20+ най-добрите AdSense оптимизирани теми за WordPress за 2020 г.

20+ най-добрите AdSense оптимизирани теми за WordPress за 2020 г.

20+ най-добрите AdSense оптимизирани теми за WordPress за 2020 г.
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ако четете тази статия, най-вероятно искате да започнете да печелите пари от реклами на сайта си чрез AdSense. Страхотен. Основният проблем, който вероятно имате, е, че не сте сигурни къде да поставяте реклами и дори да го направите, темата ви може да ви направи проблемна.


Би било много по-лесно, ако имаше тема, оптимизирана за AdSense, така че не е нужно да вършите цялата тежка работа. Имате късмет, защото има много теми, които са оптимизирани за AdSense. Ще направя списък 20+ страхотни теми за WordPress AdSense тук.

Най-добрите AdSense оптимизирани теми за WordPress

Най-добрите теми, оптимизирани от AdSense за WordPress за 2020 г.:

коли под наем

Коли под наем Neve *

Модерна и изчистена тема на WordPress за всички видове бизнес. Има елегантен дизайн и добре организирано съдържание. Можете да персонализирате темата по желания от вас начин с конструктори на страници с плъзгане и пускане като Elementor и Gutenberg. Той предлага персонализирани оформления и много настройки, включително рекламни банери, които можете да добавите навсякъде в сайта.

Neve Car Rental се предлага с отзивчив дизайн, създаване на заглавки и колонтитули, съвместимост с AMP и WooCommerce, огромна колекция от нишови сайтове за стартиране и пълна гъвкавост при персонализиране.

Вземете го тук Цена: 49 долара

* теми, разработени от сестринската ни компания, ThemeIsle

спартански

спартански

WordPress AdSense тема, създадена за списания и новини уебсайтове, която предлага много интерактивност. Той има много джаджи: бутони в социалните медии, секции с най-популярни и най-нови статии, области с коментари и маркери, фото и видео галерии и други. Основната тема на тази тема е здравето, включително свързаните с него категории като спорт, пътувания и природа. Рекламните банери присъстват навсякъде в уебсайта, както на началната страница, така и вътре в статиите. Дизайнът има три основни колони, две от които съдържат статиите от всяка категория, докато третата е „отговорна“ в областта на социалното споделяне.

Началната страница има два рекламни банера, в горната и в долната част.

Темата има неограничени цветове, персонализируеми изображения, странични ленти и джунджурии, напълно отзивчива, има форма за вход / регистрация с bulit-in, SEO оптимизирана е и има много други функции, които може да искате да изпробвате.

Вземете го тук Цена: 49 долара

Ромеро

Ромеро

Ромеро е хубава тема на списанието, направена да подчертае визуалното съдържание. Той е най-подходящ за сайтове за видео игри, автомобилни списания, рецензии на филми или друга ниша, която включва голям набор от изображения.

Темата има оформление в блог, което е съвместимо с AdSense и WooCommerce. Имате достатъчно място за показване на рекламите си – в страничната лента, в основата на статията, в края на публикация и в началната страница. Персонализираните цветове и шрифтове, предварително направени шаблони на страници и безкрайно превъртане се предлагат в комплект с отзивчивия дизайн.

Вземете го тук Цена: 69 долара

Горещи новини

Горещи новини

Доста просто организирана тема за онлайн уебсайтове и списания за новини. Тя има черно меню в горната част на страницата, има дизайн, подобен на блог, и е напълно widgetized. От дясната страна можете да намерите джаджи, представящи най-популярните, последните и коментирани статии. Рекламните пространства са разпределени на цялата страница. Два квадрата с размери 125 × 125 също са показани вдясно. Друг по-голям квадрат е показан отдолу, а подобен е прикачен в долната част на страницата.

Други две рекламни пространства се появяват, когато щракнете върху статия (това са рекламни блокове в съдържателната мрежа).

Рекламите вътре в статиите се поставят в началото и в края на съдържанието.

Някои от характеристиките на темата са: SEO и оптимизация на скоростта, персонализирани джаджи, неограничени цветови схеми и фонове и интегрирани социални медии.

Вземете го тук Цена: 19 долара

mh_magazine

Magazine MH

MH Magazine е професионално списание WordPress тема за уебсайтове, свързани с редакцията. Тази напълно отзивчива тема на WordPress е напълно подходяща за теми като новини, технологии, политика, начин на живот, спорт, природа, икономика, пътувания или всяка друга тема. Тази популярна тема на списание WordPress ви позволява да осигурите приходи от уебсайта си, като се възползвате от многото налични области на джунджурии на widgetized заглавната страница и на страничните ленти, за да показвате реклами на различни места във вашия сайт.

Следователно MH Magazine ви позволява да интегрирате добре рекламите и банерите в съдържанието на уебсайта си. Това гъвкаво списание WordPress тема освен това предлага допълнителни опции за реклама и няколко страхотни функции за стартиране на професионални онлайн списания и новини уебсайтове.

Вземете го тук Цена: 49 долара

алфа

алфа

Алфа е чиста тема на WordPress AdSense за списания и новинарски сайтове. Дизайнът е направен, за да постави съдържанието на първо място. Всичко е добре организирано по категории. Темата идва с червена лента от менюто, където можете също да намерите основните истории за деня.

Както всяка тема на списанието, Алфа е готова за AdSense. Началната страница се предлага с два рекламни банера в горната и в средата.

Горният рекламен банер запазва позицията си, независимо кой раздел или статия четете.

Alpha има отзивчив дизайн и освен оформлението на списанието, той се предлага и с вестникарска кожа. Той също така предоставя множество джунджурии – много от тях работят като видео джаджи – прекъсващ новинарски преглед, черта на слайдшоу, SEO оптимизация, солидна рамка на ZOOM и лесно преживяване за персонализиране.

Вземете го тук Цена: 69 долара

Може да се заинтересувате и от тези статии:

  • 15+ най-добри теми за пътуване WordPress от 2020 г. (оптимизирани и красиви)
  • 10+ най-бързи теми за WooCommerce (безплатни, оптимизирани и красиви)
  • 15+ най-добри безплатни теми за Parallax WordPress 2020

списание

списание

Както самото име казва, Magazine е тема на WordPress AdSense, създадена за списания и новинарски сайтове. Той има прост, изчистен и професионален дизайн, който помага лесно да намерите необходимата информация. Тази тема беше направена да се използва заедно с Themify Builder, който се предлага с интуитивни настройки за плъзгане и пускане. Темата има много рекламни пространства, три от тях са поставени точно на началната страница (както можете да видите на изображението по-горе). Други джаджи за банерни реклами се поставят в статиите.

Magazine разполага с 42 предварително изградени опции за оформление, мега менюта, счупване на новинарски бутони, бутони за социални споделяния, свързани публикации, шест опции на страничната лента, седем оформления на публикации, шест цветни кожи, съвместимост с WooCommerce и други.

Вземете го тук Цена: $ 59

Ежедневна тема

Ежедневна тема

Ежедневната тема е оптимизирана за новинарски сайтове, които използват AdSense. Темата включва лесен за използване панел за управление на реклами, който ви позволява лесно да поставяте банери с различни размери в страничната си лента и други позиции на рекламата.

Тази тема на WordPress AdSense включва множество шаблони на страници, включително архиви, пълна ширина и повече персонализирани шаблони. Всички настройки, които някога ще трябва да промените, са всички в един лесен за използване панел с опции. Включени са персонализирани джунджурии, включително Twitter и Flickr.

Темата идва SEO оптимизирана и локализирана, така че вашият сайт ще бъде видим и преводим. Пожизнената поддръжка е включена без допълнителни разходи.

Вземете го тук Цена: $ 24

AccessPress Mag Pro

AccessPress Mag Pro

Тази приятелска тема на AdSense беше направена за уебсайтове за списания и медии, предлага свеж и модерен дизайн и четири различни демонстрации. Съдържанието елегантно се показва парче по парче поради ленивия ефект на зареждане.

Рекламните пространства са много и са стратегически поставени на началната страница, в секциите и вътре в съдържанието.

Освен това, в края на всяка статия има още едно рекламно пространство, точно преди описанието на автора.

Що се отнася до функциите, тази тема предлага множество оформления, отзивчив дизайн, тенденциозен отметка с важните новини, създаване на страници, така че можете лесно да персонализирате всичко, което искате, вградена система за преглед на потребителите, отзивчиви реклами (освен от Google AdSense), съвместимост с WooCommerce и други ангажиращи функции.

Вземете го тук Цена: 55 долара

списание

списание

Хубава тема на WordPress AdSense за списания и новинарски сайтове или блогове, с изчистен и приятелски дизайн. Той има всички необходими елементи за добра промоция на вашия сайт. Пълно е със социални връзки, джаджи, маркери, представени категории, оптимизирана е за скорост, готова за SEO и съвместима с WP Review Pro. И не на последно място, предлага се с рекламни пространства, които ви позволяват да поставяте рекламите си където искате.

Темата е отзивчива и доминирана от светло сиво, предлага се с четири уникални оформления, две опции за плъзгачи, превъртане по паралакс, 630+ шрифта на Google и с 590 икони на шрифта Awesome. Той също така предлага мега менюта, зареждане AJAX, авторски кутии, неограничени цветове, странични ленти и опции за фон. И това са само част от функциите на списанието.

Вземете го тук Цена: 45 долара

NewsDesk

NewsDesk

NewsDesk е тема на WordPress AdSense, създадена за онлайн списания и новини уебсайтове. Той може да бъде добър избор за популяризиране – той е напълно подвижен, социален и има рекламни пространства.

На началната страница има пет рекламни пространства и три, когато навигирате в секциите. Тази тема е пълна с джаджи и интерактивни бутони, като всеки сайт за новини.

Вземете го тук Цена: 49 долара

Вестник-Theme

вестник

Вестникът е елегантна тема, създадена за публикуване и преглед на сайтове, която ви помага да осигурите приходи от бизнеса си с реклами от AdSense и да публикувате рекламни банери. Темата на вестника идва с интелигентна рекламна система, която автоматично адаптира размера на рекламата, като гарантира страхотно потребителско изживяване от всяко устройство. Ще намерите различни рекламни пространства, достъпни в целия уебсайт.

Можете да поставите реклама в горната част на началната страница, между джунджурии или в дясната или лявата част на страницата, без да нарушавате способността на посетителя да чете вашите статии.

Този шаблон включва конструктор на страници за предния край, предварително изградени демонстрационни дизайни, конструктор на заглавки, готови оформления за страници и публикации, няколко персонализирани джаджи, гъвкави елементи, рецензии, интерактивни бутони и анимирани икони. Вестникът е съвместим с WPML и SEO.

Вземете го тук Цена: $ 59

Pinstagram

Pinstagram

Тази тема като WordPress, подобна на Pinterest, има завладяваща подредба и много пространства, където можете да поставяте рекламите си. Неговият интерактивен и модерен вид ви дава много шансове да добавяте и управлявате рекламите си.

Както забелязвате от екранните снимки, Pinstagram има всички теми, от които се нуждае, за да помогне на уебсайта ви да стане популярен. Той предлага много социални бутони, връзки с приспособления, превод на много езици, оптимизиран е за SEO и за социални услуги и ви предоставя приятни места за пускане на рекламите ви. Тя осигурява Smart Adsense позициониране, така че можете да ги имате на началната страница или в рамките на публикациите, преди и след съдържанието. Можете също да ги премествате, където имате нужда.

Вземете го тук Цена: 45 долара

SociallyViral

SociallyViral

Цветна и закачлива тема, създадена преди всичко за маркетингови специалисти. Той е създаден да бъде ангажиращ, бърз и да ви помогне да увеличите трафика към вашите продукти или услуги. Той е оптимизиран за SEO и се предлага със социални бутони, рекламни пространства, система за преглед, тагове, авторски полета и джаджи.

SocialViral предлага мега менюта, четири различни ефекта за зареждане, кутии за абонаменти, превъртане на паралакса, 630+ шрифта на Google, неограничени цветове, странични ленти, опции за фон, шорткъдове и много други ангажиращи функции.

Вземете го тук Цена: 45 долара

Списание Pro

Списание Pro

Тема, оптимизирана за работа с уебсайтове на списания и медии, които се нуждаят от интеграция с AdSense. Използва класическа черно-бяла комбинация и поддържа професионален вид. Има просто и добре организирано оформление. Рекламите са фиксирани на едни и същи места, без значение къде ще ви стигне превъртането.

Въпреки че има минималистичен облик, Magazine Pro се предлага с всичко, от което се нуждае сайт за пресата: джаджи, маркери, блог, социални бутони, добре организирано съдържание, персонализирани менюта, мобилна отзивчивост, представени изображения, шест опции за оформление, опции за теми и много Повече ▼.

Вземете го тук Цена: $ 99.95

NewsOnline

NewsOnline

Тази тема има просто оформление на списанията, за уебсайтове с общи новини и предлага оптимизация на AdSense. Той се предлага с два рекламни блока на началната страница, които се показват и на всяка страница. Темата има изчистен и минималистичен вид и осигурява система за преглед. Под менюто NewsOnline има отметка за новини, която работи по някакъв начин като плъзгач, показващ най-новите и важни новини.

NewsOnline може да борави с големи количества съдържание, е напълно отзивчив и оптимизиран за бързина и SEO, предлага превъртане на паралакса, къси кодове, авторски кутии, неограничени цветове, шрифтове, икони, фонове и много други опции за персонализиране.

Вземете го тук Цена: 45 долара

схема

схема

Схемата може да бъде идеалната тема за списание или за медиен уебсайт. Това е не само, че това е една от най-бързите теми на WordPress, но и предлага всички необходими функции, които ще помогнат на вашия бизнес да ескалира бързо по професионалната стълбица. Освен с голяма бързина и SEO-приятелски код, схемата е и добър вариант за управление на реклами. Не идва с рекламни пространства по подразбиране, така че можете да изберете къде искате да се показват сами. По този начин можете да контролирате и проследявате рекламите по-добре.

Например можете да използвате заглавна реклама, реклама под заглавие под заглавието или всяка друга опция, дадена от темата.

Схемата осигурява отзивчив дизайн, вградена система за преглед, олекотен код, персонализиран CSS, неограничен фон, полезни късокодове, шрифтове и икони на Google, персонализирани джаджи и много други мощни опции за персонализиране.

Вземете го тук Цена: 45 долара

WP-критика

WP-Критика

WP-Critique е тема за преглед на продукта, но се предлага с множество пространства за рекламни банери. Той не посочва конкретно местоположенията на рекламите, така че зависи от вас къде искате да се показват. Това е гъвкава тема, направена да бъде много персонализирана и многофункционална.

WP-Critique е готова за ефективна промоция, тъй като предлага много джаджи за различни цели и много рекламни пространства. Дизайнът му най-добре пасва на списание или уебсайт за печата, тъй като е чист, прост и професионален.

Темата осигурява отзивчив дизайн, вградена функция за оценка на продуктите, вградени авторски страници, шаблон на страница с видеоклипове в YouTube, множество оформления на началната страница, различни опции за оформление на публикации и страници, множество местоположения на рекламни банери, раздел с портфолио и много други настройки за персонализиране.

Вземете го тук Цена: 49 долара

добър живот

Добър живот

Многофункционална тема на WordPress. Той предоставя седем различни демонстрации за конкретни приложения. Може да се използва за списания, блогове или сайтове за преглед. Дизайнът е изчистен, модерен и готов за джаджи. Темата изглежда приятелски и приветлива, а също така предлага много места за рекламни банери – в горната част на началната страница, в зоната на страничната лента и между публикациите.

GoodLife осигурява отзивчиво оформление, четири страници с галерия и видео, три различни стила на заглавието, множество премиум интеграции на приставки, вградени места за рекламиране, които можете да управлявате по желания от вас начин, скорост и SEO оптимизация, видео плейлисти, сложна система за преглед и много други страхотни функции.

Вземете го тук Цена: $ 59

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector