5 „Najbolje“ WordPress hosting opcije u Velikoj Britaniji u odnosu na 2020. godinu ����

Ako ste osoba na međunarodnoj web stranici, izvinite taj termin, vjerojatno ste svjesni jedinstvenih izazova koji dolaze kad odaberete pravi WordPress hosting za svoj specifičan scenarij. Drugim riječima, jesu li uobičajeni osumnjičeni za WordPress hosting hosting još uvijek dobar izbor ako vaša publika nije u SAD-u? Točnije, jer to je tema današnjeg dana, što ako jeste tražite najbolji WordPress hosting u Velikoj Britaniji? Jesu li SiteGrounds i WPEngines ovog svijeta još uvijek dobri za vas?


Saznajmo danas!

Evo pogleda na temu najboljeg WordPress hostinga u Velikoj Britaniji, na što treba obratiti pozornost prilikom odabira domaćina, plus pet najpogodnijih opcija u usporedbi.

Najbolji WordPress hosting u Velikoj Britaniji

���� Najbolji WordPress hosting u Velikoj Britaniji

Evo domaćina koje smo odlučili predstaviti u ovoj usporedbi najboljih opcija za WordPress hosting u Velikoj Britaniji:

 1. SiteGround (www.siteground.co.uk)
 2. Bluehost (www.bluehost.com)
 3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)
 4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)
 5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

Popis je kratak, to je ispravno, ali to je dobar razlog. Odlučili smo predstaviti samo tvrtke koje se bave stavkama navedenim na gore navedenom popisu – stvari koje treba potražiti u WordPress domaćinu za tržište u Velikoj Britaniji..

Također smo uzeli u obzir rezultate ankete koju smo napravili neko vrijeme unatrag. U njemu smo pitali naše korisnike o tome tko je hosting njihovih stranica i koliko su zadovoljni uslugom. Filtrirali smo rezultate tog istraživanja kako bismo se fokusirali samo na korisnike iz Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtke predstavljene ovdje pojavile su se više puta u toj anketi.

1. SiteGround (www.siteground.co.uk)

SiteGround - najbolji WordPress hosting opcija u Velikoj Britaniji

 • Od: 2,95 £ mjesečno
 • Dopušteni promet / propusnost: 10 000 posjeta mjesečno
 • Dopuštene web stranice: 1
 • Naziv domene: nije uključen
 • Unaprijed instalirana WordPress: da
 • Lokacija UK poslužitelja: da
 • Ocjena ankete u Velikoj Britaniji: 3,9

SiteGround je tvrtka koja je oluja zauzela tržište hostinga za WordPress. Oni su prvi uobičajeni osumnjičeni na svakoj WordPress rang listi, i to zbog nekoliko vrlo dobrih razloga:

Prvo, oni su jedna od samo tri tvrtke za hosting koje preporučuje WordPress.org. Drugo, oni dobivaju vrlo dobre ocjene od korisnika i nude izvrsne performanse. Oni vam također pružaju 24/7 podršku putem telefona, chata i mrežnih karata.

Tijekom postavljanja morate odabrati mjesto svog poslužitelja u Londonu, što je vjerojatno najbolji izbor za web stranice sa sjedištem u Velikoj Britaniji.

Jedina je mana što SiteGround ne uključuje besplatno novo ime domene. Ako želite registrirati .co.uk domenu tijekom postavljanja, to će biti 14,95 £ godišnje.

�� Idite na SiteGround

2. Bluehost (www.bluehost.com)

BlueHost

 • Od: 2,43 £ mjesečno
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: bez mjere
 • Dopuštene web stranice: 1
 • Naziv domene: uključeno 1 besplatno ime domene
 • Unaprijed instalirana WordPress: da
 • Lokacija UK poslužitelja: da
 • Ocjena korisnika ankete u Velikoj Britaniji: 3.1

Bluehost je okosnica WordPress hosting tržišta i druge tvrtke koju WordPress.org službeno preporučuje.

Iako su u prošlosti imali nekih stjenovitih razdoblja, oni su napravili ogromna poboljšanja u posljednjih nekoliko godina, a sada nude jedno od najjednostavnijih za upotrebu sučelja vani na WordPress tržištu hostinga u cjelini..

Svaki WordPress plan hostinga dolazi s unaprijed instaliranim WordPress-om, automatskim ažuriranjima, besplatnim nazivom domene prve godine, podrškom 24/7 (putem telefona i chata), pa čak i skele (za razvoj WordPressa). Bluehost ima i podatkovni centar u Londonu.

�� Idite na Bluehost

3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)

123 reg - možda drugi najbolji WordPress hosting u Velikoj Britaniji

 • Od: 5,49 £ mjesečno
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: bez mjere
 • Dopuštene web stranice: 5
 • Naziv domene: uključena 2 besplatna imena domene
 • Unaprijed instalirana WordPress: da
 • Lokacija UK poslužitelja: da
 • Ocjena korisnika UK ankete: 3.3

123 Reg najpopularniji je registar imena domena (registrirano je više od 3,5 milijuna domena) i web domaćin u Velikoj Britaniji (preko 1 milijun web mjesta sa sjedištem u Velikoj Britaniji). Osnovana 2000. godine, tvrtka bilježi i neprestano proširuje svoju infrastrukturu – sada se hvali najnovijim hardverom s balansiranjem opterećenja i "Tvrdo kao kamen" mreža.

Kada je riječ o njihovoj WordPress ponudi, moramo priznati da su njezini dijelovi zaista impresivni. Uglavnom, činjenica da možete ugostiti do pet web stranica i prve godine dobiti ne jedno, već dva besplatna imena domena!

Mogućnosti podrške su također dobre – dobijate često postavljana pitanja (FAQ) da biste odgovorili na većinu svojih pitanja, telefonski broj sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koji možete nazvati 24/7, kao i sustav mrežnih karata. Naravno, budući da je primarni domaćin u Velikoj Britaniji, 123 Reg ima podatkovne centre u zemlji.

�� Idite na 123 Reg

4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)

1and1 ionos

 • Od: £ 1 / mjesec *
 • Dozvoljen promet / širina pojasa: bez mjere
 • Dopuštene web stranice: 1
 • Naziv domene: uključeno 1 besplatno ime domene
 • Unaprijed instalirana WordPress: da
 • Lokacija UK poslužitelja: da
 • Ocjena korisnika u anketi u Velikoj Britaniji: 3,8

* Ovo je promo cijena. Kao dio ponude, dobivate 1 £ mjesečno. prvih šest mjeseci, a zatim 6 £ mjesečno. nakon toga.

1&1 IONOS još jedan je vrlo popularan domaćin u Velikoj Britaniji, a nije teško razumjeti zašto. Biti u mogućnosti platiti samo £ 1 mjesečno. prvih šest mjeseci plus besplatno ime domene nešto se ne vidi nigdje drugdje! Ovo vam daje više nego dovoljno vremena za testiranje ideje vaše web stranice u divljini.

Također, kaže se da je upravljani WordPress plan hostinga, što znači da ne morate imati problema s bilo kojom tehničkom postavkom. Sa 1&Budući da je britanska tvrtka, dobivate i podatkovni centar u Velikoj Britaniji. Što se tiče opcija za korisničku podršku, nazovite internetsku podršku, centar za pomoć i telefonski broj sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Uz to, sučelje je također vrlo korisničko i čini konfiguriranje svega vrlo jednostavno. Na primjer, postoji WordPress pomoćnik koji vas vodi kroz sve korak po korak. Pita se o svrsi vaše web stranice i predlaže neke teme i dodatke koji bi mogli biti korisni.

�� Idite na 1&1 IONOS

5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

GoDaddy

 • Od: 2,97 £ mjesečno
 • Dopušteni promet / propusnost: 25.000 posjeta mjesečno
 • Dopuštene web stranice: 1
 • Naziv domene: uključeno 1 besplatno ime domene
 • Unaprijed instalirana WordPress: da
 • Lokacija UK poslužitelja: br
 • Ocjena korisnika u anketi u Velikoj Britaniji: 3,8

GoDaddy je pravi behemoth hosting tržišta – ne samo za WordPress, već i sveukupno! Iako tvrtka nije uvijek imala najbolju vijest tijekom godina, u posljednje vrijeme se prilično snažno druži s korisnicima WordPressa – snažnom prisutnošću na WordPress konferencijama i u zajednici.

Njihova nova hosting platforma izgrađena je posebno za WordPress s ciljem optimizacije za brzinu, pouzdanost i sigurnost. Jedina je mana što GoDaddy trenutno nema podatkovni centar u Velikoj Britaniji. Najbliža je u Amsterdamu, Nizozemska.

Tu su i 24/7 podrška i telefonska podrška sa britanskim brojem – i obično su korisni (testirani). Također, imaju vrhunske alate za izradu sigurnosnih kopija i obnavljanje vaše web stranice u slučaju problema (također testirano).

