Bluehost alternative: Najbolje 4 mogućnosti za WordPress hosting

Bluehost alternative: Najbolje 4 mogućnosti za WordPress hosting

Bluehost alternative: Najbolje 4 mogućnosti za WordPress hosting
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress je i jedan od najlakših sustava za upravljanje sadržajem (CMS) i jedan od najmoćnijih. Međutim, za punjenje svog punog potencijala potreban vam je dobar pružatelj usluga hostinga – a iako je Bluehost možda popularan, možda nije najbolja opcija za vas. Evo najboljih opcija Bluehosta i zašto biste ih mogli isprobati.


U ovom postu prvo ćemo istražiti prednosti i nedostatke Bluehosta, a zatim ćemo pogledati četiri najbolje Bluehostove alternative za WordPress hosting. Ako vam se žuri i želite samo preporuku, evo kratke verzije:

Alternativa Bluehosta za WordPress

Što uopće nije u redu s Bluehostom?

Dugo je vrijeme Bluehost bio jedini domaćin koji je WordPress.org preporučeno svojim posjetiteljima, i lako je shvatiti zašto. Jedan je od najvećih pružatelja usluga hostinga u cijelom svijetu i pod svojim pojasom ima više od desetljeća povijesti. Unatoč nekim dosadašnjim kontroverzama, tvrtka je zadržala dobru reputaciju među korisnicima koji prvi put vide – o čemu svjedoče i naši iscrpni WordPress hosting hostingi.

Pogledajmo što je anketa rekla o Bluehostu:

ukupna ocjena bluehostabluehost optimizacija za WordPress
 • Bilo je svrstao se u jednog od najgorih domaćina između nekoliko opcija kada je u pitanju optimizacija WordPressa, samo što je uspio pobijediti HostGator.
 • Otkriveno je da mu nedostaje podrška kada je u pitanju znanje specifično za WordPress.
 • Bluehost je dobio najgoru ocjenu među svim anketiranim domaćinima kada je u pitanju zadovoljstvo kupaca u odnosu na cijenu.
 • Domaćin je zadnji put ušao mrtav kad je išla pouzdanost, ali uspio je pobijediti DigitalOcean o korisnosti.

Dovoljno je reći da je Bluehost u toj anketi pobijedio, što postavlja zanimljivo pitanje: Kako ostaje toliko popularan kad je toliko korisnika nezadovoljno? Odgovor se možda krije u njegovoj popularnosti partnerski program, koja je samo prošle godine svojim sudionicima uplatila pet milijuna dolara. Po 65 dolara po preporuci, to otprilike iznosi 77.000 novih kupaca koji su se plavim putem preporučili za Bluehost..

Nadalje, budući da je usluga toliko popularna među korisnicima koji prvi put vide, postoji razlog da dobar dio njih nije upoznat s onim što čini dobar pružatelj usluga hostinga. Čak i ako to učine, premještanje web stranice može biti naporan posao i može odvratiti nezadovoljne kupce od aktivnog traženja alternativa Bluehost.

Međutim, unatoč padovima, Bluehost nudi solidne sigurnosne mogućnosti i obilje integracija s aplikacijama treće strane. S tim na umu, razmotrimo alternative.

Koje su najbolje Bluehost alternative?

Prije nego što smo zaronili u svoje odabranice, želimo malo vremena objasniti kako smo ih krenuli s izborom. Ove četiri Bluehost alternative pojavile su se kao neke od najboljih izbora iz našeg istraživanja o WordPress hostingu, tako da ste zapravo vi pomogli da dođemo do ovog popisa.

Pogledajmo:

1. SiteGround (www.siteground.com)

Snimka zaslona početne stranice SiteGround. Prva od četiri Bluehost alternative.

SiteGround se dosljedno svrstava kao jedna od najboljih Bluehost alternativa za sve vrste korisnika. Njegovi planovi za WordPress hosting hosting cijene su razumne i mogu se upotrijebiti kod većine drugih pružatelja usluga što se tiče funkcionalnosti.

Njihovi WordPress planovi predstavljeni su realno, bez ikakvih obećanja o neograničenom skladištu ili prometu. Na primjer, njihov najjeftiniji plan – prikladno nazvan StartUp – preporučuje se za otprilike 10 000 posjeta mjesečno, a dolazi s 10 GB prostora.

Kako je SiteGround bolji od Bluehosta

DRUŠTVO
KORISNIČKA OCIJENA
DA LI DOVOLJETE?
Bluehost3,0 / 546%
SiteGround4.6 / 593%

cijena

3,95 dolara, 5,95 dolara, 11,95 dolara mjesečno.

Značajke

 • Velika brzina utovara zahvaljujući napredne tehnike predmemoriranja.
 • Automatizirane sigurnosne kopije i ažuriranja za WordPress (uključujući dodatke).
 • Postavljanje besplatne mreže za isporuku sadržaja CloudFlare (CDN).
 • Praćenje sigurnosti WordPress ranjivosti.
 • Planovi GrowBig i GoGeek omogućuju vam stvaranje kreiranih kopija web mjesta jednim klikom.
 • Besplatan SSL certifikat.

Kada koristiti SiteGround

Koristite SiteGround kada tražite stabilnu uslugu koja može podnijeti jedinstvene potrebe vaše WordPress web stranice, sve od njezinog početka do zrelosti. SiteGround nudi povoljne cijene, izvrsnu uslugu podrške, velike brzine učitavanja i fantastične sveobuhvatne značajke za WordPress korisnike.

Idite na SiteGround

2. WP motor (www.wpengine.com)

Snimka zaslona početne stranice WP Engine-a.

Dok obje prethodne Bluehost alternative nude hosting planove za razne platforme, WP motor je sve o WordPressu. Oni su posvećeni pružanju najboljeg iskustva za WordPress korisnike, zahvaljujući timu podrške koji ima dobro upućen sa CMS-om, robusna arhitektura, i visoki sigurnosni standardi.

Ovi su ljudi toliko predani WordPressu, da imaju i jedan inkubator u kući za projekte dizajnirane za poboljšanje njihove platforme, uključujući dodatke i doprinose za WordPress jezgru.

Kako je WP Engine bolji od Bluehosta

DRUŠTVO
OPTIMIZACIJA RADA
WP-PROFICIENT PODRŠKA
Bluehost2.6 / 52.9 / 5
WP motor4.7 / 54,5 / 5

cijena

30, 115 dolara, 290 dolara na mjesec, kao i prilagođeni planovi za zahtjevnije klijente.

Značajke

 • Podrška oko WordPressa oko sata.
 • Visoke sigurnosne mjere, uključujući višestruki firewall i redovita pretraživanja zlonamjernog softvera.
 • EverCache tehnologija omogućava brzinu rasvjete.
 • pruža podaci o uspješnosti web lokacije svim kupcima.
 • Dnevne sigurnosne kopije za vaše WordPress stranice.

Kada koristiti WP Engine

S obzirom na njegove iznadprosječne cijene, WP Engine trebali bi razmotriti kupci koji ozbiljno razmišljaju o razvoju svojih WordPress projekata i trebaju im pružatelja usluga hostinga koji će im pružati povratak cijelim putem. Vlasnicima web mjesta WordPress pružaju pouzdanu platformu, mogućnost povećanja veličine i čvrstu sigurnost osjetljivih podataka.

Idite na WP Engine

3. Zamašnjak (www.getflywheel.com)

Snimka zaslona početne stranice Flywheela.

Zamašnjak je pomalo čudan kada je u pitanju WordPress hosting. Iako nude hosting pakete za pojedinačne WordPress web stranice, većina njihovih mogućnosti usmjerena je prema freelancerima i agencijama. njihov alati za suradnju omogućiti web programerima i dizajnerima da rade zajedno na projektima bez dijeljenja vjerodajnica, plus što možete čak prijenos računa za hosting izravno svojim klijentima.

Naravno, ti alati dolaze s premium cijenom. Njihovi pojedinačni paketi su otprilike u prosjeku za usluge upravljanja WordPress hostingom, ali njihova velika ponuda počinje od 115 USD za slobodnjake koji trebaju upravljati do deset instalacija.

Kako je Flywheel bolji od Bluehosta

DRUŠTVO
OPTIMIZACIJA RADA
WP-PROFICIENT PODRŠKA
Bluehost2.6 / 52.9 / 5
Zamašnjak4.9 / 54.9 / 5

cijena

15, 30, 115 ili 290 dolara na mjesec, uz dostupne prilagođene planove.

Značajke

Kada koristiti Flywheel

Flywheel je dizajniran da pojednostavi život freelancera i agencija koje rade s WordPressom, ali je i stabilan pružatelj usluga hostinga za redovne korisnike. Bilo kako bilo, dobivate fantastičan skup značajki i tim za podršku koji zna njihove stvari kada je u pitanju WordPress.

Idi koristiti Flywheel

4. DigitalOcean (www.digitalocean.com)

Snimka zaslona početne stranice DigitalOcean.

Ne, to nije bila pogreška. Znamo da DigitalOcean nije prvo ime koje nam pada na pamet kad netko spomene WordPress hosting – a posebno Bluehost alternative – ali DigitalOcean je zapravo prikupio jedan od najboljih rezultata u našem istraživanju WordPress hostinga.

DigitalOcean se usredotočuje na pružanje usluga SSD-samo oblačni poslužitelji za svoje kupce. Iako bi to moglo uplašiti prvi put kod uklanjanja korisnika, postavljanje WordPress Virtual Private Server (VPS) poslužitelja – koja se naziva “kapljica” – na platformi je nije tako teško, sve dok vam nije ugodno prljav ruke.

Kako je DigitalOcean bolji od Bluehosta

DRUŠTVO
Vrijednost za novac
POUZDANOST
Bluehost3,0 / 53.4 / 5
DigitalOcean4.6 / 54.7 / 5

cijena

Na temelju a cijena po satu do dostizanja mjesečnog ograničenja od 5, 10, 15, 20, 20, 40 ili 80 dolara mjesečno.

Značajke

 • Ugradite svoj prilagođeni VPS i postavite WordPress jednim klikom.
 • Iskoristite prednost računi momčadi omogućiti pristup resursima za upravljanje bez dijeljenja osjetljivih vjerodajnica.
 • Sve su kapljice dizajnirane da omoguće najvišu razinu sigurnosti i performansi.
 • Jedinstvena naplata na temelju cijene po satu.
 • 99,99% produženog jamstva, i povrati za bilo koje vrijeme izvan mreže.

Kada koristiti DigitalOcean

Ovdje ne prenosimo riječi – DigitalOcean je fantastična usluga, ali nije za sve. To je reklo: ako vam nije ugodno sa DIY rješenjima (a pomisao da prilagodite svoj VPS ne šalje vas da trčite), bit ćete u dobrim rukama s DigitalOcean-om.

Idite na DigitalOcean

Sve u svemu

Bez obzira na sve, Bluehost nudi pristojnu uslugu hostinga za WordPress korisnike. Stabilan je, umjerene cijene, a nudi i brojne dodatne značajke. Međutim, ona blijedi u odnosu na kvalitetu usluge koju pružaju mnoge Bluehost-ove alternative – pa je definitivno vrijedno pregledati svoje mogućnosti. Rekapišite:

SiteGround: Jeftina i pouzdana opcija za WordPress korisnike svih veličina (kao i web lokacije koje nisu WordPress).

DigitalOcean: Savršeno za one korisnike koji žele prilagoditi svoje postavke od temelja i koji su za to sposobni.

WP motor: Izvrsno za poslovne i poslovne stranice izrađene pomoću WordPress-a.

Zamašnjak: Fantastična opcija za WordPress freelancere i programere s mnogo jedinstvenih značajki.

Evo opet usporedne tablice:

Najbolje Bluehost alternative za WordPress

Bluehost
SiteGround
DigitalOcean
WP motor
Zamašnjak

Ocjena (podaci ankete)3.04.64.64.24.7
Starter planovi (mjesečno)$ 2,95$; 3,95$ 5$ 30$ 15
skladištenje50GB10GB25 GB10GB5GB
Broj web stranica WordPress51Neograničen11
Sadrži domenuDaDaNeNeNe
WordPress podrškaNeDaNeDaDa

Koje su vaše najbolje Bluehost alternative za WordPress hosting? Podijelite svoje vikende s nama u odjeljku s komentarima u nastavku!

Provjerite i najnovije rezultate najnovijeg istraživanja o WordPress hostingu – najvećeg takvog istraživanja provedenog na webu do sada.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector