4 нови случая за творческо използване за това как да автоматизирате присъствието си в социалните медии чрез WordPress (никога досега публикувано)

Да започнем с нещо доста очевидно – споделянето на съдържанието ви в социалните медии е важно, разбира се. Въпреки това, който всъщност има време наистина да го направи наистина преднамерен и обмислен чрез практика?


По принцип, въпреки че знаем, че това е нещо много ценно в дългосрочен план, е трудно да му отделяме време и внимание ежедневно..

Така че идва в автоматичното споделяне на съдържание в социалните медии. Само по себе си, да го направите от вашия WordPress сайт всъщност не е толкова трудно. Има различни инструменти. Най-простият: можете да получите Реактивни раници и го настройте да вземе най-новото в блога ви и след това да го сподели или Съживете стария пост да направите същото с архивираните си публикации. Готово и готово.

Това обаче е само върхът на айсберга и има много повече неща, които могат да се направят по отношение на автоматично споделяне.

Първият въпрос обаче, защо дори бихте искали автоматично да споделяте неща в социалните медии? Какъв е смисълът?
Автоматизирайте присъствието си в социалните медии чрез WordPress

Има няколко неща, които можем да постигнем с интелигентното автоматично споделяне. Ето предимствата, които можете да получите след прилагане на случаите на употреба, които ще обсъдим днес:

 • изградете реални взаимоотношения с влиятели във вашата ниша,
 • погрижете се за всичките си усилия за създаване на съдържание – в множество платформи и автоматично да се споделят с вашите профили в социалните медии,
 • спестете време, като събирате всички новини на компанията и ги споделяте в един или няколко потока от социални медии (фирмени профили),
 • получете спокойствие, като настроите автоматичното споделяне за неща, които знаете, че трябва да споделяте, но са склонни да забравите.

Горното може да не звучи всичко толкова ясно в момента, но обещавам, че ще намерите поне един от следните случаи на употреба, наистина полезни за вашите нужди. Нататък:

1. Как да изградим връзки с влиятели чрез съдържание, което се споделя автоматично

Първо, това, което ще бъде автоматично споделянето, е тяхното съдържание – съдържанието на вашите влиятели – а не вашето собствено съдържание.

Ето как работи:

За начало се нуждаете от стандартен и WordPress сайт Съживи мрежата плъгин. Вероятно трябваше да спомена това по-рано. Ние сме много горди с този плъгин и това е, което ми позволява да ви представя всички тези случаи за автоматизация на социални медии днес. Можете да го получите тук (премиум; налични различни лицензи) и ето подробно как да инсталирате приставката и да я конфигурирате.

Основната идея, която стои зад този конкретен подход, е да (1) изберете вашия влиятел (и), (2) вземете под внимание всичките им емисии за съдържание (от техните блогове, канали в YouTube, каквото и да е) и след това (3) споделяйте ги автоматично, когато има нещо ново, като същевременно ги изваждате незначително колко трафик получават чрез вашите акции.

Звучи може би малко объркано, така че нека разделим нещата:

а) Избирайте влияния и фуражи

Това, което трябва да направим цялата тази работа, са директни връзки към RSS емисиите на влиянието ви. Тези трябва да са лесно дошли.

 • За повечето блогове в WordPress можете да намерите URL адреса на RSS, като просто добавите емисия в края на основния URL адрес на сайта (например https://www.codeinwp.com/blog/feed/).
 • За каналите в YouTube това може да стане, като вземете идентификационния номер на канала от неговия URL адрес и след това го добавите в края на този: https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=. В случая на ThemeIsle URL адресът на емисията е https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=UCAQcBsP3h6p5yXgFap4LEGA
 • Можете да следвате подобна методология, за да откриете RSS връзки към емисиите и за други платформи.

Забележка: Макар че технически можете да опитате да вървите след повече от един или два влияния наведнъж, вероятно не би трябвало. Тръгвайки по-горе, трима души ясно дават да се разбере, че вие ​​автоматизирате нещата и не е задължително да го искате.

Като се има предвид, можете да преминете след множество емисии на един и същи влиятел. Вероятно най-добрият подход е да се изброят всички основни емисии на даден човек. Например, за някои хора тяхната средна емисия често е репост на основния им блог. В този случай не искате и двете.

б) Настройте Revive Network, за да се забележите

Както споменах, целта тук е не само да споделяте съдържанието на други хора, но и да подсказвате на тези хора колко трафик получават заради вас. Ключовата дума тук е фино.

Това, което правите, е да започнете с нормалната настройка на Revive Network. Първо го интегрирайте със собствените си профили в социалните медии – така че да знае къде да споделя съдържание.

След това продължете да добавяте емисии за съдържание на влиянието си. Отново, ето пълната инструкция за приставката.

добавяне на акаунт
добавете RSS емисии

Следващата стъпка е да настроите графика и да съобщите на Revive Network колко често трябва да се търси нови неща, които да споделяте.

Бих препоръчал следните настройки:

 • проверявайте за ново съдържание на всеки три часа или така (няма нужда да го правите по-често),
 • споделете само една публикация (ако вашият влиятел публикува повече части от съдържанието за кратък период от време, те вероятно са само различни версии на първоначалния и не е необходимо да ги споделяме всички),
 • интервали за споделяне – колко често да споделяте съдържание във вашите емисии – задайте това на всичко, което работи за вашия профил,
 • почистете цялото съдържание след 12-24 часа.

настройки 1

На този етап Revive Network ще проследява добавените от вас емисии и ще ги анализира за ново съдържание. Всеки път, когато нещо се появи в емисиите на влиянието, Revive Network ще изпрати дял в социалните медии въз основа на вашия шаблон. Говорейки за което:

шаблон 1

Целта тук ще бъде шаблоните ви да звучат естествено и да използвате малко кратко представяне, което ще бъде преди всяко споделяне. В същото време можете да използвате "Вълшебни етикети," която след това ще бъде заменена, преди акцията да излезе активна. Например шаблон като този:

{споменавам} пише за "{заглавие}". Прочетете повече тук {link_w_utm}

Ще се превърне в нещо подобно:

@codeinwp пише за "Август 2017 г. WordPress News". Прочетете повече тук https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/

Сега за "забелязва се" част:

Така че само акциите може да не са достатъчни, за да ви изведат на нечий радар. За да подобрите шансовете си, трябва да използвате персонализирани UTM маркери във вашите акции.

Нещо, което може би сте забелязали по-горе, е че при споделянето на съдържанието използвахме магическия маркер {link_w_utm}. Това отнема директния URL адрес, сочещ съдържанието на човека и добавя персонализиран UTM маркер към него.

Например URL адрес като https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/ се преобразува в https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/?utm_source = karol_twitter.

Това ви дава едно огромно предимство:

Всеки път, когато някой види вашия туитър и следи до съдържанието на влиянието, той ще види препоръките ви в анализа на своите сайтове. Така:

трафик

Истината е, че много хора са обсебени от анализа. И дори да не, тогава най-малкото проверяват статистиката си всяка седмица или така. В края на краищата това, че са преднамерени в своите онлайн усилия, е това, което ги е превърнало в влиятелни на първо място.

Така че след като тези номера на реферали се съберат с времето, има голяма вероятност влияещият да ги забележи. Това от своя страна ви улеснява да посегнете към тях с каквото и да е, и искрено казвате, че сте обръщали внимание и споделяте тяхното съдържание от известно време..
Trello

Можете лесно да зададете персонализирани UTM в Revive Network. И дори ако не промените някоя от настройките по подразбиране, приставката ще попълни UTM маркерите въз основа на URL адреса на вашия сайт.

UTM

Като цяло е от голяма полза за хората да могат да видят кой говори за тях в техните UTM, и можете много добре да се възползвате от това.

Мрежата е всичко – не е преувеличение. Например, както Бил Уидър сподели в един от последните ни публикации тук в блога, цитирайте:

Колкото повече се разраства вашата мрежа, толкова по-лесно става да популяризирате работата си и толкова повече възможности естествено идва вашият път.

Превъзходен пример: Кариерата ми на писане на свободна практика премина в мащабен подем през изминалия януари. Успях да вляза в група Slack, състояща се от някои от най-известните търговци и писатели в мрежата.

Доходите ми се утроиха почти за една нощ. Дадоха ми възможности, за които никога не бих мечтал.

2. Погрижете се за всичките си усилия за създаване на съдържание на едно място

Както споменах по-рано, настройването на някои основни функции за автоматично споделяне за основното съдържание на вашия сайт е много просто – можете просто да инсталирате Jetpack (или каквото друго предпочитате) и да го направите за минути.

Въпреки това, след като започнете да допринасяте за много други места, тук нещата стават по-сложни.

Например, не е рядкост хората да правят блогове, посредничество, YouTubing, подкастинг и да участват в различни форуми едновременно. И, разбира се, цялото това съдържание трябва да получи някаква любов в социалните медии. В края на краищата искате хората или да ви забележат, да се връщате повече за съдържанието ви или просто не забравяйте защо те последват първо вас.

И така, как да настроите надеждно автоматично споделяне за всичко това?

Едно очевидно решение, буфер, с което вероятно сте доста запознати Начинът на работа е прост – просто изпращате линк и той се добавя към вашата опашка. Или функция, която е а сравнително ново попълнение към Buffer, вече можете да добавите към него цели RSS емисии, да преглеждате какво влиза и след това да решавате какво ще бъде споделено и какво е отхвърлено.

Buffer обаче има и своите недостатъци. По-конкретно, има 12 такива недостатъци всяка година. Ето моите:

Разрешено е, че 10 долара на месец не са много – приблизително две и половина плоски бели кафета в Starbucks – но все още ми е мъчно да стомах.
Буферни сметки

И не ме разбирайте погрешно; ако буферът е любимият ви инструмент някога, вероятно трябва да продължите да го използвате. Разбирам … и както виждате, аз все още съм клиент, плащащ. Това е добре.

Обаче това, което искам да ви представя днес, е само една алтернатива – нещо, което трябва да разгледате, ако може би търсите по-евтино решение или нещо, което можете да контролирате изцяло отгоре надолу..

Нека да видим как работи:

а) Съберете всичките си емисии за съдържание

Начинът, по който започвате тук, е подобен на това как направихме настройката на влиянието, но този път работите със собствените си емисии.

Започнете с изброяване на всичко, което е ваше първоначално емисионно съдържание. Например, ако използвате блога си Tumblr, за да споменете само основното си съдържание в блога, не е необходимо да изброявате емисията на Tumblr тук, това би било основно дубликат.

Някои места, където може да публикувате съдържание:

 • свой собствен блог,
 • Вашият автор се храни с блогове, в които редовно допринасяте,
 • вашия YouTube канал,
 • вашите средни и други външни блогове,
 • профилите на вашия форум, ако са подходящи за присъствието ви в социалните мрежи като цяло.

б) Направете всичко споделено умело

Има няколко основни цели, които искаме да постигнем с тази настройка:

 • Никое съдържание не трябва да се пренебрегва.
 • Акциите трябва да бъдат публикувани равномерно във времето. Не искаме всичко да бъде споделено в рамките на, да речем, няколко часа, а след това да няма нищо за останалата седмица.

Ето какво можете да направите:

Първо, добавете вашите емисии към Revive Network нормално.

След това създайте шаблони. Но този път имайте предвид, че споделяте свои неща, така че формулировката трябва да отразява това. Можете да използвате UTM маркери във вашите шаблони, но това не е толкова важно в този момент.

Когато създавате вашите шаблони, свържете ги с вашите специфични профили в социалните медии – тези, които имат смисъл за дадена емисия за съдържание.

След това задайте графика си:

 • За това задайте интервала за проверка на всичко, което ви се струва разумно.
 • Броят на публикациите за споделяне вероятно трябва да бъде само един.
 • Задайте интервалите си за споделяне в Twitter и Facebook на стойност, която ще гарантира, че няма да изтече твърде бързо съдържание, както и че всичко, което споделяте, получава достатъчно "въздушно време."
 • Задайте интервала на почистване на 0 – запазете завинаги.

настройки 2

На този етап цялото ви ново съдържание се поставя на опашка и след това се споделя според зададения от вас график. Всички на автопилот. Не е нужно да се притеснявате дали споделяте твърде много или твърде малко през даден период от време.

3. Съберете и автоматично споделете всички новини на компанията

Идеята тук е донякъде подобна на предишния случай на употреба, но целта е малко по-различна. # 2 се отнасяше за популяризирането на себе си / марката си в социалните медии – уверете се, че вашата активност в социалните медии е насочена и че съдържанието ви ще бъде изложено на нови (и връщащи се) очни ябълки.

Този служи за по-широка цел – не само достигате до нови читатели, но и поддържате екипа и партньорите си в крак с това, което се случва във вашата компания.

Това, което ще направим, е да съберем цялото съдържание, което идва от различните отдели на компанията, и да го споделяме в съответните профили в социалните медии.

а) Съберете емисиите

Всяка компания е различна, така че ми е трудно да ви дам списък с непроменени букви, но като цяло искате да съберете всички емисии, които може да са от значение за външен човек – напр. клиент – както и член на екипа.

Те обикновено включват фирмени блогове, вътрешни табла за съобщения, мястото, където обикновено могат да се намерят фирмените съобщения, всички публично настроени блогове и уебсайтове, които компанията притежава, личният блог на изпълнителния директор или Medium (ако е приложимо) и т.н..

б) Настройте споделяне

От този момент нататък настройката е по принцип същата като при предишния случай на употреба. Това, което искаме да постигнем, е да не се пренебрегва нищо и в същото време да се поддържа равномерно публикуване на акциите във времето, в случай че в кратко време се получи много съдържание.

Заделяйки шаблоните и добавяйки емисиите, нека се съсредоточим върху графика:

 • По принцип вероятно трябва да проверявате за ново съдържание по-често. Половин час изглежда разумно.
 • Задайте приставката да споделя една или повече публикации наведнъж (в зависимост от това колко съдържание се произвежда); Все пак не бих препоръчал да го задавате на повече от три.
 • Задайте интервалите на стойност, която отразява количеството съдържание, което компанията обикновено произвежда.
 • Задайте чист на 0 – запазете съдържанието завинаги, докато не бъде споделено.

настройки 3

4. Улеснете живота си, като настроите самоцелно автоматично споделяне

Звучи загадъчно. Ето какво имам предвид:

По принцип всеки има нещо, което знае, че трябва да (или иска да бъде) споделяне, но или продължавайте да забравяте за това, или винаги има нещо по-важно в дневния ред.

Няколко примера:

 • Може би сте част от нарастваща общност, която иска да бъде забелязана и би могла да използва някаква помощ за разпространение на думата си (било то форум, блог, каквото и да е).
 • Може би имате приятел, на чието съдържание не обръщате много внимание ежедневно, но все пак искате да им помогнете и да споделяте техните неща, независимо.
 • Може би работите в компания, чието съдържание бихте искали да споделяте от време на време … не твърде често, но просто за да поддържате нещата активни.

Всичко по-горе е важно за вас, неща, които не искате да пренебрегвате, но и неща, с които може да нямате време да се справите ръчно.

Това е мястото, където Revive Network влиза в игра. Настройката не се различава от предишните случаи на използване:

Вие избирате емисиите си, създавате шаблони, които обясняват какво се случва и след това задавате съответния график.

Единственото нещо, което можете да направите по различен начин тук, е да зададете интервала на споделяне на по-голяма стойност, може би на всеки два дни или така. По този начин никога няма да видите профила си в социалните медии да е спам със съдържание, когато приятелът ви се забърка случайно с тяхната RSS емисия, или просто има приток на съдържание в общността, която популяризирате.

Освен това, ако искате, можете да използвате UTM маркери, за да сте сигурни, че който и да рекламирате, знае, че трафикът идва заради вас.

Автоматизирате ли публикуването си в социалните медии?

Това обобщава нашия списък от четири случая на използване за това как да автоматизирате присъствието си в социалните медии с помощта на WordPress и Revive Network.

Любопитен съм, имате ли някакъв вид автоматично публикуване за вашите профили в социалните медии в момента? Какво мислите за това – искам да кажа, по принцип е готино или сте на оградата с цялата идея?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map