5 „Najbolji“ WordPress hosting u Australiji (2020.) ����

5 „Najbolji“ WordPress hosting u Australiji (2020.) ����

5 „Najbolji“ WordPress hosting u Australiji (2020.) ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Želite li pokrenuti web mjesto za australijsku korisničku bazu? Jeste li vlasnik tvrtke koja prodaje putem interneta u Australiju? Želite li se povezati s više australskih kupaca? Ako ste odgovorili "Da" na jedno ili više ovih pitanja vrijeme je za ulaganje u neki od najboljih WordPress hostinga koji Australija nudi. ����


Ovaj vodič će usporediti prvih pet WordPress domaćina u Australiji i pomoći vam da odaberete najbolju opciju za svoje poslovanje.

Što je WordPress i WordPress hosting?

WordPress je najpopularniji operativni sustav za trenutno dostupna web mjesta. Drugim riječima, ako želite izgraditi web lokaciju koja je istovremeno optimizirana, lijepa i funkcionalna, WordPress je vaš izbor.

U tom svjetlu, WordPress hosting je posebna vrsta web hostinga, optimiziranog za smještaj WordPress web stranica. WordPress planovi hostinga obično dolaze s unaprijed instaliranim WordPressom, tako da možete odmah započeti s izradom web stranice. U nekim slučajevima mogu vam unaprijed instalirati određene dodatke i omogućiti vam pristup izboru WordPress tema.

Najbolji WordPress hosting u Australiji

���� Najbolji WordPress hosting u Australiji

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Najbolji WordPress hosting u Australiji: # 1 Bluehost

 • Cijena od: 4,38 AUD mjesečno (redovito 11,86 AUD / mjesec)
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: Unmetered
 • Besplatna domena: Da + do 25 poddomena
 • WordPress je unaprijed instaliran: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Ne
 • Lokalna korisnička služba: Ne

Bluehost je jedna od najpopularnijih usluga hostinga na web stranicama u svijetu, a čak je i dobila službenu potvrdu od WordPress.org. Bluehost nudi velike brzine punjenja, kontinuirano vrijeme rada i razne besplatne sigurnosne značajke, uključujući besplatni SSL certifikat.

Instaliranje WordPressa na Bluehost je jednostavno i uključuje samo da kažete Bluehostu ime koje želite postaviti web mjestu. Govoreći o imenu, Bluehost vam daje besplatno ime domene prve godine.

Bluehost vam također omogućava pristup korisničkom ploči za jednostavno korištenje i za upravljanje i administraciju vaše web stranice nakon što je stvorena. Svaka je opcija lako dostupna i jasno opisana.

�� Idite na Bluehost

2. Lude domene (Www.crazydomains.com.au)

Najbolji WordPress hosting u Australiji: # 2 CrazyDomains

 • Cijena od: 5,42 AUD mjesečno (redovito 10,83 AUD / mjesec)
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: 100.000 posjetitelja mjesečno
 • Besplatna domena: Ne
 • WordPress je unaprijed instaliran: Ne
 • Lokalni web poslužitelj: Da
 • Lokalna korisnička služba: Da

Lude domene započeo kao registrator domena Proširila se i nudi širok izbor web hosting planova, uključujući više WordPress hosting planova.

Također su uložili u web poslužitelje širom svijeta, uključujući tri u Australiji. Morat ćete instalirati svoj WordPress, ali sa skriptu za instalaciju jednim klikom ovo je još uvijek jedna od najboljih opcija za WordPress hosting u Australiji.

Crazy Domains vam nudi niz značajki specifičnih za WordPress, kao što su postavljanje jednog klika za WordPress, unaprijed instaliran GIT, omogućen WP-CLI i automatska ažuriranja za WordPress.

�� Idite na Lude domene

3. Cloudways (Www.cloudways.com)

Cloudways

 • Cijena od: 10 AUD / mjesečno
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: 1TB
 • Besplatna domena: Ne
 • WordPress je unaprijed instaliran: Ne
 • Lokalni web poslužitelj: Da
 • Lokalna korisnička služba: Ne

Cloudways uistinu je globalni web domaćin, koji radi s više podatkovnih centara na lokacijama širom svijeta. To uključuje označene prostore u Australiji koje pružaju Vultr, Amazon Web Services i Google Cloud Platform. Također nude jedinstveni sustav Pay as You Go koji vam omogućuje plaćanje samo za usluge koje planirate koristiti, s osnovnom cijenom od 10 AUD / mjesečno.

Ovo je hosting u oblaku, što nije standardna raznolikost hostinga. Hosting u oblaku nudi bolju skalabilnost i općenito je svestranije i neprofitabilno postavljanje.

�� Idite na Cloudways

4. SiteGround (Www.siteground.com)

SiteGround

 • Cijena od: 4,95 AUD mjesečno (redovito 14,95 AUD mjesečno)
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: 10.000 posjetitelja mjesečno
 • Besplatna domena: Ne
 • WordPress je unaprijed instaliran: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Ne
 • Lokalna korisnička služba: Ne

SiteGround je premium WordPress hosting usluga poznata po brzom i dosljednom vremenu učitavanja, kvalitetnom hostingu e-pošte i korisnoj usluzi za korisnike. Svi planovi SiteGround uključuju i besplatni SSL certifikat i CDN.

WordPress hosting rješenje na početnoj razini omogućuje vam pokretanje jedne web stranice, korištenje do 10 GB prostora na disku i doček ~ 10.000 posjetitelja mjesečno. Dobivate svježu instalaciju programa WordPress za vas tijekom registracije, postoje automatska ažuriranja, instaliran WP CLI i besplatne dnevne sigurnosne kopije. Sve ove značajke olakšavat će pokretanje vaše web stranice iz dana u dan.

�� Idite na SiteGround

5. GoDaddy (Au.godaddy.com)

GoDaddy

 • Cijena od: 5,49 AUD / mjesečno
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: 25.000 mjesečnih korisnika
 • Besplatna domena: Da
 • WordPress je unaprijed instaliran: Da
 • Lokalni web poslužitelj: Ne
 • Lokalna korisnička služba: Ne

GoDaddy jedno je od najvećih imena na web mjestu s ukupnim hostingom, ne samo u WordPressu i ne samo u Australiji. Oni nude planove u različitim valutama, uključujući australijsku. Svi njihovi planovi dolaze s CDN-om za osiguravanje brzih međunarodnih brzina, hostingom e-pošte za jednu godinu, besplatnom domenom za jednu godinu i zaštitnom kopijom web mjesta sigurnosnom zaštitom uz obnovu jednim klikom..

Tu su i automatska ažuriranja softvera za WordPress i sigurnost. Možete ugostiti jednu web stranicu na ulaznoj razini i dobivate 30 GB prostora za pohranu na disku. Taj je ulazni plan prikladan za do 25.000 posjetitelja mjesečno.

�� Idi na GoDaddy

Što potražiti u WordPress hostingu u Australiji

U WordPress hostingu u Australiji želite potražiti šest stvari:

�� Lokalni web poslužitelji
Jedan od najvažnijih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru najboljih WordPress hostinga u Australiji je ako platforma o kojoj razmišljate zaista nudi web poslužitelje sa sjedištem u Australiji. Lokalni web poslužitelj je najbolji način da se zajamči brzo učitavanje. Naravno, također ćete htjeti poduzeti daljnje korake kako biste optimizirali web mjesto za brzinu prilikom izrade.
�� Cijene u australskim dolarima
Ako se vaše sjedište nalazi u Australiji, plan hostinga u cijenama u australskim dolarima nudi dvije glavne prednosti. Prvo, ne morate brinuti o tečajevima. Drugo, držanje svih vaših troškova u jednoj valuti olakšava vrijeme kada dođete s porezom.
�� Lokalna korisnička služba
Kao vlasnik tvrtke, svaki trenutak kada vaša web stranica ne funkcionira može biti minut gubljenja novca, a sigurno gubite novac ako vam web lokacija propadne. Želite da je web domaćin s operaterima za korisnike dostupan tijekom radnog vremena u vašoj vremenskoj zoni. Također biste trebali istražiti opću pravovremenost i korisnost korisničke usluge prije nego što se registrirate kod bilo kojeg web domaćina.
��️ Recenzije vlasnika tvrtki na vašem području
Nesretna stvarnost je da je za mnoge međunarodne domaćine rad s klijentima u Australiji potisak, a ne glavni cilj. To znači da njihove usluge podrške možda neće biti isporučene australskim kupcima na istoj razini kakvu dobivaju i drugi kupci. Najbolji način da se izbjegne ovaj problem je da potražite mišljenja drugih vlasnika australskih tvrtki kako bi potvrdili kvalitetu usluge koju kupujete.
�� Besplatno ime domene
Osim za hosting, naziv domene je jedna stvar koja vam je apsolutno potrebna kako biste stvorili web stranicu, a mnogi hosting paketi nude ovo kao besplatni pregled tijekom prve godine hostinga. Ovo je jednostavan način za uštedu 15-20 dolara, pa iako to vjerojatno ne bi trebao biti prekidač ugovora, plan hostinga s besplatnom domenom gotovo je uvijek bolji od plana bez naziva domene.
�� Broj dopuštenih web stranica
Velika većina planova za hosting hostinga omogućuje vam pokretanje samo jedne web stranice, no neke vam mogu omogućiti izgradnju dvije ili više web lokacija. Ovi planovi mogu vam uštedjeti ogroman novac ako želite stvoriti pojedinačne web stranice za razne grane vašeg poslovanja ili izgraditi zasebne web stranice za upotrebu korisnika i upotrebu zaposlenika.
✉️ Gostovanje e-pošte
Upotreba adrese e-pošte koja je povezana s imenom vaše domene izgleda profesionalnije nego upotreba hosta treće strane kao što je Gmail. Bilo koji ugledni web domaćin omogućit će vam barem jednu adresu e-pošte na vašoj domeni, a neki nude i više adresa e-pošte povezane s vašom domenom. No treba imati na umu da mnogi web domaćini koriste nespretne usluge e-pošte trećih strana, a vi biste možda trebali razmotriti odvojeni hosting e-pošte..
�� WordPress je već instaliran
Konačno, ako posebno tražite WordPress hosting, želite host koji nudi unaprijed instalirani WordPress. To vam omogućuje da odmah započnete s izradom vaše web stranice. Neki bi domaćini mogli unaprijed instalirati dodatke za stvari poput e-trgovine, što vam može uštedjeti dodatno vrijeme.

�� Završna razmišljanja o najboljem WordPress hostingu u Australiji

Sve ove opcije pružaju kvalitetan web hosting s dosljednim brzinama i vremenima povećanja, ali najbolja opcija za vas ovisi o individualnim potrebama vašeg poduzeća:

 • Ako cijena Vaša je glavna briga, vi ćete htjeti odabrati Bluehost ili SiteGround; njihov "redovite cijene" možda je velik, ali prodaja je česta i obje nude ugrađene značajke koje će vam uštedjeti novac. �� naš izbor
 • Za pristup lokalna korisnička podrška, koju ćete htjeti odabrati Lude domene.
 • Do čuvajte svoje podatke, izabrati SiteGround, njihov automatizirani sigurnosni sustav i dobro poznata podrška.
 • Želim vaše web stranice koje dokazuju budućnost s mogućim proširenjima i špicima prometa na umu? Cloudways možda je najbolja opcija za vas.

Još se borite za donošenje odluke? Pogledajte ovu tablicu za kratke usporedbe:

Najbolji WordPress hosting u Australiji: SAŽETAK

Domaćin
Cijena od
Dopušten promet
Besplatna domena
Instaliran WordPress?
Lokalni web poslužitelji?
Lokalna podrška?
Bluehost4,38 AUD mjesečno (redovito 11,86 AUD / mjesec)Unmetered
Lude domene5,42 AUD mjesečno (redovito 10,83 AUD / mjesec)100.000 posjeta / mjesečno.
Cloudways10 AUD / mjesečno1TB propusnost / mo.
SiteGround4,95 AUD mjesečno (redovito 14,95 AUD mjesečno)10.000 posjeta / mj.
GoDaddy5,49 AUD / mjesečno25.000 posjeta / mj.

Nakon što odaberete svog WordPress domaćina, možda ćete htjeti pogledati i naše popise osnovnih WordPress dodataka i najboljih WordPress tema godine �� sigurno će vam trebati neke od njih.

Je li vam ovaj članak koristan? Postoji li neka informacija za koju mislite da bismo trebali dodati našim popisima? Podijelite svoje misli i prijedloge u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo proviziju. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector