9 najboljih Hosting platformi Node.js do 2020. (besplatno i plaćeno)

9 najboljih Hosting platformi Node.js do 2020. (besplatno i plaćeno)

9 najboljih Hosting platformi Node.js do 2020. (besplatno i plaćeno)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Najbolji hosting Node.js


Tražite najbolji hosting Node.js za sljedeći projekt prijave? U ovom postu dijelit ću razne premium i besplatne Node.js usluge hostinga za korisnike svih razina znanja.

Opcije koje ćemo pokriti su sljedeće:

 1. Heroku #
 2. Web usluge Amazon #
 3. DigitalOcean #
 4. A2 hosting #
 5. Kvar #
 6. Google Cloud Platform #
 7. Microsoft Azure #
 8. Platform.sh #
 9. NodeChef #

Nastavite čitati da biste pobliže pogledali svaku platformu!

U žurbi? Evo sažetka naših otkrića:

Najbolji Node.js hosting na tržištu

Domaćin
Cijena od
Plaćate korištenjem? *
Oblak-based?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2 hosting$ 4,90
kvar$ 0N / A – BesplatnoN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

1. Heroku (Www.Heroku.com)

heroku

Heroku je platforma za oblačne aplikacije koja nudi besplatno Node.js hosting, što je po sebi prilično velik izvlačenje. Naravno, postoje ograničenja i, poput besplatnog hostinga za WordPress, vjerojatno ćete htjeti potražiti plaćeni hosting za ozbiljan projekt. Ali ako niste u redu s tim ograničenjima i samo tražite besplatni Node.js hosting za igranje, to je dobro mjesto za početak!

Heroku nudi i plaćene planove, koji su takođe dobra opcija ovisno o vašim potrebama.

Pa, koja su ograničenja Herokuovog besplatnog Node.js hostinga? Naime:

 • 512MB memorije
 • Spava nakon 30 minuta neaktivnosti
 • Samo jedan korisnik
 • Dolazi s ograničenjem od 1.000 "dyno sati" za cijeli račun (ako potvrdite kreditnom karticom – u suprotnom to je samo 550)

Ako vam ta ograničenja ometaju vaše planove, Herokuovi plaćeni planovi i dalje mogu biti pristupačni, i to već od 7 dolara.

Heroku je dobro dokumentiran, nudi lako skaliranje i uglavnom je prilično prijateljski prema programerima.

2. Web usluge Amazon (AWS.Amazon.com)

AWS

Vjerojatno ste čuli za Amazonove web usluge jer funkcionira poput … cijelog Interneta. Ok, to je malo pretjerivanje, ali prilično je popularno.

Putem svojih integriranih usluga AWS pruža odličnu opciju za hosting Node.js aplikacija.

Iako postoji mnogo različitih usluga koje možete odabrati, to ćete najvjerovatnije i poželjeti započnite s Elastic Beanstalkom, koji "olakšava implementaciju, upravljanje i skaliranje vaših web aplikacija Node.js pomoću Amazon Web Services."

Trebate samo prenijeti svoj kôd, a zatim AWS rješava implementaciju i osiguravanje. Uz to, za uslugu Elastic Beanstalk ne naplaćuje se posebna naknada – i dalje plaćate samo stvarne AWS usluge koje koristite.

Još jedna zanimljiva opcija je Lambda, koja nudi hosting poslužitelj bez servera.

Ako još niste super upoznati sa AWS-om, možete to provjeriti "Uvedite web-lokaciju Node.js" projektni vodič da naučite osnove i pokrenete i pokrenete svoju aplikaciju.

3. DigitalOcean (Www.DigitalOcean.com)

Postavljanje Node.js jednim klikom na hostingu DigitalOcean

DigitalOcean, popularna usluga oblačne infrastrukture, također čini dobru opciju za Node.js hosting i omogućuje vam spin up novu Node.js Ubuntu kapljicu sa samo nekoliko klikova. Ili također možete stvoriti svoju kapljicu i sve postaviti sami.

To nije najbolja opcija za neiskusne korisnike, jer ćete sami trebati upravljati infrastrukturom, ali cijene su pristupačne i DigitalOcean olakšava skaliranje aplikacije po potrebi.

Možete započeti s novom kapljicom za samo 5 USD mjesečno, a imat ćete izbor osam različitih podatkovnih centara na tri različita kontinenta.

DigitalOcean je također nedavno kupio Nanobox, što olakšava implementaciju web aplikacija – ovdje se možete prijaviti za beta verziju.

4. A2 hosting (www.A2Hosting.com)

A2 hosting node.js plan

A2 hosting je jedan od rijetkih "tradicionalan" domaćini nude poseban Node.js hosting paket. To jest, obično gledate oblak ili namjenske opcije za Node.js, ali A2 hosting omogućuje vam korištenje njihovih zajedničkih planova.

To čini A2 hosting prilično pristupačnom opcijom, s planovima koji počinju od samo 4,90 dolara mjesečno za:

 • 1 web stranica
 • 5 baza podataka
 • neograničeno skladištenje i prijenos
 • besplatni SSL certifikat putem šifre Let’s
 • cPanel za upravljanje poslužiteljem

Otada se planiraju povećati web stranice i bolji učinak.

No, nedostatak A2 hostinga je taj što neće biti tako lako prilagoditi vašu aplikaciju kao što je to slučaj s jednim od mnogih pružatelja usluga hostinga Node.js na ovom popisu..

5. kvar (Glitch.com)

Glitch nudi besplatno Node.js hosting

Ako tražite besplatan hosting Node.js za zabavan projekt, Glitch bi mogao biti alat za vas. Nije dobra opcija za ozbiljan posao, ali izvrsna je za zabavne aplikacije ili prototipiranje.

Možete čak i anonimno kreirati aplikaciju, iako ćete se morati prijaviti putem GitHub-a ili Facebooka ako želite da vaši projekti ostanu aktivni (anonimne aplikacije istječu za pet dana).

Glitch vam ne dopušta korištenje vlastite domene, a postoje i neka druga ograničenja poput:

 • Projekti spavaju nakon 5 minuta ako se ne koriste i automatski se zaustavljaju nakon 12 sati. Oni se budi prilikom primanja drugog zahtjeva za HTTP.
 • Ograničenje prostora na disku od 200 MB i prostora za skladištenje imovine 512 MB.
 • 512 MB RAM-a, baš kao i Herokuova besplatna ograničenja hostinga Node.js.
 • Ograničeno na 4.000 zahtjeva na sat.

Za jednostavan vodič o hostingu vaše Node.js aplikacije na Glitch-u, pogledajte Idiotov vodič za hostovanje na Glitch.com.

Glitch je iz istog tima kao i Stack Overflow, Stack Exchange i Trello (prije nego što je Trello kupio Atlassian), tako da ima nešto težine iza toga.

6. Google Cloud Platform (Cloud.Google.com)

Google Cloud Platform

Ako želite ugostiti svoju Node.js aplikaciju na istoj infrastrukturi koja dopušta Google Search i YouTube, Google Cloud Platform možda je upravo najbolji Node.js hosting za vas.

Kao i Amazonove web usluge, imat ćete izbor tona različitih proizvoda i usluga. Ono što biste svakako željeli uzeti u obzir je Google App Engine, što vam dopušta "usredotočite se samo na pisanje koda, bez brige oko upravljanja temeljnom infrastrukturom".

Kao AWS, platit ćete samo za resurse koje stvarno koristite.

Vodič za početak rada s hostingom Node.js aplikacija na Google Cloud Platformu, pogledajte Googleov brzi vodič za Node.JS App Engine.

7. Microsoft Azure (Azure.Microsoft.com)

Microsoft Azure node.js

Još jedna od platformi za računalstvo s velikim imenom, Microsoft Azure također nudi niz usluga koje olakšavaju hosting i implementaciju Node.js aplikacija.

Posebno, Usluga aplikacija Azure nudi potpuno upravljano rješenje za hosting Node.js aplikacija.

Još jedna atraktivna stvar Microsofta Azure je da nudi 12 mjeseci besplatnih osnovnih usluga, zajedno s kreditom od 200 USD koju možete koristiti za dodatne usluge u prvih 30 dana. Dakle, iako nije besplatan zauvijek, možete postići puno prijeđenih kilometara prije nego što platite.

8. Platform.sh (Platform.sh)

Platform.sh Node.js hosting PaaS

Ako mrzite upravljanje infrastrukturom za svoje Node.js aplikacije, Platform.sh bi mogao biti najbolji Node.js hosting za vašu aplikaciju.

Kao što ime sugerira, to je platforma kao usluga (PaaS) koja upravlja upravljanjem svom infrastrukturom vaše aplikacije.

Tehnički nije domaćin jer Platform.sh surađuje s AWS-om, Google Cloud Platformom, Microsoft Azure-om itd. Ali to vam znatno olakšava pokretanje Node.js aplikacija na toj oblačnoj infrastrukturi.

Platform.sh planovi počinju od 50 USD mjesečno i kreću se od tamo, ovisno o vašim potrebama. Možete i besplatno probno testiranje – ne trebate kreditnu karticu.

9. NodeChef (Www.NodeChef.com)

NodeChef

S planovima koji počinju od samo 9 USD mjesečno, NodeChef nudi pristupačni Node.js hosting za vašu aplikaciju pomoću Docker spremnika na golim metalnim poslužiteljima u vašem izboru od četiri podatkovna centra na četiri kontinenta:

 • SAD-istok
 • EU-zapad (Pariz)
 • Singapur
 • Sydney

Možete birati između baza podataka SQL i NoSQL, a NodeChef nudi i jednostavno skaliranje i automatsko pružanje SSL certifikata.

NodeChefov plan za ulaz na razini 9 USD mjesečno vam omogućuje:

 • 1 CPU
 • 128 MB memorije aplikacija
 • 100 MB memorije baze podataka
 • Pohrana baze podataka od 1 GB
 • Neprilagođena širina pojasa

Potom možete prema potrebi prilagoditi pojedinačne resurse.

Koji je najbolji Node.js hosting za vaše potrebe?

Da biste zatvorili ovaj post i pomogli vam odabrati najbolji hosting Node.js za vašu specifičnu situaciju, pokrenimo nekoliko scenarija:

Prvo, ako imate tehnički pregled, velike usluge oblačne infrastrukture nude dobru opciju, a obično vam pružaju usluge koje pomažu u pojednostavljivanju upravljanja aplikacijom i uklanjanju mnogih napornih infrastrukturnih zahtjeva..

Naravno, ovdje imate veliku trojku:

DigitalOcean i Heroku nude i dobre opcije i Platform.sh nudi PaaS koji će vam pomoći s razvojem od početka do kraja.

Ako tražite posebno besplatno Node.js hosting, kvar je dobra opcija za kritične stvari bez misije i Heroku također nudi ograničen besplatni plan.

Konačno, ako ne želite krenuti putem oblaka, A2 hosting nudi pristupačnu ulaznu točku od ~ 4 USD mjesečno i jedan je od rijetkih domaćina koji će vam omogućiti da pokrenete Node.js bez nabavke vlastitog VPS-a ili namjenskog poslužitelja. I NodeChef također nudi pristupačnu cijenu s pristupom Docker kontejnera na poslužiteljima golih metala.

Evo ponovo kratke tablice sažetka:

Najbolji Node.js hosting na tržištu

Domaćin
Cijena od
Plaćate korištenjem? *
Oblak-based?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2 hosting$ 4,90
kvar$ 0N / A – BesplatnoN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

Po "Plaćanje upotrebom", podrazumijevamo da plaćate na temelju stvarnih resursa koje koristite, a ne na neki određeni iznos svaki mjesec.

Imate li pitanja o odabiru najboljeg hostinga za Node.js? Pitajte dalje u komentarima!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo proviziju. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector