в цикъла.

Чудесно, ако търсите бърз начин да следите всички ежедневни новини, без да се заблуждавате. Всеки ежедневен бюлетин трябва да бъде създаден по този начин, защото ви дава същността на най-новите разработки, без да жертвате твърде много подробности.

9. Импортиране на AI

Импортиране на AI

А.С. е, може би, доминиращата нова технологична тема понастоящем, така че по тази причина имаме още един бюлетин със силен A.I. съсредоточи. Това е така, защото всички знаем, че следващите владетели на земята ще бъдат А.И.. Така че се абонирайте за този и останете пред играта.

Жизнените органи: Безплатни. Weekly. С най-новите изследвания в индустрията, чат и новини.

Куриран от Джак Кларк официално от ZDNet, The Register и Bloomberg (сега вече в OpenAI на House of Elon).

10. Sidebar.io

страничната лента

Едно от нещата, които очакваме от най-добрите технологични бюлетини, е да ни помогне да намерим страхотни нови неща, с които да си играем, и това е мястото, където Sidebar.io влиза в снимката. Уеб дизайнерите не можаха да намерят по-добър или по-кратък бюлетин. Въпреки че може да има случайна връзка извън основния фокус, този бюлетин е интересен преди всичко за UI дизайнери, CSSers, типографи и т.н..

Жизнените органи: Безплатни. Daily. Само пет от най-добрите връзки относно уеб дизайна.

Куриран от Саша Грейф с помощта на потребителите. Харесва ми факта, че можете лесно да изпратите връзки за разглеждане. Ще ви хареса, че е кратък – Sidebar.io включва само пет връзки на ден. В резултат на това това е хубав бюлетин с отличен потребителски ориентиран подход. Ще намерите страхотни нови приложения, статии и ресурси за UI дизайн, типография, CSS, потребителски изследвания и всички други аспекти на дизайна.

11. Master WP

masterwp

Друг много специален бюлетин, касаещ всички неща WordPress. Master WP стартира през 2017 г. и досега е издаден само около 50 броя. Това сцепление до … Любителите на WordPress трябва да скочат на този, за да останат в течение, но и да получат прозрения от него извън балона на WordPress.

Жизнените органи: Безплатни. Weekly. Пет връзки със синопсис от кураторите.

Куриран от професионалистите в WordPress Алекс Денинг и Бен Гилбанс. Всеки брой предоставя строг, чист конспект от пет връзки. Харесва ми синопсиса на статията, защото допълва мързела ми. Усещам, че все още усещам нещо страхотно. Не само ще получавате най-големите новини за WordPress, но и ще получавате истории за нови приложения, нови уебсайтове и други. Невероятно количество разнообразие само в пет връзки.

12. Други долини

othervalleys

Това е един от най-добрите технологични бюлетини наоколо, който разширява кръгозора ви по много начини. Други долини са всичко по света извън Силиконовата долина, където процъфтяват невероятни предприемачески бизнеси и творчески проекти, въпреки че не са в центъра на вниманието..

Жизнените органи: Безплатни. Weekly. Страхотни истории, подкрепени от връзки.

Куриран от Анджали Рамачандран в списък с връзки с подробни конспекти, за да илюстрира разрастващата се технологична сцена извън обичайната екосистема. Голям акцент върху Индия и азиатския континент, но съдържа и истории за иновации от цяла Африка и Европа. По подобен начин той също има невероятен фокус върху жените в технологиите.

Това е моят списък с най-добрите технологични бюлетини, за които да се абонирате през 2020 г. Те покриват почти всички аспекти на технологичния сектор и все още ви дават достатъчно време за допълнително кафе.

Пропуснах ли нещо, което обичаш? Моля, пуснете имена и връзки в коментарите, за да мога да ги проверя.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map