�� Idi na GoDaddy

�� Na što paziti kada razmišljate o najboljem WordPress hostingu u Velikoj Britaniji?

Postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu prilikom odabira WordPress domaćina za web mjesto koje služi čitatelje iz Velike Britanije:

�� Nisu svi domaćini održivi
Jedina činjenica da je vaša publika u Velikoj Britaniji znači da biste trebali pronaći kvalitetan poslužitelj / podatkovni centar koji je također u Velikoj Britaniji. Jednostavan! I da, iako uvijek možete pomoći nekom kvalitetnom CDN-u, to će vas odvesti samo tako daleko. CDN-ovi su sjajni ako želite služiti raznoliku publiku širom svijeta ili na kontinentu, ali ako želite poslužiti publiku u jednoj zemlji, i dalje ćete (obično) biti bolji s domaćinom koji u tome ima poslužitelje. zemlja. Lokacija, lokacija, lokacija!
Pr cijene u Velikoj Britaniji
Pretpostavljam da gradite web lokaciju u poslovne svrhe. Stoga su dva vjerojatna scenarija: (a) Ako se vaše sjedište nalazi izvan Velike Britanije, zanemarite ovu točku. (b) Ako ste sa sjedištem u Velikoj Britaniji, uvijek je bolje naplaćivati ​​prema pravilima, zakonima i propisima Ujedinjenog Kraljevstva. Uvijek će vam biti lakše, porezno gledano, ako vam pružatelj usluga hostinga može izdati lokalnu fakturu, u lokalnoj valuti (u ovom slučaju GBP). Odobreno, plaćanje smještaja u stranoj valuti nije kraj igrama, već samo podvala, ali ovisno o vašem poslovnom zakonodavstvu, to može biti značajno. Pogotovo s Brexitom koji se nalazi u mraku. Naravno, i sama cijena je faktor. Vjerojatno ne želite pretplatiti za domaćina koji biste u SAD-u mogli dobiti puno jeftinije. I koliko bih volio da vam promoviram upravljana rješenja za WordPress hosting hostinga i kažem koliko su superiorni, znam da većina korisnika želi platiti ~ 5 £ mjesečno ili manje, i to je u redu.
⏰ Podrška u lokalnoj vremenskoj zoni
Razlike u vremenskoj zoni ponekad mogu biti neugodne. Na primjer, uzmite u obzir sljedeće: Ako ste u Velikoj Britaniji i ako je vaš domaćin sa sjedištem u SAD-u, to znači da možda nećete moći dobiti podršku za prvu polovinu radnog dana. Ako ste, primjerice, s domaćinom poput Flywheela – sati njihova telefonska podrška su 9:00 – 18:00 EST, što je kasno popodne u Velikoj Britaniji, uglavnom nakon radnog vremena. U idealnom slučaju želite podršku za telefon i chat i želite da se možete obratiti toj podršci tijekom uobičajenog radnog vremena.
User korisničke recenzije sa sjedištem u Velikoj Britaniji
Opet, pitanje lokacije. Ovoga puta riječ je o recenzijama i ocjenama korisnika. U osnovi, problem je što, iako određeni domaćin može imati dobre kritike u cjelini, kad počnete gledati samo dio recenzija koje dolaze od korisnika sa sjedištem u Velikoj Britaniji, mogli biste otkriti drugačiju priču. Uvijek tražite lokalne korisničke recenzije.
Allowed Dozvoljena širina / promet dopušten
Mnogi zajednički domaćini reći će vam da ni na koji način ne ograničavaju vaš promet / propusnost. To je dijelom točno. S jedne strane, da, sve dok je vaša upotreba "normalan," nećete imati problema. Ali ako neki dio vašeg sadržaja postane virusni ili ako iz bilo kojeg razloga dobijete snažan promet, vaša će web lokacija možda propasti. Zbog toga je bolje dobiti određene procjene ili ograničenja od svog domaćina u vezi s količinom prometa koji vaša postava može podnijeti. Mogućnost primanja 5.000-10.000 posjetitelja u mjesecu dobro je polazište za nove web stranice.
�� Broj dopuštenih web stranica
To se čini jednostavno, ali zapravo nije nešto na što ljudi posvećuju puno pažnje prilikom biranja svog WordPress domaćina. Dok uspoređujete svoje opcije na tržištu WordPress hostinga u Velikoj Britaniji, otkrit ćete da će neke tvrtke dopustiti da imate 2-5 web mjesta, dok će druge dopustiti samo jednu web lokaciju. Sve za otprilike istu cijenu. Obavezno nabavite ono što vam treba.
�� Besplatno ime domene
Neki domaćini vam prvu godinu besplatno daju ime domene. Ovo je dobar bonus i lijep način da uštedite 15 funti.
��️ unaprijed instalirana WordPress
Najjeftiniji zajednički domaćini dat će vam pristup cPanelu i nekim instalaterima skripti tamo. Iako to nije posebno teško instalirati WordPress kroz to će vam se možda svidjeti jednostavnije rješenje – domaćin koji unaprijed instalira WordPress za vas, tako da jednostavno uđete u svjež, prazan primjerak WordPress-a.

Uzimajući gore navedeno u obzir, prijeđite na meso i krumpir. Evo sažetka onoga što nudi WordPress hosting tržištu u Velikoj Britaniji:

�� Koju od gornjih opcija hostinga za WordPress u Velikoj Britaniji odabrati?

Kao i kod većine stvari, i ovdje nema jasnog pobjednika. Sve su ove platforme skupile veliku korisničku bazu koja je zadovoljna njihovim uslugama. Shvaćamo da bi mogli imati svoje favorite samo pogledavanjem popisa, ali to je u redu.

Evo pogleda iz ptičje perspektive za usporedbu ovih pet najboljih WordPress domaćina u Velikoj Britaniji:

Najbolji WordPress hosting u Velikoj Britaniji: sažetak Domaćin
Cijena od
Promet
web stranice
Naziv domene
UK server
Ocjena korisnika u Velikoj Britaniji
SiteGround£ 2,9510.000 posjeta / mjesečno1nije uključenoDa3.9
123 Reg£ 5,49unmetered52 besplatne domeneDa3.3
1&1 IONOS£ 1unmetered11 besplatna domenaDa3.8
Bluehost£ 2,43unmetered11 besplatna domenaDa3.1
GoDaddy£ 2,9725.000 posjeta / mjesečno11 besplatna domenaNe3.8

Ovdje se izdvajaju par stvari:

Prije svega 1&1 IONOS je očito najjeftinija opcija hostinga na britanskom tržištu ako želite isprobati novu ideju. S druge strane, 123 Reg vam nudi najbolju ponudu za vrijednost-novac – možete ugostiti do pet web lokacija i dobiti dva besplatna imena domena. U isto vrijeme, stvarno ne možete pogriješiti s domaćinom poput SiteGround – to je naša omiljena i najbolje ocijenjena opcija na ovom popisu.

Želite li brz iskren savjet? Evo ga:

 • Ako želite odabrati najjeftiniju opciju hostinga koja je dostupna na tržištu Velike Britanije, idite s tim 1&1 IONOS.
 • Ako se prvo bavite kvalitetom, krenite s SiteGround.

Budući da ovdje govorimo o WordPress hostingu, vjerojatno ćete pokrenuti novi blog na tom poslužitelju kad ga dobijete. Imamo detaljni vodič o ovoj temi u 11 poglavlja. To ide od praznog do potpuno dobrog i uspješnog bloga – temeljenog na našem iskustvu dobivanja od 0 do 250 000 mjesečnih posjetitelja. Provjerite; slobodno je. ��

�� Često postavljana pitanja

Kako potražiti WordPress hosting u Velikoj Britaniji?

Jedina činjenica da je vaša publika u Velikoj Britaniji znači da biste trebali pronaći kvalitetan poslužitelj / podatkovni centar koji je također u Velikoj Britaniji. Izbjegavajte poslužitelje koji se nalaze izvan zemlje jer će to učiniti vaše web mjesto sporije. Osim toga, nabavite i domaćina koji si možete priuštiti. Najskuplje ne znači uvijek bolje u svijetu hostinga.

Koliko moram platiti za hosting u Velikoj Britaniji?

U prosjeku smo ustanovili da cijene kvalitetnog hostinga za WordPress u Velikoj Britaniji počinju od oko 3-5 funti mjesečno.

Moram li i za WordPress dobiti uključeno ime domene sa UK hostingom?

To nije pravilo, ali neki će vam domaćini prvu godinu ponuditi besplatno ime domene. 123 Reg, 1&1 IONOS, Bluehost i GoDaddy besplatno vam daju naziv domene.

Moram li znati kodiranje da bih postavila WordPress web stranicu na UK hosting platformama?

Obično ne. Sve vodeće hosting tvrtke nude jednostavne instalacije WordPressa jednim klikom, što znači da za postavljanje web lokacije ne morate prljati ruke.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map