Aniversari de WordPress, tema elemental, programa d’autors de confiança ��️ juny de 2019 Notícies de WordPress w / CodeinWP

Aquesta és l’edició de juny de 2019 "Aquest mes a WordPress amb CodeinWP."


Hola amants de WordPress, benvinguts a les novetats de la nostra comunitat. Igual que el mes passat, maig va estar ple d’esdeveniments, anuncis i canvis interessants a l’ecosistema de WordPress.

Abans d’iniciar l’edició de notícies WordPress de juny del 2019, vull dir-ho "Feliç aniversari, WordPress!", ja que acabava de complir 16. Molta gent de tot el món va celebrar l’aniversari amb trobades, pastissos i begudes.

En una altra nota, WordPress 5.2.1 està fora, Elementor va enumerar el tema Hola a WordPress.org, l’equip de revisió de temes va implementar canvis controvertits al programa Autors de confiança i el complement avançat Camps personalitzats va afegir un marc PHP per a blocs..

Però això només és un cop d’ull. També tenim algunes propostes bàsiques de WordPress per a vosaltres, un nou podcast, notícies sobre accessibilitat de Gutenberg i moltes, molt més.

Juny de 2019 Notícies de WordPress amb CodeinWP

Novembre de WordPress Notícies de WordPress

WordPress 5.2 "Jaco"

WordPress 5.2 (“Jaco”) està disponible i ofereix una sèrie de noves funcions i millores en els aspectes de seguretat i solucions del lloc. El desenvolupament es va centrar en el projecte Site Health Check, la protecció d’errors PHP, les actualitzacions d’accessibilitat, les noves icones del tauler de control, les comprovacions de compatibilitat de complements i la seguretat de les actualitzacions automàtiques..

Però aquests són només els canvis importants; consulteu l’article anterior per obtenir un aspecte més detallat de totes les millores de WordPress 5.2.

Mentrestant, ja està preparat el llançament de manteniment de WordPress 5.2.1 descarregar i prova, mentre que la versió 5.2.2 es preveu fer el seguiment a la primera setmana de juny.

Notícies de WordPress de juny de 2019: WordPress 5.2 Jaco

WordPress ha complert 16 anys avui Feliç 16è aniversari a WordPress https://t.co/1DCZ25Cr0Y pic.twitter.com/tf9LO3Qf9R

– Mitjans de codi Pixelz (@codepixelzmedia) 27 de maig de 2019

Happy Sweet 16, WordPress

Al maig, la gent va celebrar un altre aniversari de WordPress, que va complir 16 anys el 27 del mes. Ha estat un llarg recorregut des de la primera plataforma bàsica de blocs fins al complex i avançat creador de llocs web que ha esdevingut el nostre CMS durant aquest temps.

Després de 16 anys de desenvolupament i innovació contínua, WordPress potencia el 34% de tota la web. La nostra comunitat no va deixar passar aquesta ocasió desapercebuda, ja que celebraven pastissos d’aniversari personalitzats, sopars, trobades temàtiques o simplement publicacions en xarxes socials.

Presentació del tema de Hello: el tema de WordPress més ràpid que mai s’ha creat

El creador de pàgines més popular del moment acaba de llançar el seu primer tema de WordPress a WordPress.org, anomenat Hello. És un tema senzill i net que podeu utilitzar com a plantilla d’inici per a més personalitzacions amb Elementor.

En només una setmana, el tema va recollir més de 10.000 instal·lacions actives. L’interessant és que Hola està realment disponible a GitHub des del març del 2018, però només ara ho van publicar a WordPress.org per aconseguir un abonament i un reconeixement millors dels usuaris..

Tot i així, encara que Hello és un tema gratuït, algunes funcions (com ara l’accés a capçaleres, peus de pàgina i ginys) només estan restringits als usuaris d’Elementor Pro.

Notícies de WordPress de juny de 2019: tema de Hello Elementor

També us pot interessar aquests articles:

 • Juny 2018 Còmics amb CodeinWP … #GDPR #AI #WordPressPlugins #HiringTraps
 • Creació per a Gutenberg: Com s’enfronten els autors de plugins i temes a la transició a Gutenberg
 • Directori de botigues de temes de WordPress 2019: Qui dirigeix ​​el mercat de temes de WordPress ara mateix, s’han analitzat 100 botigues temàtiques

Juny de 2019 Notícies de WordPress Programa d’autors de confiança

Canvis en els autors de confiança

No hi ha mes a WordPress sense almenys una mica de controvèrsia. L’equip de revisió de temes va introduir el programa Autors de confiança l’any passat i es va centrar a facilitar el procés de revisió per als que es van incorporar al programa, de manera que poden saltar-se el trac de cua llarga..

Aquest any, les directrius han canviat una mica. Ara, si voleu que els vostres temes es moguin ràpidament durant el procés de revisió, heu de revisar un bitllet al mes per tal de veure el tema en directe a la representació. El vostre tema no es publicarà fins que no compleixis aquesta condició i completi la revisió.

Aquest anunci va generar tones de comentaris de persones que expressaven el seu desacord amb els canvis.

Versió ACF 5.8.0 – Blocs PHP per a Gutenberg

En una altra nota, un altre protagonista del nostre cercle de notícies de WordPress de juny de 2019 és el conegut connector Advanced Custom Fields, que va afegir nova funcionalitat al seu nucli principal: els blocs PHP. En realitat, és un marc PHP que us permet crear tipus de bloc personalitzats de Gutenberg. Aquesta nova funció porta sis mesos en desenvolupament i es va llançar aquest mes juntament amb la darrera versió – 5.8.0 – del connector.

La funció de blocs ACF només està disponible a la versió premium de l’eina.

blocs personalitzats avançats de php per a gutenberg

Grans articles de tot el web

Proposta de modificació de les directrius dels complements

Mika Epstein, de l’equip de revisió de plugins, va presentar una proposta per millorar les directrius del complement modificant les parts que solien deixar lloc a la interpretació o semblaven confuses. Llegiu la publicació anterior i escriviu la vostra opinió si voleu contribuir també.

WPCampus llança resultats de l’auditoria d’accessibilitat de Gutenberg

L’auditoria d’accessibilitat a Gutenberg ha tingut lloc a principis d’aquest any però encara no hem vist els resultats… fins ara. Així, si esperaves els resultats o només teniu curiositat sobre l’evolució de Gutenberg en aquesta direcció, WPCampus va publicar els informes per a vosaltres..

Els dissenyadors de WordPress exploraran la proposta per simplificar la navegació amb administradors WP

Una altra proposta va venir dels dissenyadors, que van crear algunes maquetes d’un nou quadre de comandament de WordPress. El seu objectiu és simplificar la navegació de la pàgina d’administrador. Una de les modificacions està relacionada amb la navegació de la barra lateral i té com a objectiu substituir els flyouts per menús d’acordions.

Anunciant els patrocinadors de GitHub: una nova manera de contribuir a la creació de codi obert

Si ets desenvolupador i vols contribuir a GitHub, tens la possibilitat de ser compensat econòmicament. La plataforma acaba de llançar una nova eina de patrocinadors, que encara està en beta, però podeu unir-vos a llista d’espera fins que estigui completament a punt.

El Dia 4 de la traducció de WordPress acull amb èxit 77 esdeveniments locals a 35 països, recluta 183 nous traductors

Un altre esdeveniment que va tenir lloc el mes de maig va ser el Dia de la traducció de WordPress 4. El projecte va ser un èxit: va reunir 77 esdeveniments locals (més que en els anys anteriors) a 35 països, aconseguint portar 183 nous traductors a l’equip Polyglots..

Presentació del podcast distribuït

Mentrestant, Matt Mullenweg va començar podcasting sobre “el futur del treball”, també conegut com el treball remot. El primer episodi és una conversa amb el conseller delegat d’Upwork, Stephanie Kasriel, sobre la seva cultura distribuïda interna i com influiran els horaris flexibles de les empreses.

Les entrades de WordCamp US 2019 ara estan a la venda

El primer WordCamp gran de l’any arriba en menys d’un mes però, mentrestant, podeu comprar entrades a WordCamp US 2019. Una entrada té un cost de 50 dòlars i us permet accedir completament a l’esdeveniment, a més d’altres sorpreses i molta diversió. Aquí està el cronologia per ajudar-vos a organitzar el vostre any amb antelació.

Com un vincle dels nostres temes gairebé va arruïnar el nostre negoci (i com ho vam arreglar)

De vegades, un error innocent pot provocar un desastre. A continuació, es mostra com els nois de WPZoom van esborrar la seva empresa de l’índex de la cerca de Google a causa d’un enllaç posat en un lloc equivocat. Al final van solucionar el problema.

Segueix a Marcel en His Epic 465 mi. Caminada a peu fins a WordCamp Europe

Marcel Bootsman (un nom adequat, oi?) Va iniciar una altra campanya de senderisme des de Berkel en Rodenrijs fins a Berlín. El propòsit és recaptar diners DonarWC, la qual cosa està ajudant les persones inestables econòmicament a assistir a un gran WordCamp. Comproveu la ruta de Marcel i uneix-lo al repte si el trobeu.

La Guia per a no desenvolupadors de Git i GitHub

Normalment, només els desenvolupadors passen temps a Git. Però de vegades, nosaltres, els no devs, hem de relacionar-nos també amb la plataforma. A primera vista, pot semblar complicat, però podreu familiaritzar-vos bastant ràpidament. Aquí teniu un guia per conèixer què és Git i com navegar-lo.

Això és per al juny del 2019. Tot el que ens va faltar?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map