U usporedbi s 3 najbolja rješenja za hosting e-trgovine

Pronalaženje pristojnog web-domaćina dovoljno je teško ako imate uobičajenu web stranicu – nema veze, ako tražite onu koja može napajati internetsku trgovinu. Da bismo vam život učinili jednostavnijim, na sebe smo uzeli potragu za najboljim rješenjima za hosting e-trgovine. (Tvrdi podaci unutar)


Međutim, nisu sva rješenja za hosting jednaka. Ako ste na području e-trgovine, trebat će vam nešto robusnije i sigurnije nego što to mogu dati redoviti planovi hostinga. Na taj način možete svojim kupcima pružiti vrhunski doživljaj.

U ovom ćemo članku usporediti tri naša omiljena rješenja za hosting e-trgovine. Pokrivat ćemo značajke koje nude za internetske trgovine, stanje njihovih sustava podrške i sigurnosne značajke i njihove performanse. Imamo mnogo toga za pokriti, pa uđite odmah i pronađite najbolje rješenje za hosting e-trgovine.!

Najbolji e-commerce hosting hosting rješenja u usporedbi

Ključne značajke rješenja za e-trgovinu

Prilikom odabira najboljeg web hostinga za web mjesto vaše e-trgovine, morate biti malo izbirljiviji nego inače. Ne pričamo ni strogo o izvedbi – neki domaćini jednostavno nude više značajki specifičnih za potrebe e-trgovine.

Ne zaboravimo, o vašem poslovanju e-trgovine razgovaramo ovdje … spuštanje web lokacije čak i relativno kratko vrijeme može biti brutalno na vašem novčaniku.

Na primjer, procjenjuje se da Amazon izgubi dva milijuna dolara za svaku minutu stanke!

Odobreno, situacija vjerojatno nije tako brutalna za vas, ali svejedno bilo koji dolar izgubljen zbog problema s web stranicama nešto je što ne biste trebali imati posla..

Kroz ovaj članak obavijestit ćemo vas što web domaćini nude svaku od ovih značajki, što bi vam moglo pomoći u donošenju informirane odluke. Ako ne vidite određenu značajku koja je navedena u odjeljku specifičnih karakteristika e-trgovine domaćina, tada je taj domaćin ne nudi. Također ćemo vas obavijestiti kada je ključna značajka dostupna samo u određenim planovima.

U skladu s tim, preporučujemo da se ne bavite samo izborom značajki. Uostalom, svaki web domaćin ima jedinstvene prednosti koje ćete htjeti uzeti u obzir pri odabiru najbolje opcije za hosting e-trgovine, o čemu ćemo raspravljati u nastavku.

Usporedimo tri najbolja rješenja za hosting za e-trgovinu (ukratko)

Ako trenutno nemate vremena pročitati detaljnu usporedbu, pogledajte ovaj sažetak naših rezultata (i vratite se kasnije za cjelovitu priču!):

Društvo
Cijena
SiteGround3,95 dolara mjesečno
InMotion hosting3,99 dolara mjesečno
A2 hosting3,92 USD / mjesečno

Ako ste uključeni u područje e-trgovine, tada znate koliko je važan odabir pravog domaćina. To je izbor koji može imati ozbiljan utjecaj na uspjeh vaše internetske trgovine. Imajući to u vidu, odabrali smo tri domaćina koji su se istakli u rezultatima vlastite ankete o hostingu.

Da biste dobili cjelovitiju sliku, postavili smo jednostavnu WooCommerce trgovinu s pregršt proizvoda pomoću svakog domaćina. Iste postavke postavili smo za sva tri rješenja za hosting e-trgovine – uključujući samu trgovinu i sve ostale dodatke koje smo koristili – i testirali smo ih pomoću Pingdom i Učinak opterećenja.

Najbolji e-commerce rješenja u usporedbi (u cijelosti)

Evo što smo otkrili o svakom hostu, ne određenim redoslijedom:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Umjesto da ponudi e-commerce jedan oblik koji odgovara svima, SiteGround nudi prilagođeni hosting za nekoliko glavnih platformi e-trgovine. Oni uključuju WooCommerce (kao što je prikazano gore), PrestaShop, i Magento.

Značajke e-trgovine

 • Vatrozid web aplikacije (WAF)
 • Besplatni certifikati za šifriranje
 • Prilagođeni planovi hostinga za nekoliko glavnih platformi za e-trgovinu
 • 24/7 podrška
 • Potpuno PCI kompatibilni (iako samo zbog skupljih slojeva planova)
 • Svakodnevna podrška

Podrška i sigurnost

Tokom naših testova otkrili smo da tim za podršku SiteGround ima veliku stručnost i brz odgovor na sva pitanja koja smo imali putem chata uživo. Osim toga, oni nude lijep set sigurnosnih značajki koje nadilaze daleko očekivane na temelju njihovih niskih cijena.

Brza ispitivanja stranice s PingdomBasic ispitivanjem opterećenja pomoću Load ImpactChart

 • Učitavanje generatora: Ashburn, SAD
 • Testni poslužitelj: Ashburn, SAD
 • Minimalno vrijeme odgovora: 0,73 sekunde
 • Maksimalno vrijeme odgovora: 0,89 sekundi

Rezultati ispitivanja utjecaja opterećenja SiteGround-a.

Završne misli na SiteGroundu

Kao i naš prvi izbor, SiteGround nudi sjajno iskustvo e-trgovine s hostingom po vrlo povoljnim cijenama. Njihov tim za podršku fantastičan je, a njihove sigurnosne značajke predstavljaju blagodat kako za rastuća poduzeća za e-trgovinu, tako i za ona koja tek počinju. To je rečeno, njihova izvedba e-trgovine prilično je dobra, ali nude malo u pogledu skalabilnosti (zbog ograničenog izbora planova).

Idite na SiteGround

2. InMotion hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion hosting

InMotion Hosting poznat je po niskim cijenama i sveobuhvatnom skupu značajki, a rješenja za hosting e-trgovine nisu iznimka.

Značajke e-trgovine

 • Namjenske IP adrese za neke od njihovih planova (one koje ne spadaju pod zajednički hosting kišobran)
 • Razne SSL opcije
 • Podržava više platformi za e-trgovinu, uključujući PrestaShop, OpenCart, Magento i WooCommerce
 • PCI kompatibilan
 • Podrška 24 sata dnevno
 • Automatske sigurnosne kopije

Podrška i sigurnost

Planovi hostinga za e-trgovinu InMotion Hosting nude stabilno rješenje proračuna na proračunu. Dobivate pristup pristojnom skupu sigurnosnih značajki i redovnih opcija podrške, iako se domaćin ne može istaknuti ni u jednom području. Međutim, za ovu ćete cijenu cijenu teško pritisnuti da pronađete bolju alternativu.

Brza ispitivanja stranice s PingdomBasic ispitivanjem opterećenja pomoću Load ImpactChart

Da bismo procijenili uspješnost svakog domaćina, proveli smo ista dva testa. Prvo su mjerili redovita vremena učitavanja i provjerili smo ih pomoću tri različita poslužitelja:

Za naš drugi test provjerili smo kako se naša internetska trgovina ponašala pod malo stresa – naime, simulacija do 25 istodobnih korisnika:

 • Učitavanje generatora: Ashburn, SAD
 • Testni poslužitelj: Ashburn, SAD
 • Minimalno vrijeme odgovora: 0,27 sekundi
 • Maksimalno vrijeme odgovora: 0,37 sekundi

Rezultati ispitivanja ispitivanja utjecaja opterećenja InMotion Hosting.

Završna razmišljanja o InMotion hostingu

Planovi hostinga za e-trgovinu InMotion Hosting dostojan su izbor za male prodavaonice i one nove u području e-trgovine. Dobijate dobar skup opcija skalabilnosti i oštre performanse po niskoj cijeni. Na kraju dana, međutim, vjerojatno ćete htjeti nadograditi na njihove skuplje VPS planove kad vaša trgovina počne rasti.

Idite na InMotion

3. A2 hosting (www.a2hosting.com)

A2 hosting

Zaokružujući naš popis, imamo A2 hosting. Ovaj relativno nepoznati web domaćin nudi rješenja za e-trgovinu koja podržavaju najpopularnije platforme, poput PrestaShop, OpenCart, Magento i WooCommerce.

Značajke e-trgovine

 • Dvojni sustav vatrozida
 • Postavke jednim klikom za većinu glavnih platformi za e-trgovinu
 • Automatske sigurnosne kopije i funkcionalnost premotavanja unaprijed na raspolaganju za neke od njihovih planova (izvan najnižih razina)
 • Namjenske IP adrese dostupne uz malu naknadu (otprilike 2 USD mjesečno)
 • Besplatni SSL certifikati

Podrška i sigurnost

Kad je u pitanju vrijeme reakcije podrške, A2 hosting nadmašuje oba naša modela. U većini slučajeva bili smo u mogućnosti kontaktirati stručnjaka za podršku za manje od minute.

S obzirom na sigurnost, oni nude pristojan skup značajki za svoj cjenovni rang. Njihovi su vatrozidi jednaki za tečaj, ali im funkcija za ponovno premotanje poslužitelja dobro dolazi jer funkcionira kao napredna sigurnosna kopija. Najbolje od svega, ova je značajka dostupna izravno s vašeg cPanela, što znači da je možete koristiti za ponovno uspostavljanje kontrole nad svojom web stranicom u slučaju da joj ne možete pristupiti izravno.

Brza ispitivanja stranice s PingdomBasic ispitivanjem opterećenja pomoću Load ImpactChart

 • Učitavanje generatora: Ashburn, SAD
 • Testni poslužitelj: Ashburn, SAD
 • Minimalno vrijeme odgovora: 0,21 sekundi
 • Maksimalno vrijeme odgovora: 0,45 sekundi

Rezultati testiranja utjecaja opterećenja A2 Hosting.

Završne misli o A2 hostingu

A2 hosting nudi izvrsne performanse (posebno u SAD-u) i pouzdanu podršku po niskim cijenama. Odličan je sveobuhvatni izbor, s pristojnim setom sigurnosnih značajki. Nemaju mnogo varijacija u pogledu planova, ali njihova je ponuda dovoljno čvrsta za male i srednje velike internetske trgovine.

Idite na A2 hosting

Zaključak

Tvoj izbor web domaćin e-trgovine će imati snažne posljedice tokom cijelog radnog vijeka vaše trgovine. Vaš domaćin može utjecati na rad vaše web stranice, sigurnost i kvalitetu podrške kojoj imate pristup. To nije odluka koja se donosi lagano, ali ako slijedite naše savjete, trebali biste stići na pravi put.

Ako vam je teško odlučiti se i odlučite se za rješenja za hosting za e-trgovinu, evo izravne usporedbe naših eksperimenata s izvedbom:

(Grafikoni by Visualizer.)

Kao što vidite, A2 hosting stalno ostaje dolje (čitajte: oni su brži od) svih ostalih igrača, osim SiteGround-a za Stockholm (što SiteGround čini eventualno boljim izborom za internetsku trgovinu sa sjedištem u EU).

Prije nego što završimo, pogledajmo tri rješenja za hosting e-trgovine koja smo pokrili:

 1. InMotion hosting: Izvrsna proračunska opcija za male internetske trgovine koje nude dobre performanse.
 2. SiteGround: Čvrsta opcija za trgovine skromnih dimenzija i sigurnosne osviještenosti.
 3. A2 hosting: Izvrsna opcija za sve oko sebe, s izvrsnim sustavom podrške i pristojnom skalabilnošću.

Ovdje su opet sve osnovne pojedinosti svake platforme:

U pokretu
SiteGround
A2 hosting

Planovi za e-trgovinu počinju od (USD mjesečno)$ 3,99$; 3,95$ 3,92
Podržati vremena znanja i reakcije3/55/55/5
Sigurnosne značajke4/55/53/5
Minimalno vrijeme učitavanja stranice (u sekundama)0,270.730.21
Maksimalno vrijeme učitavanja stranice (u sekundama)0.370.890,45
Performanse (uzimajući u obzir gore navedene rezultate)5/54/55/5
Ukupni rezultat4/54.6 / 54/5

Što tražite kada razmišljate o rješenjima za hosting e-trgovine? Podijelite svoje kriterije s nama u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Izvorni tekst Johna Hughesa. Izgled i prezentacija Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map