[Курсове за WordPress за начинаещи] Udemy vs Lynda vs Treehouse vs Skillshare

[Курсове за WordPress за начинаещи] Udemy vs Lynda vs Treehouse vs Skillshare

[Курсове за WordPress за начинаещи] Udemy vs Lynda vs Treehouse vs Skillshare
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress е най-популярната система за управление на съдържанието (CMS) в света, захранваща над 35% от наблюдаваните уебсайтове в света. Той е обявен за неговата използваемост и въпреки това малко хора са запознати с основите на платформата при първото създаване на уебсайт. Като се има предвид тази разлика в знанията, съществува определено търсене на онлайн WordPress курсове за начинаещи.


За да станете част от елитния малцина, който може да използва пълните възможности на WordPress, е добре да го направите удари книгите и костите на вашите знания за WordPress. Намирането на реномирано обучение за WordPress обаче не е проста задача. Курсовете за обучение трябва да бъдат актуални, лесни за следване и – може би най-важното – да ви дадат цена / качество.

За да опрости търсенето, ние идентифицирахме четири от най-добрите доставчици на обучение за WordPress: Udemy, Линда, Къща на дърво, и Skillshare. В тази статия ще сравним всяка платформа за обучение, като дадем плюсовете и минусите на всяка, преди да обобщим кои вярваме, че всеки доставчик е подходящ.

Да започваме!

Удеми срещу Линда срещу Treehouse срещу Skillshare

Няма време? Вижте тази обобщена таблица

WebsitePriceBest за
Udemy$ 0, плюс премиум курсове за $ 9 – $ 300.Най-подходящ за тези, които търсят евтин и непринуден материал за курсове на WordPress. посещение
Lynda (LinkedIn Learning)30 долара на месецЗа професионалисти, които искат сериозна онлайн среда за обучение, с висококачествени курсове. посещение
Къща на дърво$ 25 на месец, $ 49 на месецЗа тези, които искат да се ръководят от действителни проекти на WordPress. посещение
Skillshare$ 0, премиен план за $ 8,73 на месецПодходящ за тези, които търсят по-кратък и по-евтин материал за курса на WordPress. посещение

Курсове за WordPress за начинаещи: Udemy срещу Lynda vs Treehouse vs Skillshare

Udemy (Www.udemy.com)

udemy

Преглед

Удеми е a "не са прикачени струни" пазарен курс. Членовете се регистрират безплатно и плащат само за курсовете, до които искат да имат достъп. Има над 130 безплатни курсове за WordPress, за да започнете и още 500 премиум курса, от които да избирате.

Освен това Udemy върши добра работа като се грижи както за начинаещи, така и за повече технически потребители, така че има много възможности за увеличаване на вашите знания за WordPress във времето.

Ето три курса на Udemy WordPress, за да направите проба:

Цена

Udemy предлага набор от безплатни курсове и няма такса за абонамент. Вместо това, членовете плащат за курсове, до които искат достъп поотделно.

Цените на индивидуалните курсове варират от 9 до 300 долара.

Плюсове ��

 • Над 130 безплатни курсове за WordPress
 • Добър микс от кратки и дълги видео курсове
 • Такси за индивидуални курсове

Минуси ��

 • Известно е, че качеството на курса варира, така че трябва да направите собствено проучване, преди да се регистрирате за конкретно

Кой е Удеми най-подходящ?

Вземете Udemy, ако:

 • ✅ Търсите добри WordPress курсове за начинаещи.
 • ✅ Искате да предприемете бавно (и безплатно) пътуване към научаване за WordPress.

Отидете до Удеми

Линда (Www.lynda.com)

Линда-WordPress

Преглед

Lynda е собственост на LinkedIn (който сега е собственост на Microsoft), а професионализмът на компанията-майка се свежда до представянето на курса. Това е много организирана среда, но липсва небрежната вибрация, която може да намерите другаде.

Самите курсове имат висококачествени преподаватели, като някои от тях са представени от водещи лидери в WordPress индустрията, като например WooCommerce на Патрик Рауланд. Ето три курса на Lynda WordPress, за да направите проба:

Цена

Lynda предлага едномесечна безплатна пробна версия. След което ще бъдете таксувани въз основа на избрания от вас план. С LinkedIn Learning ще получите достъп до 15 000 курса, ръководени от Линда.

 • Месечно – 30 долара
 • Годишно – 20 долара

Плюсове ��

 • Едномесечен безплатен пробен период
 • Приложения за Android, iOS и Windows
 • Отстъпки за годишни абонаменти
 • Съдържание от лидерите в WordPress индустрията

Минуси ��

 • Няма форуми за членове или общност
 • Курсовете са много нишови, а не широки и обхващащи

Коя е Линда най-подходяща?

