5 millors serveis de còpia de seguretat en línia per mantenir les vostres dades segures el 2020

Voleu buscar un lloc segur per fer una còpia de seguretat i emmagatzemar totes les vostres dades digitals? Aquesta publicació us ajudarà a començar. Aquí, veurem detingudament els cinc dels millors serveis de còpia de seguretat en línia per comprovar on brillen i en quins casos seran.


Què és la còpia de seguretat al núvol?

Primer, passem per sobre dels fonaments bàsics. Normalment, fem una còpia de seguretat de totes les nostres dades en una unitat externa o en una xarxa local. Aquestes còpies de seguretat locals són ideals per a una restauració ràpida. El que és decebedor és que pateixen els mateixos riscos que el vostre ordinador (malware, falles de maquinari, esborrament accidental, incendi, robatori i similars)..

D’altra banda, els millors serveis de còpia de seguretat en línia en còpia totes les dades per Internet a servidors remots en diverses ubicacions. En qualsevol moment podreu accedir a aquestes còpies de seguretat fora de lloc segures des de qualsevol lloc i restaurar-les fàcilment amb un clic o dos.

Millors serveis de còpia de seguretat en línia

Per descomptat, no hi ha cap motiu per no fer-ho, tant en còpia de seguretat local com en núvol, i estar doblement segurs. ��

La còpia de seguretat inicial de les vostres dades pot requerir molt temps. Però, després, tots els vostres fitxers es faran una còpia de seguretat de forma automàtica. Els millors serveis de còpia de seguretat en línia també us permeten enviar un dispositiu físic que conté totes les vostres dades per a la càrrega inicial, i això pot reduir el temps de càrrega dràsticament. De la mateixa manera, també permeten una restauració més ràpida mitjançant un dispositiu físic que us ha estat enviat.

Feu clic per obtenir més informació:

 • �� Què passa amb Dropbox i altres serveis d’emmagatzematge?
 • �� Què cal buscar en un servei de còpia de seguretat en núvol?

Després d’estudiar el tema durant un temps i d’experimentar diversos serveis al mercat, hem decidit incloure les següents plataformes als cinc primers llocs. Aquí teniu una visió ràpida de les funcions que s’ofereixen i dels paràmetres més importants d’aquests millors serveis de còpia de seguretat en línia:

Resumits dels millors serveis de còpia de seguretat en línia

Retardada
condueixo
Carbonita
Acronis
CrashPlan

Preu / any60 dòlars52,12 dòlars71,99 dòlars49,99 dòlars120 dòlars
Dispositius per compte1Il·limitat1Varia diferents plans1
PlataformesMac, PCMac, PC, mòbilMac, PCComptes de Mac, PC, mòbils, màquines virtuals i xarxes socialsMac, PC, Linux
EmmagatzematgeIl·limitat2 TBIl·limitatVaria diferents plansIl·limitat
Còpies de seguretat contínues o programadesTots dosTots dosTots dosProgramat. Cada cinc minuts.Tots dos

Cinc millors serveis de còpia de seguretat al núvol

Ara en els detalls de cada plataforma:

1. Retardada (www.backblaze.com)

Millors serveis en línia de còpia de seguretat en núvol

Backblaze ofereix un munt de funcions útils, incloent un emmagatzematge il·limitat combinat amb còpies de seguretat ràpides i fiables, tot a un preu atractiu.

Plataformes i facilitat d’ús: Backblaze admet la còpia de seguretat des de Mac, així com des de PC. La configuració també és fàcil i necessiteu que introduïu només alguns detalls com l’identificador de correu electrònic i la contrasenya.

Freqüència d’emmagatzematge i còpia de seguretat: Hi ha emmagatzematge il·limitat, però només cobreix un ordinador per compte. De manera predeterminada, les còpies de seguretat són contínues, tot i que també podeu programar còpies de seguretat.

Què inclou la còpia de seguretat? Tota una còpia de seguretat de totes les vostres dades, excloent fitxers del sistema, fitxers de programes, aplicacions, carpetes buides o fitxers web temporals. Si teniu dades sobre unitats externes, també fareu una còpia de seguretat. Podeu especificar les carpetes que no voleu fer una còpia de seguretat. El Pla empresarial també permet fer còpies de seguretat de dades d’una xarxa (NAS).

Preu: El Pla personal de còpia de seguretat així com el Pla de còpia de seguretat empresarial està disponible. Els plans personals són assequibles, a partir de només 6 dòlars al mes.

Quina seguretat és la vostra còpia de seguretat? El backblaze inclou encriptació en repòs i en trànsit, així com una opció de clau personal. L’autenticació de dos factors afegeix una capa de seguretat addicional.

És fàcil restaurar? La restauració d’arxius només es fa mitjançant el lloc web de Backblaze. Això pot resultar molest, ja que els fitxers no es restauren a les ubicacions originals. En el seu lloc, els fitxers s’han de descarregar a un fitxer zip limitat a 500 GB. Opcionalment, enviaran un dispositiu físic a la vostra necessitat si ho necessiteu.

Altres consideracions importants:

 • Les versions antigues i els fitxers suprimits es conserven durant 30 dies
 • L’ús compartit de fitxers només és possible mitjançant B2, el servei d’emmagatzematge en núvol de Backblaze.
 • No hi ha opció de sincronització

En molts sentits, Backblaze és el més fàcil de configurar i utilitzar entre els millors serveis de còpia de seguretat en núvol en línia. Fa una còpia de seguretat automàtica dels fitxers en la instal·lació..

Vés a Backblaze

2. condueixo (www.idrive.com)

Millors serveis en línia de còpia de seguretat en núvol: IDrive # 2

IDrive és ràpid i ofereix un major control sobre el vostre procés de còpia de seguretat en comparació amb altres serveis de còpia de seguretat en núvol.

Plataformes i facilitat d’ús: És compatible amb diverses plataformes com Mac, PC, Linux, així com mòbils. Una consola centralitzada permet gestionar còpies de seguretat. Això us permet veure les activitats del compte de tots els vostres equips connectats. A més, podreu canviar la configuració de tots els dispositius d’aquest tauler de control.

Freqüència d’emmagatzematge i còpia de seguretat: Tots els titulars de compte gratuïts obtenen 5 GB en el sistema Pla bàsic. Això augmenta a 2 TB quan actualitzeu el Pla personal. Les còpies de seguretat són contínues, però també podeu programar còpies de seguretat.

Què inclou la còpia de seguretat? iDrive realitza una còpia de seguretat de tot el disc inclòs el sistema operatiu, configuració, aplicacions, fitxers i carpetes, sense contingut i estructura intactes. Podeu excloure fitxers seleccionats.

Preu: A més d’un pla bàsic gratuït, iDrive ofereix personal i empresa. Plans Comenceu a 52,12 dòlars per any per 2 TB d’emmagatzematge, però el que és atractiu és que la puguin fer servir tots els dispositius habilitats per a la web. D’altra banda, les versions anteriors dels fitxers no tenen en compte l’emmagatzematge.

Quina seguretat és la vostra còpia de seguretat? iDrive xifra tots els vostres fitxers en trànsit i en emmagatzematge. Els titulars del compte també reben una clau de xifratge personal.

És fàcil restaurar? La restauració es fa mitjançant una aplicació o navegador d’escriptori. Si bé iDrive no restaura automàticament els fitxers a la ubicació original, permet triar la ubicació manualment. També és possible recuperar fitxers suprimits de la paperera en un termini de 30 dies.

Altres consideracions importants:

 • Us pot enviar un disc dur amb les vostres dades una vegada a l’any sense cap cost addicional
 • Les aplicacions de telèfons intel·ligents IDrive us permeten fer una còpia de seguretat de dades limitades tant d’Android com d’iOS
 • No hi ha cap límit a la retenció de fitxers suprimits fins que faci una neteja d’arxiu
 • Conserva fins a 30 versions de cada fitxer
 • Pot fer una còpia de seguretat de discs durs externs, emmagatzematge de xarxa
 • Pot compartir fitxers que tenen una còpia de seguretat

iDrive és una bona elecció entre els millors serveis de còpia de seguretat en núvol si el vostre requisit d’emmagatzematge se situa per sota de 2 TB i si són importants els vostres períodes de retenció.

Vés a iDrive

3. Carbonita (www.carbonite.com)

carbonita

Carbonite ofereix una còpia de seguretat de núvol automàtica i il·limitada. El seu senzill enfocament per configurar i oblidar és probablement el més senzill entre els millors serveis de còpia de seguretat en línia en línia.

Plataformes i facilitat d’ús: No només podeu veure i gestionar les vostres còpies de seguretat des de l’aplicació d’escriptori, també podeu utilitzar qualsevol navegador per accedir als vostres fitxers mitjançant una interfície web ben dissenyada.

Freqüència d’emmagatzematge i còpia de seguretat: Carbonite ofereix un emmagatzematge il·limitat per a un sol equip Pla bàsic. Les còpies de seguretat són contínues, però també és possible fer còpies de seguretat programades.

Què inclou la còpia de seguretat? Fa una còpia de seguretat automàtica de tots els fitxers que seleccioneu durant el procés d’instal·lació. Tot i això, cal afegir manualment fitxers de més de 4 GB i vídeos. Els fitxers o carpetes individuals també es poden seleccionar per fer còpies de seguretat, mentre que la còpia de seguretat de la unitat externa només està disponible amb els plans Plus i Prime.

Preu: N’hi ha 3 plans “segurs”, i els costos són per ordinador. El Safe Basic arriba a 6 dòlars al mes, facturat anualment (71,99 dòlars). A 9,34 dòlars mensuals, el pla Safe Plus inclourà unitats externes, fer còpies de seguretat de vídeos de manera predeterminada, així com fer una còpia de seguretat de la imatge completa del sistema del vostre ordinador localment. Per 12,50 dòlars mensuals, rebrà servei de recuperació de missatgeria en el marc del Pla segur de primera.

Quina seguretat és la vostra còpia de seguretat? Totes les dades es xifren. La seguretat addicional és mitjançant el xifrat de claus personals i l’autenticació de dos factors.

És fàcil restaurar? Mitjançant una aplicació d’escriptori, podeu triar restaurar tots els fitxers o alguns, així com la cerca basada en noms de fitxers. Els fitxers es poden restaurar a una sola carpeta o a la ubicació original.

Altres consideracions importants:

 • La versió de Mac no ofereix ni la versió ni la opció de clau personal
 • El color de carbonita codifica el vostre sistema de fitxers, de manera que coneixeu l’estat de còpia de seguretat de cada fitxer o carpeta
 • Fa una còpia de seguretat de fotos des de qualsevol dispositiu Android o iPhone
 • S’han eliminat els fitxers conservats durant 30 dies
 • Pot accedir a còpies de seguretat mitjançant aplicacions mòbils

Amb Carbonite, podreu veure tots els fitxers des d’una interfície web o d’una aplicació mòbil. També hi ha moltes opcions de restauració: fitxers individuals, totes les vostres dades, versions anteriors o fitxers suprimits.

Anar a la carbonita

4. Imatge veritable d’Acronis (www.acronis.com)

acronis

Acronis True Image captura una imatge de les vostres dades completes i la fa una còpia de seguretat. Inclou molt en la gamma de plans que ofereix: des de còpies de seguretat de núvols, còpia de seguretat mòbil i social media fins a protecció de ransomware.

Plataformes i facilitat d’ús: Fa una còpia de seguretat de Mac, PC i mòbils, màquines virtuals i comptes de xarxes socials. L’excel·lent interfície d’escriptori fa que el treball amb Acronis sigui realment fàcil. A més, també podreu fer un seguiment de l’estat de les còpies de seguretat, veure les mides dels fitxers, mesurar les velocitats de còpia de seguretat i veure les visualitzacions amb codi de color de les dades.

Freqüència d’emmagatzematge i còpia de seguretat: A partir de només 250 GB, els límits d’emmagatzematge varien segons el pla que trieu. Les còpies de seguretat només s’executen segons un calendari. La freqüència predeterminada és una vegada al dia, però podeu canviar-la a un màxim de 5 minuts. La programació basada en esdeveniments també és possible.

Què inclou la còpia de seguretat? De manera predeterminada, True Image selecciona la còpia de seguretat de tota la unitat, incloses les unitats externes, les unitats de xarxa mapejades, Outlook i OneDrive. Tanmateix, també podeu triar manualment què voleu fer una còpia de seguretat.

Preu: Els preus comencen a partir de 49,99 dòlars / any pel paquet estàndard. El paquet avançat és de 99,99 dòlars / any.

Quina seguretat és la vostra còpia de seguretat? Acronis xifra totes les vostres dades i ofereix una clau de xifratge personal. A més, hi ha protecció contra ransomware i criptomoneda. Per garantir que els fitxers estiguin intactes, el Pla Premium inclou autenticació basada en Blockchain i signatures electròniques.

És fàcil restaurar? Acronis restaura els fitxers a la ubicació original automàticament mitjançant una consola basada en la web. Si voleu, també podeu fer una còpia de seguretat a una unitat externa o a unitats de xarxa mapejades. L’última oferta és un "kit de supervivència", que crea ràpidament una eina d’arranjament de restauració d’arxius.

Altres consideracions importants:

 • Netegeu manualment les còpies de seguretat, les versions configurables per l’usuari i la retenció
 • No sembra ni restauració mitjançant discos enviats
 • Els usuaris de Windows es poden sincronitzar entre dispositius
 • Halts el programari de criptografia, que conserva els vostres recursos informàtics

Acronis ofereix un període de prova de primer mes gratuït, de manera que podeu agafar-lo a la volta abans de fer un canvi. Proporciona còpies de seguretat ràpides i completes, i és ideal per a la migració de les vostres dades.

Vés a Acronis

5. CrashPlan (www.crashplan.com)

crashplan

Amb un pla de preus senzill i un emmagatzematge il·limitat, CrashPlan per a petites empreses es troba entre els millors serveis de còpia de seguretat en línia..

Plataformes i facilitat d’ús: CrashPlan és compatible amb Mac, Windows i Linux. Una aplicació intuïtiva i fàcil d’utilitzar facilita la còpia de seguretat, la gestió i la restauració de dades. També podeu afegir i eliminar ordinadors a través del tauler de control.

Freqüència d’emmagatzematge i còpia de seguretat: CrashPlan disposa d’emmagatzematge il·limitat. Les còpies de seguretat són automàtiques i contínues, però també podeu configurar una programació personalitzada.

Què inclou la còpia de seguretat? Amb CrashPlan, podeu controlar quins fitxers tenen una còpia de seguretat, quan i quina freqüència. També podreu incloure discs durs externs, tot i que CrashPlan no farà còpia de seguretat de diversos fitxers en determinades carpetes del sistema..

Preu: El preu és senzill i senzill, a 10 dòlars mensuals per dispositiu. Podeu afegir tants dispositius com vulgueu i els costos canviaran automàticament.

Quina seguretat és la vostra còpia de seguretat? CrashPlan ofereix una protecció estàndard per a les vostres dades durant tot el camí. També podeu configurar el xifrat personal.

És fàcil restaurar? La resotració es fa mitjançant l’aplicació d’escriptori o el navegador. Podeu restaurar qualsevol fitxer disponible a partir de la data i hora que especifiqueu.

Altres consideracions importants:

 • Sense restriccions en la mida o el tipus de fitxer
 • Permet personalitzar la vostra política de versió
 • Vostè decideix el període de retenció dels fitxers suprimits

CrashPlan inclou una etiqueta de preus més elevada que molts dels altres millors serveis de còpia de seguretat en núvol, però el fet que obteniu emmagatzematge il·limitat és un benefici enorme per als consumidors de dades de gran volum..

Vés a CrashPlan

Què passa amb Dropbox i altres serveis d’emmagatzematge?

Tot i que els serveis d’emmagatzematge i sincronització en núvol com Dropbox són útils, només són els serveis d’emmagatzematge on podeu aparcar les vostres dades. No fan còpia de seguretat automàtica del contingut de l’ordinador. Per contra, els millors serveis de còpia de seguretat en núvol en línia fan còpies de seguretat de totes les vostres dades de forma continuada i / o a intervals programats.

Què cal buscar en un servei de còpia de seguretat en núvol?

Si busqueu un servei de còpia de seguretat en núvol, voldreu començar per comprovar la disponibilitat d’aquestes funcions:

�� Suport de la plataforma
La majoria de serveis ofereixen suport per a Windows i Mac.
�� Configuració i gestió fàcil
El millor és un enfocament d’oblit.
�� Capacitat d’emmagatzematge
Molts ofereixen emmagatzematge il·limitat, però comproven la lletra fina.
�� Còpia de seguretat contínua
No hi ha pèrdues de dades si la còpia de seguretat es fa tot el dia.
�� Xifrat de dades
Inclusa la clau de xifrat personal.
Versió
Ajuda a tornar a netejar còpies si les dades actuals estan danyades.
�� Còpia de seguretat de i des de discs externs
Així, també podeu controlar el que hi ha fora del dispositiu principal.
♻️ Retenció dels fitxers suprimits
Els millors serveis de còpia de seguretat en línia permeten un període de retenció indefinit.
�� Carregueu i restauren mitjançant dispositius físics
Això estalvia temps i amplada de banda.
�� Sincronització i compartir
Voleu ser capaç de sincronitzar i compartir amb altres dispositius i amics.
�� Còpia de seguretat del telèfon intel·ligent
Sempre és bo tenir cura del vostre telèfon també.

Hi ha molts requisits i pot ser difícil trobar un servei que ho revisi. Per tant, sempre és millor prioritzar i decidir quines d’aquestes funcions són les més importants per a vosaltres, i després fer la vostra selecció en funció d’això.

Resum dels millors serveis de còpia de seguretat en línia

A continuació, es mostra una taula de comparació més gran per facilitar la vostra decisió. També es presenta la vista dels ocells de tot el paisatge dels serveis de còpia de seguretat:

Comparats els millors serveis de còpia de seguretat en línia en línia

RetardadacondueixoCarbonitaImatge veritable d’AcronisCrashPlan
Preu / any60 dòlars52,12 dòlars71,99 dòlars49,99 dòlars120 dòlars
Prova gratuïta / pla gratuïtProva gratuïta de 15 diesPla bàsic gratuït de 5 GBProva gratuïta de 15 dies30 dies de prova gratuïta30 dies de prova gratuïta
Dispositius per compte1Il·limitat1Varia diferents plans1
PlataformesMac, PCMac, PC, mòbils (Linux també al compte empresarial)Mac, PCMac, PC, mòbils, màquines virtuals i comptes de xarxes socialsMac, PC, Linux
EmmagatzematgeIl·limitat2 TB, sense comptar les versions anteriorsIl·limitatVaria diferents plansIl·limitat
Còpies de seguretat continuades o programadesTots dosTots dosTots dosProgramat. Cada cinc minuts.Tots dos
Facilitat d’úsFa una còpia de seguretat automàtica de la instal·lació. Interfície fàcil d’utilitzar.Consola del tauler que pot crear i gestionar diversos comptes sub (Business)Fàcil d’instal·lar i gestionar. Intuitiu.Tauler de control fàcil d’utilitzar per gestionar còpies de seguretat.Una aplicació intuïtiva i fàcil d’utilitzar.
Còpia de seguretat del telèfon intel·ligentNINomés fotosIN
Còpia de seguretat de les unitats externesII Y (plans superiors)Y. Automàtic quan es connecta a unitat externaI
Límit a la mida del fitxerIl·limitat10 GBUna mida superior a 4 GB requereix una selecció manualNN
Clau de xifratge personalIIIII
Autenticació de dos factorsININN
Còpia de seguretat inicial del dispositiu físicNY (gratuït) i xifratNNN
Restauració mitjançant dispositius físics IIY (només als EUA)NN
NASNomés per compte empresarialININ
Sincronització del dispositiuNIIIN
CompartirNomés mitjançant núvol B2ININ
S’han conservat versions anteriors30 diesFins a 30 versions anteriors30 dies (Macs exclosos) Es manté sempre un mínim de 3 versions.Configurable per l’usuariConfigurable per l’usuari
Còpia de seguretat a dispositius externsNIY (Plans superiors)II

Això dóna lloc a la nostra llista dels millors serveis de còpia de seguretat en línia. Tens un favorit? Comparteix els teus pensaments amb nosaltres en els comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map