5 najboljih davatelja usluga WordPressa s velikim prometom ��️��️��️��

Ako tražite WordPress hosting s velikim prometom, vaš će fokus očito biti puno drugačiji od nekoga tko traži jeftin WordPress hosting na početnoj razini. Cijena postaje manje faktor, a središnja pozornica zauzimaju performanse i pouzdanost.


Da bismo vam pomogli da pronađete najbolji hosting za WordPress web lokaciju s velikim prometom, skupili smo pet sjajnih domaćina koje koriste web stranice sa velikim prometom iz stvarnog života.

Budimo stvarni – ovi pružatelji WordPress hostinga definitivno nisu najjeftiniji domaćini u okolini, ali nude dobru vrijednost za izvedbu i mogu vam pomoći pouzdano i brzo učitati web mjesto za desetine ili stotine tisuća posjetitelja. Obično možete očekivati ​​da ćete za ove domaćine plaćati 50 + mjesečno, mada ću primijetiti neke jeftinije opcije ovisno o tome "visok" vaše web mjesto s velikim prometom.

Najbolji davatelji usluga WordPressa s velikim prometom

Što potražiti u velikom prometnom WordPress hostingu

Prije nego što uđemo na popis, brzo razmotrimo razmatranja o hostovanju web mjesta s velikim prometom jer ćemo vam dati uvid u to zašto smo izabrali domaćine koje smo učinili:

�� Pametno predmemoriranje:
Predmemoriranje je odličan način da ubrzate WordPress web mjesto i smanjite opterećenje na vašem poslužitelju, što je posebno važno za web mjesta s velikim prometom. Iako postoji puno sjajnih dodataka za predmemoriranje WordPress-a koji vam mogu pomoći implementirati predmemoriranje na aplikacijskoj razini, učinkovitiji pristup je često posluživanje spremljenog sadržaja na razini poslužitelja jer u potpunosti eliminira potrebu učitavanja WordPress / PHP-a prilikom posluživanja predmemoriranja sadržaj.
Namjenski resursi:
Većina jeftinih domaćina WordPressa može ponuditi povoljne cijene zahvaljujući vama "udio" resursi s drugim web lokacijama na istom poslužitelju. To je u redu za web lokaciju s malim prometom, ali nije dobra opcija za web mjesta s velikim prometom WordPress. Umjesto toga, želite namjenske resurse koji su samo za vašu web lokaciju. Iako vam namjenski poslužitelj može pribaviti te resurse, sve popularniji pristup koji ćete vidjeti je korištenje hostinga u oblaku s Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform, ili drugim pružateljima usluga oblaka. Još uvijek dobivate namjenske resurse za svoju web lokaciju, ali mnogo je lakše razmjestiti i rekonfigurirati ako je potrebno.
�� Nginx:
Nginx je web-poslužitelj i obrnuti proxy koji su posebno popularni za web mjesta s velikim prometom jer u situacijama s velikim prometom često može nadmašiti popularni Apache web server. Iako je Apache ukupni tržišni lider u prostoru web poslužitelja, Nginx je daleko tržišni lider kada pogledate prvih 1000, 10 000 ili 100 000 web lokacija kojima se najviše trguje. Dakle, za web mjesto s velikim prometom doista želite host koji koristi Nginx skup.
��️ skalabilnost:
Ako je vaša web lokacija već prometna, velika je šansa da bi u budućnosti mogla biti još veća prometa. Da biste se mogli riješiti toga, visoko prometni WordPress hosting trebao bi vam olakšati skaliranje vašeg plana prema potrebi. Većina domaćina na ovom popisu koristi cloud hosting infrastrukturu koja olakšava dodavanje resursa kad vam trebaju.
Neprekidno vrijeme rada:
Istek je važan za sve web stranice, ali je posebno važan za web mjesto s velikim prometom jer se povećavaju utjecaji zastoja. Dolje trideset minuta na nisko prometnom mjestu? Možda utječete na nekoliko posjetitelja. Na web mjestu s velikim prometom? Mogli biste negativno utjecati na stotine ili tisuće posjetitelja. Ne prihvaćajte samo riječi na marketinškoj kopiji – potražite stvarni pravni ugovor o uslugama (SLA) koji jamči određeno produženje radnog vremena i nudite opcije za ispravak ako domaćin ne može ispuniti to jamstvo. Obično ćete dobiti povrat ili kredit ako domaćin ne može ispuniti svoje jamstvo za produženo vrijeme.
�� Mreža za isporuku sadržaja:
Mreža za dostavu sadržaja (CDN) pomaže ubrzati globalno vrijeme učitavanja i smanjiti opterećenje na vašem poslužitelju isporukom statičkog sadržaja s mreže poslužitelja širom svijeta, a ne samo s jednog poslužitelja na kojem se nalazi vaša web lokacija. Mnogi premium WordPress domaćini sada nude integriranu CDN funkcionalnost za poboljšanje performansi bez prisiljavanja da se integrirate s CDN uslugom treće strane..

��️ Najbolji WordPress hosting za web stranice s velikim prometom

Ovdje su domaćini za koje mislimo da pružaju najbolje mogućnosti hostinga za WordPress s velikim prometom:

 1. Kinsta (Kinsta.com)
 2. Pagely (Pagely.com)
 3. WP motor (Wpengine.com)
 4. Panteon (Pantheon.io)
 5. SiteGround (Siteground.com)

1. Kinsta (kinsta.com)

Kinsta visok prometni WordPress hosting

Kinsta je popularni upravljani WordPress domaćin koji koristi infrastrukturu koju pokreće vrhunski nivo Google Cloud Platform, a to je ista infrastruktura koju Google koristi za svoje usluge.

Osim arhitekture usmjerene na performanse za web stranice s velikim prometom, Kinsta nudi i praktične značajke za korisnike WordPressa poput jednostavnog postavljanja, automatskog dnevnog izrade sigurnosnih kopija (ili češće uz doplatu) i prilagođene nadzorne ploče s domaćinima.

Kinsta je mjesto domaćina bloga CodeinWP, a više detalja možete saznati u našem detaljnom pregledu Kinsta. CodeinWP prima preko 10 000 posjetitelja dnevno, što mislim da se kvalificira kao "visok promet".

�� Ključne značajke za web stranice s velikim prometom:

 • Web server Nginx.
 • Keširanje na razini poslužitelja putem predmemorije Nginx FastCGI.
 • Google Cloud Platform infrastruktura.
 • Ugrađeni CDN Pokreće KeyCDN.
 • Laka skalabilnost jer Kinsta omogućuje nadogradnju ili nadogradnju plana.
 • Dodaci za elastične tragove i Cloudflare Railgun za poboljšane performanse.
 • Prozirni prekrivači. Kinsta nikada neće isključiti vašu web lokaciju zbog porasta prometa – jednostavno ćete platiti prozirnu naknadu za prekomjerne troškove na temelju vaše upotrebe.
 • 99,9% produženog jamstva na mjesečnoj osnovi putem SLA-e.
 • Detaljna nadzorna ploča analitike za praćenje uporabe, uz praćenje New Relic-a.

Word WordPress web mjesta s velikim prometom u Kinstu:

 • CodeinWP (to smo mi), Ubisoft, TripAdvisor, FreshBooks, Buffer

�� Cijena:

Kinsta ima tonu planova za razne potrebe, pa ovo nikako nije puni popis.

Kao i neki drugi upravljani WordPress domaćini, svaki plan dolazi s ograničenjem mjesečne posjete. Kinsta neće isključiti vašu web lokaciju ako premašite ovo ograničenje, ali morat ćete platiti prekomjerne troškove i / ili nadograditi na viši nivo. Prekoračenje iznosi 1 USD na 1.000 posjetitelja preko granice:

 • Starter – 30 USD mjesečno za 25.000 posjeta (nije baš prometni WordPress hosting, ali ovo je ulazni nivo)
 • Posao 1 – 100 USD mjesečno za 100.000 posjeta
 • Posao 3 – 300 USD mjesečno za 400 000 posjeta
 • Poduzeće 1 – 600 USD mjesečno za 1.000.000 posjeta

Ako plaćate godišnje, dobit ćete dva mjeseca besplatno.

�� Idi u Kinsta

2. Pagely (Pagely.com)

Stranicaly hosting za web stranice s velikim prometom WordPressa

Pagely je jedan od najstarijih upravljanih WordPress domaćina i pionir u prostoru. Dok su mnogi WordPress domaćini otišli "dolje tržište" ponuditi povoljnije planove za povremene korisnike, Pagely je zapravo otišao "gore tržište" i usredotočena na kvalitetu i usluge, a ne cijenu.

Stranicalyjeve cijene definitivno nisu jeftine, ali vjerojatno ne tražite najjeftiniju opciju ako želite najbolji WordPress hosting za web lokacije s velikim prometom.

�� Ključne značajke za web stranice s velikim prometom:

 • Web usluge Amazon (AWS) infrastruktura s pogonom.
 • Premium DNS Pokreće Amazon Route 53 za brže vrijeme učitavanja stranica.
 • Web server Nginx, iako Apache možete koristiti i s Nginx-om ispred da djeluje kao obrnuti proxy.
 • 100% garancija za produženje rada putem SLA-e. Ovo je najveće jamstvo za produženo vrijeme bilo kojeg domaćina na ovom popisu.
 • PressCache koji poslužuje keširani sadržaj s globalne mreže rubnih poslužitelja. Zamislite to poput keširanja i CDN-a u kombinaciji.
 • Optimizacija slike na zahtjev za ubrzavanje vremena učitavanja.
 • WordPress hosting bez poslužitelja opcija putem Northstack

Word WordPress web mjesta s velikim prometom na web mjestu Pagely:

 • Booking.com, Visa, Garmin, Virgin Atlantic, Nginx (da, web mjesto za domaće web poslužitelje visokih performansi na Pagely)

�� Cijena:

Pagely nudi i VPS i poslovne planove. Evo uzorka cijena:

 • VBURST-1 – 199 dolara mjesečno
 • VPS-1 – 499 USD mjesečno
 • VPS-1 + [HA] (velika dostupnost) – 1.249 dolara mjesečno
 • Unaprijed konfigurirani Enterprise plan – počinje od 2500 dolara mjesečno
 • Prilagođeni klasteri – počinje od 5000 dolara mjesečno

Možete dobiti 5% popusta ako plaćate godišnje.

Pagely ne postavlja nikakva proizvoljna ograničenja u broju posjetitelja koje možete imati mjesečno.

�� Idite na Pagely

3. WP motor (wpengine.com)

WP motor

Potaknuta investicijom od 250 milijuna dolara u 2018. godini i nedavnom akvizicijom Flywheela (ranije konkurenta), WP Engine je definitivno zacementirao svoje mjesto kao jedan od najpopularnijih i najpoznatijih upravljanih WordPress domaćina.

WP Engine se predstavlja kao "WordPress platforma za digitalno iskustvo," za što pretpostavljam da znači da je to više od samo hostinga. Na primjer, dobivate popularni okvir Genesis i podređene teme besplatno, zahvaljujući WP Engineu koji je kupio StudioPress.

WP Engine također dolazi s puno praktičnih WordPress značajki kao što su automatsko sigurnosno kopiranje i postavljanje stranica.

�� Ključne značajke za web stranice s velikim prometom:

 • Keširanje na razini poslužitelja preko Varnish i Memcached.
 • Praćenje performansi putem Nove relikvije i namjenskog alata za izvedbu stranice da biste pronašli slabe točke kada je vaša web lokacija pod opterećenjem.
 • Ugrađena CDN usluga za brže globalno vrijeme učitavanja i smanjeno opterećenje poslužitelja.
 • Nginx snop poslužitelja.
 • AWS oblačna infrastruktura.
 • 99,95% produženog jamstva putem SLA-e (isključujući bilo koji "ispričana stanka," što uključuje redovito i hitno održavanje).

Word WordPress web mjesta s velikim prometom u WP Engine-u:

 • AMD-ov razvojni centar, ispod oklopa, posao

�� Cijena:

WP Engine nudi tri unaprijed postavljena plana, kao i prilagođeni plan za veće potrebe.

Kao i Kinsta, svaki plan dolazi s ograničenjem mjesečnih posjeta i morat ćete ga nadograditi (ili platiti prekomjerne troškove) ako prijeđete tu granicu. Naknada za prenamjenu WP Engine-a identična je Kinsta-u za 1 USD na 1.000 posjetitelja preko vašeg ograničenja:

 • Stavljanje u pogon – 30 USD mjesečno za do 25.000 posjeta
 • Rast – 115 USD mjesečno za do 100.000 posjeta
 • ljestvica – 290 USD mjesečno za do 400.000 posjeta
 • Prilagođen – razgovarajte s prodajom ako trebate obraditi više posjetitelja

Ako plaćate godišnje, dobit ćete dva mjeseca besplatno.

�� Idite na WP Engine

4. Panteon (Pantheon.io)

Pantheon premium WordPress hosting

Pantheon je popularni upravljani WordPress domaćin koji nudi skalabilnu infrastrukturu izgrađenu na Google Cloud platformi. U tom pogledu, sličan je Kinstau, iako Pantheon koristi drugačiji tehnološki niz na vrhu Google Cloud Platform-a.

Osim visoko uspješne tehnologije, Pantheon također ugrađuje i mnoge pogodne značajke poput više okruženja, automatsko sigurnosno kopiranje i ažuriranja i još mnogo toga.

�� Ključne značajke za web stranice s velikim prometom:

 • Web server Nginx.
 • Keširanje na razini poslužitelja preko Varnish i Redis.
 • Elastično gostovanje, što olakšava skaliranje vaše web lokacije do promjene u prometu. Saznajte više o Pantheonovom elastičnom pristupu.
 • Global CDN ugrađeno u vaš hosting, pogonjen od strane Fast.
 • Praćenje performansi aplikacije preko Novog Relića.
 • Zajamčeno 99,95% mjesečnog produžetka putem SLA-e ali samo za Elite planove.

Word WordPress web mjesta s velikim prometom u Pantheonu:

 • Patagonija, SendGrid, MIT

�� Cijena:

Poput Kinsta i WP Engine-a, Pantheonovi planovi dolaze s ograničenjem prometa, a preplaćujete dodatke ako to premašite. Pantheon je prekomjerni troškovi su znatno veći od ta dva domaćina po 2,50 USD na 1.000 posjeta:

 • Osnovni, temeljni – 41 USD mjesečno za do 25.000 posjeta
 • Izvođenje – četiri sloja, počevši od 160 USD mjesečno i kreću se do 916 USD mjesečno. Ograničenja posjeta kreću se od 25.000 do 300.000 posjetitelja mjesečno
 • Elita – morate razgovarati s prodajom. Može podnijeti do 10 milijuna mjesečnih posjeta

Sve cijene pretpostavljaju da plaćate unaprijed unaprijed, što može biti velika unaprijed investicija.

�� Idite u Pantheon

5. SiteGround (siteground.com)

SiteGround Cloud hosting

SiteGround je vjerojatno najpoznatiji po budžetskim planovima za WordPress hosting hosting koji spajaju napredne funkcije poput postavljanja, keširanje na razini poslužitelja, automatska ažuriranja i više u jedan jeftini paket.

Dijeljeni planovi SiteGround doista funkcioniraju za web stranice s velikim prometom WordPressa. GoGeek plan najvišeg nivoa podržava oko 100.000 mjesečnih posjeta, a pametno predmemoriranje / optimizacija može vam pomoći da prijeđete iznad toga.

Međutim, bolja opcija za web lokacije s velikim prometom vjerojatno su planovi hostinga u oblaku SiteGrounda, koji nude namjenske (i upravljane) resurse po povoljnoj cijeni. (Više o hostingu u oblaku ovdje.)

�� Ključne značajke za web stranice s velikim prometom:

 • Keširanje na razini poslužitelja s Nginxom i Memcachedom.
 • Namjenski resursi jednostavna skalabilnost u planovima oblaka (ne toliko na jeftinijim dijeljenim planovima).
 • 99,9% produženog jamstva na godišnjoj osnovi putem SLA-e.
 • Besplatno CDN integracija putem Cloudflare-a.

Word WordPress web mjesta s velikim prometom na web lokaciji SiteGround:

 • WPLift, WPShout

�� Cijena:

SiteGround ne primjenjuje bilo kakva proizvoljna ograničenja za posjetitelje. SiteGround navodi procijenjene posjete za svoje zajedničke planove, ali to su samo procjene, a ne tvrde granice.

U zajedničkim planovima stvarna ograničenja SiteGround uključuju upotrebu CPU-a, dok planovi u oblaku nemaju proizvoljna ograničenja jer plaćate namjenske resurse:

 • GoGeek dijelio plan – 11,95 USD mjesečno promotivne cijene / 34,95 USD mjesečno redovne cijene. Pogodno za do oko 100.000 mjesečnih posjeta (zapamtite – to nije teško ograničenje, samo gruba procjena).
 • Cloud hosting – kreće se od 80 USD mjesečno do 240 USD mjesečno, ovisno o tome koji resursi trebaju vašoj web lokaciji.

Možete konfigurirati i vlastiti prilagođeni plan oblaka. SiteGround ima alat za izračun kalkulatora koji vam može pomoći da procijenite cijenu na temelju svojih potreba.

�� Idite na SiteGround

�� Koji je najbolji WordPress hosting s velikim prometom?

To obrušava naše misli o najboljem WordPress hostingu za web stranice s velikim prometom. Svi su oni visokokvalitetni domaćini, tako da se vaš izbor zaista svodi na vaše posebne potrebe i proračun.

Da biste vam pomogli da usporedite ovih pet domaćina, evo tablice koja sažima ključne detalje za svaki domaćin:

Najbolji WordPress hosting za web stranice s velikim prometom: SAŽETAK Domaćin
Cijena od
Nema tvrdog ograničenja posjeta?
Infrastruktura
Jamstvo za neispravno poslovanje (SLA)
Kinsta$ 30Google Cloud99,90%
Pagely$ 199AWS100%
WP motor$ 30AWS99,95%
Panteon$ 41Google Cloud99,95%
SiteGround$ 11,95Zajednička / oblak99,90%

Kad se kaže, uzimajući u obzir gore navedene podatke (i ako nemate svoje omiljene među tim domaćinima), rekli bismo da vjerojatno bi prvo trebao testirati Kinsta (naš izbor) i pogledajte kako vam se sviđaju. Nude veliki broj različitih slojeva hostinga, tako da uvijek možete povećati prostor ako je potrebno, dok su planovi za ulaznu razinu prilično povoljni.

Imate li pitanja o tome koji od ovih domaćina najbolje zadovoljava vaše potrebe? Pitajte dalje u komentarima!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo proviziju. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map