La vostra llista de complements essencials de WordPress, més el que els fa imprescindible

La vostra llista de complements essencials de WordPress, més el que els fa imprescindible

La vostra llista de complements essencials de WordPress, més el que els fa imprescindible
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Els complements són el que fa que el món de WordPress doni la volta. Els complements essencials de WordPress són el que us ajudarà a crear el vostre lloc de manera eficaç i segura, a la vegada que aconsegueixen les millors funcions..


Els complements us permeten afegir pràcticament qualsevol tipus de funcionalitat al vostre nou bloc. I, seguint la línia, probablement acabareu instal·lant-ne alguns per obtenir una funcionalitat específica que vulgueu.
Això és capítol 4 d’una guia més gran a com iniciar un blog amb èxit.

Però, tot i que hi ha molts interessants plugins de nínxol, també n’hi ha complements essencials de WordPress que cada blogger necessita. Estem parlant de coses tan importants que, independentment del que estigueu fent blog, això hauria de fer la vostra llista obligatòria:

Note Nota del principiant: quins són els complements i com instal·lar-losConnectors essencials de WordPress

Un complement és una extensió de tercers que afegeix funcionalitat addicional al lloc de WordPress. Aquesta funcionalitat pot ser quelcom petit, com un formulari de contacte o quelcom important convertint el vostre lloc de WordPress en una botiga de comerç electrònic.

Per utilitzar un complement, haureu d’instal·lar-lo al lloc de WordPress. Llegiu aquesta publicació per a més informació com instal·lar plugins de WordPress.

Els vostres complements essencials de WordPress:

1. SEO enorme


SEO de Yoast SEO de Yoast

Autor (a): Equip Yoast

Versió actual: 14.2

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

wordpress-seo.14.2.zip


98% Valoracions


5.000.000 + instal·lacions


WP 5.3 + Requereix

 • Què fa: Yoast SEO us ajuda a fer modificacions importants d’optimització de motors de cerca tant per al vostre lloc complet com per a publicacions / pàgines individuals.
 • Per què ho necessiteu: Quan el vostre bloc es troba en motors de cerca com Google té un efecte enorme sobre la quantitat de visitants que arriba el vostre lloc. Optimitzar el vostre bloc amb un complement com Yoast SEO us dóna una millor oportunitat de fer-ho més alt per a les paraules clau rellevants i obtenir trànsit a les publicacions. També utilitzarem aquest complement en capítols més d’aquesta guia, per tant, necessitareu que es beneficiï plenament de la guia..
 • Què costa: La versió gratuïta està bé per a la majoria dels bloggers
 • On aconseguir-ho: El mètode més fàcil és anar al vostre tauler de comandaments de WordPress → Complements → Afegir nou → escriviu el nom del connector (Yoast SEO) al quadre de cerca. A continuació, feu clic a Instal · lar ara i Activa.

2. Google Analytics per a WordPress


Plugin de Google Analytics Dashboard per a WordPress de MonsterInsights Plugin de Google Analytics Dashboard per a WordPress de MonsterInsights

Autor (a): MonsterInsights

Versió actual: 7.10.4

Darrera actualització: 1 d’abril de 2020

google-analytics-for-wordpress.7.10.4.zip


90% de valoració


2.000.000 + instal·lacions


3.8.0Requisits

 • Què fa: Google Analytics us proporciona estadístiques i analítiques detallades del trànsit per al vostre bloc. A un nivell més avançat, també us pot ajudar a veure com d’efectives són algunes estratègies de promoció. El complement de Google Analytics per a WordPress us ajuda a implementar fàcilment el servei gratuït de Google Analytics al vostre bloc.
 • Per què ho necessiteu: Analytics us ajuda a aprendre quines parts del vostre bloc obtenen més trànsit, així com quines parts funcionen bé i quines parts es poden millorar. Analytics també us permet veure com canvia el trànsit i la participació del vostre blog amb el pas del temps. Dit d’una altra manera, sense una solució d’analítica de cap tipus, no podreu saber quina eficàcia tenen les vostres estratègies de promoció.
 • Què costa: 100% gratuït
 • On aconseguir-ho: Mitjançant el vostre tauler de comandaments de WordPress (el mateix que per a Yoast SEO, vegeu més amunt). A continuació, seguiu aquesta guia per com configurar Google Analytics per a WordPress.

3. Cache Enabler


Cache Enabler - Memòria cau de WordPress Cache Enabler – Memòria cau de WordPress

Autor (a): KeyCDN

Versió actual: 1.3.5

Darrera actualització: 12 de març del 2020

cache-enabler.zip


86% de valoració


90.000 + instal·lacions


WP 4.6 + Requereix

 • Què fa: Cache Enabler fa servir alguna cosa anomenada caché de pàgines per fer que el vostre bloc es carregui més ràpid i utilitzi menys recursos del servidor.
 • Per què ho necessiteu: La configuració de cau pot reduir els temps de càrrega de la pàgina del vostre blog a la meitat, cosa que és important perquè 30% dels usuaris voleu que els llocs es carreguin en menys d’un segon, El 74% dels usuaris mòbils abandonarà un lloc que triga més de cinc segons a carregar-se i els temps de càrrega de la pàgina podran afectar el lloc on es classifica el lloc a Google. Sí, és molt important trobar maneres d’accelerar el teu bloc …
 • Què costa: 100% gratuït
 • On aconseguir-ho: A través del tauler de comandament de WordPress (el mateix que per a Yoast SEO, vegeu més amunt).

4. Seguretat de Wordfence


Wordfence Security: firewall i escaneig de programari maliciós Wordfence Security: tallafoc & Escaneig de programari maliciós

Autor (a): Wordfence

Versió actual: 7.4.7

Darrera actualització: 23 d’abril de 2020

wordfence.7.4.7.zip


96% de valoracions


3.000.000 + instal·lacions


WP 3.9 + Requereix

 • Què fa: Wordfence Security fa un munt de diferents retocs de seguretat per mantenir el vostre bloc segur dels pirates informàtics i d’altres gestions.
 • Per què ho necessiteu: Malauradament, els blocs de WordPress que es pirategen és una cosa habitual. Només el primer trimestre del 2016, Analitzat Sucuri més de 8.000 llocs web WordPress piratejats. I Google block centenars de milers de llocs web cada any per programari maliciós. Al final del dia, haureu de mantenir segur el vostre lloc de WordPress i Wordfence Security és el connector de seguretat de WordPress més popular i el converteix en un dels complements essencials de WordPress.
 • Què costa: La versió gratuïta està bé per a la majoria dels blocs, encara que hi ha una versió Premium amb una funcionalitat encara més gran.
 • On aconseguir-ho: A través del tauler de comandament de WordPress (el mateix que per a Yoast SEO, vegeu més amunt).

5. UpdraftPlus


Plugin de còpia de seguretat de UpdraftPlus WordPress Plugin de còpia de seguretat de UpdraftPlus WordPress

Autor (a): UpdraftPlus.Com, DavidAnderson

Versió actual: 1.16.25

Darrera actualització: 23 de maig de 2020

updraftplus.1.16.25.zip


96% de valoracions


2.000.000 + instal·lacions


WP 3.2 + Requereix

 • Què fa: UpdraftPlus és un complement de còpia de seguretat que es fa automàticament fa una còpia de seguretat del vostre lloc WordPress. Fins i tot podeu desar-lo automàticament per guardar la còpia de seguretat a Google Drive o a un altre proveïdor d’emmagatzematge en núvol.
 • Per què ho necessiteu: Més enllà dels actors maliciosos (comentats anteriorment), hi ha moltes raons per les quals potser necessiteu una còpia de seguretat del vostre bloc. Les còpies de seguretat regulars són una necessitat absoluta: ajuden a garantir que les dades del vostre bloc sempre siguin segures, sense importar el que passi.
 • Què costa: La versió gratuïta està bé per a la majoria dels blocs, encara que hi ha una versió Premium amb funcionalitat afegida.
 • On aconseguir-ho: A través del tauler de comandament de WordPress (el mateix que per a Yoast SEO, vegeu més amunt).

6. Optimol


Optimització d’imatges & Lazy Load d’Optimole Optimització d’imatges & Càrrega pereç d’Optimole

Autor (a): Optimol

Versió actual: 2.3.1

Darrera actualització: 21 d’abril de 2020

optimole-wp.zip


96% de valoracions


50.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

 • Què fa: Optimole automàticament optimitza les imatges que pengeu al vostre blog comprimint-los i, si es vol, redimensioneu les seves dimensions. La compressió és una manera de reduir la mida del fitxer d’una imatge sense afectar-ne la qualitat (compressió sense pèrdues) o amb una petita reducció de la qualitat (compressió amb pèrdues).
 • Per què ho necessiteu: Imatges constitueixen el 63% de la mida mitjana del fitxer del lloc web. Al reduir la mida de les imatges, podreu fer que el vostre bloc es carregui més ràpid. Ja hem explicat per què és important això quan us hem parlat de Cache Enabler, un altre dels principals complements de WordPress!
 • Què costa: Optimole optimitzarà gratuïtament 1 GB d’imatges al mes, cosa que hauria de ser suficient per a la majoria de blocs. El que també obteniu en aquest nivell gratuït és un CDN d’imatges amb 7 ubicacions globals. Després d’això, hi ha plans de pagament a partir de 29 EUR al mes que us permetran obtenir més amplada de banda i ubicacions de CDN.
 • On aconseguir-ho: A través del tauler de comandament de WordPress (el mateix que per a Yoast SEO, vegeu més amunt).

7. WPForms


Formulari de contacte de WPForms: Arrossegueu i deixeu anar al formulari de WordPress Formulari de contacte de WPForms: arrossega & Soltar el formulari per a WordPress

Autor (a): WPForms

Versió actual: 1.6.0.2

Darrera actualització: 21 de maig de 2020

wpforms-lite.1.6.0.2.zip


98% Valoracions


3.000.000 + instal·lacions


WP 4.9 + Requereix

 • Què fa: WPForms permet als usuaris enviar-vos un missatge mitjançant un senzill formulari de contacte.
 • Per què ho necessiteu: Tant se val el que escrigueu, probablement les persones voldran entrar en contacte amb vosaltres. Un formulari de contacte els permet fer-ho sense haver d’exposar la vostra adreça de correu electrònic real al vostre lloc web.
 • Què costa: La versió gratuïta està bé per a la majoria dels bloggers, tot i que hi ha una versió professional amb més funcions.
 • On aconseguir-ho: A través del tauler de comandament de WordPress (el mateix que per a Yoast SEO, vegeu més amunt).

8. Jetpack: compartició social + més


Jetpack de WordPress.com Jetpack de WordPress.com

Autor (a): Automàtica

Versió actual: 8.5

Darrera actualització: 5 de maig de 2020

jetpack.8.5.zip


78% de valoració


5.000.000 + instal·lacions


WP 5.3 + Requereix

 • Què fa: Jetpack és un complement polivalent que afegeix un munt de funcionalitats útils. El més destacable per aquesta secció és el seu Compartir mòdul que us ajuda a afegir botons de compartició social al vostre lloc.
 • Per què ho necessiteu: Els botons de compartició social faciliten que els vostres visitants puguin compartir les vostres publicacions a les xarxes socials. Això significa que les teves publicacions poden obtenir més visibilitat i, per tant, pots obtenir més trànsit. I com dèiem, Jetpack també inclou un munt d’altres funcions útils, la qual cosa ens fa estar segurs que també considereu que és un dels vostres complements essencials de WordPress per altres motius.
 • Què costa: El pla gratuït està bé.
 • On aconseguir-ho: Mitjançant el vostre tauler de comandaments de WordPress (el mateix que per a Yoast SEO, vegeu més amunt). Després, llegiu aquesta publicació per a com configurar els botons de compartició social de Jetpack.

Amb aquests complements obligatoris instal·lats i fora de forma, ara és hora de tenir cura de la configuració bàsica del vostre bloc.

Capítol 5: Configuració bàsica per a cada bloc

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector