Novetats de WordPress 4.9: vegeu Novetats en acció

Novetats de WordPress 4.9: vegeu Novetats en acció

Novetats de WordPress 4.9: vegeu Novetats en acció
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Avui ha caigut avui la segona gran publicació de WordPress de l’any; WordPress 4.9 aporta una sèrie de millores i millores en línia amb la versió actualització centrada en l’usuari promesa el 16 de juny. Mireu-les totes aquí. Això és novetat a WordPress 4.9.


WordPress 4.9 és com totes les actualitzacions principals de WordPress, ja que la comunitat l’envolta des que es va publicar. La llista de millores i funcions potencials torna a fer broma a tothom!

Es va deixar ben clar que no hi hauria un focus en Gutenberg per a aquest llançament: Gutenberg serà el motor de WordPress 5.0 l’any que ve. Tot i això, WordPress 4.9 és un dels fidels amb un parell d’afegiments que esperen vuit anys per a la seva inclusió. Aquesta versió del WordPress 4.9 és una oportunitat per esborrar les cobertes en preparació per a la divisòria hidrogràfica de Gutenberg en algun moment de l’any que ve. En aquest sentit, els canvis que veiem aquí s’orienten de manera aclaparadora per als usuaris. Amb un fort desig d’ajudar els usuaris a l’edició i la gestió.

Té èxit? Hauríeu d’actualitzar immediatament? Doncs ja fa mesos que portem la norma sobre 4.9 i aquest article us mostrarà les seves millors característiques en detall, a més de les millors de la resta:
Novetats de WordPress 4.9

Aquí teniu les novetats a WordPress 4.9: les coses més emocionants

1. El programador i el Projecte estalviador

El personalitzador sempre va ser fantàstic per passar amb grans canvis. Però aquests canvis s’havien de fer massivament, i es van passar en directe tan aviat com feu clic al botó de desar. No és especialment excel·lent des del punt de vista d’un visitant.

Una de les millors coses sobre com treballar al personalitzador actualitzat de WordPress 4.9 és la possibilitat de desar i programar els canvis.

Bàsicament, si les noves funcions són actors, el nou planificador és Morgan Freeman; estimat per tots.

El personalitzador actualitzat ha substituït el desat & Botó de publicació. Ara veureu Publicar amb una engranatge al costat. Quan feu clic a l’engranatge, obriu un menú amb algunes opcions noves: Desar l’esborrany, Planificar, publicar. Això us donarà el mateix nivell de control que teniu al tauler principal amb el contingut regular.

Tenir aquest tipus de funcionalitats al personalitzador ajuda a reduir la càrrega de treball. Qualsevol cosa que tingui un límit de temps o que sigui sensible al temps es pot gestionar sense necessitat de seure a l’ordinador i el temps de desar & Publicar a la perfecció.
WordPress 4.9 presenta el planificador

Si necessiteu compartir canvis amb altres, ara també podeu obtenir l’enllaç d’esborrany directament des del personalitzador.

Fins i tot el mateix Matt Mullenweg veu aquestes novetats com a canvis de joc per al futur de WordPress i el que hi haurà a continuació. En un podcast episodi de Draft Podcast amb Brian Krogsgard, Mullenweg va tenir això per compartir:

Els esborranys de disseny seran força grans. Bloqueig i programació, enllaços de previsualització front-end. Hi ha algunes coses realment fantàstiques. Matt Mullenweg

2. Relleu de l’error de sintaxi del codi

CodeMirror torna després de vuit anys al desert. No ens pertoca classificar les diverses novetats, però si fóssim, seria un segon, molt proper.

Això suposa una gran millora per a tots els usuaris. Qui de nosaltres no ha afegit cap tona de codi només a Desar & Publicar el so dels grills? El canvi no hi és. Potser intenteu refrescar-vos, però realment es tracta només d’una Hail Mary. Només ho sabeu als vostres ossos que falta el vostre codi; en algun lloc.

Doncs bé, la nova característica de WordPress 4.9 destacarà l’error i fins i tot us donarà un suggeriment sobre l’element que falta, la funció incompleta o la sintaxi defectuosa.

Estic més emocionada pel ressaltat de sintaxi als editors de temes i complements, ja que és una característica que desitjava veure des de feia temps. He vist molts novells, inclòs jo mateix, fer caure el seu WordPress cometent un petit error mentre editava un complement o un tema. Amb aquesta nova funció, ja no passarà! Hardeep Asrani

WordPress 4.9 aporta una evidència d’error de sintaxi de codi al personalitzador

Aquest és un gran moviment, sobretot per ajudar els desenvolupadors novells quan escriuen codi. Per als WordPress més segurs, l’opció es pot desactivar a la pàgina de perfil.
Desactiveu Ressaltat de sintaxi a la configuració del perfil

3. Canvis de widget

Els ginys de WordPress aconsegueixen un altre impuls al 4,9 amb el widget de la galeria

El widget de la galeria

WordPress 4.8 ens va portar alguns widgets multimèdia amb imatge, vídeo i àudio. Aquesta continuació de la tendència, i WordPress ara permet als usuaris afegir una galeria també a les seves àrees de widget. La gent us dirà que un complement és el camí a seguir, però en la batalla de la funcionalitat bloat vs aquest widget és guanyador.

WordPress 4.9 donarà suport a tots els OEmbeds del widget de text

Afegiu codis directes a un giny de text

A la nostra publicació de WordPress 4.8, aquí lamentàvem l’absència de suport oEmbed al widget de text. Bé, ha arribat. Ara podeu incorporar vídeos des de qualsevol lloc que suporti oEmbed. Fins i tot podeu incorporar el vostre streaming de Facebook Live, així com TED, CollegeHumor, FunnyOrDie. Això és un gran problema.

La incrustació de suports al widget de text és possible amb WordPress 4.9

Afegiu suports al widget de text

Com s’ha esmentat anteriorment, WordPress 4.9 també us permetrà incorporar suports al widget de text. Aquesta va ser una inclusió crucial perquè els ginys específics dels mitjans de comunicació estaran clarament alineats amb els blocs quan arribi Gutenberg.

4. Altres canvis a WordPress 4.9

Ja no desapareixen widgets després de canviar de tema. El mapatge de widgets millorat significa que els ginys haurien de poder trobar la seva llar després d’un canvi important.
Instal·lació millorat del tema del personalitzador de WordPress.

Instal·lació millorat del personalitzador de WordPress 4.9
Millor flux per crear menús. Inclou opcions de canvi d’ubicació i nom de menú i ubicacions ubicades a la mateixa opció.

Opcions de menú millorades per a WordPress 4.9
Àrea de notificació global amb missatges d’error que es mostren a sota del botó Publicar del personalitzador.

WordPress 4.9 introdueix una àrea de notificació global

També us pot interessar aquests articles:

  • 6 dels millors fabricants de llocs web comparats: preus, característiques, quin triar
  • 12 coses que hem de veure en els creadors de pàgines de WordPress el 2017 + Qui ho aconsegueix
  • 20 portafolis de disseny impressionants per veure abans de crear-los

El que diu la gent

Una ullada a WordPress 4.9, que es llançarà el 14 de novembre. Molt emocionat per algunes d’aquestes noves funcions del personalitzador! https://t.co/sBjG9C6htZ

– XOmisse • ​​Elaine Malone (@XOmisse) 28 d’octubre de 2017

WordPress 4.9 avisa els usuaris quan detecta un canvi que pot causar un error fatal (des de l’editor de fitxers). https://t.co/BnQ3f05m2I

– Tommy Oddo (@oddodesign) 25 d’octubre de 2017

Canvis de WordPress 4.9 "Portada estàtica" a "Configuració de la pàgina principal".

Un canvi de benvinguda! ���� pic.twitter.com/64b54zAWW6

– Tabor enriquit (@richard_tabor) 1 de novembre de 2017

Camp de cerca al connector & Finestra de l’editor de temes per a WordPress 4.9 per @ mwaghmare7 https://t.co/S8hioIHatc pic.twitter.com/kSb4RijdCk

– David Bisset (@dimensionmedia) 31 d’octubre de 2017

WordPress 4.9 Beta 4 està fora. 80 canvis. És hora de prendre les pastilles de proteïna i posar el casc i provar: https://t.co/YbDvNhC5JI

– David Bisset (@dimensionmedia) 25 d’octubre de 2017

Trobareu una nova experiència per descobrir, instal·lar i previsualitzar temes al personalitzador de WordPress 4.9 https://t.co/sQHLPv63VZ

– Deborah Edwards-Onoro (@redcrew) 24 d’octubre de 2017

Què en penses, de tots aquests canvis? Quin és el que més t’agrada? Gaudeixes de la direcció en general?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector