Coronavirus: més de 20 líders de la comunitat de WordPress comparteixen lluites, mesures i missions en el temps de la pandèmia

Coronavirus: més de 20 líders de la comunitat de WordPress comparteixen lluites, mesures i missions en el temps de la pandèmia

Coronavirus: més de 20 líders de la comunitat de WordPress comparteixen lluites, mesures i missions en el temps de la pandèmia
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress està sent utilitzat per milions i, com el Coronavirus fa cercles al món, està afectant la indústria de WordPress en general. Al començament d’aquesta pandèmia, estava interessat en veure com es veuen afectades diverses entitats de WordPress, per la qual cosa he contactat amb líders empresarials i professionals independents de la nostra indústria per saber què fan per seguir fent coses..


Amb tots els bojos dies passats, no esperava gaires respostes. Per a la meva sorpresa, moltes persones van fer l’esforç addicional per aturar-se un moment i compartir els seus pensaments amb la resta de nosaltres. Cada vegada que rebia una resposta, em precipitava a veure què passa la gent, en què consisteixen les seves lluites i com es mantenen en moments tan inesperats que vivim.

Les coses que llegireu són molt diferents, ja que les persones estan travessant diversos reptes. Alguns tracten d’ajustaments per treballar remotament. Altres esbrinen formes de mantenir els seus ingressos i donar suport als seus empleats. Molts lluiten amb el focus mentre tracten un futur imprevisible. I la majoria acaben en una nota positiva, en una sensació d’esperança i d’enyorança d’unió.

Líders de la comunitat de WordPress vs coronavirus

Tot i que cada contribució és diferent, tenen una cosa en comú: estan obertes. Mostrar debilitat durant aquests dies és un signe de gran força. Això està demostrant el que he après sobre la comunitat de WordPress: tot es refereix a confiar en els altres i ser autèntic.

Esperem que us agradi llegir aquestes persones meravelloses i trobareu el suport que necessiteu.

La comunitat de WordPress comparteix les reflexions sobre la pandèmia de coronavirus i els reptes a venir

 • James Farmer
 • Topher DeRosia
 • Matt Medeiros
 • Brian Jackson
 • Marieke van de Rakt
 • Matt Cromwell
 • Adi Spiac
 • Ryan Sullivan
 • Francesca Marano
 • Tom Zsomborgi
 • Ionut Neagu
 • Miriam Schwab
 • Akshat Choudhary
 • Ben Pines
 • Rahul Bansal
 • Vova Feldman
 • Tim Soulo
 • Puneet Sahalot
 • Adam Connell
 • Jean Galea
 • Oliver Dale
 • Barbara Saul

Líders de la comunitat de WordPress

James Farmer

James Farmer

Incsub
Austràlia ����

És inevitable que en temps de molèsties i incerteses globals la gent tingui por. Ara tinc por.

De fet, molts de nosaltres hem tingut alguns moments força difícils durant els darrers anys, però parlant per mi mateix (i espero fins a cert grau per Incsub) és que en el nostre ADN treballem molt, vetllem pel nostre propi i prevalem davant dels adversitat.

I això és exactament el que pensem fer durant aquest període.

Hem creat la nostra empresa segons el principi que la salut de la gent, la família i els seus éssers estimats venen abans de treballar. Sempre. I com que tota Incsub és la nostra família, ens esforcem a tenir cura de tothom com ho faríem nosaltres. No només ara, sinó sempre.

Un equilibri entre la vida i la vida és una cosa que tots hem d’esforçar per aconseguir. Normalment donem 35 dies de permís pagat a l’any i animem / insistim perquè tothom s’aprofiti d’això (les vacances són bones per al cos & l’ànima!). Durant aquesta crisi, també estem donant a tothom 20 dies addicionals de pagament si ho necessiten per tenir cura de si mateixos, les seves famílies i els seus éssers estimats.

I això no és nou per a nosaltres. Quan algú de la nostra empresa té una pèrdua o té algun problema mèdic, sempre fem que sigui un punt per cobrir els salaris i ajudar-los tant com puguem. Al cap i a la fi, el treball és l’últim que s’haurien de preocupar durant els moments difícils.

Cal fer més empreses. Deixar de veure la seva gent com a número i personal “just”. I en lloc de veure’ls com a membres vitals de la vostra família. Això fa que la decisió i el funcionament de les decisions es faci i qualsevol altra crisi (o simplement el dia a dia), sigui realment senzilla..

Quant a la nostra nova vida laboral, pràcticament tot el nostre equip estava remot abans que comencés, per la qual cosa ja teníem un bon començament en la gestió de l’aïllament. Ja tenim reunions de vídeo periòdiques, animem a tothom a construir relacions duradores i ajudem a evitar la sensació de solitud que sovint es produeix amb treballadors remots.

I el mateix passa per a molts dels nostres membres! No només oferim ara suport de WordPress, sinó també suport emocional a nivell personal. Durant els darrers 30 dies s’han caigut moltes sessions de xat en directe amb membres que sovint només volen parlar sobre el que està passant al món. Estem bé amb això. De fet no ho animaríem.

I en aquest front també som partidaris fundadors WP&UP i continuarà sent un patrocinador continu. Hi donen suport & promoure la salut mental positiva dins de la comunitat de WordPress. Els recomanem a tothom a Incsub (els he utilitzat) perquè tinguin una sortida fora de WPMU DEV, CampusPress o Edublogs en cas que necessitin.

Lector, si podríeu fer una mica d’ajuda, visiteu el lloc, si teniu el nivell necessari per signar els controls en una empresa que treballa a distància, especialment a l’espai WP, us prego que els recolzeu..

Sempre hem volgut ser més que una altra empresa que heu treballat per a ™, això no s’aturarà mai i els temps actuals són, de fet, una oportunitat per a nosaltres per ser millors.

I a més d’això he pensat durant molt de temps que podríem fer alguna cooperació en aquest espai (WordPress) en la línia dels permisos retribuïts, altres drets per a treballadors i, per descomptat, suport per a la salut mental dels treballadors remots … especialment en una època de crisi com la que tenim ara. Potser, en grup, potser és aquesta l’oportunitat de posar-hi una cosa així.

La vostra salut, la seva família i els teus éssers estimats vénen abans de la feina.

Si voleu parlar-ne més, feu-me saber a [email protected] (el meu correu electrònic directe real, així que no us ofenseu si trigueu un temps a tornar-vos).

Manteniu-vos segur i cuideu-vos.

tope

Topher DeRosia

HeroPress
EUA ����

Recordo molt bé la crisi econòmica del 2008 i els anys següents. La indústria del desenvolupament web va créixer i la indústria del comerç electrònic. Les empreses que es mantenien vives necessitaven maneres més econòmiques de comunicar-se i dirigir-se a llocs web i moltes persones que van perdre la feina van començar les seves pròpies empreses. Moltes d’aquestes persones necessitaven botigues en línia, però les opcions eren força limitades el 2008.

Sospito que aquesta vegada serà similar pel que fa a la demanda, tot i que no hi ha promeses per descomptat.

Si esteu desenvolupant una web, hi ha diverses coses per pensar:

 • Probablement tindreu molt més feina del que sabeu què fer. No ho apliqueu i compartiu amb altres usuaris que no en tinguin prou. Comproveu Endavant per a oportunitats laborals.
 • Si podeu, proveu d’escriure algun codi que pugueu regalar que ajudarà a una àmplia gamma de persones. Estic fent un complement simple de fitxa d’empresa per a una amiga perquè pugui enumerar totes les empreses físiques de la seva zona i el que ofereixen.
 • No es cremi A partir del 2008 vaig treballar 8 hores en la meva feina de dia, i després 4-5 hores cada vespre durant dos anys. Finalment, vaig deixar la meva feina de dia per poder dedicar-me tot el temps a la feina disponible.
 • És possible que tingueu l’oportunitat de guanyar molts diners durant aquesta crisi econòmica. Això pot ser bo i dolent. Utilitzeu-lo amb prudència. Estalvieu-ne alguns, pagueu algun deute i poseu-vos en posició d’ajudar altres persones, ja sigui econòmicament o simplement emocionalment. No maltracteu aquesta oportunitat, sinó que la utilitzeu per ajudar la gent.

Un cop més, tot es basa en experiències de fa 10-12 anys, i tant la web com l’economia són molt diferents ara, així que potser m’equivoco. Però crec que ho sabrem abans del mes següent.

Matt Medeiros

Matt Medeiros

Informe Matt
EUA ����

Crec que els especialistes de WordPress tenen una oportunitat única d’ajudar les empreses tradicionals de maó i morter a preparar-se per al món en línia durant aquesta crisi. Encara hi ha tants propietaris de petites empreses que no tenen un lloc web funcional ni els mitjans per configurar-ne un. El poder de WordPress és la flexibilitat que ofereix a través de complements i temes de tercers per obtenir ràpidament alguna cosa en línia que realment pot ajudar a la línia de fons del propietari ara mateix. Ara no és el moment de discutir sobre el disseny perfecte per píxels o quina tonalitat de blau es converteix millor, sinó per permetre el comerç electrònic o les oportunitats d’aprenentatge en línia. Això és el que he estat oferint gratuïtament a la meva comunitat local.

Una altra oportunitat és ensenyar a algú a construir o "implementar" un lloc sòlid de WordPress per a petites empreses. Hi haurà una gran plantilla desplaçada d’aquestes èpoques i podem ajudar a crear una nova carrera o oportunitat d’ingressos per a d’altres. Sóc un gran defensor del treballador digital amb coll blau i ara necessitem més que mai.

Brian Jackson

Brian Jackson

ForgeMedia
EUA ����

No crec que ningú pensés que arribés a la primavera, estaríem en una pandèmia global. Sé que no ho he fet. Pel que fa als nostres negocis, ens afectarà a tots (positivament o negativament) en algun moment o altre. Malauradament, molts de nosaltres ja hem vist o coneixem a algú que ha experimentat els efectes de les ondulacions.

Sóc propietari d’un lloc basat en ingressos publicitaris al nínxol d’aliments sense gluten i ja ha tingut un 40% d’ingressos en els ingressos a causa de la gent que ja no cerca el tipus de contingut que produeixo. No és estrany perquè ningú es preocupi per menjar sense gluten durant una pandèmia. Aquest mateix tipus passa a milers, si no a milions de negocis i llocs web a tot el món.

I què faig al respecte? Doncs bé, per a un, he centrat molt el meu objectiu en altres projectes que generen més ingressos per ara. També he reprimit les meves tasques a aquelles que sé que afectaran directament els meus ingressos immediatament en lloc dels que són coses trivials que només calia fer.

Dit això, si esteu en una posició on podeu, us recomano no ignorar del tot les coses que es troben en un bany temporal. Per què? Perquè les coses reblaran. És només una qüestió de temps. De la mateixa manera que les accions, no voldreu vendre, només perquè les coses han anat a la baixa. Invertiu o hi manteniu; les coses es recuperaran.

Si ja esteu lluitant i en mode de crisi (he vist molts), aprofiteu les connexions a la comunitat de WordPress. No tingueu por de contactar amb vosaltres i demanar ajuda. Alguns poden oferir-vos assistència o fins i tot treballar.

No hi ha solucions perfectes en una situació com aquesta. El millor consell que puc donar és no obsessionar-me tant pel creixement fins que no s’hagi acabat. Realitzeu les accions que necessiteu immediatament per assegurar-vos que la vostra empresa sobrevisqui.

He estat un introvertit tota la vida i, per ser sincer, ja estava practicant el distanciament social abans de començar tot això. No obstant això, per a aquells que sou extrovertits, us recomano que utilitzeu tecnologia com Zoom i Slack per mantenir-vos en contacte amb els vostres amics i companys de feina. El fet que no es pugui socialitzar en persona no vol dir que no es pugui socialitzar.

Independentment de les vostres opinions o pensaments sobre COVID-19, insto fermament a tothom a prendre aquest temps i a practicar un distanciament social responsable. Molts de nosaltres tenim persones estimades i familiars d’edat avançada que compten amb nosaltres per no ajudar a propagar el virus. Estem junts! I jo, per un, em veuré embolicat i treballant per això des de casa (i al pati).

Marieke van de Rakt

Marieke van de Rakt

Yoast
Països Baixos ����

Sóc optimista. El meu got sempre està mig ple. Així, quan algú em demani que comparteixi els meus pensaments sobre com han d’afrontar les empreses aquest nou context, us explicaré una història optimista. Vull subratllar que tot i que sóc optimista pel futur, realment entenc el difícil que és per a tothom. Per a mi personalment, aquesta vegada també és molt difícil. Tinc problemes per afrontar el treball remot mentre escolaritza els meus quatre fills. Al mateix temps, estic preocupat pel que el meu sistema immunitari està lluny de ser perfecte.

WordPress és resistent

Ja està passant una recessió econòmica. Això afectarà les empreses. La gent té menys diners per gastar. Les agències tindran menys clients o clients amb pressupostos més petits.

Tot i així, la gent ha de comercialitzar els seus productes. Necessitaran llocs web. Això no canviarà. En comparació amb altres CMS-es, WordPress té l’avantatge de ser realment barat i, alhora, aquestes grans marques com Disney i el novaiorquès l’utilitzen. WordPress serà una bona alternativa per a les persones que no volen gastar grans diners al seu lloc web, però volen tenir un lloc professional tanmateix.

L’ecosistema de WordPress ha estat remot des del primer moment. Per descomptat, ens trobarem a faltar veure-nos a WordCamps, però podrem mantenir WordPress i evolucionar, fins i tot si estarem en una situació de tancament remota durant un parell de mesos. La nostra comunitat i el nostre ecosistema es mantindran estables.

Yoast és resistent

Pel que fa a la nostra pròpia empresa, també sóc optimista. Estem experimentant una lleugera caiguda de les vendes, que es deu probablement a la pandèmia COVID-19. Tot i això, seguim sent rendibles. Quan vam iniciar Yoast el 2009, la situació econòmica tampoc era tan bona. Hem aconseguit créixer fins i tot en temps de recessió. I, estic positiu que continuarem creixent, potser no tan ràpid com tindríem si aquesta pandèmia no es produís. El nostre producte no és tan car i la cerca és una forma gratuïta d’atraure trànsit (en contraposició a la publicitat a Google). Només cal que hi dediqueu temps i esforços per fer un bon SEO. Però si la gent té menys diners per gastar, potser tindria més probabilitats de dedicar-lo en aquest temps.

Seguiu endavant!

Ens hem d’enganxar. Construïm WordPress junts i necessitem que WordPress prosperi. Sigueu amables amb els altres. Ajudeu-vos mútuament. Invertiu en WordPress, promocioneu WordPress. Em sento com en moments com aquests és important ajudar-nos mútuament. Al mateix temps, està bé d’aconseguir el màrqueting. Heu d’assegurar-vos que el to és correcte i que no haureu de procurar treure-li profit. Al mateix temps, hauríem de seguir fent la nostra feina. Continuarem llançant noves funcions de Yoast SEO i millorarem WordPress. Hem de seguir endavant …

Matt Cromwell

Matt Cromwell

GiveWP
EUA ����

A GiveWP, hem vist un major interès per les donacions en línia. Més que mai visiten el nostre lloc que mai i moltes persones comencen a utilitzar GiveWP i a comprar els nostres complements.

Moltes organitzacions sense ànim de lucre anteriorment es basaven molt en esdeveniments presencials per a la seva recaptació de fons i sovint es van descuidar de les donacions en línia. Les coses han canviat durant la nit al respecte.

Com que la necessitat és tan urgent, sentim una càrrega de responsabilitat continuar proporcionant eines de màxima qualitat i suport tècnic a les organitzacions sense ànim de lucre. Durant la crisi hem descomptat molt els nostres productes per ajudar a més persones a obtenir les eines que necessiten ràpidament.

Adi Spiac

Adi Spiac

TranslatePress
Romania ����

Preveure qualsevol cosa en aquests temps difícils i sense precedents és un pas més lluny de la maduració. Per tant, només veig una opció: mantenir-se en positiu i conrear l’optimisme. Sens dubte aquest no és el final del món, ho superarem junts i, segurament, aprenem molt en el procés.

Com a propietaris d’empreses de WordPress hem d’estar agraïts i adonar-nos que ens trobem en una posició privilegiada. No tothom pot fer la seva feina en línia. No tothom pot canviar a una posició remota sense cap inconvenient. Per tant, crec que aquest privilegi també hauria de tenir la responsabilitat d’ajudar els altres més afectats.

Fins a Cozmoslabs, fins aquest punt vam utilitzar el mateix despatx per a tot l’equip. Ens va agradar molt "fregar els colzes" una mena de coses, l’amanida de dinar que tots vam ajudar a preparar, les interaccions diàries, les converses cara a cara o la pluja d’idees noves per TranslatePress.

No obstant això, els fets recents ens van fer transitar el nostre equip cap a una distància remota. I perquè teníem les eines adequades abans, no hi havia molta fricció en aquesta transició.

És clau que cada membre de l’equip tingui totes les eines que necessita en el seu entorn de treball remot. Igual d’important és fomentar activitats no laborals entre els membres de l’equip, especialment les que se sap que tenen un impacte positiu en el seu estat mental. Coses com practicar esports a l’interior, meditar, llegir, aprendre coses noves, caminar uns minuts al dia o exposició al sol.

Vam traslladar les nostres reunions quinzenals en línia i intentem mantenir-les curtes, útils i rellevants per a tothom. Continuem utilitzant Slack com a principal canal de comunicació, deixant clar que no hauríem d’esperar respostes immediates i que cadascú s’encarregui de gestionar les interrupcions que puguin afectar la seva productivitat..

El clic és el nostre eix per fer el seguiment de tot el que succeeix en el nostre negoci i ens proporciona una visió general de què treballem cadascun de nosaltres, què s’ha fet i què hi ha a continuació.

El treball a distància ja no és una opció, per la qual cosa hauríem de racionalitzar tot el que els negocis encerten, assegurant-nos que els nostres equips tinguin totes les eines necessàries per treballar còmodament, alhora que fomentem activitats no laborals que redueixin l’ansietat i augmentin el benestar mental..

També hi ha moltes coses que podem fer per ajudar els altres. Si teniu un espai d’oficina, continueu pagant lloguers, serveis de neteja, proveïdors, encara que sigui només una part. Si teníeu previst assistir a esdeveniments (o fins i tot patrocinar-los) que hagueu estat cancel·lats, no sol·liciteu cap devolució, si us ho podeu permetre. Sol·liciti crèdit i utilitzeu-lo en el futur. Ara necessiten els diners en efectiu. Podeu donar suport a empreses locals, com ara restaurants, demanant un lliurament a domicili o simplement fer una donació a organitzacions que ajuden a lluitar contra Covid-19. Les possibilitats són infinites.

Ryan Sullivan

Ryan Sullivan

Atenció al lloc web
EUA ����

Sempre que em trobo amb la incertesa a la vida o al negoci, trobo els consells més útils sobre els passos i la direcció accionables que puc fer per avançar una mica alhora. Digues-me què hauria de fer després. David Allen ho parla en extensió en el seu llibre Getting Things Done i l’anomena principi de Next Action.

A mesura que passem per canvis dràstics en la vida i els negocis i en un paisatge virtual en constant transformació, és fàcil desconcertar-se. T’aconsello que pensis sobre què pots fer després. Si us sentiu aclaparat per la disminució de les vendes o la demanda sense precedents, no deixeu que l’onada us engoleixi.

Dit d’una altra manera, recorda la pel·lícula Què passa amb Bob? Bob segueix els consells del doctor Leo Marvin per fer Baby Steps allà on vagi. Molt petits petits passos. Bob ho interpreta una mica més literalment del que pretén el doctor Marvin, però sincerament? No hi ha res dolent en el progrés incremental i deliberat. El progrés és progrés.

 • Només segueix nedant
 • Un dia a la vegada
 • Menja l’Elefant

Va dir Eli Doctor "Escriure és com conduir un cotxe de nit. Només podeu veure els vostres fars, però podeu fer tot el viatge així."

El mateix succeeix en el vostre negoci de WordPress i la incertesa que hi ha. Què es pot fer en els pròxims cinc minuts per aconseguir que les coses es desplacin en una direcció positiva? Fer això. Després feu el següent. Això ho tens.

Francesca Marano

Francesca Marano

SiteGround
Itàlia ����

Quina estona vivim! No crec que cap de nosaltres, des de Boomers fins a Millennials, hagi pensat mai en haver de repensar les nostres vides i negocis a causa d’una pandèmia.

SiteGround té una forta cultura d’oficina, amb una llarga tradició de reunir-se a la feina i fora de la feina, així que quan a principis de març vam passar a un model de treball totalment distribuït per mantenir el nostre equip segur de la propagació del virus, era una repte per a tots nosaltres. Hi ha algunes coses que vam fer per mantenir la moral elevada i mantenir-nos compromès fins i tot de forma remota.

Primer, el nostre gestor de marques, Dima Peteva, va confeccionar una guia de treball remota, que vam decidir fer compartiu-lo al nostre bloc ja que pensem que pot ser útil per a una altra empresa que s’enfronti a una transició similar. Vam començar un nou grup de Facebook, només per als empleats, on podem mantenir-nos en contacte amb temes més personals: només en la darrera setmana, vam publicar els nostres passatemps, receptes fàcils, productivitat quan tens fills a casa. Vam iniciar un repte Get Fit amb classes de streaming de pilates en directe i altres “reptes” per tal de compartir interessos comuns i mantenir-nos sans mentre estem aïllats. Vam organitzar clubs de jocs i comptes de prepagament en diverses plataformes perquè puguem seguir jugant a cartes, jocs de taula, Counter Strike i altres, junts. I cada setmana surten més coses.

Igualment, cuidem els nostres clients. Des de l’inici de la pandèmia, hem vist un augment dels nous clients, cosa que creiem que es deu a que cada vegada hi ha més gent que entra en línia mentre es queda a casa. Ara sembla que tenen temps per començar aquell lloc web que sempre volien. Aleshores, el que vam decidir ajudar-los encara més – i vam descomptar encara més els nostres preus perquè es poguessin provar gairebé sense cap cost. També continuem generant contingut útil, ja que col·lectivament tenim molt de coneixement que val la pena compartir i ara sembla el moment adequat per distribuir ja que els clients tenen el temps de llegir-lo.. Podeu consultar les darreres publicacions al nostre bloc.

Pel que fa a la comunitat de WordPress, crec que és l’exemple final de resiliència i generositat: els esdeveniments van passar de persona en línia a través de l’orientació de l’equip de la comunitat, i WordPress 5.4 es va publicar amb l’ajuda de més de 500 voluntaris a la finals de març. Tothom segueix donant de manera desinteressada, les persones es mostren a xats en línia i fins i tot a Meetups que fa poc temps no es van trobar que organitzar-ne un era una bona manera de tornar a connectar-se..

Els col·laboradors es prenen més seriosament que mai la responsabilitat de fer el CMS més utilitzat al món, de manera que hi ha molta energia positiva al voltant de contribuir ara mateix: si vol començar, ara és el moment!

Crec que estem progressivament cap a una nova normalitat: un treball més remot, es repartiran més empreses, nens i adolescents s’acostumaran a aprendre en línia bastant ràpidament i sóc optimista. Crec que sortirem d’això canviat millor: més organitzat, més pacient i entenent els uns amb els altres i amb una sensació més alta de solidaritat. En relacions professionals i personals.

Tom Zsomborgi

Tom Zsomborgi

Kinsta
Hongria ����

Esperem que vosaltres, la vostra família i l’equip de Codeinwp estigui ben segur! Sí, les darreres setmanes són impactants i alguna cosa que el món fa temps que no veiem, restriccions i notícies terribles a tot el món. Les empreses estan molt afectades, milions perden la feina i aquest és només el començament.

Tot i que no sóc expert i no vull actuar de manera intel·ligent ni algú que sàpiga el que passarà, ningú no sap en aquest moment TBH, però tinc uns quants consells que poden ajudar-los o als lectors, propietaris i gestors d’empreses. podria considerar.

Li recomanaria no entrar en pànic i estar tranquil per prendre una decisió empresarial correcta.

Els equips que treballen de forma remota per primera vegada tindran uns dies ocupats, però crec que al cap d’unes setmanes podran avançar-se ràpidament i començar una nova rutina diària per ser productius. I, com ho sap, pot resultar que treballar a distància no és gens dolent! Hi ha molts tutorials, consells, vídeos i eines útils disponibles per a treballadors remots, només necessiten cercar-lo i començar a utilitzar-los!

Si necessiteu diners en efectiu ràpidament, els descomptes poden ser una bona solució, però definitivament no una bona estratègia a llarg termini. Benji Hyam ho va resumir en un Fil de Twitter bastant bé i he d’acord al 100% amb ell.

Actualment, el màrqueting és força difícil. Els pressupostos de màrqueting van desaparèixer per a la majoria de les empreses o s’han reduït dràsticament. Però això també significa una oportunitat per a aquells que encara poden gastar diners per educar els clients i mantenir una relació amb ells juntament amb el reforçament de la seva marca. Dave Gerhardt és un comerciant molt intel·ligent (va ajudar a Drift durant anys) a resumir-ho en un Fil de Twitter. Només puc recomanar el seu consell si teniu diners per gastar, gasteu-lo en màrqueting i no alenteu, veureu 10 x tornar a la llarga.

Els mitjans de comunicació ara estan plens de males notícies i això pot ser molt frustrant, molta gent està inquieta i estressada. Per trobar una mica de positivitat, tenim un canal #theresgoodintheworld Slack on totes les coses bones són benvingudes, a partir de les bones notícies, fotos boniques del nadó o el vostre gat fent coses ximples! A més, tenim un canal #kinsta_is_good on compartim ressenyes i missatges positius dels nostres clients. Això ens il·lumina cada dia cada cop que veiem un nou missatge!

Durant aquest aïllament, també és difícil mantenir la vostra vida social. Però el nostre equip va sortir amb una excel·lent idea. És tan senzill, però encara molt potent. Es diu "Reuniu-vos i preneu un cafè amb el membre del vostre equip ☕" Tens una trucada Zoom o Slack amb el membre del teu equip i beus un cafè virtual �� Tens una conversa de 15 a 20 minuts sobre qualsevol cosa, relacionada amb el treball o sense feina, aficions, consells, llibres, pel·lícules el que sigui. Us recomanaria que implementeu aquest tipus de reunions entre els vostres companys!

Ionut Neagu

Ionut Neagu

TemaIsle
Romania ����

L’espai de WordPress i "contingut en línia" probablement estigui en una posició millor que el 90% d’altres indústries. Tots podem treballar des de casa i mantenir gairebé el mateix nivell de productivitat. Algunes empreses podrien fins i tot créixer durant aquesta crisi, sempre que aconsegueixen adaptar-se a les necessitats del públic en evolució (enllaç).

Per descomptat, aquest és el millor cas per a l’espai de WordPress, i literalment no hi ha certesa que a la pràctica es reproduiran coses així.

Dit això, igual d’important, o potser més encara, és pensar en el pitjor dels casos i actuar com si fos possible, tot i que la possibilitat és molt reduïda. Algunes coses com ara el col·lapse sanitari, les mutacions de virus i les caigudes econòmiques encara més greus són tot el que hem de pensar i seguir trobant maneres de mitigar el risc..

La bona notícia, crec, és que de vegades la quantitat d’esforç personal necessari per contribuir i ajudar a prevenir aquestes situacions és realment petita. Com en l’actualitat, només quedar-se a casa n’hi ha prou. Quan desapareix el pitjor dels casos, no s’ha d’estalviar esforços per evitar-ho. Nosaltres, com a societat, empresaris, no podem agafar aquest tipus "potencial desaparegut" arriscar massa vegades (més sobre aquesta idea aquí).

Penseu-hi així; si hi ha un 1% de probabilitats desapareixem a causa d’algun esdeveniment i assumim aquest risc 100 vegades seguides, perdrem Podríem prendre’ns deu, 100 o 1000 anys, però tot i així.

��️ Si busqueu formes d’efectivitzar el treball remot per al vostre negoci, consulteu aquests recursos en profunditat:

 • Com treballar des de casa (i mantenir-se a Sane)
 • Com mantenir el focus en treballar a distància
 • Comparat amb el millor programari de seguiment de temps
 • Comparat el millor programari webinar
 • 15+ Eines de productivitat excel·lents

Miriam Schwab

Miriam Schwab

Estratègic
Israel ����

A Strattic, ja teníem una cultura semi-remota abans que el Coronavirus ens obligés a tots a treballar des de casa. Per tant, en molts aspectes, la transició per a nosaltres va ser relativament fluida i hem constatat que alguns aspectes del nostre flux de treball i la comunicació fins i tot han millorat.

Al mateix temps, hi ha molts reptes entre treballar amb els nens a casa, mantenir-se optimistes davant d’allò desconegut i mantenir la cultura de l’empresa des de lluny. En aquest vídeo, parlo sobre algunes de les coses que hem après des que passàvem totalment a distància a Strattic.

Més de la perspectiva de Miriam al seu vídeo:

Akshat Choudhary

Akshat Choudhary

BlogVault
Índia ����

L’impacte de Covid-19 ja és immens, però durant els pròxims mesos una vegada que la pols es va solucionar, el dany total hauria estat sense precedents. WordPress és extremadament popular entre les pimes i aquest segment s’ha reduït en les darreres setmanes a causa de la pandèmia. Mentre es recuperaran, hauríem de preparar-nos per a la consecució d’aquest fet. Totes les empreses estaran retallant costos entre tots els membres i la nostra comunitat es veurà afectada. Però també hi haurà una oportunitat: l’apagada de les botigues físiques ha estat un tret al braç per al comerç electrònic. Serà natural que totes les empreses inverteixin més en la seva presència en línia. La nostra comunitat està ben posicionada per ajudar-los en aquesta transició.

A BlogVault, ens estem concentrant a proporcionar una assistència efectiva les 24 hores del dia més que res. Tot el nostre equip treballa ara des de casa (no hi ha zones públiques) per tal de fer-se el màxim. Estem treballant amb tot el vapor per millorar el nostre producte i llançarem novetats emocionants durant les properes setmanes. També oferim el nostre producte de forma gratuïta durant 3 mesos a escoles, sense ànim de lucre i a equips de resposta directa amb l’objectiu de lluitar junts contra la seva pandèmia. Estem junts!

Ben Pines

Ben Pines

Elementor
Israel ����

No és una tasca fàcil construir una estratègia comercial i adequada de màrqueting a la vista de COVID-19. Els creadors web haurien d’afrontar-lo seriosament i dedicar un temps substancial cada dia a pensar-hi, escriure-ho i parlar amb altres companys al respecte..

És difícil comprendre les implicacions financeres i és per això que crec que una versió simplificada i rellevant del que ha passat pot ajudar-nos:

Com que les PIME sofreixen pèrdues, són menys propenses a invertir en el seu lloc. Els venedors, dissenyadors i desenvolupadors que presten serveis digitals ja han començat a notar un descens en el negoci, ja que molts han comentat al nostre grup de Facebook.

Alguns creadors web s’han adaptat a la situació. Han ajustat els serveis per adaptar-se a productes i serveis rellevants que han crescut en demanda. Vaig escriure sobre això al document Bloc elementor, i també ho va fer Rand Fiskin.

Aleshores, què poden fer els creadors web?

 • Construeix un curs en línia i ensenya algunes de les seves habilitats. Molts busquen aprendre i consumir contingut en aquests dies.
 • Treball centrat en llocs web de WordPress rellevants. Transferiu les botigues de maó i morter a les botigues de WC en línia. Construir llocs per a empreses relacionades amb la salut. Creeu un canal de YouTube. Desenvolupar llocs de membres.
 • Dediqueu el temps lliure a desenvolupar noves habilitats i perfeccioneu les que ja teniu.
 • Transferiu el vostre treball a WFH (treball des de casa). Això vol dir que us centreu més en les vostres propostes, ja que no arribareu a satisfer els vostres clients cara a cara. Això també significa processos de creació per connectar-se amb els vostres clients mitjançant vídeo.

Hi ha moltes altres maneres en què els creadors web s’han d’adaptar a la situació. Només necessiten comprendre la situació actual i canviar d’estratègia en conseqüència.

Rahul Bansal

Rahul Bansal

rtCamp
Índia ����

En les darreres setmanes, hem vist algunes ofertes en fase de tancament per indefinit, a causa de COVID-19. Així doncs, esperem una disminució dels ingressos de la nostra agència. Com a negoci sense deutes i en efectiu positiu, podem suportar l’impacte sense afectar el nostre equip. A més, com són remots, l’equip està lliurant els projectes existents sense demora.

Només per jugar segur – ja que encara es pot empitjorar aquí -, hem reduït un mes la contractació. A persones ja contractades i que esperen unir-se, hem enviat correus electrònics per assegurar-los que la seva oportunitat laboral no es veurà afectada.

Vova Feldman

Vova Feldman

Freemius
EUA ����

Com a equip distribuït, nosaltres, a Freemius, ja estem acostumats a treballar des de les oficines de casa nostra. La majoria dels nostres socis venedors són plugins indie & desenvolupadors de temes o petits equips distribuïts que també treballen des de casa. Així, per sort, els esdeveniments actuals gairebé no han tingut cap impacte en les nostres operacions del dia a dia.

A més, des de la meva coneixença amb la comunitat de WordPress, crec que tots estem en molt millor forma que molts altres ecosistemes. La majoria de nosaltres som experts en tecnologia, còmodes amb el món en línia i treball distribuït, i hem sentit a parlar de Zoom abans de la pandèmia emic

Dit això, ja veiem uns quants verticals afectats per la situació de COVID-19 més que altres, especialment els plugins & temes dirigits a esdeveniments i turisme / viatges. Independentment, excepte una disminució del volum de vendes del ~ 10% al febrer, sembla que les vendes de complements i temes creixen constantment.

En aquests moments tan difícils, no puc destacar la importància de passar a una subscripció, Un negoci similar al SaaS. Si bé COVID-19 té un impacte econòmic global sense precedents que és impossible de ignorar, ja hem estat testimonis de com es poden fer canvis a escala més petita, com les actualitzacions dels algoritmes de Google. "matar" empreses. Per ajudar a que més botigues de complements i temes s’uneixin a l’economia de subscripcions i es desenvolupin sostenibles & negocis resistents, a Freemius, estem començant un nou fons, que anunciarem sobre el nostre bloc molt aviat.

Tot i que no podem predir el futur, en general, creiem que la situació suposarà més diners a la nostra indústria, ja que les empreses es veuran obligades a adoptar pràctiques digitals. Addicionalment, les persones que han perdut la feina i ara queden encallades a casa buscaran fonts d’ingressos alternatives en línia. En general, donarà lloc a més llocs web i més complements & compres de temes.

Ja estem assistint a un augment del ~ 25% en els registres de desenvolupadors nous. Els desenvolupadors busquen corrents d’ingressos addicionals i Freemius és una solució convincent perquè puguin comercialitzar de forma ràpida i assequible.

Així, en general, som bastant optimistes. Vull aprofitar aquesta oportunitat per desitjar a tots els meus amics de WordPress una quarantena fàcil. Quedeu-vos a casa, saludable i segur! Espero veure-us a WordCamp EU / US 2021, prendre begudes, riure i parlar sobre el boig del 2020.

Tim Soulo

Tim Soulo

Ahrefs
Singapur ����

Aquí a Ahrefs veiem clarament cada cop més clients cancel·lant els seus comptes perquè la seva empresa ha patit (pèrdua de trànsit web, pèrdua de clients, etc.) i, per tant, busquen reduir les seves despeses per mantenir a flota el seu negoci. Així, el nostre propi negoci ja va patir aquesta situació.

Però, malgrat que el nostre negoci va tenir un èxit, encara vam voler donar suport als nostres clients i el nostre conseller delegat i fundador Dmitry Gerasimenko ha decidit oferir a tots els clients d’Arefs en plans de subscripció inferior (i això suposa més de 2/3 de tots els nostres clients de pagament) una extensió de compte gratuïta sense preguntes.

Propens a @ahrefs per oferir als usuaris de la subscripció de lite una subscripció gratuïta durant aquests moments difícils, estic segur que moltes empreses petites i consultores estan molt agraïdes en aquest moment.. pic.twitter.com/0HLRpHocG7

– Redacció diària de UX (@dailyuxwriting) 27 de març del 2020

Tot plegat, intentem donar suport als nostres clients al màxim de la nostra capacitat i hem vist que moltes empreses de la indústria de MarTech fan el mateix.

Puneet Sahalot

Puneet Sahalot

IdeaBox Creations
Índia ����

COVID-19 ha estat un contratemps important per a molts de nosaltres a la comunitat de WordPress. A partir de la cancel·lació de WordCamp Asia seguida de WordCamp Europe i de diversos altres WordCamps. El brot ens ha afectat a tots.

Difícils moments com aquests ens ajuden a reflexionar el nostre enfocament cap al món no només des de la perspectiva empresarial, sinó també com a part de la comunitat, com podem ajudar-nos mútuament.

Després d’aquest esclat, vam enviar un correu electrònic als nostres clients per comprovar si estan bé si hi ha alguna cosa amb què puguem ajudar-los. Ens vam desconcertar de les respostes que vam rebre i vam aprendre molt sobre com les famílies i les empreses s’enfronten amb valentia a aquesta situació.

Crec que tots confiem els uns dels altres per mantenir el negoci en marxa. No només es limita als nostres clients o equip. És una cadena completa que ha de seguir sent funcional. Per exemple, molts dels nostres clients creen llocs web de WordPress per a petites empreses, molts d’ells proporcionen plans d’atenció mensual, paquets de SEO, etc. La majoria d’aquestes empreses treballaven amb empreses de maons i morters que s’havien acabat. Així, finalment, va afectar els nostres clients, el seu negoci i el nostre també.

Com a empresa o organització, podem preparar-nos per a aquests esdeveniments de manera que puguem mantenir-nos a l’altura, funcionals i minimitzar l’impacte el màxim possible. Aquí hi ha alguns suggeriments:

 1. Estigueu organitzats: El primer i més important que pot resoldre molts problemes és mantenir-se organitzat. L’ús de les eines adequades per a la comunicació, la gestió de projectes, els recordatoris, etc. us pot ajudar a treballar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
 2. Intenta mantenir un equip distribuït: No tots els negocis poden necessitar això, però és bo tenir un equip distribuït o un equip completament remot. Fins i tot quan només sou unes quantes persones que treballen des d’una oficina, és una bona idea permetre que la gent treballi des de casa.
 3. Estalvieu i invertiu: Estalvieu una quantitat decent d’ingressos per preparar-vos per als dies de pluja. No només a vosaltres mateixos, sinó també a la vostra empresa. Pot ser difícil per a moltes empreses mantenir-se a l’aigua en aquestes situacions quan no hi ha ingressos o molt pocs. Per tant, tothom que forma part del negoci es veu afectat i la gent perd la feina. Això és quan els estalvis reduïts per al negoci us poden ajudar a seguir endavant sense afectar de forma negativa la vida dels associats amb el negoci.
 4. Diversificar: Diversifiqueu el vostre negoci en termes de productes, serveis o clients en tot el que sigui possible. No tots els negocis poden oferir una àmplia gamma de serveis, alguns s’especialitzen en poques coses. Aquestes empreses poden tenir alguns projectes de diversió que poden aportar una mica d’ingressos addicionals o tenir clients a diferents llocs. Així, igual que el vostre equip distribuït, tenir una base de clients distribuïda us pot ajudar a mantenir-vos.
 5. Continuar aprenent: Aquesta és una de les coses que els negocis falten. El camí d’aprenentatge sovint arriba a un punt mort sense una càrrega de treball creixent. Això actua com una barrera a la diversificació i al creixement. Per tant, invertiu en formar-vos vosaltres mateixos, els vostres companys d’equip per ajudar-los a aprendre i adquirir noves habilitats.
 6. Establir relacions: Establir una forta relació i confiança entre els seus companys d’equip i clients. Això us ajudarà a desenvolupar la vostra empresa sense problemes, especialment en moments tan difícils.

Aquestes són les coses que ens han ajudat, el nostre negoci en aquests moments difícils. Tot i estar bloquejat, el nostre equip ha pogut treballar des de casa de manera eficient.

Adam Conell

Adam Connell

BloggingWizard
Regne Unit ����

Per sort, el meu negoci no ha vist desconcertar inicialment quant a la manera de treballar. Tot i això, el trànsit i els ingressos han disminuït des que va començar el brot.

Estem configurats per executar 100% de forma remota sense problemes i l’equip està acostumat a treballar a distància, de manera que el distanciament social és una mica empresarial com és habitual..

Com a resultat, no és necessari que implementem cap sistema o procés nou al nostre negoci.

En cas que us sigui útil, aquí teniu la nostra pila de tecnologia de publicació de contingut:

 1. Google Drive – La majoria dels nostres fitxers comercials s’emmagatzemen aquí. És convenient perquè és fàcil compartir-ho amb qualsevol que tingui un compte de Google i pugueu supervisar els canvis de fitxers, etc..
 2. Noció.so – Aquesta és la nostra eina bàsica per a la gestió de projectes. Dels recursos d’aprenentatge intern del nostre SOP i dels nostres calendaris editorials & treballs de planificació. El que és bo és que l’arrossegament & La natura caiguda de la plataforma ens va permetre crear alguna cosa que s’ajusti a com volem treballar. Les notificacions estan integrades i és especialment excel·lent per a equips.
 3. Google Docs – Google Docs s’integra directament amb Google Drive, la qual cosa fa especialment fàcil la col·laboració i el manteniment dels fitxers on han d’estar. La millor part? És completament gratuït que qualsevol pugui utilitzar.
 4. Comunicació – La comunicació en temps real mai no ha estat massa necessària en el meu negoci, de manera que fins ara la comunicació per correu electrònic ha funcionat bé. Atès el distanciament social addicional, potser podrem plantejar-nos anar a Slack aviat.
 5. LastPass – Utilitzem moltes eines diferents. Un full de càlcul d’inicis de sessió pot funcionar, però no és gaire segur. LastPass és una gran solució per a això.

Ara, és difícil veure com es desenvoluparan les coses a llarg termini, però passi el que passi, ho aconseguirem. Independentment, necessitem mantenir-nos tranquils i recolzar-nos mútuament.

A nivell personal, estic intentant mantenir-me informat mentre em distanço al màxim dels mitjans principals. Els mitjans de comunicació principals tenen una mena d’efecte de predisposició. Per exemple: la majoria de la gent no va començar a comprar el pànic fins que no es va parlar de les notícies.

Siguem bons entre nosaltres i estem segurs.

Jean Galea

Jean Galea

JeanGalea.com
Espanya ����

Aquest extracte prové Publicació de Jean sobre el tema del coronavirus i sobre com ens afecta:

El que emportarà per endur-se tot el que està passant, seria el següent: no tinguis pànic, però tampoc no et posis el cap al terra com un estruç..

Si creus que tot el món s’acaba i tot el que veus al teu voltant entra en pànic, els convido a fer una ullada als fets. Apagueu el televisor, abandoneu Facebook i Twitter i penseu-hi. No podeu confiar en els mitjans de comunicació per proporcionar-vos informació fiable, perquè la seva feina és vendre publicitat. Per això, necessiten cada cop més trànsit, i la por i el pànic són els motors d’aquest trànsit. Apreneu a comprendre quins són els incentius de la gent.

No hi ha marge per al pànic. Hi ha moments difícils per endavant, però si tothom fa el seu esforç i tracta d’adaptar-se a la nova realitat sortirem d’aquesta manera més ràpid i tornarem a la normalitat.

Oliver Dale

Oliver Dale

MoneyCheck
Regne Unit ����

Des de l’inici de la crisi de Coronavirus, hem vist caure el trànsit en alguns dels nostres llocs i una incidència en altres. Estem entrant en moments incerts i un esdeveniment de la vida per a la majoria de les persones del planeta ara mateix. Tenim la sort de que el nostre equip ja està totalment remot, per la qual cosa podem continuar com és habitual en aquest moment. Com a propietari de l’empresa, ha estat la meva tasca comunicar i assegurar al nostre personal que el negoci continua amb normalitat. Hem ofert ajuda addicional a qui ho necessiti i hem posat a disposició qualsevol programari addicional que el nostre equip pugui necessitar.

És una vergonya veure aprofitar-se en algunes àrees, ja que ara és el moment perquè tots ens ajuntem per treure’ns aquest esdeveniment. Crec de veritat en la força de l’esperit humà i penso que la humanitat sortirà a l’altra cara d’aquest fort. També crec que aquesta crisi canviarà les coses per millor i veurem que més empreses s’adonen que el treball remot és una opció viable ja que la gent passarà menys temps fent desplaçaments el que els permet passar més temps amb la família i els amics..

Barbara Saul

Barbara Saul

WP&UP
Regne Unit ����

Quina hora això és! I nosaltres, a WP&UP, agraïm estar aquí per donar suport a persones dins i fora de la comunitat de WordPress. De manera que molts més de nosaltres hem de treballar de forma remota, de sobte, i això pot suposar un xoc per a ells, sinó els que ja són a casa. Tots hem de trobar una nova forma de treballar i de gestionar el mateix equilibri entre la vida i la vida des del mateix lloc.

WP&Durant les darreres setmanes, UP ha experimentat un augment significatiu de les sol·licituds de suport, i el suport entre iguals també va créixer a la comunitat. Estem oberts a tots: uneix-te a nosaltres via wpandup.org/join. Cada setmana fem un #OpenChat, els divendres a les 15:00 UTC i ja això ha estat ben rebut i va provocar que el nombre creixent de participants aplaudissin i se sentissin menys aïllats. És el que som aquí i proporcionem el màxim de suport que puguem, ja sigui directament amb la gent o mitjançant contingut útil al lloc web.

Alguna cosa que personalment he estimat és l’esperit de la comunitat, en línia i fora de línia (però pràcticament – Facebook, Next Door i similars) – amb les comunitats locals que s’uneixen per donar-se suport i les comunitats en línia creixent en esperit i obertura. Pot ser que el meu amor per la comunitat em permeti veure-ho, però espero que aquest esperit continuï més enllà de la situació actual. Crec que serà així i això és molt positiu per venir d’aquest moment terrible.

Agraeixo a tots els que participin i comparteixin els seus pensaments en moments tan concorreguts. També empatico amb els que no es podrien unir a aquest recorregut mentre lluito per mantenir-se. Els dies passen increïblement ràpid quan heu de gestionar la família i la feina al mateix temps i des del mateix lloc.

Tot el demés deixat de banda, aquests pensaments són una prova de que la nostra comunitat és forta i, finalment, també passarà! Com mirem després les nostres decisions enrere? Què hauríem après llavors que no podem comprendre ara? Tot i que els efectes encara no estan previstos, com a part de l’economia global, també WordPress patirà i canviarà. Només el temps dirà com.

També us pot interessar aquests articles:

 • 50 millors blocs sobre WordPress i les seves millors publicacions
 • Gràfic de comparació d’allotjament web: 10+ millors serveis d’allotjament web i les seves millors ofertes desmitificades
 • Entrevista de Cory Miller: reflexions sobre WordPress i Gutenberg, la necessitat de la consciència en salut mental i el coaching

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector