Com configurar un bloc: nom de domini + allotjament web + WordPress … Tot en una ocasió

El primer número que apreneu sobre com configurar un bloc és que no hi pot haver cap bloc sense un nom de domini (la seva adreça única a Internet) i un servidor web (la seva llar a Internet). Després, hi ha el comodí – el tercer element: WordPress!
Això és capítol 3 d’una guia més gran a com iniciar un blog amb èxit.


Com configurar un bloc: www + host + WordPress

Escollir un nom de domini és sovint una de les parts més divertides de tot el procés d’aprenentatge de com configurar un bloc. Triar un host, però, és exactament el contrari.

Comencem amb el primer:

Com triar un nom de domini per al vostre nou bloc

Note Nota del principiant: què és un nom de domini? Un nom de domini consta de dues parts principals: el vostre identificador de domini únic i una extensió de domini. Per a nosaltres, codeinwp és l’identificador i .com és l’extensió (també coneguda com a TLD). En el vostre cas, el primer pot ser qualsevol seqüència de caràcters alfanumèrics més guionets. El TLD cal triar entre una varietat d’opcions preexistents, amb .com sent la més popular. Un nom de domini normalment costarà al voltant de $ 10 a $ 15 / any.

Per accedir directament a la persecució, un bon nom de domini ha de tenir almenys tres característiques principals:

 • Needs Ha de ser únic i de marca. Un bon punt de referència és imaginar el vostre nom de domini al lateral de l’edifici d’oficines. Es veu bé allà??
 • �� Cal tenir clar. No hi ha estranya combinació de personatges. Una seqüència senzilla d’1 a 3 paraules és millor. El vostre nom / cognom millor utilitzeu només si el lloc web que esteu creant és per fer créixer la vostra marca personal.
 • �� Necessita ser fàcil de memoritzar. Si heu d’escriure, no us serà fàcil memoritzar-lo.

Per llegir més: Com es troba un nom per al vostre bloc + mitjançant els generadors de noms del bloc.

�� CONSELL PRO: Quan apreneu a configurar un bloc, un bon punt de partida és fer una llista de 3-5 noms de domini que semblin els més assenyats per després provar-los amb amics, familiars i companys de feina per triar el guanyador..

Amb una bona idea de com serà el vostre nom de domini, és hora de triar una bona plataforma d’allotjament:

Com triar un bon host web per a un bloc

El tema del hosting és boriiiiinnnng. Com, de veritat.

Vull dir que, un cop t’accediu a això, un servidor web és només un ordinador encès i connectat a Internet les 24 hores del dia, assegut en algun lloc d’una fosca sala de servidors. No hi ha res romàntic ni "guai" sobre això. Són nombres i dades sent enviat endavant i endavant.

Amb aquesta imatge al vostre cap, escollir un bon amfitrió per a WordPress pot ser difícil, sobretot una vegada que feu una investigació i pugueu exposar-vos a molts materials promocionals d’una empresa d’allotjament. Bàsicament, tots prometen un rendiment i un servei fiables extremadament bons.

La realitat, però, pot ser diferent.

Així que sense avorrir-ne els detalls, hem invertit molt en investigar el mercat d’allotjament de WordPress, provar diferents empreses d’allotjament que hi ha, analitzar el seu rendiment en configuracions de la vida real i fins i tot enquestar els usuaris per trobar què en pensen. amfitrions de blocs.

Si esteu interessats en accedir als detalls de tot això, comproveu-ne algun:

Enquesta d’allotjament de WordPress 2018 – Aka "El bo, el dolent i el lleig de l’allotjament de WordPress"
Millors proveïdors d’allotjament de WordPress en comparació [pels números]

Millors proveïdors d’allotjament barats en comparació (des de 0,82 USD / mes)
Millor allotjament web per a petites empreses

Si no us podeu molestar i només voleu que us recomani una plataforma ja heu d’utilitzar SiteGround. Bàsicament, independentment de quins tipus de proves fem i no importa quin tipus de preguntes fem a la comunitat, és realment difícil trobar cap crítica negativa sobre SiteGround. Simplement saben què fan a l’hora d’acollir un bloc de WordPress.

A més, un bon pla d’allotjament amb ells (un que serà més que suficient per començar amb un nou bloc) és d’uns 4 dòlars / mes.

�� Com configurar un bloc: obtenir un nom de domini, hosting i WordPress instal·lats tot d’una

D’acord, així que aquí teniu la millor part:

Tot i que aprendre a configurar un bloc consisteix en alinear tres peces separades de tecnologia (hosting, domini i WordPress), realment, podeu tenir-ho tot i tenir una cura molt senzilla..

Per fer-ho realitat, aneu a SiteGround (feu clic aquí): la plataforma d’allotjament que us recomanem a partir de les seves opinions positives a la xarxa i de les nostres pròpies proves.

Un cop allà, trieu un pla d’allotjament. En la majoria dels casos, l’opció més barata – StartUp – serà suficient:

allotjament escolliu

El següent pas és el fet de registrar un nom de domini que utilitzaràs per al nou bloc:

nom de domini del bloc

Nota. El registre d’un nom de domini nou amb SiteGround és de 15,95 dòlars / any. Si ja teniu un nom de domini que voleu utilitzar, seleccioneu "Ja tinc un domini" en lloc de crear-ne un de nou. Es requereixen passos addicionals per connectar aquest nom de domini al vostre nou bloc. SiteGround us guiarà en cada pas del camí.

Després d’això, només heu de proporcionar les vostres dades personals i les dades de pagament i finalitzar la configuració.

Quan hagueu acabat, és el moment d’instal·lar WordPress. Per això, accedeix a la vostra àrea de clients i seguiu aquesta guia.

Durant el procés d’instal·lació, SiteGround també us permetrà escollir un disseny / tema per al vostre nou bloc i tenir-ho tot configurat.

Note Nota ràpida per trobar i canviar dissenys de temes / blocs

El fantàstic de WordPress és que no us heu enganxat amb el disseny inicial que heu escollit per al vostre bloc durant la configuració o amb el tema de WordPress predeterminat. Podeu tornar a aquesta part al cap d’un temps i instal·lar un tema nou que tingués una aparença millor o que simplement segueixi millor les tendències modernes.

De qualsevol manera, podeu trobar temes nous a WordPress.org, ThemeIsle.com, TemaForest, Temes elegants, o qualsevol altra d’aquestes botigues temàtiques més importants.

�� Més lectura

Com començar amb WordPress? Aquí teniu la manera d’utilitzar la interfície

Nota. Si ja coneixeu la interfície de WordPress, no dubteu a passar al capítol següent.

WordPress ha evolucionat bastant des dels seus humils inicis el 2003. El que va començar com una simple plataforma de blocs, ara és capaç d’executar qualsevol tipus de lloc web, per molt gran o petit que sigui..

Tanmateix, aquesta riquesa de funcions també pot resultar lleugerament problemàtica per a algú que acaba de saber com configurar un bloc amb WordPress per primera vegada.

Aquí teniu la vostra guia detallada a través de la interfície d’usuari de WordPress i algunes de les funcions clau:

En primer lloc, la major part de la vostra interacció amb WordPress passarà a través del tauler d’administració al qual podeu accedir anant a yourite.com/wp-admin. Després de iniciar la sessió, veureu una cosa així:

Tauler de comandament de WordPress

 • (1) Missatge de benvinguda: aquí és on WordPress us dirigeix ​​cap a algunes de les àrees més importants del tauler d’administració. Més endavant interactuarem amb molts d’ells en aquesta guia.
 • (2) Alguns blocs generals d’informació que us permeten saber què ha passat amb el vostre bloc recentment.
 • (3) Entrades: aquí és on podeu treballar a les publicacions del vostre bloc.
 • (4) Suport multimèdia: aquí trobareu una biblioteca de tots els suports (imatges) que s’han penjat al bloc.
 • (5) Pàgines: la interfície funciona de manera semblant a les publicacions, però és per a les subpagines del vostre bloc.
 • (6) Comentaris: aquí és on podeu moderar els comentaris que els vostres lectors deixen.
 • (7) Aparença: aneu aquí per ajustar la vostra aparença del vostre bloc, p. canvia completament el tema o personalitza com es mostren certes coses.
 • (8) Connectors: aquí és on podeu instal·lar nous complements.
 • (9) Usuaris: aneu aquí per gestionar el vostre compte d’usuari i els comptes d’altres persones que tenen accés al bloc.
 • (10) Configuració: aquí és on passareu la major part del temps en configurar un bloc, podeu trobar aquí tots els paràmetres clau del vostre bloc..

Abordaré cadascuna d’aquestes seccions en detall mentre passem per aquesta guia.

Capítol 4: Complements de WordPress imprescindibles

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map