Najbolji WordPress hosting za agencije: Kako odabrati jednu + 5 mogućnosti u usporedbi

Ako pokrenete WordPress agenciju, vaše potrebe za hostingom bit će puno drugačije od onih korisnika koji upravljaju jednom web stranicom. Za jednu, mnogo klijenata će se vjerojatno pouzdati u vas zbog hostinga, što znači da je odabir pravog davatelja usluge mnogo kritičnija odluka. Ovo je mjesto gdje slijedi sljedeća usporedba najboljeg WordPress hostinga za agencije.


U prošlosti smo razgovarali o najboljim pružateljima usluga WordPress hostinga (čak imamo i ogromne ankete kako bi se bavili tom temom). Međutim, mnogi od tih domaćina također nude planove prilagođene posebno agencijama. Uključuju obilje mogućnosti za olakšavanje vašeg života, poput bijelog označavanja i izravnog naplate klijenta.

U ovom ćemo članku istrajati duboko u svijetu WordPress hostinga za agencije. Budite upozoreni – većina ovih pružatelja usluga ne ide po jeftino, ali budući da je hosting kamen temeljac vašeg poslovanja, cijena vas ne bi trebala uplašiti.

Najbolji WordPress hosting za agencije

Koje su značajke hostinga koje agencija treba??

Postoje neke značajke za koje se svi možemo složiti da ih svaki web domaćin treba ponuditi, poput dnevnih sigurnosnih kopija, postavljanja funkcionalnosti i još mnogo toga. Međutim, agencije zahtijevaju čitav niz dodatnih funkcija, kao što su:

Bijelo označavanje:

Ako ćete upravljati hostingom za svoje klijente, također možete prilagoditi njihovo cijelo iskustvo. S bijelim označavanjem možete dodati elemente marke na upravljačkoj ploči hostinga, tako da ona postaje potpuno integrirana komponenta vašeg poslovanja.

Ograničite pristup klijenta:

Za manje imućne klijente može biti pametan potez za ograničavanje njihove razine pristupa postavkama hostinga. Međutim, mnogi će kupci poželjeti potpuni pristup, što otežava te razgovore.

Podrška za neograničene web stranice:

U idealnom slučaju, davatelj usluga će vam omogućiti da ugostite neograničene web stranice. U praksi broj projekata klijenata koje možete ugostiti ovisi o planu za koji se prijavite.

Izvrsna širina pojasa:

Budući da ćete ugostiti velik broj web stranica, potreban vam je dobavljač koji nudi izvanrednu propusnost i performanse na sve strane.

Upravljana WordPress funkcionalnost:

Ako ne želite provesti puno vremena osiguravajući da web lokacije vaših klijenata neometano funkcioniraju, odlučiti ćete se uspio WordPress hosting. Iako ćete još trebati sami rješavati neke probleme, ova vrsta plana omogućuje vam da se usredotočite na velike slike vezane uz klijenta, a ne na rješavanje problema..

Računi e-pošte uključuju:

Ovo je lijep bonus koji možete imati sa svojim postavkama hostinga. Većina klijenata očekuje da će također moći ugostiti svoje poštanske sandučiće uz svoje web mjesto.

Sve ove značajke imaju jedan zajednički cilj, a to je pomoć u učinkovitijem vođenju poslovanja. Što se manje morate brinuti oko hostinga, više ćete vremena potrošiti na donošenje novih poslova svojoj agenciji i brigu o svojim najboljim klijentima.

Najbolji WordPress hosting za agencije u usporedbi

Vjerojatno ste već upoznati s mnogim web domaćinima, jer su oni prilično popularne opcije. Međutim, možda niste svjesni da svi oni također nude planove za agencije. Otkrijmo kako vam mogu olakšati život:

 • Zamašnjak
 • WP motor
 • Pagely
 • SiteGround
 • Tekuća mreža

1. Zamašnjak (getflywheel.com)

WordPress hosting za agencije: Zamašnjak

Zamašnjak je vjerojatno izrađen od temelja za WordPress agencije. Svi njegovi planovi uključuju značajke koje suradnju čine jednostavnijom, poput naplate za izravno klijentu. Također nudi jedan od najjednostavnijih hosting panela s kojim smo imali zadovoljstvo raditi, i podržava više suradnika, što ga čini savršenim za agencije.

Svi planovi Flywheel nude funkcionalnost WordPressa. Međutim, vjerojatno naša omiljena značajka su „nacrti“. To vam omogućuje spremanje kopija programa WordPress kako biste ih mogli ponovno koristiti za buduće projekte. Kad spinirate novu web lokaciju klijenta, možete započeti s nacrtom, a ne ispočetka.

Na kraju, Flywheel nudi i besplatni lokalni alat za razvoj WordPress-a. S Lokalno od strane zamašnjaka, možete raditi na stranicama klijenta izvan mreže, a zatim ih gurnite izravno na svoj račun, umjesto da upotrebljavate postupno postavljanje (iako takvu mogućnost također imate.)

⚙️ Ključne značajke za agencije:

 • Naplata izravno klijentu
 • Podrška za više suradnika
 • Nacrti za nove web stranice klijenta
 • Pristup lokalnom alatu za razvoj WordPressa
 • Značajke upravljanja WordPress hostingom

�� Cijena:

Volarište puno radi na tome, iako ove značajke prilagođene agencijama nisu jeftine. Slijedi pregled njihovih planova koji se odnose na agencije:

 • Slobodno (115 USD mjesečno): Do deset web stranica, 100 000 mjesečnih posjeta, 20 GB prostora za pohranu i 200 GB propusnosti.
 • Agencija (290 USD mjesečno): Do 30 web stranica, 400 000 mjesečnih posjeta, 50 GB prostora za pohranu i 500 GB propusnosti.

Iako te cijene izgledaju skupo kada ih uspoređujete s više WordPress mogućnosti, 115 dolara mjesečno u zamjenu za hosting do deset web lokacija klijenata prilično je povoljna ponuda. Osim toga, ako plaćate godišnje, oni skidaju cca dva mjeseca od cijene. Sve u svemu, Flywheel je približno istoimetan kao i hosting hosting agencija.

�� Idi na zamašnjak

2. WP motor (wpengine.com)

WordPress hosting za agencije: WP Engine

WP Engine je dobro poznato ime u upravljanom WordPress hostingu. Često se hvale vrhunskim performansama, a svi njihovi planovi imaju širok raspon značajki.

Iako WP Engine ne nudi značajke poput bijelog označavanja ili izravnog naplate klijenta, oni su vrlo prilagođena programerima opcija. Svaki vam plan omogućava pristup okruženju za razvoj, organiziranje i proizvodnju. Oni se također spajaju u okvir Genesisa i preko 35 besplatnih tema StudioPressa koje možete koristiti za brzo pokretanje web stranica klijenta.

⚙️ Ključne značajke za agencije:

 • Značajke upravljanja WordPress hostingom
 • Pristup okviru Genesis okvira i desecima tema StudioPressa
 • Podrška razvojnim, scenskim i proizvodnim okruženjima

�� Cijena:

WP Engine zapravo nudi jeftinije planove od volanskog zamaha kada je riječ o hostingu agencija. Evo što može ponuditi:

 • Rast (95 USD mjesečno): Do 10 web stranica, 100 000 mjesečnih posjeta, 20 GB prostora za pohranu i 200 GB propusnosti.
 • Ljestvica (241 USD mjesečno): Do 30 web stranica, 400,00 mjesečnih posjeta, 50 GB prostora za pohranu i 500 GB propusnosti.

Baš kao i Flywheel, imate dva slobodna mjeseca ako odlučite plaćati godišnje. Ako vam je više stalo do funkcionalnosti prilagođene programerima i ne treba vam toliko pomoći u upravljanju klijentima, WP Engine je izvrsna opcija.

�� Idite na WP Engine

3. Pagely (Pagely.com)

pagely

Pagely je pomalo jedinstveno kada je riječ o upravljanom WordPress hostingu. Oni su jedan od najekskluzivnijih pružatelja usluga jer se ne oglašavaju prema redovitim korisnicima. Njihovi planovi počinju od 199 dolara, a jasno je da su im ciljni korisnici tvrtke s velikim zahtjevima.

Za razliku od drugih domaćina, Pagely vam daje potpunu tehničku strukturu za sve planove, umjesto da se usredotočuje na druge značajke. Agencijama također nude mogućnost strateškog partnerstva, iako to funkcionira od slučaja do slučaja.

⚙️ Ključne značajke za agencije:

 • Značajke upravljanja WordPress hostingom
 • Potpuno savjetovanje o upravljanju i skalabilnosti

�� Cijena:

Kao što smo već spomenuli, Pagely nije jeftino. Također nude nevjerojatno širok raspon planova, ovisno o tome koliko konjskih snaga trebate. Planovi počinju od 199 dolara mjesečno (za pet web lokacija) i dostižite 2,249 USD (za do 60 web lokacija).

Da bismo vam dali ideju, Pagely je korak iznad WP Engine-a u smislu performansi WordPress hostinga orijentiranog na performanse. Nude više mogućnosti i bolju izvedbu, ali sve je to po višoj cijeni. Za agenciju se ovaj dodatni novac može isplatiti, ali pretjeran je za redovite korisnike.

�� Idite na Pagely

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Kao što ste možda shvatili, WordPress hosting za agencije može biti skup. To ima smisla s obzirom na jedinstvenu aplikaciju. Međutim, SiteGround koristi trend proračuna za agencije.

Pomoću SiteGrounda dobivate pristup specifičnim funkcijama agencija, kao što je jednostavan prijenos vlasništva za web stranice, mogućnost dodavanja članova tima kao suradnika i još mnogo toga. Za web stranice koje prenosite klijentima još uvijek možete zadržati pristup njihovoj ploči. To znači da obrađuju račune dok vi upravljate njihovom web stranicom. Također, SiteGround podržava bijelo označavanje, što je uredan dodir.

⚙️ Ključne značajke za agencije:

 • Značajke upravljanja WordPress hostingom
 • Prenesite vlasništvo nad web mjestom (ali ostanite suradnik)
 • Podrška za više suradnika
 • Web stranice s bijelim oznakama
 • Uključeno je hosting e-pošte

�� Cijena:

Kao što smo spomenuli, SiteGround čvrsto spada u kategoriju proračunskih WordPress hostinga za agencije. Evo što će vam vratiti svaki njegov plan:

 • GrowBig (5,95 USD mjesečno): Ovaj sloj omogućuje vam dodavanje suradnika, podržava neograničene web stranice do 25.000 posjeta mjesečno i nudi vam 20 GB prostora.
 • GoGeek (11,95 USD mjesečno): Podržava suradnike i bijelo označavanje, neograničene web stranice, do 100,00 posjeta mjesečno i pruža 30 GB prostora.
 • Cloud (80 USD mjesečno): Nudi sve značajke prethodna dva plana, zajedno s potpuno prilagodljivim resursima.

SiteGround možda ne podržava toliko prometa kao u prethodnim odabirima, ali to je odlična alternativa ako pokušavate pokrenuti agenciju i cijene se od ostalih opcija.

�� Idite na SiteGround

5. Tekući web (www.liquidweb.com)

Tekuća mreža

Od svih web domaćina koje smo do sada predstavili, Liquid Web nudi možda najširi raspon planova za sve vrste korisnika. Omogućuju zajednički hosting, virtualne privatne poslužitelje (VPS), planove u oblaku, namjenske poslužitelje i još mnogo toga.

Oni također nude liniju upravljanih WordPress planova sa širokim rasponom slojeva. Iako ne nude posebne agencije, izbor planova ovdje je fantastičan, što ga čini suparnikom.

⚙️ Ključne značajke za agencije:

 • Značajke upravljanja WordPress hostingom
 • Paket u iThemes Security Pro i Sync dodatke
 • Uključeno je hosting e-pošte

�� Cijena:

Tekući web nudi šest različitih slojeva upravljanih WordPress planova za hosting. Da bismo pojednostavili stvari, usredotočit ćemo se na dvije većine agencija koje će se pokazati zanimljivim:

 • Graditelj (149 USD mjesečno): Do 25 web stranica, 100 GB prostora za pohranu i 5 TB propusnosti.
 • Producent (299 USD mjesečno): Do 25 web stranica, 300 GB prostora za pohranu i 5 TB propusnosti.

Ako prekoračite te planove, Tekući web također nudi opcije za podršku do 100 i 250 web stranica. Međutim, u ovom trenutku vi više niste agencija – sami ste u osnovi hosting kompanija.

�� Idite na Tekući web

Koja je najbolja opcija hostinga za WordPress za agencije?

Pregledali smo mnogo podataka u ovoj usporedbi, pa uzmimo trenutak da sve to postavimo jedan pored drugog:

Najbolji WordPress hosting za agencije Domaćin
Agencijski planovi od
Značajke za agencije
Broj web stranica
posjetitelji
skladištenje
Širina pojasa
Upravljani WordPress
E-adresa uključena
Zamašnjak115 USD mjesečno10100.00020 GB200 GB
WP motor95 USD mjesečno10Neograničen20 GB200 GB
Pagely199 USD mjesečno5
SiteGround5,95 dolara mjesečnoNeograničen25.00020 GB
Tekuća mreža149 USD mjesečno25100 GB5 TB

Iako drugi domaćini nude napredniju funkcionalnost za programere i bolje performanse, Flywheel je daleko najbolja opcija za agencije. Izgrađeni su od temelja sa slobodnjacima i agencijama na umu, a to se vidi od trenutka kada ste se prijavili za plan.

Alternativno, izbor proračuna je SiteGround. Na popisu je to najjeftinije rješenje, a pobrinut će se i za potrebe hostinga putem e-pošte za vaše klijente.

Što mislite, što je najvažnije za WordPress hosting za agencije? Podijelite svoje misli s nama u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo proviziju. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map