Millors alternatives SendGrid el 2020: més barates i amb més funcions

Millors alternatives SendGrid el 2020: més barates i amb més funcions

Millors alternatives SendGrid el 2020: més barates i amb més funcions
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Cerqueu alternatives SendGrid més econòmiques per satisfer totes les vostres necessitats de màrqueting de correu electrònic, tant per correu electrònic de campanya com per correu electrònic de transacció? Aquí tenim algunes bones opcions.


Però primer, per què hauríeu de considerar en primer lloc les alternatives de SendGrid:

El correu electrònic és una part crítica de la comunicació amb els clients. Podeu utilitzar el correu electrònic per enviar informació sobre nous productes i ofertes a la vostra gent. Els correus electrònics també us ajuden a comunicar coses importants com ara detalls de la comanda, notificacions d’enviament i informació de facturació. Si bé les grans organitzacions poden mantenir servidors de correu electrònic que atenguin totes les seves necessitats de comunicació per correu electrònic, la majoria de les persones i empreses confien en proveïdors de tercers.

Millors alternatives SendGrid

SendGrid és un proveïdor de màrqueting de correu electrònic fiable en general. Però, amb la seva nova estructura de preus, no és el més barat. Aquí, comentem algunes de les millors alternatives SendGrid del 2020.

Aquí teniu un resum ràpid per si teniu pressa:

Millors alternatives SendGrid

Alternativa
Pla gratuït disponible
Preu des
Per què fer-ho servir amb SendGrid
Sendinblue25,00 dòlars / mesAnalítiques avançades i funcions a un cost més barat
Mailchimp i MandrillNomés per a correus electrònics de màrqueting29,99 dòlars / mesUna solució de màrqueting completa amb moltes funcions i fàcil d’utilitzar
Amazon SESCorreu electrònic de 0,10 $ / 1000Més barat per correu electrònic, integració amb aplicacions EC2
Correu electrònic9,65 dòlars / mesCaracterístiques bàsiques a baix cost
Pistola de correu0,80 $ / 1000 correus electrònicsSolució centrada en API a baix cost

Per què potser desitgeu una alternativa SendGrid

SendGrid és un proveïdor SMTP que us permet enviar correus electrònics de màrqueting als vostres contactes.

L’estructura de preus és doble, amb plans separats per a correus electrònics de màrqueting i transacció. També hi ha plans gratuïts disponibles en ambdues gammes:

 • El pla gratuït per a correus electrònics transaccionals permet enviar 40.000 correus electrònics durant 30 dies, i després 100 / dia per sempre.
 • El pla gratuït per a la comercialització de correus electrònics us permet emmagatzemar fins a 2.000 contactes i enviar-los 6.000 per correu electrònic / mes.

A sobre, aquí teniu un resum de quant podeu esperar paga SendGrid per als volums de correu electrònic enviats al mes:

 • 40.000 correus electrònics transaccionals & 15.000 correus electrònics de màrqueting: 29,95 dòlars (14,95 $ + 15 $)
 • 100.000 correus electrònics transaccionals & 35.000 correus electrònics de màrqueting: 54,95 dòlars (29,95 $ + 25 $)
 • 100.000 correus electrònics transaccionals & 80.000 correus electrònics de màrqueting: 79,95 dòlars (29,95 $ + 50 $)
 • 100.000 correus electrònics transaccionals & 170.000 correus electrònics de màrqueting: 149,95 dòlars (29,95 $ + 120 $)

Segons el tipus de negoci que executeu, això pot resultar una mica car. O bé, alguns usuaris necessiten un conjunt de funcions lleugerament diferents de les que ofereix SendGrid. Si esteu a qualsevol d’aquests campaments, heu de mirar quines són les alternatives de SendGrid que hi ha.

A continuació, es mostra una llista amb algunes de les millors opcions disponibles:

Sendinblue

Les millors alternatives de SendGrid: Sendinblue

Sendinblue és un servei de correu electrònic fiable i assequible tant per a correus electrònics com de transacció. A més, Sendinblue també permet la comunicació a través d’altres canals com ara SMS, xat i té un CRM per proporcionar una solució integral per al vostre negoci. Sendinblue us permet crear adreces IP dedicades també.

Preu

Un pla gratuït permet enviar 300 correus electrònics al dia (9.000 / mes), mentre que el pla de 25,00 $ al mes us permet enviar fins a 40.000 correus electrònics al mes sense límit d’enviament diari. A CodeinWP, utilitzem Sendinblue per a tots els nostres propòsits de correu electrònic: inclosos correu electrònic de màrqueting, campanyes de goteig i correu electrònic transaccional..

Característiques

 • Centrem-nos en la creació ràpida de campanyes mitjançant creadors de butlletins integrats i camps dinàmics
 • Solució completa de comunicació mitjançant correu electrònic, xat i SMS
 • Segmentació i orientació personalitzada
 • Excel·lent mòdul d’automatització de correu electrònic i funcions SMTP
 • Funcions avançades com el mapa de calor del correu electrònic i estadístiques en temps real
 • Suport ràpid i fiable

Per què fer servir Sendinblue com a alternativa SendGrid?

Sendinblue ofereix beneficis importants en els costos amb SendGrid si envieu més volum de correus electrònics de màrqueting que correus transaccionals. L’estructura de preus també és més senzilla, amb una etiqueta de preu per gestionar totes les vostres comunicacions. Si sou sensibles al cost però encara voleu funcions avançades i una bona assistència, heu de seleccionar Sendinblue. Sendinblue també proporciona una analítica robusta i un complement de WordPress.

Mailchimp i Mandrill

Millors alternatives SendGrid: Mailchimp

Mailchimp és un dels proveïdors de serveis de correu electrònic de màrqueting més populars de tots ells, cosa que la converteix en una alternativa SendGrid molt viable. Mandrill és un complement a Mailchimp que us permet enviar correus electrònics transaccionals als vostres clients per a tasques específiques. Perquè Mailchimp sigui una alternativa SendGrid veritable, necessiteu el component Mandrill, ja que Mailchimp no ofereix correu electrònic transaccional..

Preu

Mailchimp té una estructura de preus bastant simple. El seu pla gratuït permet enviar fins a 2.000 correus electrònics de màrqueting al mes, la qual cosa és competitiu. L’únic problema és que no podeu integrar Mandrill amb el pla gratuït a Mailchimp. Si voleu utilitzar Mandrill, primer heu d’aconseguir un dels plans de pagament de Mailchimp, a partir de 9,99 dòlars mensuals per a 500 contactes. Aleshores, podeu afegir un compte Mandrill al damunt.

El preu de Mandrill és una mica estrany. Bàsicament compreu “blocs” de correu electrònic al començament d’un mes i els blocs no utilitzats caducaran al final del mes. Per tant, el cost per correu electrònic de Mandrill resulta molt superior als seus competidors. A diferència de la majoria d’altres alternatives, no hi ha cap pla gratuït per a Mandrill. Com que un bloc consta de 25.000 correus electrònics, heu de gastar almenys 20 dòlars al mes en correus transaccionals. Si afegeix això al preu de Mailchimp, el cost real d’entrada per mes és de 29,99 dòlars.

També podeu afegir una adreça IP dedicada a 29,95 dòlars el mes.

Característiques

 • Funcions avançades de gestió de campanyes com ara proves A / B i orientació de comportament
 • Funcions predictius, com ara la probabilitat de compra i les dades demogràfiques previstes
 • Integració amb 300+ aplicacions
 • Mailchimp va més enllà dels serveis SMTP i ofereix una plataforma de màrqueting completa per al vostre negoci
 • Suport fiable, extensa documentació i consells de màrqueting
 • Interfície d’usuari excel·lent i una experiència fàcil d’utilitzar

Per què utilitzar Mailchimp / Mandrill com a alternativa SendGrid?

Mailchimp ofereix un sistema de gestió de contactes similar al CRM, que serveix de solució de comunicació única. Si busqueu una solució completa i no sou gaire rendible, podeu provar Mailchimp a SendGrid. Tot i que tingueu en compte que serà bastant car bastant ràpid.

Amazon SES

Millors alternatives SendGrid: Amazon SES

Amazon SES (Servei de correu electrònic simple) és un servidor SMTP que s’ofereix com a part de la suite AWS de solucions empresarials. Té una API robusta que s’integra perfectament amb altres productes AWS. A Amazon SES, podeu crear adreces IP dedicades i accedir al tauler de distribució per fer el seguiment dels vostres correus.

Preu

Amazon SES és l’opció més barata quant a cost per correu electrònic d’aquesta llista. Tenen una paga mentre planifiqueu, i el nivell gratuït cobreix els primers 62.000 correus electrònics al mes si la vostra sol·licitud està allotjada a Amazon EC2. Els correus electrònics addicionals es carreguen per correu electrònic de 0,10 $ / 1000 o només per 0,0001 dòlars per correu electrònic.

Característiques

 • Integració ràpida amb qualsevol aplicació a Amazon EC2
 • Gestió de la reputació del remitent mitjançant un quadre de comandament de reputació
 • Un simulador de bústies per realitzar proves de situació a la vostra aplicació
 • Monitoratge robust per valorar i perfeccionar la vostra estratègia de correu electrònic

Per què utilitzar Amazon SES com a alternativa SendGrid?

Amazon SES és una solució fantàstica sempre que sigueu desenvolupador i sàpigues connectar-vos al servei d’Amazon mitjançant API o altres eines de tercers. Amazon SES no és una eina centrada en l’usuari final. No us serveix res, inicieu la sessió i envieu el vostre correu electrònic. Cal treballar per integrar les vostres solucions actuals amb Amazon SES i activar els vostres missatges de correu electrònic pel vostre compte. Si tot això va bé, Amazon SES serà la manera més barata d’enviar el vostre correu electrònic, tant de correu transaccional com de màrqueting..

Correu electrònic

mailjet

Mailjet és un proveïdor de serveis de correu electrònic que permet enviar correus electrònics tant de transacció com de màrqueting. Igual que Sendinblue, Mailjet permet comunicar-se amb els vostres clients mitjançant SMS. Mailjet proporciona un compte per a tot el vostre equip per gestionar la vostra estratègia de comunicació. El tauler de control de Mailjet us permet fer un seguiment de mètriques avançades com ara el retard de la publicació, la cancel·lació de subscripcions i els rebots. També podeu crear fluxos de treball automatitzats per interactuar amb els vostres clients o gestionar campanyes de degoteig.

Preu

Amb el seu nivell gratuït, podeu enviar fins a 200 correus electrònics al dia (6.000 / mes). Els plans pagats comencen a partir de 9,65 dòlars al mes (facturats anualment), cosa que us permet enviar 30.000 correus mensuals.

Característiques

 • Envieu comunicacions de màrqueting mitjançant el creador de correu electrònic i correus electrònics transaccionals a través de la seva API
 • Proporciona compte al vostre equip per coordinar la planificació de la comunicació
 • Automatització de la comunicació de màrqueting mitjançant la creació d’escenaris

Utilitzeu l’ús de Mailjet com a alternativa SendGrid?

Mailjet és més barat com a alternativa SendGrid, sobretot si el volum de correu electrònic és reduït. A més, augmentar els preus té un preu raonable, sense majors preus en tots els llocs. Tampoc falten cap funció.

Pistola de correu

bústia

Mailgun és un servei de correu electrònic centrat en l’API que destaca la seva potent integració amb qualsevol sistema. Pot enviar correus electrònics tant de transacció com de màrqueting. Mailgun proporciona funcions bàsiques com ara el seguiment de lliuraments, fallades, clics i donar-se de baixa. Les funcions avançades de Mailgun inclouen les validacions d’adreça de correu electrònic, l’optimització del temps d’enviament i l’enviament d’esclat de foc ràpid.

Preu

El pla de flex proporciona 5.000 correus electrònics gratuïts / mes per a un període de prova de tres mesos. Més enllà d’això, pagueu 0,80 dòlars per cada 1000 de correu electrònic. Aquest pla augmenta molt bé i us permet pagar només pel volum que esteu utilitzant. Si està per sobre de la marca de 40.000 per correu electrònic al mes, estalviaràs diners passant a un model de subscripció mensual que costa des de 35 dòlars / mes.

Característiques

 • Integra fàcilment l’API amb el producte existent
 • Burst l’enviament de més d’un milió de correus electrònics al minut
 • Prediu possibles problemes amb la distribució mitjançant l’eina Ubicació de la safata d’entrada

Per què utilitzar Mailgun com a alternativa SendGrid?

A diferència de SendGrid, Mailgun se centra principalment en les integracions de l’API per enviar missatges de correu electrònic des d’una aplicació / eina de tercers. Això ho fa més similar a Amazon SES que a SendGrid. No hi ha cap eina de creació de correu electrònic, ni cap interfície gràfica per elaborar els vostres butlletins i res. La bústia de correu pot ser una bona alternativa SendGrid si principalment us preocupa l’enviament de correus transaccionals.

Alternatives SendGrid: quina haureu de triar?

Si bé SendGrid ofereix una bona plataforma de correu electrònic, hi ha moltes alternatives de SendGrid segons els vostres requisits. Aquí teniu algunes de les meves recomanacions per a escenaris específics:

Tens alguna pregunta sobre quines d’aquestes alternatives SendGrid són adequades per a tu? Feu-nos-ho saber als comentaris i intentarem ajudar-vos!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector