Najbolji WordPress hosting u Indiji: 5 najboljih domaćina u usporedbi s 2020. godinom ����

Najbolji WordPress hosting u Indiji: 5 najboljih domaćina u usporedbi s 2020. godinom ����

Najbolji WordPress hosting u Indiji: 5 najboljih domaćina u usporedbi s 2020. godinom ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress industrija ima usredotočenost na SAD, ali poput Interneta, i WordPress je zaista globalni fenomen. A ako ste u drugom dijelu svijeta, možda uopće ne želite poželjeti s američkim WordPress hostom. Srećom, u gotovo svim dijelovima svijeta postoje lokalne mogućnosti WordPress hostinga. U ovom vodiču, istražit ćemo najbolje WordPress hosting Indije na tržištu.


Što je uopće WordPress hosting?

Tehnički se bilo koji web hosting može koristiti zajedno s WordPressom, ali WordPress hosting posebno je optimiziran za tu svrhu. Većina planova za WordPress hosting hosting dolazi s unaprijed instaliranom WordPress-om, tako da možete započeti s izradom web mjesta odmah. Kao što je rečeno, postoje i neki drugi faktori koji se igraju kada tražite WordPress domaćina u Indiji …

Najbolji WordPress hosting u Indiji

���� Najbolji WordPress hosting Indije

1. Bluehost Indija (www.bluehost.in)

Najbolji WordPress hosting u Indiji: # 1 Bluehost

 • Cijena od: RS. 199 / mjesečno
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: Unmetered
 • E-mail: Neograničeni računi
 • Unaprijed instalirana WordPress: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Da
 • Lokalna korisnička podrška: Da

Bluehost India je indijska grana Bluehosta, jednog od tri web domaćina koje službeno preporučuje sam WordPress. U posljednjih nekoliko godina Bluehost je transformirao njihovu uslugu čineći sve jednostavnijim za korištenje i nudeći širi izbor planova za posluživanje tvrtki svih oblika i veličina.

WordPress hosting planovi Bluehost Indije dolaze s unaprijed instaliranim WordPressom, automatiziranim ažuriranjima i besplatnim SSL certifikatom. Tržište MOJO i Ruksak za letenje dodaci se automatski instaliraju na sve web lokacije Bluehost India WordPress.

�� Idite u Bluehost Indiju

2. BigRock hosting (www.bigrock.in)

Najbolji WordPress hosting Indija: # 2 BigRock

 • Cijena od: RS. 199 / mjesečno
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: Unmetered
 • E-mail: Neograničeni računi
 • Unaprijed instalirana WordPress: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Da
 • Lokalna korisnička podrška: Da

BigRock hosting nudi široku paletu hosting planova, uključujući četiri različita WordPress optimizirana plana. Za razliku od većine kompanija na ovom popisu, BigRock se zapravo pokrenuo u Indiji, a od tada se proširio i na posluživanje poslužitelja i u SAD-u, a ne obrnuto..

Svi planovi BigRock hostinga dolaze s unaprijed instaliranim WordPressom, neograničenim računima e-pošte i jednostavnom generiranjem SSL certifikata. Možete odabrati jedan od planova programa WordPress Suite za dodatne sigurnosne značajke i automatizirane sigurnosne kopije.

�� Idite na BigRock hosting

3. GoDaddy (in.godaddy.com)

GoDaddy

 • Cijena od: RS. 99 / mjesečno za prvu godinu (449 / mjesec nakon obnove)
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: Do 25.000 posjetitelja mjesečno
 • E-mail: Jedan račun besplatan za prvu godinu
 • Unaprijed instalirana WordPress: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Ne
 • Lokalna korisnička podrška: Ne

GoDaddy jedan je od najvećih igrača u web hostingu širom svijeta, a dosljedno se svrstava u najpopularnijeg WordPress domaćina u našim godišnjim anketama. Njihovi WordPress planovi dolaze s unaprijed instaliranom WordPressom, automatiziranim sigurnosnim kopijama i skeniranjem zlonamjernog softvera, 10 GB prostora za pohranu, CDN boosterom i besplatnom domenom na godinu dana.

GoDaddy nudi 24/7 podršku, tako da možete doći do njih bez obzira na vaše radno vrijeme, ali trenutno nemaju namjensku korisničku podršku ili poslužitelje.

�� Idi na GoDaddy

4. A2 hosting (www.a2hosting.in)

A2 hosting

 • Cijena od: RS. 208 / mjesec (česte prodaje)
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: Unmetered
 • E-mail: Do 25 računa
 • Unaprijed instalirana WordPress: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Ne
 • Lokalna korisnička podrška: Ne

A2 hosting pruža visokokvalitetni WordPress hosting s nekoliko prednosti, uključujući integraciju e-trgovine jednim klikom, besplatni SSL certifikat, turbo poslužitelje za 20 puta brže vrijeme učitavanja i besplatne reklamne kredite.

A2 hosting nudi 24/7 uslugu za korisnike, tako da nikad nećete biti bez pomoći, ali nemaju indijsku posvećenu službu za korisnike. U ovom trenutku nemaju ni poslužitelje u Indiji; najbliži poslužitelj je u Singapuru.

�� Idite na A2 hosting

5. Hostinger (www.hostinger.in)

Hostinger

 • Cijena od: RS. 45 / mjesečno
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: 100GB
 • E-mail: Jedan račun (nadogradnja za više)
 • Unaprijed instalirana WordPress: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Ne
 • Lokalna korisnička podrška: Ne

Hostinger je vrhunsko rješenje za popust za vlasnike poduzeća koji se žele povezati s primarno indijskom publikom. Svi računi Hostingera dolaze s unaprijed instaliranom WordPressom, barem jednom adresom e-pošte, upravljačkom pločom koja se jednostavno koristi, pristupom 24/7 podrškom i najmanje 100 GB propusne širine.

No, Hostinger nije nužno najbolja opcija. Iako ima posvećenu web stranicu i planove cijena za indijske kupce, Hostinger trenutno nema poslužitelje u Indiji.

�� Idite kod Hostingera

Što potražiti u najboljem WordPress hostingu u Indiji

Najbolji WordPress domaćini u Indiji moći će vam ponuditi nekoliko vrijednih prednosti:

�� Lokalni poslužitelji
Najbolji način da se osigura publika u određenoj zemlji za brzo učitavanje jest osigurati da vaš web domaćin ima poslužitelje u zemlji u koju želite doći. To znači da ako je vaša primarna publika u Indiji, trebali biste odabrati domaćina WordPressa koji ima poslužitelje u Indiji. Ako je vaša publika rasprostranjena na kontinentu ili širom svijeta, možete poboljšati svoju globalnu brzinu učitavanja pomoću CDN-a.
�� Lokalna korisnička podrška
Jedan od najvećih razloga lokalnog odabira WordPress domaćina je obećanje lokalne korisničke podrške, s službenicima za podršku koji rade u vašoj vremenskoj zoni. To osigurava da možete dobiti pomoć tijekom radnog dana. Neki domaćini mogu također ponuditi korisničku podršku na jezicima koji nisu engleski, što može biti korisno ako je engleski drugi vaš jezik.
�� Planovi za prodaju u lokalnoj valuti
Plaćanje usluga u vašoj lokalnoj valuti uvijek je lakše, pogotovo dolazi vrijeme poreza. Najbolji WordPress domaćini u Indiji omogućuju vam kupnju domena, hosting planova i ostalih usluga u rupijama. Budući da su ove tvrtke službeno registrirane u Indiji, možete biti sigurni da poštuju lokalne propise.
���� Recenzije lokalnih vlasnika tvrtki
Web domaćin koji nudi veliku podršku svojim američkim klijentima možda neće pružiti isti kalibar usluge svojim indijskim klijentima. Recenzije lokalnih vlasnika tvrtki mogu vam reći kakve su usluge i podrška u vašem području. Obavezno ih aktivno tražite tijekom procesa istraživanja. Ukratko, najbolji WordPress domaćini u Indiji pružaju besprijekoran doživljaj i za vlasnike web stranica i za posjetitelje web mjesta u Indiji.
�� Širina pojasa / promet
Vjerojatno nećete odmah dobiti ogromnu poplavu prometa, ali želite plan s dovoljno propusnog opsega za prihvat sve veće publike. Za nove web stranice 10.000-25.000 posjetitelja dozvoljenih mjesečno obično je više nego dovoljno. Neki domaćini web stranica nude neizmjerenu propusnost, što obično omogućuje značajan rast, ali ima stroga pravila oko vrtoglavih prometa. U tim je slučajevima važno u potpunosti pročitati odredbe i uvjete oko prometa i širine pojasa. Možete dobiti i grubu procjenu maksimalnih razina prometa razgovarajući s predstavnikom službe za korisnike.
�� Besplatno ime domene
Mnogi domaćini nude besplatno ime domene s prvom godinom hostinga. To smanjuje troškove postavljanja za oko 15 USD. Međutim, u većini slučajeva morat ćete obnoviti svoju domenu odvojeno od svog hosting plana nakon početnog razdoblja.
�� Broj dopuštenih web stranica
Većina planova za hosting pruža vam mogućnost stvaranja samo jedne web stranice, ali neki će vam omogućiti stvaranje više web lokacija. Ovo može biti korisno ako želite stvoriti zasebne web stranice za različite grane vašeg poslovanja.
�� Unaprijed instalirana WordPress
Bilo koji ugledni web domaćin olakšat će vam stavljanje WordPressa na vašu web lokaciju, ali WordPress hosting čini jedan bolji, osiguravajući da je WordPress predinstaliran na vašoj web lokaciji, tako da možete zaroniti pravo u prilagodbu.

Ako vam ovo nije skroz, evo sažetka onoga što smo objavili o tim vrhunskim WordPress domaćinima za tvrtke sa sjedištem u Indiji:

�� Najbolji WordPress domaćin Indiji: konačna presuda

Kao i najvažnije odluke vezane za vašu web lokaciju (i vašu tvrtku općenito), izbor koji ovdje donosite trebao bi se temeljiti na jedinstvenim potrebama vašeg poduzeća. Da biste pojasnili stvari, pogledajte ovu usporednu usporedbu najboljih WordPress hostinga u Indiji:

Najbolji WordPress hosting Indija: sažetak

Domaćin
Bazna cijena
Širina pojasa
E-mail
Instaliran WordPress?
Lokalni poslužitelji?
Lokalna podrška?
BluehostRS. 199 / mjesečnoUnmeteredNeograničeni računi
BigRockRS. 199 / mjesečnoUnmeteredNeograničeni računi
GoDaddyRS. 99 / mjesečno za prvu godinu (449 / mjesec nakon obnove)Do 25.000 posjetitelja mjesečnoJedan račun besplatan za prvu godinu
A2 hostingRS. 208 / mjesec (česte prodaje)UnmeteredDo 25 računa
HostingerRS. 45 / mjesečno100GB1 račun besplatan

Na temelju tih usporedbi, Bluehost (�� naš izbor) i BigRock hosting najbolje su opcije za tvrtke čija je baza klijenata i / ili osoblje isključivo u Indiji. Te tvrtke nude lokalne poslužitelje i korisničku podršku, osiguravajući brza vremena učitavanja i bešavnu komunikaciju ako naiđete na bilo kakve probleme.

Za visokokvalitetni, uravnoteženi web hosting s izvrsnom uslugom hostinga za e-poštu za pokretanje, A2 hosting je vaša najbolja ponuda. I na kraju, ako je vaša glavna briga izgradnja web stranice s niskim proračunom, Hostinger je idealna opcija za vas.

Sad kad ste već na putu za idealnog domaćina WordPress-a za korisničku bazu u Indiji, vjerojatno ćete htjeti pokrenuti i optimizirano web mjesto za njih. Ako je to blog koji želite izgraditi, onda imamo potpuno besplatan vodič o 11 poglavlja o tome kako izgraditi uspješan blog na WordPressu. Ovo je savjet koji se temelji na našem iskustvu rasta bloga od 0 do 250 000 mjesečnih posjetitelja. Pogledajte ovdje. ��

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo proviziju. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector