14 от най-добрите инструменти за разработка на WordPress за 2020 г. … Не-клише и несъмнено … Залагаме, че не сте ги виждали преди!

Началото на годината винаги е добро време да погледнем назад към всички неща – добри и лоши -, които се случиха през последните 12 месеца. Но днес нека се съсредоточим само върху доброто. следователно, този списък с най-добрите инструменти за разработка на WordPress за 2020 г.!


Годината наистина беше щедра в това отношение и видяхме по-готини допълнения към инструментариума на разработчика на WordPress, отколкото можете да разклатите пръчка при… ако сте от типа човек, който тресе пръчки в инструменти за разработка.

С казаното, това не е просто никакъв ol случаен списък. За да съставя тази красота, обиколих офиса и помолих всеки съотборник да сподели най-добрите си 3-5 неочевидни инструменти за списъка. Това е реално, момчета (!), Идващи от хора, които изграждат WordPress теми за прехрана!

Вижте списъка:

най-добрите WordPress инструменти за разработка

14 от най-добрите инструменти за разработка на WordPress за 2020 г.

1. пощаджия

getpostman

# API # Тестване # Collaboration

Това не е само един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress на 2020 г .; това е чудесно за всеки разработчик на API, който търси мощно цялостно решение за своя работен процес в API. Ако някога сте работили с разработка на API, тогава знаете, че създаването на тестови среди е досаден и скучен процес. Не и с Пощальон.

Пощальонът е изключително лесен за използване с отличен фокус върху тестване. Множеството среди за тестване са не само лесни за настройване, но и можете да споделяте своите тестови случаи между тях. Това ще ускори съществената, но отнемаща време практика на тестване на API.

Нашият водещ разработчик, Marius Cristea, е голям фен:

Пощальонът прави всичко просто; можете лесно да настроите персонализирани работни потоци за извикване на маршрутите с помощта на прост интерфейс, да запазвате заявки и параметри и да ги споделяте със съотборниците.

Колекциите са чудесен начин да управлявате вашите заявки за API и да ги поддържате организирани за бъдеща употреба. След това можете да използвате графика за наблюдение, за да стартирате периодично колекцията за ефективност и отговор. Инструментът за мониторинг също ще ви позволи да изберете средата (ите) и да стартирате тестове. Всеки неуспешен тест ще предизвика уведомяване за произволен брой интеграции; Slack, Microsoft Teams, GitHub, Dropbox и т.н..

2. Бъди работи

buddy.works

# DevOps # YAML # Непрекъснато интеграция

Ако търсите просто решение за непрекъсната интеграция и доставка, тогава Buddy Works е най-доброто място за начало. От всички налични инструменти CI / CD, Buddy има най-добрия потребителски интерфейс за лесно изграждане, тестване и внедряване.

Buddy Works ще се интегрира с GutHub, Bitbucket, GitLab и частни хранилища, за да осигури автоматично внедряване на FTP / SFTP и облачна услуга като AWS, Google Cloud, Microsoft Azure и Digital Ocean. Базиран е на Докер, но поддържа Kubernetes веднага. Той също така поддържа множество езици от PHP, C ++, .NET, Node.js, Golang и др.

Звучи странно, но лекотата на настройка и, далеч по-превъзходен, UX правят Buddy Works отличен инструмент на годината. Освен това ще намали необходимите ви инструменти със силни действия за мониторинг на DevOps и уебсайтове. Дори ще можете да използвате SSH скриптове, за да помогнете да намалите натоварването на инструмента си. Ще се насладите и на намаленото време за актуализация с променени файлове, разгърнати, а не с цялото хранилище.

3. По-хубава

по-хубава

# JavaScript # PHP # кодиране

Интеграцията и внедряването са нищо без добре форматиран код. Ето защо Prettier е един от най-добрите ни инструменти за разработка на WordPress на 2020 г. Той се таксува като утвърден формат на кодове, който ще осигури по-чист стил на вашите проекти. С това става въпрос само за стила, който гарантира, че абстрактното дърво на синтаксиса ще остане функционално.

Както бихте очаквали, Prettier предоставя поддръжка на широк спектър от езици от JavaScript, CSS, JSON. Можете също така да интегрирате ESLint и група редактори като Visual Studio и Vim. Най-добрата характеристика е облекчението на налягането, което осигурява; тя премахва въпросите за стил от рецензиите на кодове. Когато е инсталиран по-красив, вие също се възползвате от повишаване на скоростта на новодошлите.

Можете да намерите ръководство за стил навсякъде, но автоматизацията, предоставена от Prettier, е голямата точка на продажба тук. С едно натискане на бутон По-красиво ще преминете през мръсния си код и ще извършите всичко онова форматиране, което сте се уплашили. В крайна сметка, последователността и четливостта на кода ви е най-важното, оставете разделите на раздели срещу интервали на комиците.

4. Visual Studio Live Share

визуално студио

# Collaboration # VSLiveShare # VSAppCenter

След близо дванадесет години, Visual Studio остава популярен сред разработчиците от всяка дисциплина. Тази година Microsoft го направиха един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress на 2020 г. с разширението Live Share за VS Code и VS 2017.

Разширението на живо ще ви позволи да споделите вашия проект в миг с колегите си, без значение на кой език програмирате или на коя ОС използвате. Това прави процеса на редактиране и отстраняване на грешки в сътрудничество в реално време без закъсненията, свързани с репо запушването и настройките на средата. Можете да споделяте почти всичко, не и вашето кафе, от аудио, сървъри, терминали и разлики. Можете да споделите целия контекст с вашите съотборници, ако има недостатък в обкръжението ви, тогава вашият съотборник ще го види. Ще можете да се справите с проблемите по-бързо и по-дълбоко от всякога.

Той наистина обединява всичко заедно с аудио инструментите, които помагат да се улесни комуникацията в приложението, вместо да се използват различни инструменти за синхронизиране. Вашите съотборници също ще виждат всичко – от команди до бази данни, без да е необходимо да излагате портовете си. Това е бъдещето на сътрудничеството със споделен контрол, което улеснява екипите да намерят проблеми и да прилагат промени в момента.

5. Draftium

draftium

# Прототипи # Design # развитие # Маркетинг

Добре, аз изневерявам малко с този, но това ще бъде животоспасяващо. Ако редовно работите с клиенти, тогава знаете колко е трудно да постигнете съгласие относно визия за уебсайт. Вероятно също така работите с дизайнери и търговци, за да намерите / разработите съдържание, което ще подчертае дадена услуга. Колко време ви отнема да съставите прототип, след като всички заинтересовани страни имат думата си? Колко време ви отнема да усъвършенствате прототипа, докато всички се съгласят? Дълго време?

Draftium е a "турбо прототипиращ инструмент" което лесно отговаря на критериите за най-добрите инструменти за разработка на WordPress за 2020 г. Ще ви помогне да съставите структура на уебсайт за няколко минути, като използвате блокове. Платеният план има над 300 шаблона, съобразени с индустрията и нишите, които след това могат да бъдат подобрени с над 200 блока. Сътрудничество в реално време, за да ускорите процеса на одобрение и да спрете да чакате имейли, за да придвижите проекта си напред. Той също така предлага и безплатни визуални изображения като икони и изображения, които да ви помогнат да направите сайта възможно най-реален.

Това е много по-добре от лист хартия или бяла дъска или дори KeyNote. Когато стартирате проект и всички трябва да видят "зрение" тогава това е най-доброто средство за започване на работа.

6. Telepresence

телеприсъствие

# K8s # Kubernetes # CNCF

Telepresence е един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress на 2020 г., защото ускорява този брутален Kubernetes разработване / отстраняване на грешки чрез премахване на процеса на изграждане и разгръщане на контейнери от уравнението. Ще видите всички промени на кода ви веднага, защото Telepresence превръща вашия лаптоп или десктоп в част от клъстера Kubernetes чрез прокси сървъри.

Клъстерите Kubernetes ще интегрират локалния код на работната ви станция като обикновен шушул и ще ви позволят пълен достъп до средата на живо. Това означава, че вашият локален процес ще има подобна среда с отдалечения клъстер, докато остава във вашия контрол. Не само това, но и напрежението за вашите местни ресурси е много, много по-малко. И накрая, това е агностично средство. Можете да използвате всеки локално инсталиран инструмент за тестване, отстраняване на грешки и редактиране на отдалечената услуга.

Може би се чудите на Minikube. Telepresence работи добре с Minikube, като същевременно ви предоставя по-голяма функционалност за по-бързо развитие. Ако искате да направите кодиране и редактиране на живо на вашите кюзери Kubernetes, тогава Telepresence е задължителен инструмент.

7. колет

parceljs

# JavaScript # кодиране # VueJS

Когато търсехме най-добрите инструменти за разработка на WordPress за 2020 г., потърсихме инструменти, които обещаха да подобрят цялостното ви изживяване. Parcel е пакет за уеб приложения, който изпълнява това обещание. Когато инструмент казва "нулни приставки са необходими", тогава веднага мислим подобрен опит.

Като най-основен, той предоставя пълна поддръжка за JavaScript, CSS, HTML и файлови активи веднага след като отворите кутията. Той е едновременно по-бърз и дружелюбен от всеки друг уеб пакет. Ако искате да избегнете гадните настройки на конфигурацията, тогава Parcel е инструментът за вас.

Веднага ще видите подобрение на скоростта, защото се възползва пълноценно от многоядрената обработка за паралелно компилиране на код. Първоначалните надстройки ще бъдат с 50% по-бързи. Когато използвате Parcel с кеш, ще видите невероятно бързи стартирания. Обещанието за нулева конфигурация е голяма продажна точка с опции като разделяне на кода и трансформации, налични от самото начало. Не е необходимо тежко повдигане.

8. Vim Plugins

Vim все още е един от най-популярните инструменти за редактиране на текст, който се използва днес

# ВИМ # DEVCommunity

Въпреки че е на 27 години, Вим все още е един от тях топ 5 текстови редактори, използвани от разработчиците днес. Това означава, че трябва да го имаме като един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress на 2020 г. За щастие за нас винаги се създават нови приставки, които да помогнат на потребителите да се възползват максимално от този инструмент. Това са трите най-добри до 2020 г.:

�� Vim Headfirst ви дава команди, които бързо ще отворят братята файлове във Vim.

�� Vim Branch Stack ще ви помогне да намерите пътя на разклоняване за текущ ред код. Ако работите с дълги функции и вложени клонове, тогава ще ви хареса това.

�� Блок помощници на Vim Ruby улеснява ви заобикалянето на Ruby блокове с нови карти и натискания на клавиши за Vim.

9. Speedline

speedline

# Тест # Изпълнение

Speedline е модулът на възела, използван от Lighthouse и беше първият инструмент, който пуснах в целия този списък с най-добрите инструменти за разработка на WordPress за 2020 г. Той измерва визуалния напредък на видимата страница и предоставя оценка въз основа на това колко бързо се зарежда съдържанието , Забравете за основните етапи, за които потребителите не се интересуват, и помислете за това, което виждат.

Speedline ще ви даде по-задълбочено разбиране на опита на крайните потребители, тъй като е фокусиран върху скоростта, с която видимото съдържание се доставя в прозореца. Можете да измервате други основни етапи, но това е едно от най-добрите измервания за крайния потребител опит.

10. React Performance Devtool

реагира-PERF-devtool

# JavaScript # FrontEnd

Всичко е JavaScript в наши дни, така че трябва да следите компонентите, за да поддържате добре сайта си.

React Performance Devtool е най-добрият начин да го направите. Понастоящем се предлага като разширение за Chrome и Firefox със самостоятелно приложение в пътната карта. Той компилира статистиката си чрез API на window.performance и ви предоставя както цялостния изглед, така и подробния изглед за всеки компонент.

11. книга с разкази

книга с разкази

# JavaScript # реагират # ъглови # VueJS

Storybook е учебен урок за изграждане на компоненти на потребителския интерфейс от нулата с помощта на Angular, Vue или React. За създаването на компоненти на потребителския интерфейс е необходим широк, но износен с бой подход, с информация от професионалисти от индустрията, която да ви помогне да изградите по-бързо.

Това е един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress на 2020 г., защото е лесен. Само за два часа, по-малко за опитни разработчици, ще съставите поле за работа със задачи в края на всяка глава. След като приключите със задачата, ще бъдете готови да започнете незабавно да създавате нови компоненти с Storybook.

Всяка от главите е ясна и те превежда през всеки един от важните етапи от съставни компоненти, тестване, до Addons. Има добър баланс между основни и напреднали с конкретни споменати крайни случаи. Също така ще видите, че по-напреднали опции се признават и на всяка стъпка. Ако търсите бърз начин да покриете основите на създаването на компоненти на потребителския интерфейс, това е най-доброто място да започнете.

12. Deployer

deployer

# PHP # WordPress # Magento

Deployer съществува от известно време, но все още е един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress от 2020 г. Ако все още ръчно се инсталирате, вероятно сте имали поне няколко грешки по пътя. Въпреки че грешките може да са естествени, можете да спестите време, пари и възможности с автоматизирана опция. Разпределител за PHP остава един от най-добрите автоматизирани инструменти за внедряване на PHP.

Има много инструменти за автоматизирано внедряване, но малко от тях са по-лесни за използване от Deployer. Ако се сблъскате с някакви проблеми тогава документацията е ясна и лесна за следване. Deployer ще вземе вашите репозиции от GitHub до редица популярни PHP рамки, като WordPress, което ви позволява безпроблемно да преминавате между проекти.

Ако бъде открита грешка или се появи грешка, тогава Deployer поддържа лесно връщане назад с dep rollback, за да ви отведе до предишното издание. Грешките трябва да са по-малко при използването на атомни внедрявания, изпечени в приложението.

За потребителите на WordPress можете да използвате Deployer с WP-CLI за дистанционно управление на сайтове. Има и тон рецепти в помощ вие се движите по своите внедрения по-бързо.

Когато трябва да преминете през серия от задачи, Deployer ще ви помогне с поддръжка за паралелни задачи, които след това могат да бъдат използвани по-късно на други сървъри и в други проекти.

13. Димер

dimerapp

# Уроци # Кодер

Понякога се чудя колко инструменти са изоставени, защото документацията е твърде трудна за разбор. Опитните разработчици може да могат да заблудят пътя си чрез всякаква документация. За по-малко опитни потребители обаче документацията е ключът към превръщането им в потребители през целия живот. Dimer е един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress на 2020 г., защото ви помага да направите по-добра документация.

Димерът предлага по-лесен начин да структурирате документацията си с раздели, създадени след всеки h2 маркер. Получавате и грешки в компилатора, когато липсват важни компоненти. Редакторът е ограничен (по добър начин), за да предостави семейства от шрифтове, които гарантират четене на вашия окончателен документ. Ако се чувствате приключенски, тогава можете да се интегрирате с GitHub, за да установите правила за публикуване на документи след всяко извършване, сливане или пускане.

Понастоящем Dimer е в бета версия, което означава, че можете да се наслаждавате на Pro функциите безплатно, докато развитието продължава. За разработчиците, които мразят да пишат, напомнянията и ограниченията са най-добрият начин да се възползвате от знанията си, като същевременно предоставяте четена документация за вашите потребители.

14. Моят браузър FYI

mybrowser

# Debug # Поддръжка

My Browser FYI е прост инструмент за сложни времена. Това е лесно един от най-добрите инструменти за разработка на WordPress на 2020 г., защото улеснява живота. Ако някога ви се е случвало да отстранявате грешки в проблем, свързан с браузъра, тогава този инструмент ще ви хареса. My Browser FYI събира цялата важна информация като устройство, изглед, вид и версия на браузъра, бисквитки и наличност на JavaScript. След това го представя ясно и предоставя лесни бутони за споделяне, за да го изпратите на разработчика.

Потребителите могат да копират връзка или дори да предоставят JSON версията на данните с едно щракване. Ако някога ви се е налагало да разпитвате потребители за информация в браузъра, този инструмент ще дойде като облекчение. Пътната карта включва проверка за рекламни блокери и откриване на скоростта на връзката.

Това е от нас! Може би знаете за други достойни инструменти за разработка на WordPress, които би трябвало да се окажат в този списък? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map