Интегриране на Google Maps с WordPress (How-To) – Преглед на приставките на Intergeo Maps

Интегриране на Google Maps с WordPress (How-To) – Преглед на приставките на Intergeo Maps

Интегриране на Google Maps с WordPress (How-To) – Преглед на приставките на Intergeo Maps
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Подробната информация за контакт винаги е важна за собственика на уебсайт и особено ако уебсайтът е създаден с бизнес цел. Нещастният факт е, че никога не трябва да разчитаме на посетителите "път" да се подушиш и сам да намери данните за контакт. Това е видът информация, която винаги трябва да бъде директно пред тях. Той просто улеснява посетителите да ви намерят и общуват ефективно с вас.


Това е мястото Плъгин за Intergeo Maps влиза в картината.

Накратко, ние анализирахме как се изпълнява тази приставка и сега искаме да споделим нашите открития с вас.

Нещата, които ще научите тук:

 • Какво представлява Intergeo Maps
 • Какви са основните му характеристики
 • Кой има нужда от плъгин на Intergeo Maps и защо
 • Как можете да го получите
 • Как работи
 • Плюсовете и минусите
 • Колко струва … добре, това мога да ви кажа веднага … не струва нищо ($ 0)

Преглед на плъгини за Intergeo Maps

Опровержение. Intergeo Maps е най-новата ни придобивка и най-новият член на семейството CodeinWP.

Какви са основните характеристики на този плъгин?

Intergeo Maps е безплатен приставка за WordPress, който добавя компонент на Google Maps към вашия уебсайт и ви позволява да го персонализирате свободно. Въпреки че е безплатен, той носи редица ползи. Най-важното е, че ви позволява да използвате напълно функционална карта на Google на вашия сайт, което означава, че можете да насочите всеки посетител направо към прага на вашия бизнес..
Intergeo
Отидете на Intergeo Maps

Първо, нека да разгледаме основните характеристики на този плъгин:

 • А мощен потребителски интерфейс, който е и лесен за използване. С него можете бързо да промените всичко необходимо за картата. Ето какво може да се направи с конструктора на потребителски интерфейс точно:
  • задайте начална позиция и ниво на увеличение,
  • регулирайте контролите и позиционирането,
  • задайте цветови стилове на картата, като използвате предварително зададени цветови схеми или персонализирани цветови настройки,
  • добавете наслагвания – маркери, правоъгълници, кръгове, полилинии и многоъгълници,
  • създайте маршрути от адрес до друг,
  • интегрирайте AdSense, за да можете да показвате реклами на картите.
 • Можете да създавате Google карти, като използвате кратките. Стандартният формуляр за кратък код е [intergeo] Вашият адрес [/ intergeo]. Но можете да добавите и други атрибути като височина, ширина, стил, увеличение и т.н..
 • Можеш създайте карта с UI строителя. И това е частта, в която ще трябва да проучите опциите за персонализиране на приставката.
 • Плъгинът има a Библиотека на карти, където пази всяка карта, която някога сте създали.

Кой има нужда от плъгин на Intergeo Maps и защо?

Този плъгин може да бъде добър избор, ако показваща подробна информация за конкретно място е задължително за вас и за вашия бизнес.

Например предприятията, свързани с пътувания, могат да използват карти Intergeo за показване упътвания за шофиране, велосипедни пътеки или всичко друго, което е специфично за местоположението. Картите дори ви позволяват да показвате информация за времето, ако е полезна за вас.

Също така, ако е вашият бизнес базирани на множество места в цялата страна или дори по света, плъгинът ще ви помогне да покажете всичките си офиси и да осъществите връзки между тях.

Ако ме питаш, основното, което отличава този плъгин е, че той предлага голям набор от функции – функции, за които лесно би могъл да се зарежда – все пак го прави безплатно. Просто казано, ако имате нужда от разширен набор от възможности, за да покажете местоположението, адреса и различни данни за съдържанието на вашия бизнес, Intergeo Maps е възможно най-подходящото решение за вас.

Как можете да получите този плъгин?

Както при повечето безплатни плъгини за WordPress, инсталацията може да се управлява директно от таблото ви (отидете на Plugins, кликнете върху Добави нов, и въведете името на приставката там) или като отидете на официалната страница на приставката на адрес https://wordpress.org/plugins/intergeo-maps/.

Как работи?

След като инсталирате приставката, всичко, което трябва да направите, е да получите достъп до таблото за управление и след това да отидете на страницата или публикацията, където искате да поставите картата. Кликнете върху Добавете медия, и в лявата лента, която ще видите Интергео Карти. От тук започва забавлението!

Интерфейсът:

интергео генерал

Както можете да видите, в дясната странична лента има много опции за персонализиране. Можете да промените начина, по който изглежда цялата карта, позицията на легендата, маркерите, посоките и размерите, подробната информация за времето и трафика, както и няколко други интересни опции.

В първия раздел, позициониране & Zooming, можете да зададете конкретна позиция и изглед на картата, заедно с определено ниво на увеличение. Освен това можете да решите дали искате картата ви да бъде драгируема и да маркирате центъра с червена точка.

Изгледът на картата може да бъде променен в път, терен, сателит или хибрид. в Zoomimg, можете да промените стойността на обхвата на увеличение. Ако искате по-близък или допълнителен изглед до определена точка на картата, можете да промените тези числа.
позициониране и приближаване

в Контроли, избирате позицията за всеки отделен елемент на картата. Например, можете да преместите контролите Zoom, Pan, MapType и SteetView:

controls1

в Стилове, можете да изберете размерите на картата. Можете да изберете ширината и височината, както и цвета на картата. Можете да зададете и проста рамка.

Освен това можете да изберете опцията за персонализиран стил и да използвате свой собствен стайлинг за цялата карта.

стилове

Освен това, ако искате да посочите някои конкретни точки или места на картата (за да ги направите по-видими), можете да рисувате различни геометрични фигури (правоъгълници, кръгове, многоъгълници и маркери) чрез наслагвания секция. Просто кликнете върху фигурното меню, което ще се появи в горната част на картата и започнете да рисувате това, което ви трябва.

наслагвания

в инструкции, можете да зададете път между всяка две точки на картата. Освен това можете да изберете какъв вид пътека трябва да бъде показана: за велосипедисти, пешеходци, обществен транспорт или автомобили.
инструкции

Примерен резултат от това:

посока

Не на последно място е и плъгинът Intergeo Maps Интеграция с AdSense. Това може да бъде полезно, ако искате да печелите повече от сайта си чрез показване на контекстуално свързани реклами. Разбира се, полезността на тази част зависи от вашия бизнес модел и целта ви за сайта.

Примерно използване:

[intergeo] Букурещ, Румъния [/ intergeo]
След като приключите с всички опции за персонализиране, можете да поставите картата някъде на вашия уебсайт. След като щракнете върху "Вмъкване в публикация" бутон, a ще се появи кратък код във вашия текстов редактор. Този малък къс код всъщност е вашата карта.

Напишете адреса си в краткия код и картата ще го вземе веднага.

Долния ред

Добре, че е време да изброим плюсовете и минусите на тази приставка и да споделим окончателната присъда.

 • Безплатно е.
 • Лесен за използване и лесен за използване интерфейс.
 • Ако не се нуждаете от сложна карта, можете просто да използвате краткия код по подразбиране.
 • Можете да създадете персонализирани и добре изглеждащи карти, които да носят вашите "подпис."
 • Визуалните елементи изглеждат страхотно и близки до реалността.
 • Ако трябва да прогнозирате времето на вашата карта, тя ви предлага такава възможност.
 • Можете да представите местоположението си на картата много подробно и да подчертаете различни индивидуални части, свързани с него.
 • Очевидното… ако имате нужда от най-простата карта на вашия сайт, все пак можете да я получите по-бързо, като отидете директно в Google Maps и получите вграден код.

В крайна сметка Intergeo Maps е чудесен плъгин. Той предлага полезни функции и опции, независимо какво искате да покажете на картата си. Може да бъде особено полезно за собствениците на фирми с физически места, където клиентите всъщност могат да се покажат и почукат на вратата.

Какво мислиш? Тествали ли сте го още?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector