Un any de Gutenberg, l’estructura de temes basats en blocs, Bluehost Marketplace ��️ Gener de 2020 Notícies de WordPress w / CodeinWP

Un any de Gutenberg, l’estructura de temes basats en blocs, Bluehost Marketplace ��️ Gener de 2020 Notícies de WordPress w / CodeinWP

Un any de Gutenberg, l’estructura de temes basats en blocs, Bluehost Marketplace ��️ Gener de 2020 Notícies de WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Aquesta és l’edició de gener de 2020 "Aquest mes a WordPress amb CodeinWP."


Hola a tots, benvinguts al 2020! Aquest és el nostre primer resum de l’any, cosa que vol dir que tornem a la feina i que acabem les vacances. La majoria del nostre equip es va llevar les dues darreres setmanes de descans, mentre que alguns vam alternar el treball amb dies lliures. De totes maneres, aquest període va ser divertit i curt, si em pregunteu.

El que voleu llegir en aquesta publicació és la notícia més important del mes, moltes de les notícies que es presenten en format de presentació, conclusions o propostes per a les pròximes. En el nostre cercle, tenim els projectes de WordPress establerts per al 2020, una nova versió de manteniment, l’evolució de l’editor de blocs de WordPress (Gutenberg), una estructura per a temes basats en blocs i el llançament del nou mercat de WordPress de Bluehost.

Però definitivament no ho és. Tenim encara més notícies per compartir amb vosaltres, així que desplaceu-vos cap avall per entrar a la nova dècada informada.

Per últim, però no menys important, l’equip de CodeinWP us desitja un feliç i reeixit any nou!

Un any de Gutenberg, l’estructura de temes basats en blocs, Bluehost Marketplace - Notícies de WordPress de gener de 2020 amb CodeinWP

Notícies de WordPress de gener de 2020 amb CodeinWP

Actualització: 9 projectes per al 2019

Anem a trencar el gel amb la conclusió de Josepha Haden dels avenços que els desenvolupadors fonamentals van fer en els projectes previstos per al 2019 i la recopilació dels plans que l’equip va proposar per a un any més. En resum, dels nou objectius principals previstos per al 2019, els WordPress només van aconseguir completar-ne dos. La resta de projectes seran atesos durant els propers dotze mesos.

El 2020, podeu esperar tres noves versions principals de WordPress, previstes per portar-nos un bloc de menús de navegació, àrees de contingut personalitzades per blocs per temes, àrees de widget per a blocs, actualitzacions automàtiques (per a plugins, temes i canvis principals. ), i una característica d’instal·lació i directori de blocs.

Notícies de gener de wordpress: projectes de wordpress per al 2020

llançament de text 5.3.2

WordPress 5.3.2 Versió de manteniment

Des de l’última versió principal de WordPress que va passar el mes passat, dos nous menors van sortir fins a aquest moment. Primer, va ser WordPress 5.3.1 que, a banda dels problemes de seguretat, va portar a si mateix canvis alternatius de color als botons secundaris i va afegir animacions de desplaçament suaus al tema predeterminat de Vint vint..

A continuació, es va publicar WordPress 5.3.2, que va resoldre alguns problemes vitals trobats a la versió anterior. Això marca l’última actualització del cicle de WordPress 5.3, amb la següent publicació important al març.

També us pot interessar aquests articles:

  • Gener de 2018 Còmics amb CodeinWP … #PowerPoint #WordPressAdvice #WordPressPlugins
  • Gener de 2019 Còmics amb CodeinWP … # Desenvolupadors #DataBreach # Testing #Bugs
  • 15+ millors temes compatibles amb Gutenberg (Editor de blocs de WordPress)

Gutenberg: un any després

Ha passat un any des que Gutenberg va veure la llum del dia per primera vegada. Alguns usuaris que inicialment pensaven que l’editor de blocs era redundant i simplement es negaven a acceptar-lo a la seva vida van canviar d’opinió fins a cert punt. D’altres encara l’odien. I, per descomptat, hi ha persones que no els importa si es tracta de blocs o TinyMCE.

Chris Hughes va analitzar l’evolució de Gutenberg al llarg de l’any i va posar tot junt en un editorial a WP Tavern. Disposa de dades personals, comparacions, fets i números i recursos útils. Si ens fixem en els comentaris, les opinions encara són mixtes i la polèmica continua.

un any més tard el 2020

Notícies de gener de WordPress: bloqueig de directrius de temes

Proposta de documentació inicial per a temes de WordPress basats en blocs

Desenvolupadors de temes de WordPress, és possible que es converteixi en la vostra principal preocupació per a aquest nou any. Riad Benguella va preparar un document que us mostra com han de funcionar els temes construïts amb blocs en ment. Aquesta és, segurament, no la forma definitiva d’aquestes directrius, però probablement serà l’inici d’una nova era en el desenvolupament de temes de WordPress.

Al document, trobareu l’estat actual dels temes basats en blocs en mode d’edició de llocs complets (del que vam parlar en un dels nostres anteriors enllaços), la forma en què s’ha d’estructurar un tema seguint els nous reptes de Gutenberg. Consulteu aquesta publicació per veure l’estructura del tema proposada, que sembla que no difereixi gaire de l’actual.

Presentació de temes de WordPress al Bluehost Marketplace

A finals de desembre, Bluehost va anunciar la publicació d’un mercat de temes i complements en col·laboració amb MOJO Marketplace. Aquesta funció comporta proporcionar als usuaris de Bluehost accés a una col·lecció de productes de WordPress a través del tauler de control Bluehost.

El Bluehost Marketplace mostrarà temes i complements de tercers i tothom es pot unir per vendre productes mitjançant aquesta nova plataforma. Ara mateix, el mercat està obert només als autors de temes, però els desenvolupadors de complements també podran contribuir aviat. Per descomptat, no qualsevol tema pot suposar el tall de Bluehost Marketplace, ha de complir uns quants pautes primer.

També al desembre, Bluehost va anunciar el seu expansió a l’Índia, oferint el paquet de servei complet que inclou productes, assistència, moneda local i un lloc web nou.

gener de 2020 wordpress news marketh bluehost

Grans articles de tot el web

La Banner de Black Friday es va equivocar: publicitat en complements gratuïts

Yoast es va convertir en el personatge de la polèmica campanya publicitària del Black Friday per mostrar la seva pancarta a milions de taulers de comandaments de WordPress a tot el món. Evidentment, la gent es va enfadar amb ràbia i Yoast va llançar de seguida una versió actualitzada de complements sense el banner. Però la gent no oblidis.

Nou paquet color-alfa disponible

A partir d’ara, els autors de temes poden afegir un control avançat del color al personalitzador, ja que l’equip de revisió del tema acaba d’anunciar el llançament del selector de colors alfa. El paquet inclou colors rgba amb opacitat.

Presentació de ShareABlock: Nova manera de compartir i descarregar Gutenberg gratis & Dissenys de plantilles

Si busqueu blocs nous, ShareABlock podria ser una de les vostres parades. Jeffrey Carandang va crear aquest lloc on els usuaris de WordPress poden descarregar diversos dissenys i plantilles de blocs. Si voleu compartir el vostre propi bloc personalitzat, només podeu registrar-lo i penjar-lo perquè altres persones puguin utilitzar-lo als seus llocs.

Google canvia la generació dels resultats de la cerca local

Google ha llançat una nova actualització sobre la manera com es mostren les empreses locals a SERPs. Mitjançant aquesta actualització, Google intenta entendre millor què significa cada consulta i associar-la a les empreses locals més rellevants, fins i tot si el negoci en qüestió no ha inclòs aquesta consulta específica en la seva descripció o nom..

10 Tendències importants de SEO 2020 que cal conèixer

Per tornar a SEO, aquí teniu el que pensa que el Journal Search Engine formarà part del capítol següent en aquest camp. A continuació, es presenten 10 tendències de SEO que probablement podrem assolir el 2020.

Estat de la paraula: història de les diapositives

Sembla, doncs, que les diapositives que Matt Mullenweg utilitzava per a la seva presentació de “Estat de la paraula” a WCUS es van fer amb Gutenberg. Hi ha més informació sobre el procés de disseny (a més, acaba de trobar un bon ús per a l’editor de blocs).

Apreneu a dominar la cerca a Bootcamp SEO!

Si esteu interessats en aprendre SEO, podeu registrar-vos a SEO Bootcamp, un esdeveniment gratuït que tindrà lloc el 21 al 23 de gener. Rebecca Gill l’acollirà en línia durant tres dies seguits, amb formació intensiva de SEO i Q en directe&A.

Anunciant els nostres oradors: 7a ronda

WordCamp Asia (21-23 de febrer) ha començat a anunciar els seus ponents a finals de novembre i actualment es troba a la setena onada d’entrades. Estem contents i orgullosos de mencionar que el nostre company Hardeep Asrani serà un d’ells. ��

5 coses que hem après enviant 4,1 milions de correus electrònics BFCM

El Black Friday ja fa temps que ho sé, ho sé. Però les empreses han tret conclusions interessants després de l’esdeveniment i comparteixen amb nosaltres dades i dades útils. A continuació, es mostren els comentaris de Jilt sobre el màrqueting per correu electrònic que us pot ajudar un dia.

Tendències del disseny web de WordPress per al 2020

Anem a centrar-nos en allò que ens ve a terme en termes de disseny web. WPMUDEV va fer una bona llista de les predisposicions més probables per al 2020 nois a Elementor també n’ha compilat un.

Què hi ha de nou a Gutenberg? (11 de desembre)

Gutenberg va rebre les darreres actualitzacions de l’any aquest desembre. L’equip va resoldre molts problemes i problemes, però també va afegir noves funcions a la versió 7.1 del complement. Aquestes funcions inclouen una modalitat de benvinguda emergent, imatges destacades arrossega i deixa anar, subtítols de taula, selecció de diversos blocs i alineació per al bloc de navegació..

8 coses que he après construint un lloc de WordPress sense codi

I aquí hi ha una interessant “confessió” d’un desenvolupador que va assumir el repte de crear un lloc de WordPress sense tocar les seves habilitats de codificació. WordPress per a usuaris normals que es veu als ulls d’un desenvolupador… és una cosa emocionant de llegir.

Això agrupa la nostra agenda de notícies de WordPress de gener de 2020. Qualsevol cosa que trobem a faltar?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector