4 najbolje alternative za GoDaddy web stranice za WordPress – jeftinije, brže i bolje

Zašto tražimo neke održive GoDaddy alternative? Pa, koliko god GoDaddy bio dobar za neke kupce (a ima ih puno), nije savršen za sve scenarije i postavke web mjesta. U nekim će vam slučajevima možda trebati nešto jeftinije, pouzdanije za WordPress, pouzdanije ili sve gore navedeno. Evo najboljih alternativa GoDaddy na tržištu.


Odabir web hostinga za vašu web lokaciju velika je odluka. Čak i ako vam je to prva web stranica, htjet ćete početi s najboljim osnovama. To znači pronaći pružatelja usluga koji je pristupačan, pouzdan i nudi sve potrebne funkcije.

GoDaddy je poznati domaćin i čest izbor za nove web stranice. Ima puno toga za ponuditi, posebno ako tražite pristupačan upravljani WordPress hosting. Međutim, postoji niz drugih hosting tvrtki koje pružaju jednako mnogo, ako ne i više od GoDaddy-a, a također su vrijedne vašeg razmatranja.

najbolje božanske alternative

U ovom pregledu upoznat ćemo vas sa GoDaddy hostingom. Raspravljat ćemo o tome što se može činiti solidnom opcijom, a spomenut ćemo i ono što joj nedostaje. Zatim ćemo istražiti četiri mogućnosti GoDaddy-a za koje biste se možda trebali odlučiti. Uskočimo odmah unutra!

U slučaju da vam se žuri, evo najvažnijih nalaza:

Rang
Društvo
Cijena
1SiteGround3,95 $ / mj
2Bluehost2,95 $ / mj
3Zamašnjak13 $ / mj
4A2 hosting3,92 $ / mj

Uvod u GoDaddy hosting

GoPaddy WordPress hosting.

Iako većina hosting tvrtki nudi prilično sličnu uslugu, svaka od njih ima tendenciju da stvori vlastitu nišu. GoDaddy se pozicionira kao jeftin, početnički prilagođen način vrlo brzog uklanjanja web stranice. Iz tog razloga, ovo je popularan izbor kod vlasnika web stranica koji se prvi put koristi i često je preporučena opcija.

Primarna ponuda GoDaddy-ja je osnovni zajednički hosting koji dolazi u četiri cjenovna sloja. Najjeftinija inačica košta samo 7,99 USD mjesečno po redovnom tečaju (neprodaja), koji će vam obustaviti jedno web mjesto, zajedno s besplatnom domenom i nesmjernom širinom pojasa. Planovi višeg nivoa nude više web lokacija, značajki i resursa – sve do poslovnog plana po cijeni od 29,99 USD mjesečno.

Ako tražite nešto više od jednostavne usluge zajedničkog hostinga, nudi vam i GoDaddy VPS i namjenski poslužni planovi. U novije vrijeme, GoDaddy je također ponudio i specifičnu WordPress hosting mogućnost, s četiri odvojena sloja po cijenama od 8,99 USD mjesečno. Ovo je usluga upravljanja upravljanjem, što znači da će davatelj za vas rješavati određene zadatke (poput instalacije, sigurnosnih kopija i ažuriranja)..

Sveukupno, ovo je prilično solidan popis usluga. Sada, istražimo razloge zbog kojih se odlučite odlučiti za GoDaddy ili potražite negdje prije nego što uvedemo nekoliko alternativa GoDaddyju.

Za i protiv korištenja GoDaddy-a za svoju WordPress stranicu

Jeftini pružatelji usluga hostinga, poput GoDaddyja, često su podvrgnuti velikoj kritici. Može se razumljivo zapitati je li tvrtka urezala uglove i nudi li nekvalitetnu uslugu u zamjenu za niske cijene. Međutim, prema našem iskustvu GoDaddy je zapravo dobra opcija za mnoge WordPress korisnike.

U prošlosti smo obavili nekoliko detaljnih pregleda različitih hosting kompanija. Na primjer, poslali smo anketu s gotovo 5000 naših čitatelja, pitajući o hosting tvrtkama koje koristite i tražeći ocjene i mišljenja. GoDaddy je bio neodoljivo najčešće korišteni domaćin, a prosječna ocjena za uslugu bila je 7,64 od 10.

Popularnost GoDaddy-a u našoj anketi o WordPress-u za 2017. godinu
(Grafikoni by Visualizer.)

Druga naša recenzija otkrila je prosječnu ocjenu korisnika 3,5 od 5, što je malo niže, ali još uvijek nije loše. Nadalje, pokazalo se da je prosječno vrijeme učitavanja za GoDaddy stranice bilo 0,45 sekundi, što je vrlo dobar rezultat. Općenito, puno ljudi koristi GoDaddy i zadovoljni su njihovim iskustvom.

Istovremeno, jasno je da GoDaddy nije pravi izbor za sve. Unatoč svojoj reputaciji, on je zapravo daleko od jedinog dostupnog jeftinog web-domaćina. U stvari, postoje davatelji po sličnim ili nižim cijenama s boljim ocjenama i više opcija. GoDaddy također ne nudi toliko vrhunskih izbora, tako da možda neće odgovarati vašim potrebama ako tražite nešto izvan osnovnog hostinga.

Najvažnije (za naše potrebe), postoje i druge tvrtke koje nude uslugu više ciljanu za korisnike WordPressa. WordPress planovi GoDaddy-ja su lijepa opcija, ali morat ćete potražiti negdje drugdje kako biste pronašli WordPress-ov specifični hosting kojim ne upravlja,.

Na kraju je važno biti jasan u dvije točke. Prvo, GoDaddy može biti dobar izbor hostinga. Ako tražite osnovni, pristupačni hosting koji je lako podesiti i održavati, vrijedno je razmotriti. Istovremeno, to ne bi trebao biti jedini domaćin koji smatrate. Na raspolaganju je puno GoDaddy alternativa, od kojih neke nude usluge koje mogu biti bolje prilagođene vašim potrebama.

Četiri izvrsne GoDaddy alternative za hosting WordPress web mjesta

Dakle, koje druge hosting tvrtke rade dobro u usporedbi s GoDaddyjem? Na temelju podataka koje smo prikupili i vlastitih iskustava, evo četiri pružatelja usluga koje valja razmotriti. Za svaki od njih donijet ćemo vam popis njegovih glavnih značajki i razgovarati o tome što to čini bolje nego GoDaddy.

Prije nego što započnemo, evo sažetka usporedbe svih četiri pružatelja usluga hostinga (uključujući GoDaddy):

Najbolje GoDaddy alternative

GoDaddy
SiteGround
Bluehost
Zamašnjak
A2 hosting

Ocjena (od 5)3.54.63.34.63.8
Dostupan je specifičan WordPress hostingUpravljaUpravljaUpravljano i neupravljanoUpravljaUpravljano i neupravljano
Planovi počinju od (mjesečno)$ 3,99$; 3,95$ 2,9513 $$ 3,92
Broj podržanih web lokacija1-21-neograničeno1-neograničeno1-30+ 1-neograničeno
Izvanredne značajkeNiska cijena, odlične performanseIzvrsna reputacija i podrškaOptimiziran proračun i performanseVrhunska optimizacija za WordPressRaznolikost opcija i dobre performanse

Ovo je, naravno, samo sažetak, pa pročitajte više o našim detaljima o GoDaddy alternativama!

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround WordPress hosting.

Ako tražite jednostavnog i jeftinog pružatelja usluga hostinga, SiteGround ne treba zanemariti. Nudi razumne početne cijene, kao i širok spektar usluga koje možete odabrati. Možete pronaći zajednički hosting, hosting u oblaku, namjenske poslužitelje i još mnogo toga. Osim toga, SiteGround nudi WordPress hosting za početnike koji upravlja na razini početnika preporučuje platforma sebe.

Glavne značajke

Upravljani plan hostinga za WordPress:

cijena

Ako želite upravljani WordPress hosting za jednu malu do srednju web stranicu, platit ćete 3,95 USD mjesečno. Više web lokacija i značajki dostupno je na višim razinama.

SiteGround vs GoDaddy

Ova dva hosting pružatelja čine zanimljivu usporedbu jer su vrlo slične. Njihovi WordPress planovi cijene se nisko i nude mnoštvo istih značajki. Dobivat ćete automatsko sigurnosno kopiranje i ažuriranja s obje, jednostavnom instalacijom WordPress-a, optimizacijom brzine, pa čak i pomoći u stvaranju mjesto za priređivanje za potrebe ispitivanja.

Pa zašto odabrati SiteGround preko GoDaddy, kad oba plana uključuju toliko istih opcija? U ovom slučaju, razlog za uspostavljanje jedne od naših GoDaddy alternativa svodi se na ocjene i pouzdanost.

Iako su GoDaddy korisnici prilično zadovoljni svojom uslugom, SiteGround se dosljedno svrstava na sam vrh. Naše nedavno istraživanje pokazalo je da je SiteGround imao prosječnu ocjenu korisnika od 4,6 od 5, u usporedbi s 3,5 GoDaddy-ja. Korisnici su također vidjeli da je podrška SiteGround-a superiorna (ocijenjeno 4,45 / 5 zbog njihove WordPress sposobnosti), a 93% bi odlučilo produžiti svoju pretplatu kada je bila veća (za razliku od 78% GoDaddy-ovih korisnika).

Dakle, ako tražite nešto slično usluzi GoDaddy, ali ste spremni platiti malo više kako biste osigurali solidnu podršku i izvrstan ukupan doživljaj, možda biste trebali pokušati SiteGround.

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Bluehost može biti izvrsna alternativa GoDaddy-u ako tražite pouzdanu opciju. Oni nude dobre performanse i vjerojatno su najprikladnija opcija ovdje. Ako to nije dovoljno, dobit ćete i besplatno ime domene. Također bismo željeli spomenuti da je Bluehost preporuka WordPress.org broj jedan, a sve zahvaljujući korisničkom panelu prilagođenom početnicima i sigurnoj pozadini.

Glavne značajke

 • Besplatno ime domene za prvu godinu i SSL
 • Drugi najpopularniji WordPress hosting godine
 • Snažna podrška stručnjaka za WordPress
 • 30 dana bez pitanja povrat novca zagarantovan

cijena

Bluehost plan hostinga počinje od 2,95 dolara mjesečno, ali da biste dobili tako niske cijene, morate se odlučiti za 36-mjesečni plan unaprijed.

Bluehost vs GoDaddy

I Bluehost i GoDaddy imaju gotovo potpuno iste značajke. Upravo performanse i potpora čini prvo bolje. Bluehost nudi 100% produženog rada, što je usput 99,69% za GoDaddy (kako je testirao naš nadređeni monitor).

Bluehost je hosting za WordPress orijentiran na početnike, tj. Njihov je korisnički panel lakši za korištenje. Bluehost također pobjeđuje GoDaddy kada je u pitanju korisnička podrška. Podrški za chat može se brže pristupiti pomoću Bluehosta. Brzo i ljubazno osoblje za pomoć osigurava da se problem što prije riješi.

Općenito, rekli bismo da je Bluehost bolji web domaćin i izvrsna alternativa GoDaddyju. Nudi korisni skup alata i snažne performanse u svojim hosting paketima.

3. Zamašnjak (getflywheel.com)

Gostovanje zamašnjaka WordPress.

I GoDaddy i SiteGround nude solidan hosting koji pokriva osnove. Međutim, što ako tražite nešto malo robusnije? Uđite u zamašnjak – još jednu od naših GoDaddy alternativa. Ova hosting tvrtka specifična za WordPress usredotočena je na pružanje vrhunskog hostinga. Ima oboje planovi s jednom i više web lokacija, kao i mnoštvo korisnih značajki.

Glavne značajke

 • Besplatne migracije i instalacija WordPress-a
 • Hosting VPS poslužitelja
 • SSL certifikat uključeno, kao i mjesto izvođenja spota (o svemu, osim početnog plana)
 • Posebno dizajnirano korisničko sučelje za upravljanje vašim web mjestima

cijena

Ako se plaća godišnje, započinje plan za jedno mjesto na Flywheelu 13 dolara mjesečno, s tri viša sloja koji nude dodatne mogućnosti. Možete se prijaviti i za skupni plan, počevši od deset instalacija za 96 dolara mjesečno.

Zamašnjak vs GoDaddy

Kad odaberete bilo koju vrstu pružatelja usluga, ima se što reći za specijalizaciju. GoDaddy baca široku mrežu, a tek je nedavno počeo nuditi planove prilagođene WordPress korisnicima. Flywheel je s druge strane fokusiran isključivo na upravljani WordPress hosting.

To znači da ćete pomoću Flywheel-a dobiti pristup optimizaciji najviše razine za platformu. Pored toga, jednostavno je dobiti pomoć u vezi sa WordPress-om specifičnim pitanjima i pitanjima. Flywheel je također dobio visoku ocjenu po pitanju WordPress optimizacije u našem nedavnom istraživanju – 4,9 / 5.

Također je vrijedno napomenuti da je Flywheel posebno dobar izbor ako ste dizajner ili programer (ili ga želite postati). Planovi s više web lokacija savršeno su prilagođeni ovoj aplikaciji i imat ćete pristup korisnim značajkama kao što su mogućnost bijele naljepnice i razne alate za pojednostavljenje vašeg tijeka rada.

Općenito, otkrili smo da Flywheel nudi uslugu upravljanja kvalitetom. Izvrsna je opcija ako ste dizajner ili vlasnik web stranice koji traži GoDaddy alternative koje su izuzetno dobro optimizirane za WordPress.

4. A2 hosting (www.a2hosting.com)

A2 hosting WordPress hosting.

Do sada smo istraživali GoDaddy alternative s fokusom na vođeni WordPress hosting. A2 hosting, međutim, nudi i zajedničke i upravljane planove hostinga za WordPress korisnike. Zajednički planovi pružaju iznenađujuću količinu resursa, a možete dobiti neograničene web stranice za samo 3,92 USD mjesečno. Upravljani hosting je na skupoj cijeni (12,97 USD), ali dobit ćete odlične performanse i puno dodatnih dodataka uz to.

Glavne značajke

Dijeljeni WordPress hosting:

 • Neograničeno skladištenje i transferi.
 • Neograničeno web mjesta i baze podataka na svim, osim startnog plana.
 • Besplatni SSL certifikat.

Upravljani WordPress hosting:

cijena

Dijeljeni WordPress planovi za A2 hosting počinju od 3,92 USD mjesečno za jednu web lokaciju, odnosno 4,90 USD za neograničene web stranice. S druge strane, uspio hosting, počinje od 12,97 USD mjesečno.

A2 hosting vs GoDaddy

Upravljani hosting odlična je opcija, ali to nije u redu za sve. Možda želite radije uštedjeti novac osobnim upravljanjem hostingom ili možda samo želite veću kontrolu nad svojim poslužiteljem. Bilo kako bilo, ponekad je sve što stvarno trebate osnovni neuspješni plan.

U isto vrijeme, vjerojatno ne želite žrtvovati sve pogodnosti koje dolaze s uslugom specifičnom za WordPress. Zbog toga je A2 hosting jedna od najboljih alternativa GoDaddy. Možete se odlučiti za upravljano ili neupravljano hosting, a lako ćete moći predomisliti svoj put bez mijenjanja pružatelja usluga.

Naši podaci pokazuju da su korisnici koji odaberu A2 hosting u cjelini zadovoljni njegovom uslugom. Sveukupno je dobio 3,8 / 5 u našem nedavnom istraživanju hostinga. Naš test performansi također je pokazao vrijeme utovara od 0,96 sekundi, što je dobro, plus produženje rada platforme prema našim vlastitim podacima iznosi 99,78% u posljednjih 75 dana.

Ukratko, A2 hosting nudi cijeli paket – razne vrste hostinga za WordPress, povoljne cijene i solidnu reputaciju za pokretanje.

Zaključak

Da ponovim, nema ništa loše s GoDaddyjem. Mnogo naših čitatelja koristi ovu uslugu i zadovoljni su s njom, a ona nudi izvrsne performanse. Međutim, riječ je o davatelju srednje ponude kada je riječ o hostingu za WordPress. Ako tražite robusniju uslugu, bolju podršku ili širi spektar značajki, jedna od GoDaddy alternativa o kojoj smo razgovarali mogla bi biti prikladnija..

Prije nego što se smjestite na pružatelja usluga hostinga, preporučujemo da provjerite:

SiteGround:

U osnovi ista cijena kao i GoDaddy s vrlo sličnim setom značajki, ali ima izuzetno visoke ocjene korisnika i kvalitetnu podršku.

Zamašnjak:

Nudi robustan hosting za upravljanje koji je usmjeren prema dizajnerima i agencijama, a nudi vrhunsku WordPress optimizaciju.

A2 hosting:

Pruža upravljani i neupravljani WordPress hosting, te odlikuje dobre performanse.

BlueHost:

Jeftinija alternativa GoDaddy s boljim timom za podršku, WordPress specifičnim alatima i većim produžetkom.

Na kraju dana, naše glasovanje odlazi na SiteGround kao glavnu opću GoDaddy alternativu.

Kakvo je vaše iskustvo s GoDaddyjem? Želite li ga preporučiti drugim korisnicima? Podijelite svoja iskustva s nama u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map