Вземете Линда, ако:

 • ✅ Искате високо професионална среда за обучение за конкретни области на WordPress.
 • ✅ Нямайте нищо против да пропуснете фактора за забавление, който може да намерите на места като Udemy.

Отиди при Линда

Къща на дърво (Teamtreehouse.com)

WordPress курсове за дървета за начинаещи

Към 07.06.2019 г. Treehouse пенсионира всичките си курсове за WordPress. Те вече не са достъпни за потребителите. Има обаче безброй други курсове в платформата.

Преглед

Вярваме, че Treehouse е здравословна комбинация между Udemy и Lynda, когато става дума за курсове за WordPress за начинаещи. Той постига баланс между висококачествените професионални курсове, както и безпроблемно обучение. Много от курсовете, свързани с WordPress, предлагани от Treehouse, ще ви пренесат през цели проекти (конструиране на тема на WordPress, например).

Представянето на Treehouse е с много висок стандарт, като изявата на високия професионализъм на Линда комплиментира тяхната случайна вибрация.

Цена

Treehouse предлага 14-дневна безплатна пробна версия, заедно с два премиум плана:

 • Основен: $ 25 на месец. Научете, като гледате над 1000 видеоклипа, практикувате с Code Challenge Engine на Treehouse и влизате във форумите само за членове.
 • Pro: $ 49 на месец. Този план Ви осигурява всички горепосочени предимства плюс достъп до разговори от професионалисти в бранша и друго бонусно съдържание.

Плюсове ��

 • 7-дневен безплатен пробен период
 • Без договори
 • Предлага се на Android, iPad и Desktop

Минуси ��

 • Няма приложение за iPhone
 • Без отстъпки за дългосрочни ангажименти
 • Те вече не създават нови курсове за WordPress

Кой е Treehouse най-подходящ?

Вземете Treehouse, ако:

 • ✅ Искате да започнете да ръководите проекти на WordPress, а не просто да гледате видеоклипове за това как да изпълнявате задачи.

Отидете в Treehouse

Skillshare (Skillshare.com)

skillshare-WordPress

Преглед

Skillshare, както подсказва името, дава възможност на членовете да споделят своите умения и знания чрез видео курсове. Подобно на Udemy, има разнообразие в качеството на курсовете, въпреки че много повече WordPress курсове за начинаещи се предлагат на безплатни членове.

Трябва да се отбележи, че Skillshare се ръководи от общността. Въпреки че това може да е добро, често ще намерите лошо представено съдържание, изпъстрено около библиотеката им.

Ето три курса Skillshare WordPress, за да направите проба:

Цена

Skillshare има два плана за членство:

 • Безплатно: Този план ви предлага над 500 безплатни курса, достъп до мобилни приложения и достъп до онлайн общността на членовете.
 • Premium: 8,73 долара на месец. Този план Ви осигурява всичко по-горе, плюс над 4000 курса и офлайн достъп до съдържанието на курса.

Плюсове ��

 • Безплатно присъединяване, с над 500 курса на разположение при записване
 • Достъп до приложения за iOS и Android, както и за поточно предаване на Apple TV
 • Най-евтиният вариант в сравнение с Udemy, Lynda и Treehouse

Минуси ��

 • Като цяло качеството на курса не е много високо
 • Не наравно с Lynda или Treehouse по отношение на професионализъм

Кой е Skillshare най-подходящ?

Вземете Skillshare, ако:

 • ✅ Искате евтин и понякога много бърз начин да научите нещо ново за WordPress.

Отидете на Skillshare

заключение

WordPress се използва от целия свят от всички лични блогъри до глобални корпорации. Научаването как да използвате WordPress от уважавани източници и WordPress курсове за начинаещи е най-добрият начин да усъвършенствате уменията за собствена лична употреба или да подобрите своята стойност за клиентите.

За да започнете своето пътуване, изберете един от нашите четири най-добри възможности за избор:

Udemy: Най-подходящ за тези, които търсят евтин и непринуден материал за курсове на WordPress.

Линда: За професионалисти, които искат сериозна онлайн среда за обучение, с висококачествени курсове.

Къща на дърво: За тези, които искат да се ръководят от действителни проекти на WordPress.

Skillshare: Подходящ за тези, които търсят по-кратък и по-евтин материал за курса на WordPress.

Ние също пишем собствено поучително съдържание и в CodeinWP! Например, разгледайте нашите 14 от най-добрите JavaScript библиотеки и рамки, които трябва да изпробвате.

Освен това току-що стартирахме нашия нов блог ThemeIsle, който влиза в някои по-лесни за начинаещи теми. Като:

Знаете ли за други източници на курсове за WordPress за начинаещи? Със сигурност не сме покрили всички основи само с тези четири платформи, така че ни уведомете дали имате предпочитани снимки в секцията за коментари по-долу!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector