15+ отлични инструменти за производителност за дизайнери и потребители на WordPress, които да ви направят супер ефективни през 2020 г.

Изграждането и поддръжката на уебсайтове е сложна област. Всеки, който създава уебсайтове за прехрана, трябва да покрие много основи, за да ги направи ефективни и красиви. Различни инструменти за производителност за дизайнери, разработчици и потребители на WordPress могат да помогнат за подобряването на този процес.


За да увеличите часовия си резултат и да намалите нивото на стрес, тази статия изброява редица полезни инструменти, които позволяват на всички рекламни послания в мрежата да бъдат по-продуктивни.

По-долу ще намерите услуги, програми и плъгини за тази цел. Ще говорим и за кого са подходящи и защо трябва да ги използвате.

Нека да се справим с него:

Инструменти за производителност за дизайнери, разработчици и потребители на WordPress

Инструменти за производителност за дизайнери и потребители на WordPress за подобряване на работния процес

Въпреки че списъкът по-долу далеч не е пълен (всъщност искам да чуя вашите съвети в края), той дава добра основа. Изберете това, което ви харесва, и пренебрегнете това, което не. По този начин ще намерите подходящите инструменти за себе си.

toggl

# Следенето на време

Toggl

Особено като свободен уеб дизайнер, времето ви е буквално пари. Тъй като много дизайнери работят с фиксирани такси за проекти, колкото по-бързо можете да завършите, толкова по-добра ще бъде вашата почасова ставка.

За да разберете кой от клиентите ви е най-доходоносен или просто как прекарвате времето си, Toggl е най-добрият ви приятел. Това е страхотно средство за проследяване на времето с приятен потребителски интерфейс, който е свободен за използване в основната версия.

Проследявайте времето си с едно кликване, задайте часови блокове на проекти и клиенти, задайте прогнози (за да видите дали преминавате) и много други. То също има разширения които ви позволяват да интегрирате инструмента в много други услуги, както и в браузъра си.

Ако искате да знаете повече за това как работи Toggl, ето хубаво настойнически с това ще започнете.

e.ggtimer

# Следенето на време

Помодоровата техника

В случай, че не сте чували термина преди, Pomodoro е техника на производителност, която ви позволява да работите в спринти. Името произлиза от кухненския таймер с доматена форма, който неговият изобретател е използвал, когато го измисли.

Начинът на работа е, че изпълнявате една задача за определен период от време (традиционно 25 минути). Когато времето изтече, направете почивка от 3-5 минути, след което повторете процеса. След четири интервала можете да направите по-дълга почивка от 15-30 минути, преди да започнете всичко отначало.

Тази техника е ефективна, защото ви принуждава към единична задача. В нея има вградени пробиви, за да не се изгорите. Можете също да използвате техниката Помодоро заедно с Toggl. Тъй като услугата за проследяване на времето показва изминалото време в раздела на браузъра, това е перфектен спътник.

Като алтернатива можете да използвате инструмент, наречен Таймер на E.gg.

Evernote

#документи # писане

Evernote

Следващ в нашия списък с инструменти за производителност за дизайнери е Evernote. Обичам да наричам услугата като моя външен мозък. Тук спестявам и организирам всяка част от важната информация за моя бизнес, проекти и частни начинания.

По принцип Evernote ви позволява да правите бележки (текст, изображения, звукови файлове и други) и да ги организирате в колекции. Цялата ви информация е напълно търсена (дори почерк в изображения) и се синхронизира на вашите устройства (две в основната версия). Компанията също предлага a браузър плъгин което ви позволява да добавяте информация от всяка точка на мрежата.

Основната версия на Evernote е безплатна за употреба и винаги ми е била достатъчна.

документи

#документи # писане

Гугъл документи

Google предлага пълноправен онлайн офис пакет. Тук можете да създавате текстови файлове, електронни таблици и презентации от десетки шаблони. Споделяйте ги бързо с клиенти, сътрудничете си с други рекламни послания или ги изтегляйте в различни формати.

Услугата е идеална за справяне с документите, участващи в творческата работа. Плюс това е безплатно!

На всичкото отгоре можете да използвате Google Документи, когато създавате съдържание за вашия блог на WordPress – вече е възможно да импортирате съдържанието направо от Документи до WordPress.

Trello

#управление на проекти

Trello

Trello е инструмент за екипно сътрудничество, който ви позволява лесно да организирате проекти. За да цитираме нашия редактор тук на CodeinWP: "В случай, че преди не сте използвали Trello, позволете ми само да ви уверя, че по принцип няма крива на обучение и всичко е наистина интуитивно." Прав е той.

Trello ви позволява да организирате каквото и да е с помощта на списъци, карти и табла. Потребителите могат да добавят коментари, да взаимодействат с други членове на екипа и да видят състоянието на проектите с един поглед. Плюс това е безплатно, така че наистина няма аргумент да не го изпробвате.

Бележка на редактора Тук, в CodeinWP, ние използваме Trello за управление на всички наши усилия за създаване на съдържание. Всяка публикация или ресурс получава своя собствена карта Trello и тогава всички дискусии се случват под нея. Най-хубавото е, че много хора могат да си взаимодействат едновременно. Плюс това, Trello ви позволява да качвате медии и файлове, които да придружават вашата карта. Страхотни неща и не случайно това е толкова високо в нашия списък с най-добрите инструменти за производителност за дизайнери!

отпускате

# управление на проекти # комуникация

застой

Slack е друг инструмент за работа в екип. Тя ви позволява да организирате комуникацията на вашия екип по каналите и поддържа архиви за търсене на всички ваши разговори. Много компании го използват за елиминиране на вътрешни имейли.

В допълнение към това, Slack се интегрира с други услуги включително Google Drive, Trello, Github и много други. Алтернативите са Ракетни чатове, Ryver и Stride.

LastPass

#management

LastPass

Особено като WordPress уеб дизайнер, който се грижи за няколко клиентски сайта, често се налага да се справяте с много информация за вход. Това е, разбира се, в допълнение към другите ви пароли.

Какво ще кажете да оставите някой да го направи вместо вас? LastPass запазва всички данни за вход, плащане и доставка, членство и друга информация за вас. Освен това ги синхронизира на вашите устройства. По този начин, всичко, което трябва да запомните, е вашата единствена парола за самата услуга. Ето как LastPass работи конкретно.

скица

#дизайн

Скица

Един инструмент, с който уеб дизайнерите обикновено прекарват много от времето си, е Adobe Photoshop. Това е идеалният дизайнерски пакет за всички печатни и цифрови неща.

Photoshop обаче не е единственото хлапе в блока. Sketch е (само за Mac) алтернатива на програмата, която често получава възторжени отзиви, особено за UI дизайн, което я прави един от най-добрите инструменти за производителност за дизайнерите.

Акцентите на Sketch са неговият опростен и интуитивен интерфейс, възможност за лесно използване на елементи и интеграция с други приложения и услуги. Софтуерът също е по-достъпен от решението на Adobe.

XAMPP

#development

XAMPP

XAMPP е полезен инструмент за производителност за дизайнерите, защото ви позволява да настроите уебсайтове на WordPress локално на вашия компютър. По този начин, вие не сте зависими от живия сървър, който да проектира и изгражда вашия сайт, но можете да го направите навсякъде и без никой да забележи, когато прецакате.

Програмата е с отворен код и по този начин е безплатна. Освен това е доста лесно да се настрои Научете за алтернативите в нашия списък с инструменти за местно развитие.

sublimetext

#development

Редактори на кодове

Въпреки че редакторите на кодове често се разглеждат като домейн на уеб разработчиците, те са абсолютно необходими за дизайнерите, които също прилагат собствената си работа на уебсайтове.

Можете да избирате от много различни безплатни оферти:

wproller

#development

WProller

Като уеб дизайнер на WordPress, често настройвате десетки уебсайтове на WordPress всяка година, месец или дори седмица. Включително времето, необходимо за инсталиране на същите стандартни плъгини и теми, премахване на примерно съдържание и т.н., това може да бъде доста досадно.

За да намали заетостта, WProller ви позволява да създавате персонализирани инсталационни файлове на WordPress, включително всички плъгини, теми и стандартни настройки, които искате. Просто конфигурирайте какво ви е необходимо на сайта и изтеглете вашия персонализиран zip файл. Когато го инсталирате сега, вашият сайт е готов за работа. Плюс това, вашите конфигурации са за многократна употреба. Освен това е безплатна!


Дубликатор - приставка за миграция на WordPress Дубликатор – приставка за миграция на WordPress

Автор (и): Snap Creek

Текуща версия: 1.3.34

Последна актуализация: 16 май 2020 г.

duplicator.1.3.34.zip


98% Ratings


1,000,000 + инсталирания


WP 4.0 + Изисква

#development

копирна машина

След като сте изградили сайта си офлайн, как да го прехвърлите на сървъра на живо? Можете да го направите ръчно, но по-лесен начин е да използвате приставка за миграция.

Едно от най-удобните решения е Duplicator. Просто инсталирайте и активирайте, закопчайте вашия сайт, качете го на новия сървър, изпълнете инсталатора и следвайте инструкциите, направени. Можете да го използвате и за архивиране на вашия сайт.

Алтернативите са Всичко в едно миграция на WP, UpdraftPlus и WP Clone от WP Academy.

уеб-Дев инструменти

#development

Инструменти за браузър за разработчици

Това могат да бъдат някои от най-важните инструменти за производителност на дизайнерите. Те ви позволяват да разгледате кода зад страниците, да отстраните грешки в HTML, CSS и JavaScript, както и да изпробвате промени в дизайна на живо.

В допълнение към тях те предлагат инструменти за симулиране на мобилни среди и измерване на производителността. Инструментите за разработчици са включени във всички основни браузъри: Mozilla Firefox, Chrome, сафари и Ръб, край.

unsplash

#images

Unsplash

Визуализациите са част от уеб дизайна. Дизайнерите често се нуждаят от изображения, за да попълнят уебсайтове и да ги направят по-привлекателни. Популярно решение е да потърсите стокови изображения или да създадете свой собствен.

За да стоите далеч от общите стокови снимки, Unsplash предлага безплатни, висококачествени изображения с различен вкус. Всичките им предложения също са с лиценз CC0, така че можете да ги използвате към съдържанието на сърцето си. Колко е страхотно това?

Алтернативни услуги са Pexels, MyStock.Photos, Pixabay и Смърт за снимка.


Оптимизация на изображения и мързеливо зареждане от Optimole Оптимизация на изображения & Мързеливо натоварване от Optimole

Автор (и): Optimole

Текуща версия: 2.3.1

Последна актуализация: 21 април 2020 г.

optimole-wp.zip


96% Оценки


50000 + инсталирания


WP 4.7 + Изисква

#images

Optimole

Оптимизирането на изображения е важно за повишаване на ефективността на вашия уеб сайт, както и на SEO. Част от това е правенето на визуални изображения възможно най-малко.

Ако не искате да го правите извън сайта или се страхувате, че клиентите могат да забравят да оптимизират изображенията след предаването, има Optimole. Тази приставка за WordPress автоматично ще компресира всички изображения, които качвате в WordPress. Важното е, че всичко се случва без загуба на качество.


Йоаст SEO Йоаст SEO

Автор (и): Екип Йоаст

Текуща версия: 14.2

Последна актуализация: 26 май 2020 г.

wordpress-seo.14.2.zip


98% Ratings


5,000,000 + инсталирания


WP 5.3 + Изисква

#SEO

Йоаст SEO

Като уеб дизайнер, вашето царство прави един сайт да изглежда добре, така че посетителите да могат да му се насладят. Те обаче не са единствената аудитория за уебсайтове. Търсачките също са.

Ако често работите с проекти, които включват съдържание, Yoast SEO е идеалното решение да се уверите, че те се представят добре в резултатите от търсенето по-късно. Приставката не само прави много оптимизация извън кутията, но също така има подробни инструкции стъпка по стъпка, за да извлече най-доброто от всяко парче съдържание.

Това е като да имате свой частен SEO експерт. Между другото, ако искате да знаете как да подобрите SEO на вашето дизайнерско портфолио, прочетете нашата статия по тази тема.

Кои са любимите ви инструменти за производителност за дизайнери и потребители на WordPress?

Инструментите за производителност ви помагат да създавате по-ефективно. Те правят процеса на проектиране по-рационален и по-малко стресиращ. По този начин имате повече време за допълнителни проекти и по-добра линия.

В моя списък с инструменти за производителност за дизайнери можете да намерите всичко – от инструменти за проследяване на време и за сътрудничество до редактори на кодове, услуги за снимки на акции и SEO плъгини. Надявам се, че сте открили нещо полезно за себе си. Обаче сега бих искал да чуя от вас.

Кои са любимите ви инструменти за производителност на дизайнерите? Кажете ни в секцията за коментари по-долу!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map