Najbolji WordPress hosting za Europu: 5 mogućnosti u odnosu na 2020 ����

Je li potraga za najboljim WordPress hostingom u Europi različita od traženja najboljeg WordPress hostinga? Hajde da vidimo.


Ukratko, ako je vaša ciljna publika smještena u Europi, onda ima smisla ugostiti svoju web stranicu s tvrtkom koja može zadovoljiti europsko tržište. Hostiranje vaše web lokacije s poslužitelja koji se nalazi u europskom podatkovnom centru pomoći će osigurati brza vremena učitavanja, visoku razinu performansi i vrhunsko korisničko iskustvo za vaše europske posjetitelje.

Srećom, postoje brojni pružatelji usluga WordPress hostinga koji se hvale europskim podatkovnim centrima i drugim vrhunskim značajkama koje će vam omogućiti nesmetano pokretanje vaše WordPress web stranice u Europi.

Najbolji WordPress hosting u Europi

U ovom ćemo članku pogledati najbolji WordPress hosting u Europi. Konkretno, uspoređujemo ponude:

 • SiteGround (www.siteground.com)
 • WP Engine (wpengine.co.uk)
 • IONOS (www.ionos.co.uk)
 • Simplenet (simplenet.io)
 • OVH (www.ovh.co.uk)

Raspravljat ćemo o planovima i paketima koje nude ti domaćini te njihovim vrhunskim alatima i značajkama. Važno je također razmotriti zašto su oni najbolji za hostovanje web stranica koje se bave europskim demografskim podacima. Započnimo…

�� Kako odabrati WordPress hosting uslugu u Europi

Postoji velik izbor čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru usluge WordPress hostinga u Europi. Iako će se neki od ovih čimbenika razlikovati ovisno o potrebama vaše web stranice i publike, evo nekoliko ključnih komponenti koje biste trebali uzeti u obzir prije nego što donesete odluku o pravom domaćinu za svoj projekt:

�� Podrška:

Ne samo da je kod domaćina uvijek bitna podrška visoke kvalitete, već ako se i vaša tvrtka nalazi u Europi, potreban vam je domaćin koji osigurava da je podrška dostupna u vašoj vremenskoj zoni..

Mnogi pružatelji usluga hostinga nude 24/7 podršku, što je idealno, ili više lokaliziranih u vremenu mogućnosti podrške. Ako imate željeni način pristupa podršci (npr. Putem telefona), također je vrijedno provjeriti da li se nudi ova opcija.

��️ Recenzije:

Istraživanje ocjena i recenzija hosting tvrtke izvrstan je način da saznate o usluzi koju pruža. Međutim, uvijek potražite recenzije koje su relevantne za vaše zemljopisno područje. Dobavljač hosting usluga može primiti vrhunske kritike od američkih kupaca, ali znatno niže ocjene svojih europskih kolega.

�� Cijena:

S hostingom dobivate ono što plaćate, tako da je uvijek najbolje odlučiti se za vrhunski plan, ako se proračun na njega može proteći. Ako se nalazite u Europi, možda biste također voljeli plaćati u eurima ili vašoj lokalnoj valuti – provjerite je li to opcija.

Available Dostupni resursi:

Svaki pružatelj usluga hostinga nudi različite vrste hosting opcija, planova i paketa. Morat ćete istražiti svaki plan da biste vidjeli koji su resursi uključeni. Neke hosting tvrtke nude neograničene web stranice, propusnost i pohranu. Drugi ograničavaju ove resurse, pa se uvjerite da paket koji odaberete ispunjava vaše osnovne zahtjeve.

Specific Specifične WordPress značajke:

Dodatne značajke za WordPress ugrađene u vaš hosting plan stvarno mogu pomoći u brzom postavljanju i nesmetanom radu vaše web stranice. Korisne WordPress značajke na koje morate paziti uključuju:

 • Automatska instalacija programa WordPress
 • Automatska ažuriranja za WordPress
 • WordPress scensko okruženje
 • Stručna podrška za WordPress

Jednako se možete odlučiti za WordPress plan hostinga, posebno za sve potrebe WordPress hostinga.

Dakle, sada biste trebali imati jasnu predodžbu o nekim ključnim čimbenicima koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru pravog pružatelja usluga WordPress hostinga za svoj projekt. Pogledajmo pet najboljih WordPress hosting usluga u Europi da vidimo što sve mogu ponuditi.

���� Najbolji WordPress hosting u Europi

SiteGround (Www.siteground.com)

Najbolji WordPress hosting u Europi: SiteGround

SiteGround je hosting tvrtka koja nudi niz mogućnosti hostinga, uključujući vođeni WordPress hosting, hosting za eCommerce trgovine, hosting u oblaku i još mnogo toga. Izvorno osnovan 2004. godine u Bugarskoj, SiteGround sada ima urede i podatkovne centre širom svijeta.

Provjerimo neke ključne značajke SiteGrounda:

 • Europski podatkovni centri – SiteGround ima tri europska podatkovna centra smještena u Londonu, Amsterdamu i Eemshavenu u Nizozemskoj.
 • podrška – SiteGround nudi 24/7 podršku putem telefona, live chat i e-pošte.
 • Cijena – Cijene SiteGround počinju od samo 3,95 eura mjesečno za nizak nivo zajedničkog hosting plana.
 • Resursi – preporučeni zajednički plan hostinga za SiteGround “Razviti se veliko‘Omogućit će vam hosting neograničenog broja web stranica i pruža 20 GB web pohrane i do 25.000 posjeta mjesečno.
 • Značajke programa WordPress – Svi planovi uključuju WordPress instalaciju, WP Starter čarobnjak za izgradnju web mjesta, automatsko ažuriranje jezgre i dodataka za WordPress i još mnogo toga.

SiteGround svoju infrastrukturu poslužitelja seli u Google Cloud, što pomaže u brzom vremenu učitavanja i impresivnim performansama. Svi planovi uključuju SSL certifikate, sigurnosno kopiranje i pristup pouzdanoj usluzi e-pošte, da nabrojimo nekoliko značajki.

Isto tako, možete se odlučiti za jedan od SiteGround-ova upravljani WordPress paketi za hosting. To uključuje besplatnu migraciju, WordPress inscenaciju, razvojni alat, alate za suradnju s klijentima i još mnogo toga.

�� Idite na SiteGround

WP motor (Wpengine.co.uk)

Najbolji WordPress hosting u Europi: WP Engine

WP Engine je poznata WordPress hosting tvrtka koja upravlja preko 120 000 web stranica u 140+ zemalja širom svijeta. Idealno za hostovanje web stranica u Europi i ugostiteljstvo za europsku publiku. WP Engine ima podatkovne centre u Belgiji, Londonu, Njemačkoj i Irskoj.

Evo nekih od glavnih značajki WP Engine-a:

 • Europski podatkovni centri – WP Engine omogućava korisnicima da odaberu podatkovni centar najbliži njihovoj primarnoj publici. U stvari, WP Engine utvrdio je da su kupci sa sjedištem u Velikoj Britaniji dobili 82% smanjenje latencije kad su lokacije poslužitelja iz Belgije prebacili u London, tako da ta mjesta poslužitelja doista nisu bitna.
 • podrška – Agenti za podršku WP Engine-a dostupni su 24 sata dnevno, putem telefona, live chat-a ili e-pošte.
 • Cijena – WP Engine nije jeftina hosting tvrtka, ali njegove cijene odražavaju alate, značajke i usluge koje nudi. Plan pokretanja WP motora, usredotočena na ugostiteljstvo za male web stranice ili blogove, počinje od 25 USD mjesečno (sve cijene su izražene u američkim dolarima).
 • Resursi – WP Engine raspodjeljuje resurse, ovisno o paketu koji ste odabrali. StartUp plan omogućit će vam hostiranje na jednoj web stranici, primanje do 25.000 posjeta i dat će vam pristup 10 GB prostora za pohranu i 50 GB propusnosti mjesečno.
 • Značajke programa WordPress – WP Engine nudi cjelovito WordPress iskustvo, sa svim alatima i značajkama dizajniranim da podrže i poboljšaju performanse WordPress web stranica. Svi planovi imaju koristi od unaprijed instaliranog WordPressa, automatiziranih ažuriranja jezgre i sigurnosti programa WordPress, praćenja performansi i još mnogo toga.

Svi planovi WP motora također uključuju pristup 35+ StudioPress teme, razvojna okruženja, globalni CDN i besplatni SSL certifikati, da nabrojimo samo neke od dodatnih značajki u ponudi.

�� Idite na WP Engine

IONOS (Www.ionos.co.uk)

Najbolji WordPress hosting u Europi: IONOS

IONOS je popularna WordPress hosting usluga u Europi, koja se može pohvaliti s 10 podatkovnih centara širom svijeta, a brojni su oni sa sjedištem u Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Izvorno osnovana u Njemačkoj, IONOS (ranije poznat kao 1&1) je sada globalna hosting tvrtka koja trenutno podržava preko osam milijuna web stranica.

Značajke IONOS-a uključuju:

 • Europski podatkovni centri – Odaberite između podatkovnih centara u Londonu, Berlinu, Karlsruheu i Frankfurtu.
 • podrška – IONOS nudi 24/7 telefonsku podršku iz brojnih europskih zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Španjolsku, Francusku, Njemačku, Italiju i još mnogo toga.
 • Cijena – Cijene počinju od samo 1 eura mjesečno prvu godinu na ulaznom nivou Business hosting plana.
 • Resursi – Resursi na koje imate pravo puno se razlikuju, ovisno o odabranom hosting programu. Na glavni poslovni plan za WordPress, resursi uključuju 100 GB prostora za pohranu, 10 baza podataka, 100 računa e-pošte, plus možete pokrenuti dvije upravljane WordPress web stranice. No, IONOS također nudi fleksibilno skaliranje, automatski mijenjajući ograničenja memorije kako bi reagirao na skokove prometa u sekundi.
 • Značajke programa WordPress – IONOS nudi i zajednički i profesionalni WordPress hosting. Paketi dijeljenih WordPress hostinga uključuju internetski asistent za WordPress koji će vam pomoći pri postavljanju web stranice, automatskim ažuriranjima jezgre WordPressa i još mnogo toga.

IONOS također nudi besplatne domene za cijeli život sa svim njihovim zajedničkim planovima, kao i SSL certifikate i pristup e-pošti.

�� Idite na IONOS

Simplenet (Simplenet.io)

simplenet

Simplenet vodi mali tim stručnjaka za WordPress, koji nudi pristupačan i kvalitetan WordPress hosting za male i srednje tvrtke. Simplenet zasnovan na Rumunjskoj nudi tri vrste WordPress hostinga – Dijeljeno, upravljano i Enterprise – svaki nudi niz planova koji odgovaraju potrebama i proračunu kupaca.

Pogledajmo najvažnije značajke Simpleneta:

 • Europski podatkovni centri – Jedan podatkovni centar u Europi, smješten u Rumunjskoj.
 • podrška – Simplenet nudi podršku s e-poštom s označenim potvrdama kao i opsežnu dokumentaciju putem baze znanja.
 • Cijena – Budžet prijateljski zajedničko hosting startuje od samo 4,90 eura mjesečno, a namjenski hosting od 29 €. Međutim, ako plaćate godišnje, dobit ćete dva mjeseca hostinga besplatno.
 • Resursi – To se uvelike razlikuje ovisno o planu. Međutim, na početnom planu za dijeljenje hostinga na nižoj razini možete pokrenuti dvije web stranice, dobiti 5 GB SSD-a, 2 GB RAM-a i neograničenu propusnost..
 • Značajke programa WordPress – Ovaj pružatelj usluga WordPress hostinga nudi WordPress optimizaciju i nadzor performansi i sigurnosti, pristup vrhunskim WordPress temama i dodacima, stručnu WordPress podršku i još mnogo toga.

Uz sve planove, Simplenet nudi i besplatne migracije web mjesta, dnevne sigurnosne kopije, besplatne SSL certifikate i 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

�� Idite na Simplenet

OvH (Www.ovh.co.uk)

OvH

Francuski OVH najveća je hosting tvrtka u Europi, a trenutno upravlja s 28 data centara u sedam zemalja, od kojih je 16 u Europi. Provjerimo njegove glavne značajke:

 • Europski podatkovni centri – OVH vodi 11 data centara u Francuskoj, 2 u Njemačkoj, 2 u Velikoj Britaniji i 1 u Poljskoj, s još četiri centra koja su trenutno u izgradnji.
 • podrška – OVH pruža različite razine podrške, ovisno o paketu hostinga koji ste kupili. Opcije podrške uključuju opsežnu bazu znanja, kao i označenu e-poštu i telefonsku podršku.
 • Cijena – OVH nudi proračun Osobni plan hostinga za samo 1,99 eura mjesečno, idealno za malu web stranicu ili blog.
 • Resursi – OVH nudi širok izbor planova, značajki i raspodjele resursa. Osobnim planom dobivate 100 GB prostora na disku, neograničen promet i do pet web stranica.
 • Značajke programa WordPress – Iskoristite pogodnost instaliranja WordPressa jednim klikom kao i podršku agenata obučenih za WordPress.

OVH također nudi besplatno ime domene prve godine sa svim planovima, SSL certifikatima, CDN-om i još mnogo toga.

�� Idite na OVH

�� Završna razmišljanja o uslugama WordPress hostinga u Europi

Očito je da u Europi možete izabrati brojne impresivne WordPress hosting usluge. Kad odlučujete o pravom računalu za svoju web lokaciju, dobro razmislite o potrebama svoje web lokacije i svoje publike, a zatim odaberite uslugu koja najbolje odgovara..

Želite li brz iskren savjet? Evo ga:

 • Ako ste ovdje za najjeftiniju mogućnost hostinga za WordPress web mjesto u Europi, krenite IONOS. Teško je pobijediti samo 1 eura mjesečno u početnom periodu.
 • Želite dobiti potpuno upravljano i besplatno rukovanje WordPress hosting hosting rješenjem? WP motor je uvijek dobar izbor.
 • Tražite li rješenje u sredini – nije previše skupo, ali je također vrlo sposobno? Nikad ne možete pogriješiti SiteGround. Dovoljni su, još uvijek nude dobre performanse poslužitelja i poznati su po izuzetnoj korisničkoj usluzi.

�� Za daljnje čitanje o pružateljima usluga WordPress hostinga, pogledajte ove članke:

 • 10 najboljih WordPress hosting usluga u usporedbi i testiranju
 • Najbolji jeftini hosting WordPress: 10 mogućnosti za manje od 3,95 USD / mjesečno
 • 5 najboljih davatelja usluga WordPress s velikim prometom

Koja je WordPress hosting usluga najbolja za vaš projekt? Molimo, podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

�� Često postavljana pitanja

Što je WordPress hosting?

WordPress hosting posebna je vrsta web hostinga koji je optimiziran za rad s WordPress web stranicama. U odnosu na standardni web hosting, WordPress hosting nudi automatizirana ažuriranja platforme, sigurnosnih kopija i dodatnih značajki ugrađenih.

Kako potražiti WordPress hosting u Europi?

Glavni faktor koji treba imati na umu je lokacija poslužitelja. Ako je vaša publika u Europi, a vaš poslužitelj je u SAD-u, vaša se web stranica neće učitati dovoljno brzo za one europske posjetitelje. Kad birate svog domaćina, uzmite u obzir i koliko prometa može poslužiti vaš poslužitelj. Osim toga, nabavite i domaćina koji si možete priuštiti. Najskuplje ne znači uvijek bolje u svijetu hostinga.

Koliko moram platiti za hosting u Europi?

Kako ispada, web hosting ne mora biti skup. Ako imate mali proračun, možete ići čak i ispod 1 € mjesečno za prvo razdoblje. Ako želite dobiti sposobnije postavljanje, to bi bilo 3,95 € mjesečno, što još uvijek nije toliko.

Moram li dobiti i ime domene uključeno u moj hosting?

Dobivate li besplatnu domenu u paketu s hostingom razlikuje se od tvrtke do tvrtke. Na našem popisu su jedine tvrtke koje vam daju besplatno ime domene prve godine IONOS i OvH.

Moram li znati kodiranje za postavljanje WordPress web stranice?

Ne. Svi domaćini u ovom trenutku nude neki oblik instaliranja WordPress-a. Sve što trebate učiniti je kliknuti nekoliko gumba. Kako je rečeno, instaliranje WordPress-a samo je prva faza vašeg WordPress iskustva. Iznad toga morat ćete odabrati temu i instalirati neke dodatke.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map