5 най-добри инструменти за скрийншот на уебсайтове (тествани и одобрени)

5 най-добри инструменти за скрийншот на уебсайтове (тествани и одобрени)

5 най-добри инструменти за скрийншот на уебсайтове (тествани и одобрени)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Най-добри инструменти за скрийншот на уебсайтове


"Най-добрите инструменти за екранна снимка на уебсайта? Кой има нужда от тези?!" – ти питаш. Е, може би сте технологичен редактор на блогове, неистово редактирайки статии за това или онова и добавяйки перфектните екранни снимки от време на време. Може би сте разработчик и искате бързо да генерирате екранни снимки с висока разделителна способност за визуално тестване или визуализации на шаблони. Може би управлявате агенция и се нуждаете от пълни екранни снимки на уеб страници за демонстрации и портфейли.

Независимо от случая, екранните снимки са необходими в много професии, така че е важно да знаете за най-добрите инструменти за екранна снимка на уебсайта + как да ги използвате.

След много тестове решихме пет от най-добрите инструменти за екранизиране на уебсайтове на пазара.

Някои имат прости потребителски интерфейси с разширения на Google Chrome, докато други са създадени повече за разработчици.

В допълнение, ние решихме няколко безплатни опции, заедно с някои първокласни.

Продължете да четете, за да видите кои са най-добрите за вас!

1. URL2PNG

URL2PNG може да се похвали с комбинация от простота и мощни инструменти за екранизиране в един чист пакет. Той може да заснема екранни снимки на всеки уебсайт директно от приложението ви.

URL2PNG - най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове

Това са пълни скрийншоти на уеб страници с няколко API ключа, в зависимост от кой език се нуждаете. Тест драйвът на уебсайта URL2PNG е хубаво да видите как излизат уебсайтовете ви, но истинската сила влиза в игра, след като влезете в таблото за управление, изпълнено с инструменти за графики, уеб шрифтове и видео екрани.

проби от код

Колко струва?

URL2PNG няма безплатен акаунт, но плановете са (вид) на разумни цени и се основават на броя скрийншоти, които планирате да генерирате. Предприемачески план е предвиден за компании с много работници, които се нуждаят от първокласна поддръжка и не биха имали нищо против обемни отстъпки. За целта трябва да се свържете с URL2PNG, за да определите цена.

Що се отнася до редовните планове, ето какво имате:

 • Bootstrapped – 29 долара на месец за 5000 скрийншота, 10 специализирани работници, SSL Endpoint, бързо CDN и поддръжка по имейл. Допълнителните скрийншоти са $ 0,006.
 • тяга – 99 долара на месец за 20 000 скрийншота, 15 посветени работници, SSL Endpoint, бързо CDN и поддръжка по имейл. Допълнителните скрийншоти са $ 0.005.
 • Killinit – 199 долара на месец за 50 000 скрийншота, 35 специализирани работници, SSL Endpoint, бързо CDN, приоритетна поддръжка и услуги за персонализиране. Допълнителните скрийншоти са $ 0,004.

Защо това е един от най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове?

 • Можете да поставите свой собствен CSS на всяка страница.
 • Заснемете цялата височина на всяка страница и помислете за грабване на миниатюра или изображение с резолюция 1: 1.
 • Предоставя се високо вярност за неща като видео, уеб шрифтове и др.
 • Инструментът се използва от големи имена като Google, Jawbone, BuzzFeed и GitHub.

Недостатъците

Въпреки че можете бързо да създавате красиви екранни снимки от собственото си приложение или уебсайт, не очаквайте вградени в него инструменти за пояснения. Също така не са предоставени основни опции за екранизиране, като разширения на Google Chrome.

И, разбира се, слонът в стаята е липсата на свободен план. Ако правите екрани само от време на време, 29 долара изглежда твърде много.

2. Browshot

Browshot е впечатляваща алтернатива на URL2PNG с безплатен слой и потенциално по-добро ценообразуване в зависимост от това колко снимки на екрана планирате да вземете.

Browshot

Таблото за управление е едно от най-чистите, които можете да намерите за правене на екранни снимки, особено ако използвате API или получавате групови снимки от списък с URL адреси.

Снимка на URL

Колко струва?

Силно предимство на Browshot е Безплатен ценови план. Получавате само 100 снимки на екран на месец, но това е отлично начало за тестване на функциите. Също така, някои по-малки компании или разработчици може да се нуждаят само от толкова много.

Най- Премиум план предлага по-добра разделителна способност на екрана, мобилна поддръжка, едновременни скрийншоти, сървърни API-та за повече държави и план за ценообразуване с един кредит на екрана. Осигуряват се групови отстъпки, но цените започват от $ 1 за 10 кредита. Като пример за това как работи груповото ценообразуване, Browshot продава 60 кредита за $ 2.

Защо това е един от най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове?

 • Browshot има прилична структура на ценообразуване с безплатен план и кредитна система, където плащате само за това, което използвате.
 • Поддържат се над 30 браузъри, включително тези за мобилни устройства.
 • Browshot хоства изображения и също така качва директно в S3.
 • Предлагат се три опции за правене на снимки на екрана: Използване на търсенето на URL адреси в таблото за управление, използване на API и искане на браузър да ви кодира.
 • Частните браузъри са създадени за клиенти с голям обем.
 • Генерирайте групови екранни снимки в реално време, като създадете и миниатюри.

Недостатъците

Подобно на URL2PNG, екранните бележки за пояснения и бързо разширение на браузъра не са налични. Освен това екранните снимки могат да струват изключително скъпо, тъй като няма предварително зададени месечни планове.

3. Fireshot

Решението за улавяне на екрана Fireshot предлага няколко разширения на браузъра, включително такива за Chrome и Firefox.  Това прави много по-лесно за обикновения потребител да инсталира в рамките на секунди и да започне с екранни снимки на уебсайтове на цяла страница. Не само това, но не е нужно да плащате нищо за версията на разширението Lite.

За този пример използвам разширението за Chrome, което се показва в горния десен ъгъл на браузъра. След като щракнете върху бутона за разширение, той разкрива няколко опции за заснемане на цялата страница, видимата част на уебсайта и конкретна селекция. Има и няколко бързи клавиши за заснемане на екрана с клавиатурата.

fireshot

След екранна снимка Fireshot Lite има няколко опции за споделяне и запазване, като например запазване на вашия компютър или изпращане по имейл.

запазване на екрана

Fireshot Pro отваря други функции, като пояснения, качвания и интеграция на OneNote.

пожарна професионалистка

Колко струва?

Разширенията на браузъра Fireshot са безплатни, но можете да надстроите до Fireshot Pro с еднократна такса от $ 39.95.

Защо това е един от най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове?

 • Fireshot предлага мощни, безплатни разширения за браузъри, които заснемат пълни уеб страници за секунди.
 • Инструментите за споделяне в безплатната версия са чудесни за неща като печат, изпращане на имейли и записване като PDF.
 • Премиум версията е изключително достъпна.
 • Fireshot Pro ви позволява да качвате на места като социални медии, OneNote, Flickr и Picasa.
 • Fireshot Pro разполага и с отличен редактор в браузъра за добавяне на пояснения.

Недостатъците

Fireshot не предоставя достъп до API, оставя разработчиците без начин да се интегрират с приложения.

4. Screenshots.cloud

Screenshots.cloud продава екранни снимки като услуга, използвайки подкрепен от CDN API за заснемане на екрани в реално време за секунди.

Screenshots.cloud

Тест на услугата е наличен на уебсайта Screenshots.cloud, заедно с информация за това как разработчиците могат автоматично да правят екранни снимки на продукти, без много работа в края им.

API

Колко струва?

Предлага се 7-дневна безплатна пробна версия за тестване на Screenshots.cloud. След изпитанието си избирате от три основни ценови плана или имате възможност да преминете с персонализиран корпоративен план.

Ето стандартните планове:

 • Indie – 29 долара на месец за 8 500 скрийншота на месец, пълна поддръжка на клиенти, доставка на CD в Google Cloud и скрийншоти. Ще ви бъде таксувано 0,005 долара за всяка допълнителна екранна снимка.
 • професионалист – 99 долара на месец за 50 000 скрийншота на месец и всичко от предишния план. Ще ви бъде таксувано 0,004 долара за всяка допълнителна екранна снимка.
 • Бизнес – 199 долара на месец за 150 000 скрийншота на месец и всичко от предишния план. Ще ви бъде таксувано 0,003 долара за всяка допълнителна екранна снимка.

Защо това е един от най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове?

 • Screenshots.cloud предоставя API за всички съвременни браузъри.
 • API поддържа операции на ниво Enterprise, ако трябва да заснемете милиони скрийншоти за кратък период от време.
 • Услугата има Slack интеграция за изпращане на екранни снимки директно към работното ви пространство Slack.
 • Screenshots.cloud работи на глобалния CDN на Google за най-бързо изпълнение.

Недостатъците

Screenshots.cloud предлага по-малка достъпност, подобно на повечето услуги за скрийншот с API. Създаден е за бързи, масови екрани в настройка за разработка, за разлика от отделни скрийншоти с пояснения.

Няма свободен план.

5. 1 Кликнете върху екрана

1Click Screenshot е най-достъпната опция на пазара, тъй като предоставя инструмент с отворен код за заснемане на отделни екранни снимки на уебсайтове без никакъв ценообразувател.

1Click

1Click Screenshot се предлага като разширение за Chrome, с пояснения и дори някои удобни функции за заснемане на уеб камера и регион.

анотации

Колко струва?

Не е нужно да плащате нищо за 1Click Screenshot.

Защо това е един от най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове?

 • Това е напълно безплатно и лесно да се инсталира в браузъра ви Chrome.
 • 1Click Screenshot заснема пълни екранни снимки на уебсайта в рамките на секунди.
 • Много функции за пояснения са включени за рисуване, акценти, стрелки, текст и др.
 • Можете да запазите екранните снимки като PDF файлове, локални файлове или в клипборда.

Недостатъците

Не можете да докоснете нито един API и автоматично да правите снимки на екрани на вашите проекти. Също така няма клавишни комбинации за правене на екранна снимка. И накрая, няма никакви инструменти за споделяне, освен URL за копиране и поставяне.

Бонус: Какво да търсите в инструмент за екранна снимка на уебсайт

Изискванията ви за инструмента за екранна снимка на уебсайта варират в зависимост от това, за което използвате екранните снимки и как искате да ги направите. Например, писател като мен иска бързо разширение на екрана на браузъра с бързи клавиши и инструменти за пояснения за бързо производство.

От друга страна, може да искате да направите екранни снимки на автопилот / с API. С това ще можете да правите пълни екрани от всеки уебсайт на живо в реално време. Това е най-смислено за програмист.

Всеки от най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове има своите различни функции, но ето някои от опциите, които търсим като цяло:

 • ✅ Бързи клавиши, за да можете да използвате клавишни комбинации вместо мишката, когато правите снимки на екрана.
 • Feature Пълна функция за заснемане на уеб страници, така че уебсайтовете ви да не бъдат отрязани, когато екранът приключи.
 • ✅ Функции за коментиране на вашите екранни снимки с текст, стрелки, полета, акценти и други.
 • ✅ Опция за поставяне на URL адреси и потенциално създаване на екранни снимки.
 • ✅ Възможността да се включите в API за бързи екранни снимки въз основа на кода, необходим за вашия уебсайт.
 • ✅ Поддръжка за всички основни браузъри и устройства.
 • ✅ Потенциални опции за качване или споделяне. Например, понякога можете да споделяте в социалните медии или Amazon S3.
 • ✅ Опции за множество стилове на екрана като екранен, пълен страница и изгледи на миниатюри.
 • Screens Екранни снимки с висока разделителна способност.

Списъкът може да продължи и продължава, но това е добра отправна точка при разглеждането на най-добрите инструменти за екранни снимки на уебсайтове. Основната цел е да получите максимална гъвкавост и скорост. С екранни снимки, пояснения и инструменти за пълна страница за споделяне директно на сървъри и реални хора, вие сте на правилния път да намерите решението, което работи най-добре за вашата работа.

Кой от най-добрите инструменти за екранна снимка на уебсайт е подходящ за вас?

Повечето от тези инструменти за скрийншот могат да бъдат разделени на тези за разработчици с проекти за масови снимки на екрана или индивидуални инструменти за скрийншот за пояснение.

Ето няколко заключителни мисли, които ще ви помогнат да вземете решение:

 • Избирам URL2PNG ако искате бързо да направите екранни снимки с поддръжка на URL адреси и API.
 • Избирам Browshot ако искате да правите групови екранни снимки с URL адреси или чрез API. Приятно е и заради плана за безплатни цени.
 • Избирам Fireshot ако искате да правите пояснени скрийншоти във всички основни браузъри и с превъзходни инструменти за споделяне.
 • Избирам Screenshots.cloud ако искате масово захранване на екрана с бърз CDN и достъпни цени.
 • Избирам 1 Кликнете върху екрана ако искате да направите пълна уеб страница, пояснени скрийншоти, без да плащате пари.

Ако имате въпроси относно тези най-добри инструменти за екранна снимка на уебсайта, споделете мислите си в коментарите по-долу.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector