Ето как да бъдете най-лошият дизайнер на WordPress на планетата (в 8 стъпки или по-малко)

Ето как да бъдете най-лошият дизайнер на WordPress на планетата (в 8 стъпки или по-малко)

Ето как да бъдете най-лошият дизайнер на WordPress на планетата (в 8 стъпки или по-малко)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ако искате да сте най-лошият дизайнер на WordPress на планетата, не търсете повече! Това е единственото ръководство, което някога ще ви трябва!


Ето как да постигнете своята величествена цел с осем стъпки или по-малко!

най-лошият дизайнер на WordPress

Но преди да се заемем с това, ето видео версия, ако бързате или не можете да се притеснявате или не искате да четете – което бих очаквал от един най-лош дизайнер на WordPress. Вижте това видео във Facebook.

Как да си най-лошият уеб дизайнер на планетата

Хейя, колко добре знаеш уеб дизайн? Това е най-важното видео, което ще гледате тази година, вероятно някога.

Публикувано от ThemeIsle в сряда, 27 септември 2017 г.

Станете най-лошият дизайнер на WordPress в 8 стъпки или по-малко:

1. Помислете "красива" като най-важният параметър на дизайна на сайта

Доста дизайни са добри дизайни, всички знаят това! ��

И ако работите с клиенти, след това, ако доставите нещо, което не е невероятно красиво, ще ви уволнят по-бързо, отколкото Неймар измисля фал.

Защо бихте се интересували от неща като … Не знам, конверсии, SEO, ясна презентация на съдържанието, уеб приятелски шрифтове, добър контраст за зрително затруднени? Не, създаването на нещо, което просто изглежда привлекателно, е много по-важно!

2. Помислете, че плоският дизайн е всичко и край

Apple беше първата компания, която взе плосък дизайн на мейнстрийма. Затова естествено всички и кучето им решиха да следват примера.

Резултатът? В днешно време всеки нов дизайн трябва да е плосък (не се заблуждавайте с "паднат плоски," което е нещо различно; въпреки че на много нива един и същ).

Накратко, ето защо трябва да се обърнете към плосък дизайн на WordPress:

 • Те са по-бързи за изграждане (така че получавате повече пари за времето си).
 • Те са по-лесни за изграждане (просто шамарите няколко смътно резониращи блока един до друг и го наричате на ден).
 • Те са модерни като ад! Улеснява да убедите клиента си, че това, което получават, е абсолютният връх на модата на WordPress в наши дни.

3. Имайте "Мога да направя това от нулата!" начин на мислене

от нулата
Наистина, защо изобщо искате да използвате a качествена тема или хубав плъгин за строител, когато можете по принцип да създадете цял WordPress сайт + оригинална тема за него от нулата?

Освен това можете дори да убедите клиента си, че това прави вашия продукт по-добър (!) И че той трябва да плаща повече за него! В крайна сметка вършите толкова много работа!

Имайте предвид, че лесно можете да постигнете много по-добър резултат, надграждайки това, което други хора вече са създали, или просто делегирате тази задача на външна компания. Не, това би било твърде просто (и твърде ефективно)!

4. Смейте се на предишния уебсайт на вашия клиент

Това е задължително! Смехът от предишния сайт на клиента ви е задължителна стъпка във всеки дизайнерски проект! Всъщност вероятно бихте направили смях дори преди да си осигурите работата.

Това ще ви помогне да получите (т. Нар.) Познания и да убедите клиента си, че знаете по-добре от всички. Има голям шанс те да мислят, "Е, този човек изглежда е уверен, тъй като е толкова нетърпелив да критикува сайта, който имаме в момента!"

5. Целева аудитория? "Хората, които дишат" изглежда е така

Уебсайтовете са уебсайтове! Няма нищо повече от това.

Ако клиентът ви поиска да създадете уебсайт (няма значение неговия тип или темите, които трябва да обхващат), това е уебсайт, който ще получат! Какво друго би могъл да направи дизайнер на WordPress?!

Наистина не е нужно да навлизате в много подробности за това какво се цели на уебсайта, каква е целевата аудитория или каква финансова цел има за осигуряване.

Това е проблемът на клиента ви!

Вашият проблем е да направите сайта доста! (Върнете се към №1 за повече контекст на "красива"). Така че, вие си вършите работата и ги оставете да свършат своето.

6. Не използвайте идеи на други хора

Някои хора казват, че всичко е ремикс – че каквото и да правим, е версия на нещо, което някой друг вече е направил, или комбинация от няколко други неща.

Е, тези хора грешат! Това не е начинът, по който истинският дизайнер на WordPress прави нещата!

други идеи
Трябва да разчитате само на това, което сами – сами можете да измислите творчески, докато сте затворени в колиба някъде в пустинята. Без външен принос, без външни човешки взаимодействия. Само вие и вашите идеи, които не са опетнени от чужди знания или прозрения.

7. Помислете, че знаете най-добре

Подобно на # 6, но този път го правим много повече.

Освен че не получавате идеи от други хора, трябва да пренебрегнете и всяка част от информацията, която намерите. Чисто, защото е "не е валиден за текущия ви проект."

Имайте предвид, че всеки път, когато някой пише за даден проблем и каквото и решение да има, той почти винаги се отнася само за конкретната му ситуация и нищо повече. Искам да кажа, как е възможно това да се приложи към нещо друго?

Трябва да го пренебрегнете, особено ако предложеното решение изисква някои допълнителни усилия от ваша страна, освен това, което вече правите. Клиентите няма да ви платят за тези усилия, така че какъв е смисълът?

Например безброй казуси казват, че списъците с имейли оказват положително влияние върху печалбите на почти всички видове предприятия. Но това със сигурност не се отнася за бизнеса на клиента ви. В края на краищата те са в нишата [_____] и никой там не използва електронни бюлетини, така че вероятно трябва да предложите да се откаже от идеята.

8. Решете всички проблеми с повече плъгини

WordPress е готин сам по себе си, но проблемът е, че празният WordPress сайт изглежда някак празен.

Има две страхотни решения за това:

 • прилагайте добро оформление или добро представяне на съдържание, или
 • хвърляйте нови плъгини на сайта, докато дизайнът не се почувства достатъчно пълен.

Ако питате мен, решение № 2 е много по-лесно за изпълнение. Ето списък с плъгини, които са напълно полезни и ще ви помогнат да попълните всяка странична лента и всяка област от джаджи, която е на ваше разположение: приставки за календари, плъзгачи, най-нови публикации, популярни публикации, случайни публикации, джаджи за коментари, джаджи, предварително зададени броя на хората онлайн, джаджи за часовник (уведомяване на хората за това колко е часът), книги за гости, блогове (какво?), облаци на персонализирани маркери.

Правилото на палеца тук е просто това: Колкото повече неща има, толкова повече работа предполагаемо ще свършите. Следователно вашият клиент трябва да е щастлив.

"Чакай малко! Не искам да съм най-лошият дизайнер на WordPress изобщо!"

Радвам се, че си се разбрал.

Добре, нека сега да отстраним саркастичния тон …

По някакъв начин писането на това беше забавно за мен. Но от друга страна, също се чувствам някак неудобно, защото тези практики наистина са там и доста хора се абонират за тях. Обичам да вярвам, че през повечето време това се случва несъзнателно, но кой знае.

Предполагам, че се опитвам да кажа, че всички трябва да сме много внимателни с начина, по който се справяме с дизайна / WordPress работата си. Наистина е лесно да паднеш в тъмната страна. Нужно е само малко мързел или небрежност.

Както и да е, можете ли да мислите за други неща, които би направил най-лошият дизайнер на WordPress? Уведомете ни в коментарите.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector