20+ страхотни дизайнерски портфейла, които да видите преди да създадете свой собствен

Едно от страхотните неща за дизайнерските портфейли е разнообразието. Вземете 5 успешни изпълнители и вероятно ще имате 5 коренно различни дизайнерски портфейла.


Но същото "всичко отива" подходът може да бъде борба, ако сте дизайнер, който иска да създаде собствено портфолио, за да достигне до потенциални клиенти. И това може да ви накара да търсите някои качествени примери за дизайнерски портфейли.

Следните портфейли са не само добре изглеждащи и креативни; те са собственост на хора, които направиха пробив на този огромен световен пазар за дизайн / илюстрация и свързваха имената си с важни клиенти и известни марки по пътя. Това е, това са дизайнерските портфейли на успешните художници.

Направихме много проучвания по този въпрос, защото наистина искахме да ви представим някои от най-добрите дизайнерски портфейли, достъпни в мрежата в този момент. Без значение дали имате нужда от вдъхновение за собствения си уебсайт, полагайки усилия да подобрите портфолиото си и да го направите по-добро, или просто търсите интересни дизайнери да наемете, надяваме се, че тази публикация ще донесе стойността, която търсите.

най-добрите дизайнерски портфейли

Така че, нека се потопим в красотата, която тези талантливи дизайнери предоставят на света. Днес имаме 20+ примера за вас.

20+ зашеметяващи дизайнерски портфейла, за да вдъхновите своите собствени!

Павел Нолберт

nolbert

Дизайнерското портфолио на Pawel се отличава с хубав дизайн на цял екран с елементи от портфолиото от зидария, всички изложени на чист, бял фон. Първото нещо, което ще видите тук, е статичното заглавие на цял екран, което представлява едно от произведенията на художника, последвано от портфолиото, докато превъртате надолу. Проектите на Pawel се състоят от изтичащи цветове, наподобяващи лак, които раждат различни форми, лога, предмети и дори хора. Накратко, всички негови дизайни са пресъздадени в акварелен стил. Сайтът е доминиран от колекции от големи визуални елементи, а неговите произведения създават впечатление за дълбочина.

Куон Яги

куон йаги

Yagi е дизайнер с опит в работата с корпоративни уебсайтове за повече от дузина компании. Уебсайтът му с портфолио е много чист, интерактивен – той ви отвежда от раздел до раздел, използвайки гладки анимации и върши добра работа като подчертава проектите.

YASLY

yasly

Тук имаме a "дизайнер в SF, специализиран в 3D взаимодействие". Звучи вълнуващо! Уебсайтът на Дани обаче е минималистичен, с чист фон и портфолио от мрежи, разделени на три колони. Простият подход, заедно с типографията на списанията и големите заглавки от всяка страница, е това, което прави витрината на проекта на Дани Джоунс интересна. Разбира се, неговите произведения наистина са зашеметяващи. Трябва да погледнете.

Wim Delvoye

Wim Delvoye

Ако се чудите как би било, когато уеб дизайнът отговаря на съвременното изкуство, ето вашият отговор. Неоконцептуалният художник Уим Делвей е излял портфолиото си върху карта на града. Можете да разгледате града на видовете, като кликнете върху различни сгради като леярна, готически произведения и усукани, за да видите конкретно произведение на изкуството. Най-известното произведение на този международен художник е проектът cloaca. Това портфолио на пълни страници е едновременно креативно и ясно. Няма персонализирано взаимодействие като ефект на задържане или каквото и да е, но все пак успява да се открои.

Стефано Колферай

stefanocolferai

Ако харесвате странни и причудливи илюстрации, произведенията на Стефано се вписват в срещата между гротеска и "уау, този човек има такова въображение". Дизайнът на уебсайта е минималистичен, защото произведението на изкуството говори само за себе си. Когато влезете в сайта на Стефано Колферай, ще видите изправено меню с анимирано лого вляво и галерия с решетки в дясната част на екрана. Нищо фантазия и въпреки това бързо привлича вниманието ви. Всичките му материали са игриви, комични, "въоръжен с ирония и пластилин".

Уейд Джефри

wadejeffree

Този има по-различен дизайнерски подход, с картинката на художника на началната страница и различни ефекти на заден план (aka курсорът ви показва части от информация за автора, когато задържате произволно). След като се вгледате известно време в началната страница, изумена от видяното, ще забележите как витрината на портфолиото също не е обикновена. Той има приятни наслагвания, които комбинират красиви анимации. След като щракнете върху тях, те се показват в стилни слайдшоу на цял екран. Ако харесвате уникални дизайнерски портфейли, това е чудесен пример за вас.

Паула Русу

paularusu

Паула Русу харесва зигзаговете, тъй като представя своите произведения в зигзагообразна подредба – една дясна и една вляво отдолу. Фоновете й смесват бели и светлосиви тонове, а тя използва каре с плъзгач над кошарата. Нейната работа се състои от щастливи, цветни рисунки и илюстрации, които правят чистите фонове на сайта да изглеждат живи.

Лота Ниеминен

lottanieminen

Това е пример за организиран и в същото време креативен ум. Отгоре на чистия и чист фон, големите позиции в портфолио следват модел: две вертикални портфейлни позиции в две колони (една до друга), последвани отдолу с хоризонтално изображение (пейзажен стил). И така продължава, докато стигнете дъното на страницата. За панела за илюстрации Лота избра да покаже своите рисунки по решетка. Простотата на този портфейл е причината той да е толкова красив.

ToyFight

toyfight

ToyFight е изцяло игрив уебсайт; където и да кликнете или превъртите, нещо се случва. Освен паралакса и изцяло анимираното Intro, което ви предлага бърза обиколка около творбите на дизайнерите, останалите секции са и много ефектни, пълни с движещи се и цветни елементи. Всичко за ToyFight е толкова динамично, трябва да се убедите сами, ако не искате да пропуснете уникална презентация на портфолио.

Верена Мишелич

verenamichelitsch

Верена Мишелич ни показва истинската дефиниция на големи елементи на нейния уебсайт. Той има две страници: началната страница (която е действителното портфолио) и раздел About. Началната страница показва елементи на портфолио, които не могат да се кликват навсякъде, в режим на цял екран. От дясно на ляво, нагоре и надолу, големите визуализации заемат целия екран. Те са основно представени в оригиналния си, официален размер. За разлика от визуално завладяващата презентация на началната страница, разделът About (Информация в случая) изглежда като страница с кредити на списанието – пряка биография на автора, работи и възобновява справки.

Стивън Бонър

stevenbonner

Стивън Бонър от Глазгоу показва пейзажните си произведения в цял екран, един под друг стил. Освен за уеб-базирани дизайни на Стивън, той създава и концепции за физически продукти (като етикети на хартия за напитки, билбордове, опаковки за сладки и т.н.). Другата страница в сайта на Стивън отново е минималистична и икономична страница с информация.

Тим Лахан

timlahan

Тим Лахан използва стила на зидарията и оставя творбите си да говорят сами. Това е минималистичен дизайн и оформление, изпълнен с радостни и цветни рисунки, които ще ви накарат да работите по време на превъртане. Нашият художник тук е не само дизайнер и илюстратор, но и художник, който обича да декорира интериори със собственоръчно изработени материали. Освен това Лахан проектира няколко корици за книги, които можете да намерите изброени на сайта.

Ракеш

radesign

За разлика от изпълнителите, които представихме до този момент, Rakesh проектира мобилни и уеб интерфейси, включително концепции за брандиране и лого. Визуалната архитектура на уебсайта му е доказателство за добрия му вкус в уеб дизайна. Творбите му красиво се наслагват с прозрачни парчета текст, които допълват външния вид на сайта (заедно със закачливата цветова схема). Всъщност стилът на Ракеш е уникален, което го прави трудно да се опише. Така че защо просто не го проверите сами? Освен окончателните версии на своите проекти, той показва и междинни етапи чрез интересни рисувани скици.

Momkai

momkai

Momkai е дизайнерска агенция от Холандия, която използва хубав стил на половин начална страница. Едната половина има проектите една под друга, докато другата половина показва имената на проектите и съдържа менюто на уебсайта. Когато щракнете върху конкретен проект, той се разширява, докато не премине на цял екран по специален, анимиран начин. Всъщност анимацията е това, което определя Момкай; повечето от техните елементи са анимирани, включително илюстрациите. Това е един от онези дизайнерски портфейли, които са наистина забавни за разглеждане.

Елиас Клинген

eliasklingen

Обратно към 3D земя, където Елиас от Стокхолм представя своя уебсайт чрез цял екран заглавие на видео, представящо няколко образци от работата му. Когато посещавате неговото портфолио, вие се отнасяте към витрина с две колони, включваща както готови проекти за клиенти, така и фрагменти от експериментите, които е провеждал през годините. Когато щракнете върху категориите, можете да видите списък с чисто оформление, съдържащо изображенията на проектите, по които той работи досега.

Тейлър Франклин

Тейлър-Франклин

Подобно на портфолиото на Стивън Бонър, Тейлър използва същия стил на дизайн и оформление, само с артикули с възможност за кликване и елегантни висящи ефекти, които водят до фантастична витрина на продукти, подобни на списания. Страницата About прилича на футър, където можете да намерите приятна и кратка биография на автора. Ако искате да видите повече от дизайните на Тейлър, проверете секцията Архив за допълнителни дизайнерски концепции.

Кристиан М. Гарсия

cristianmg

Кристиан има интересна витрина на проекта, представяща вертикално слайдшоу, като всеки елемент покрива целия размер на екрана. По принцип всяко изображение има ролята на слайд – когато превъртате, ново взема своя ред и т.н. Уебсайтът е изцяло на цял екран; тя съдържа предимно мултимедия и показва възможно най-малко текст. Кристиан Гарсия притежава както статични, така и анимирани изкуства, повечето от тях изглеждат като направени от пластмаса или синтетични материали. Като цяло всичко изглежда цветно, 3D и с висока дефиниция.

Adrian & Gidi

Adrian-Gidi

Този път имаме двама автори, които създадоха модерен уебсайт за своите допълващи дизайнерски портфейли, избирайки стилна галерия за зидария, комбинирана с красиви ефекти за своите висококачествени дизайни и илюстрации. От реклами до реалистични и измислени идеи, Адриан и Гиди изглежда вършат чудесна работа заедно, като проектите им изглеждат като каша между истински обекти и карикатури (границата е тънка тук). Приятно превъртане на паралакса придружава елегантната витрина на продукта.

Виолета Ной

violetanoy

Виолета от Барселона е поредният илюстратор, който харесва нещата прости и който говори чрез работата си. Когато отидете на сайта, радостен и щастлив анимационен филм с плаващи елементи ви посреща, последван от друг щастлив боксерски плъзгач и зидарска галерия от цветове и забавни истории, наподобяващи рисунки на пастел. След като влезете в този сайт, получавате щастлива вибрация и бързо се запознавате с подписа на дизайнера. Една обикновена двуцветна страница с информация ви дава възможност да ускорите постиженията на автора, данните за контакт и биографията. Ако искате да закупите отпечатаните версии на нейните проекти, можете да ги поръчате през секцията магазина, което е добър пример за това как да интегрирате дизайнерски портфейли с функционалност на електронната търговия.

Стефани Брюклер

stefaniebrueckler

Стефани поддържа и нещата прости. Горната страница е с бял фон на цял екран с центрирано име на автора, което води до визуално контрастираща секция About About, която съдържа нейните скици и работещи мостри. Частта от долната част на началната страница показва портфолиото на Стефани в галерия с решетки. Приятна икона за предварително зареждане прави прехода между страниците по-сладък.

Шелби Хипол

highpole

Shelby отново има прост уебсайт; но просто по свой начин. След като влезете в началната страница, виждате две колони: едната с текст чете имената на проектите, които е имала досега, а другата показва кориците, свързани с всяко от заглавията на проекта. Елементите се отварят в нови страници, където всички произведения се показват чрез хоризонтално превъртане – трябва да ги плъзнете надясно и наляво от мишката. Всъщност можете да гледате всички илюстрации в едно и също хоризонтално слайдшоу, ако продължите да щракнете върху Напред в края на всяка категория.

И това е! Хареса ли ви особено някой от тези дизайнерски портфейли? Ако е така, ще се радваме да разберем какво ви е харесало! Също така, ние сме отворени за нови предложения. Така че, ако имате предвид други страхотни дизайнерски портфейли, уведомете ни. Искаме още!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Редактиран от Колин Новак. Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map