Usporedba 9 “najbržih” WordPress hosting usluga (2020.)

Usporedba 9 “najbržih” WordPress hosting usluga (2020.)

Usporedba 9 “najbržih” WordPress hosting usluga (2020.)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jesi li tražite najbrži WordPress hosting za vašu web lokaciju?


Nije važno započinjete li novi posao ili već imate neko vrijeme, brzina je jedan od ključa kako bi osigurali da vaša web lokacija može rasti i ostati zdrava. Bonus bod … ovo će također posjetitelje održati aktivnima.

Traženje pravog najbržeg web hostinga može biti malo škakljivo, jer svaki je domaćin različit. Imaju mnoštvo paketa koji vas mogu zbuniti kada prođete kroz njih. Svi žele što je najbolje za njihov posao, bez obzira je li mali ili veliki. I naravno, jedna od najvažnijih stvari na koju se možete osloniti je brzina.

Najbrži WordPress hosting

Zašto je brzina važna?

Najbrži WordPress hosting pomoći će vam da organizirate i razvijete svoj sadržaj na jednostavan način. Spor host ne samo da usporava učitavanje stranice za posjetitelje, već može usporiti i administrativnu ploču. To će vaš rad otežati i vremenski oduzeti.

Međutim, što je najvažnije, brzi hosting učinit će vaše posjetitelji se osjećaju ugodno kad pokušaju pristupiti vašoj web lokaciji i na neki način komuniciraju s njom (poput komentiranja ili pokušaja klika na gumbe na društvenim mrežama). Web mjesto koje se ne brzo učitava uzrokovat će da se nestanu.

Ukratko, ako tražite najbrži WordPress hosting koji neće slomiti vašu banku, to je definitivno SiteGround, ali slobodno pročitajte studiju koja vam je najbolja.

Najbrži WordPress hosting hosting (ukratko)

U slučaju da vam se žuri, evo najvažnijih nalaza:

  1. SiteGround (www.siteground.com)
  2. WP Engine (wpengine.com)
  3. Bluehost (www.bluehost.com)

Glavni razlog koji preporučujemo SiteGround je taj što je stvorio neka od najboljih vremena učitavanja u drugom postu za usporedbu koji smo učinili (link do najboljih WordPress hosting hosting usluga ovdje). Evo izvoda koji se odnosi na SiteGround:

LoadImpact testovi:

Lokacija poslužitelja: Amsterdam
Lokacija stroja za testiranje: Dublin, Irska
Minimalno vrijeme odgovora: 0.46s
Maksimalno vrijeme odgovora: 0.87s

SiteGround test LoadImpact

POTPUNO USPOREDBA:

Postoji još jedan problem koji na prvi pogled nije toliko vidljiv kada je u pitanju najbrži WordPress hosting. Uglavnom, čak i ako vaš trenutni web domaćin savršeno može upravljati prosječnim prometnim brojevima, što se događa ako pogodite zaista popularan dan? Kao što se ispostavilo, ne mogu se svi hosting planovi nositi s tim.

Posjetitelji su … što je riječ … raspoloženi. Jednostavno neće provesti svoj dan čekajući web stranicu koja se jedva kreće, a što je još važnije, mnogi se opet neće vratiti ako im ne ponudite neko osnovno ugodno iskustvo pregledavanja.

Kao što je Dave Artz iz AOL-a zaključio u studija, Prikazi stranica odustaju kako se vrijeme učitavanja stranica povećava. Studija kaže da:

Korisnici u najvišem decilu stranice učitavaju vrijeme pregledavanja od 7,5 stranica / posjet. Pada na 6 stranica / posjetite u 3. decilu, a prikazuje se na 5 stranica / posjetite za korisnike s najsporijim vremenima učitavanja stranica.

Prema istoj studiji, povećanjem brzine će se smanjuju operativne troškove isto. Phil Dixon iz Shopzilla dijeli svoje iskustvo i pokazuje kako:

Godišnji redizajn performansi rezultirao je povećanjem brzine od 5 sekundi (s ~ 7 sekundi na ~ 2 sekunde). To je rezultiralo povećanjem broja prikaza stranica, za 25%, porastom prihoda za 7-12% i smanjenjem hardvera za 50%. Posljednja točka pokazuje poboljšanja performansi win-win, povećavajući prihode uz smanjenje operativnih troškova.

Treba više? Prema a studija koju je napravio Akamai 2009. godine, 47 posto posjetitelja očekuje da će se web stranica učitati u dvije sekunde ili manje. Više od toga, 40 posto ljudi napušta stranicu ako joj treba više od tri sekunde. Odgoda odgovora na jednu sekundu može rezultirati smanjenjem konverzija za sedam posto.

Kao što vidite, uloga u brzini web mjesta u poslovnom je pogledu ogromna i može imati značajan utjecaj na uspješnost web stranice.

Tražite najbrži WordPress hosting – čimbenici koje treba uzeti u obzir

Ima ih nekoliko važni čimbenici kojih morate biti svjesni kada tražite pravog domaćina:

Veličina vaše trenutačne publike:

Veličina vaše publike prvo je što biste trebali potražiti kada tražite najbrži WordPress hosting.

Važno je znati koliko posjetitelja može poslužiti vaš domaćin – i hoće li on moći upravljati vašim rastom.

Uz standardne hosting pakete, svaki klijent ima određeni prostor na poslužitelju. Čak i ako domaćin kaže da je prostora "neograničen," to nije sasvim slučaj, što ćete brzo saznati ako pročitate sitni tisak prema korisnikovom ugovoru.

Neizbježno, veliki skok prometa usporit će vašu web lokaciju ako se pokrene na zajedničkom planu hostinga. A ako je šiljak dovoljno velik, u nekom će se trenutku vaša web stranica potpuno spustiti.

Prije nego što odaberete web-domaćina, pregledajte neke internetske forume i potražite podršku web hostinga. Pokušajte potražiti informacije u vezi sa prometnim brojevima koje domaćin može realno obraditi.

Lokacija poslužitelja:

To je nešto što se često previdi. Ali općenito, kako biste bili sigurni da će vaš web hosting biti brz za vašu publiku, trebali biste odabrati poslužitelj koji je zapravo blizu geografskog položaja vaše publike..

Drugim riječima, ne posjedujte web lokaciju s druge strane svijeta od publike samo zato što je jeftinija.

Vrste hostinga za WordPress

Odluka koju vrstu hostinga odabrati ovisit će o vašim osobnim zahtjevima u vezi s količinom posla koji želite raditi sa svojim poslužiteljem i web-lokacijom kasnije.

Ako tek počinjete i želite vidjeti kako će posjedovanje WordPress web mjesta raditi za vas, možete eksperimentirati s besplatnim domaćinima ili zajedničkim hosting paketima (tamo gdje hosting prostor dijelite s drugim kupcima; tvrtke poput InMotion ili Bluehost dat će vam ti to).

Za profesionalce i web stranice koje su izgradile veću publiku, upravljani hosting i VPS bit će odgovor (uz WP Engine, Pagely, ili, na primjer, Zamašnjak). Oni su skuplji, ali dolaze s puno značajki i prednosti. Glavna stvar od kojih je to da se ne morate sami baviti tehničkom stranom.

Domaćinske tvrtke u koje biste trebali pogledati

Postoji mnogo hosting tvrtki koje možete odabrati, a svaka od njih pruža malo drugačije usluge i mogućnosti. Sastavili smo nekoliko zanimljivijih, posebno imajući na umu glavni cilj – pronalaženje najbržeg WordPress hostinga.

Tvrtke su među najbržim na terenu i pretvaraju se od skupih do jeftinih, ovisno o vašem proračunu. Nude pouzdanu korisničku podršku i pomoć, dobru sigurnost i sigurne sigurnosne kopije.

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround je odličan izbor kada tražite najbrži WordPress hosting okolo (a ujedno je i jedna od rijetkih platformi koje WordPress.org preporučuje).

Oni nude tri glavna plana u rasponu od 3,95 USD, 5,95 USD, do 11,95 USD mjesečno, što ga čini vrlo pristupačnim rješenjem. Kao dio najosnovnijeg plana, dobivate 10 GB prostora na disku, besplatnu domenu, podršku 24/7, besplatne sigurnosne kopije dnevno, besplatan SSL certifikat i sve ostalo što očekujete od usluge hostinga.

Najbrži WordPress hosting: SiteGround

Zatim, tu su i neke dodatne značajke kao dio druga dva plana (npr. Prioritetna podrška, besplatna PCI sukladnost i još mnogo toga). Povrh toga, postoji 30-dnevna garancija povrata novca. Drugi potez koji čini SiteGround dobar izbor u potrazi za najbržim WordPress hostingom je njihov prilagođeni dodatak SG Optimizer koji vam omogućuje korištenje prednosti algoritama za spremanje SiteGround-a (dodatak dolazi s vašim hosting planom).

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Ovo je tvrtka specijalizirana za profesionalni zajednički hosting. To je službeni WordPress-ov hosting hosting usluga. Omogućuju instalaciju jednim klikom, automatsko izrađivanje sigurnosnih kopija i non-stop podršku.

Njihova ponuda počinje od 2,95 USD mjesečno (pod uslovom da ste spremni prijaviti se na 36-mjesečni ugovor), uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ovaj WordPress hosting dobar je izbor za mala poduzeća i blogere.

Najbrži WordPress hosting: bluehost

3. WP motor (wpengine.com)

Malo skuplje od nekih drugih upravljanih WordPress planova za hosting, ali to se isplati.

Pružaju dobre usluge, super brze poslužitelje, odličnu tehničku i korisničku podršku. Njihova je hosting infrastruktura posebno stvorena kako bi osigurala da vaše WordPress web mjesto radi brzo i glatko. 

Planovi počinju od 22,50 dolara mjesečno, a postoji 60-dnevno jamstvo povrata novca. Kao dio plana od 22,50 USD, dobivate neograničen prijenos podataka i 10 GB lokalne pohrane.

Ovo bi trebalo biti više nego dovoljno za novu web stranicu i moći će opsluživati ​​do 25 000 posjetitelja mjesečno.

Najbrži WordPress hosting: WP Engine

4. InMotion hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion, jedan od najpopularnijih domaćih dijelova za WordPress, nudi učinkovit omjer cijene i karakteristike.

Prvi plan počinje od samo 3,99 dolara mjesečno, što je jedna od najjeftinijih ponuda na tržištu. Što je to za tebe? Neograničen prostor na disku, 2 web mjesta na jednom računu, besplatne sigurnosne kopije podataka, besplatni prijenosi web mjesta bez prekida, besplatna registracija domena, neograničeni računi e-pošte. I još jedna nevjerojatna stvar: dolazi s unaprijed instaliranim WordPressom, tako da ga nećete trebati zasebno instalirati.

Najbrži WordPress hosting: inmotion hosting

5. Pagely (Www.pagely.com)

Malo skuplje od ostalih rješenja na ovom popisu, ali daje vam puno zarad ulaganja (to je upravljani plan hostinga).

Osnovni paket iznosi 199 dolara mjesečno i daje vam niz okršaja. Navesti samo nekoliko: dobivate unaprijed instalirane WordPress, automatske nadogradnje za WordPress i dodatke, automatske sigurnosne kopije, besplatni CDN i podršku 24/7 US + UK (važno!).

Pagely je poznat po svojim WordPress optimiziranim hosting planovima i u osnovi vam pruža najbrži mogući WordPress hosting, tako da ako tražite nešto što vam pruža iskustvo bez problema, to bi vam moglo biti pružatelj usluge. Uz to također možete pokrenuti do 5 web stranica na jednom planu i dobivate 25 GB propusnosti.

Najbrže WordPress hosting: počasno

6. Zamašnjak (www.getflywheel.com)

Ovo je WordPress hosting sagrađen za dizajnere i agencije, ali je također prijateljski za manje napredne ljude koji žele razviti svoje web stranice..

Već od 13,00 USD mjesečno Flywheel pruža dobru ravnotežu između cijene i performansi. Na tom ulaznom planu možete poslužiti čak 25 000 posjetitelja mjesečno.

Flywheel pruža veliku brzinu, sigurnost, suradnju s kupcima i sigurne sigurnosne kopije.

zamašnjak

7. WPXHosting (www.wpxhosting.com)

To je ono što nazivate brzim WordPress hostingom, s velikom podrškom i dobrim vremenima učitavanja stranica. Nude snagu i brzinu kao dva najvažnija ključa svoje tvrtke. WPXHosting pruža instalaciju WordPressa jednim klikom, besplatan CDN, poboljšanu sigurnost i dobru korisničku podršku.

Cijene kreću od 24,99 USD mjesečno. Ponuda omogućava izradu pet web stranica, dobivanje propusne širine od 100 GB i ograničenje za pohranu od 10 GB (svi diskovi su SSD, što je ogromno za web mjesto).

wpxhosting

8. HostGator (www.hostgator.com)

Još jedan zajednički WordPress hosting, koji je jedna od najvećih internetskih hosting kompanija.

Nudi neke od najnižih cijena koje ćete pronaći, počevši od 2,75 USD mjesečno (na 36-mjesečnom ugovoru). Svoju web lokaciju možete instalirati u samo jednom kliku. Odgovara najboljim ljudima koji žele pokrenuti svoju prvu poslovnu stranicu.

Ako vam treba više, HostGator nudi dijeljene, preprodavače, VPS i namjenske pakete poslužitelja za početnike i profesionalce po različitim cijenama.

Hostgator

9. Site5 (Www.site5.com)

Dijeljeni WordPress hosting koji je vrlo dobar za početnike koji žele pokrenuti svoju prvu stranicu.

Site5 nudi instalaciju jednim klikom, planovi počinju od 6,95 USD mjesečno, a nude čak i besplatnu migraciju web mjesta po toj cijeni (ako ste imali web lokaciju s drugom tvrtkom).

Vrijedi napomenuti da je najjeftiniji plan dobar za do 10 000 posjetitelja mjesečno, što bi trebalo biti dovoljno za početak. Site5 vam također daje korisničku upravljačku ploču.

site5

Kako odabrati najbrži WordPress hosting za vas:

Evo korak po korak za odabir hosting paketa koji će biti brz za vas i vašu publiku:

Odaberite jednu od tvrtki
Prođite gore navedene tvrtke i upoznajte se s onim što pružaju. Zapamtite svaki zanimljiv detalj njihove ponude. Tu se uključuje vaš proračun.
Provjerite njihovo mjesto na poslužitelju i provjerite odgovara li vašem
Nakon što odaberete tvrtku, trebali biste provjeriti njihove dostupne lokacije poslužitelja. To znači da morate provjeriti je li relativno blizu lokaciji vaše publike. Što bliže, to bolje. Ovaj je aspekt važan, jer daje bolje performanse za istu investiciju. Neke tvrtke prikazuju svoje poslužiteljske lokacije tijekom postupka prijave, a drugima treba izravno kontaktirati o tome.
Odaberite plan
Nakon što odlučite koja je tvrtka bliža i ujedno zadovoljava sve vaše potrebe, morate odabrati jedan od planova koje nude. Plan koji vam je potreban onaj koji najbolje odgovara vašem proračunu, vašoj publici i vašim ciljevima.

Zaključak

Postoji puno hosting tvrtki koje mogu služiti svačijim potrebama i proračunima. Ali to možda čini odabir najbržeg WordPress hostinga za vašu web lokaciju još težim.

Važno je znati svoje poslovanje i svoje ciljeve kako biste mogli odabrati pravu tvrtku. Pored toga, tu je i puno alata i usluga – besplatnih i vrhunskih – koji mogu poboljšati vaše web mjesto i omogućiti mu ravnomjernije funkcioniranje.

Ažuriranje (svibanj 2020.). U ovom trenutku čini se da su top hosting tvrtke na ovom popisu SiteGround i InMotion hosting. Dokazano je da generiraju dobra vremena za učitavanje, a njihovi poslužitelji pouzdani su za WordPress instalacije.

To je to za naš pogled na najbrže WordPress hosting pružatelje usluga na tržištu. Slobodno podijelite sa nama svoje prijedloge i mišljenja! Recite nam kako vaš web domaćin djeluje s obzirom na brzinu. Postoji tvrtka koju biste (ili ne biste preporučili) drugima?

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled i prezentacija Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector