Com crear idees de contingut de blocs que les persones no podran ignorar

Com crear idees de contingut de blocs que les persones no podran ignorar

Com crear idees de contingut de blocs que les persones no podran ignorar
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Com que és un bloc que llancem aquí, és difícil imaginar-ho sense un flux regular de publicacions de qualitat, oi? Per això, necessiteu bones idees de contingut del bloc.


Bé, sí, és clar. Però també és on van començar els problemes.
Això és capítol 7 d’una guia més gran a com iniciar un blog amb èxit.

El repte és aquest:

Com en realitat? bones idees de contingut del bloc i de forma regular?

Heu de convertir-vos en una persona innaturalment creativa que sempre tingui una màniga d’idees que no s’acaben? Guanyeu aquests superpoders picant per un blogger radioactiu?

No molt lluny.

L’única habilitat real en què heu d’entrenar-vos és la destresa Prestant atenció.

Per crear idees de contingut de bons blocs, no es tracta realment d’estar asseguts en una cova en algun lloc i d’escriure pàgines en pàgines d’idees titulars, confiant només en la vostra pròpia creativitat. Al contrari.

Per obtenir idees de contingut estel·lar de bloc, heu de prestar atenció al que passa al vostre nínxol i, a continuació, actuar en conseqüència sempre que noti un "forat de contingut" que cal omplir.
La picada de superblogger us pot ajudar a trobar bones idees de contingut del bloc

Una bona idea de contingut del bloc de regles # 1:

Com he dit més amunt, només té sentit escriure / blog sobre coses que la gent ja cerca.

En altres paraules (pot semblar brutal, perdó), no importa el que vulgueu escriure. El que importa és el que vol llegir el vostre públic.

Per què és així?

Doncs bé, els nous blocs tenen un gran obstacle per superar.

És un obstacle evident, però molt seriós. El que és pitjor, molts blocs mai aconsegueixen superar-lo …

Aquest obstacle és que el primer dia ningú sap que el vostre bloc existeix. Per tant, ningú no el llegirà.

Així doncs, amb això, si decidiu escriure només sobre les vostres idees úniques, mai contemplades, la gent mai no descobrirà el vostre bloc.

D’altra banda, si decidiu anar a l’altra banda, i en lloc de fer la investigació correcta, esbrinant quins són els reptes reals que tenen les persones al vostre nínxol, i, a continuació, descriviu les vostres solucions per a aquests reptes, esteu fent efectivament la vostra probabilitat. de trobar-se.

Actualment, Google és la forma en què la majoria de blocs obtenen el seu trànsit (segons Facebook, segons diuen les dades). Així, perquè pugueu tenir la possibilitat de descobrir-vos, el vostre contingut ha de resoldre els problemes que la gent va en actiu. Tan simple com això.

Ara, la millor part:

�� Com esbrinar què vol llegir el vostre públic

El que el vostre públic vol llegir
Hi ha dues escoles de pensament diferents aquí:

 • Anant primera competició
 • Anant primera audiència

El primer tracta d’esfondrar-se i intentar descobrir què fa la vostra competència i quin tipus de contingut els funciona millor.

Dit d’una altra manera, de què parlen els vostres blocs de competència = el que haureu de fer bloc.

La manera de descobrir-ho és mitjançant paraules clau.

Les paraules clau són el que fa servir les cerques de Google. La gent cerca mitjançant paraules clau. La vostra competició crea contingut que aborda les paraules clau donades amb l’esperança que es mostri el contingut sempre que algú busqui aquestes paraules clau.

El que heu de fer és inserir-vos enmig d’aquest quadre.

Busqueu quines paraules clau específiques utilitzen els vostres competidors, examineu les publicacions i escriviu alguna cosa millor.

Aquí teniu les eines que podeu utilitzar per descobrir quines són aquestes paraules clau:

estovar

SEMRush

ahrefs

Ahrefs

buzzsumo

BuzzSumo

Busqueu el millor contingut dels vostres competidors i feu una llista d’aquestes publicacions. Penseu en com podeu escriure alguna cosa que tingui les mateixes paraules clau, però és encara millor. Aquests són els temes que val la pena escriure en el primer enfocament de competició.

Anant primera audiència és un animal totalment diferent.

La meva eina preferida per utilitzar-la és Quora.

Quora és un lloc web de preguntes i respostes. Com passa, les persones fan preguntes (no hi ha limitacions; si algú té alguna pregunta, pot fer-ho), i altres persones envien les seves millors respostes. Aleshores, la comunitat vota qui va respondre millor.

Però, deixant de banda aquest objectiu bàsic de Quora, també ho és un dels pocs llocs on esbrinar què volen aprendre les persones.
quora

Totes les preguntes que veieu relacionades amb el vostre nínxol i el tema del vostre bloc són una oportunitat fantàstica per escriure una nova publicació al bloc sobre.

Aquí és el perquè:

 • Es tracta de persones reals que fan aquestes preguntes, cosa que significa que sigui quin sigui el tema de la pregunta, algú que necessita ajuda però no ha pogut trobar una solució.
 • Podeu fer aquesta pregunta exacta i escriure una publicació al bloc, tot el que us proporcionarà una resposta. Aleshores, podeu publicar un fragment de la publicació com a resposta directament a Quora i enllaçar-la a la publicació per obtenir més informació (gran eina per a la promoció).

Per començar, comenceu a seguir tots els temes sobre Quora rellevants per al vostre nínxol. Sempre que aparegui alguna pregunta interessant, anoteu-la i afegeix-la a la vostra llista d’idees de publicacions al bloc.

Una altra cosa que podeu fer, a part d’agafar Quora, és tornar als blocs dels vostres competidors, però ara per una raó totalment diferent:

Torneu a les publicacions més populars, però aquesta vegada aneu cap a la secció de comentaris i anoteu totes les preguntes interessants que la gent faci en aquests comentaris. Probablement hi trobareu un parell de joies.

Al final, la vostra llista de possibles idees de contingut del bloc no ha de ser enorme. De fet, probablement sigui millor deixar-lo curt, només no deixar que cap idea interessant s’apliqui. Diria 10 idees és un bon començament.

Resumint coses:

 1. Mireu què fa la vostra competició Consulteu el contingut, les paraules clau que tracten, què hi ha de més populars als seus llocs. Feu una llista d’aquestes idees que també vulgueu abordar.
 2. Mireu les preguntes que la gent fa a Quora. Mireu si podeu respondre-ne algunes en publicacions del bloc.
 3. Consulteu els comentaris als blocs dels vostres competidors. Mireu si alguna d’elles podria ser la base de les noves publicacions del bloc.
 4. Recopila una llista de 10 idees de publicacions al bloc.

Un cop tingueu aquests, passeu al següent pas.
�� Més lectura

 • 20 maneres de pensar idees per a les publicacions del bloc – una llista fàcilment digerible de tàctiques interessants que podeu utilitzar si encara esteu mirant un paper en blanc.
 • Tècnica del gratacel – un mètode molt popular que se subscriu a la idea d’anar a la competició-primer i batre’ls al seu propi joc.
 • Com obtenir idees il·limitades i segures de treballs en un bloc no obvi, un altre tema sobre el tema (implica treballar directament amb la vostra audiència, coses bones!)

Capítol 8: Com escriure una bona publicació al bloc

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector