5 dels millors clients FTP per a usuaris de WordPress el 2020 (Windows i Mac)

Hi ha una bona probabilitat que, en algun moment, haureu de gestionar els fitxers del lloc de WordPress manualment. Tant si ets un desenvolupador web que juga amb fitxers cada dia, com si ets un blogger habitual que ha de saber els fitxers del lloc després d’un accident, l’FTP acaba sent una necessitat. Aquí és on entren en joc els millors clients FTP!


En resum, els clients de FTP us proporcionen una imatge clara de l’estructura i el contingut dels fitxers de la vostra configuració d’allotjament web i us permetran transferir aquests fitxers cap endavant entre el servidor i l’ordinador..

Avui hi ha algunes opcions al mercat, per la qual cosa només parlarem dels millors clients FTP per als usuaris de WordPress. Inclou clients també per a Mac i Windows, i d’altres per a altres sistemes operatius.

Però abans d’això, continueu llegint per obtenir més informació sobre què fa un client FTP i com utilitzar-ne un.

Els millors clients FTP

Taula de continguts:
�� Què cal buscar en un client FTP
�� Cinc dels millors clients FTP per a usuaris de WordPress
�� Quin és el millor?
�� Bonus: Com utilitzar un client FTP

Què cal buscar en els millors clients FTP per a usuaris de WordPress de Mac i Windows

Tots els millors clients de FTP tenen característiques similars, però alguns tenen eines aleatòries, úniques o interfícies millors que d’altres. A més, voldreu assegurar-vos que el vostre client FTP és adequat al vostre sistema operatiu.

Pel que fa a les funcions que podeu trobar als millors clients FTP, aquí teniu què esperar:

 • ��️ Suport per a diferents protocols de transferència de fitxers com FTPS, FTP i FTP mitjançant SSL / TLS.
 • ☁️ Suport potencial per a la sincronització en núvol, com ara amb Google Drive i Dropbox.
 • �� Un àmbit de la finestra principal estàndard amb una sessió d’inici de sessió, informe d’estat i connexions a llocs locals i remots.
 • �� Permet transferir fitxers més grans.
 • �� Proporciona una interfície d’usuari amb pestanya per desplaçar-se fàcilment.
 • �� Filtres de nom de fitxer per esborrar els embussos i localitzar els elements més ràpidament.
 • �� Opcions d’arrossegueu i deixeu anar els fitxers del lloc local al lloc en línia.
 • Support Suport en diversos idiomes.
 • �� Configuració per ajustar els límits de velocitat de transferència.

També és bo tenir assistència multiplataforma per a Windows, Mac OS i Linux. Tanmateix, hem descobert que alguns clients de FTP només per a Mac semblen molt més nets que els de multiplataforma. De vegades es pot dir el mateix per a opcions només per a Windows. Bàsicament, és possible que trobeu que un client FTP centrat en Mac o Windows té una interfície amb la qual heu acostumat.

Cinc dels millors clients FTP per als usuaris de WordPress

FileZillaCyberduck WinSCP CuteFTP Transmetre
PreuGratuïtGratuïtGratuït59,99 dòlars i 89,99 dòlars45 dòlars
Mac o Windows?Tant (com altres)Tots dosWindowsWindowsMac
Protocols de transferència d’arxiusSSH, FTP, SSL / TLSFTP, SFTP, SSL / TLSFTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV, S3FTP, FTPS (SSL), HTTP, HTTPS (SSL), SFTP (SSH2)FTP, WebDAV, SFTP, S3
Sincronització en núvol?NoNoNo

1. FileZilla (filezilla-project.org)

filezilla

FileZilla no només és un dels clients FTP més reconeixibles del mercat, sinó que funciona en diversos sistemes operatius, inclosos Mac OS X i Windows.

La interfície és senzilla d’utilitzar i permet transferir fitxers de més de 4 GB. Aquest és un projecte de codi obert que rep actualitzacions de forma regular. Per això, també és una solució gratuïta per a aquells amb un pressupost (o per als que no veuen el punt de pagar per un client FTP).

FileZilla també és més que únic, ja que proporciona suport superior en comparació amb algunes de les altres opcions de client FTP que podeu trobar. Per exemple, FileZilla té un meravellós fòrum on podeu xerrar amb altres usuaris. La wiki és útil, i fins i tot podeu participar enviant errors o sol·licitant funcions directament des del lloc web de FileZilla. FileZilla sol ser compatible amb Windows, de manera que creiem que és millor en aquest sistema operatiu, però també hi ha clients per a altres plataformes..

Windows o Mac? ��

Tots dos (També Linux i altres sistemes operatius)

Preu ��

Gratuït

Característiques ��️

 • Favorits per començar el lloc que vau deixar.
 • Un excel·lent gestor de llocs i una zona per veure com s’acaben les transferències.
 • Arrossegueu les eines per desplaçar fitxers d’una ubicació a una altra.
 • Suport per a SSH, FTP i SSL / TLS.
 • Molts idiomes perquè persones de tot el món utilitzin aquest client FTP.
 • Una comparació de directoris que mostra els diferents fitxers al costat.
 • Una opció remota per editar fitxers i cercar fitxers.
 • Filtre de noms de fitxer per quan haureu de buidar algun dels altres fitxers o obrir un per veure el contingut.
 • Una cua de transferència per veure l’estat de tots els processos.

Qui hauria de considerar aquest client FTP? ��

No només FileZilla està lliure, sinó que té una de les interfícies més normalitzades que podeu trobar. M’agrada FileZilla el millor per als usuaris de Windows, però val la pena disparar-lo si també estàs en un sistema operatiu diferent. També és una bona opció per a aquells que gaudeixen de projectes de codi obert amb moltes actualitzacions i suport en línia de qualitat.

2. Cyberduck (cyberduck.io)

cyberduck

Molts clients de FTP multiplataforma no funcionen tan bé en equips Mac. Cyberduck, en canvi, és l’excepció d’això.

S’integra molt bé amb ordinadors Windows i Mac, amb pràcticament totes les funcions principals presents a la versió de Mac. Això inclou tot, des de trobar fitxers al vostre ordinador fins a emmagatzemar les vostres credencials d’inici de sessió.

Cyberduck té una de les interfícies més intuïtives i modernes pel que fa a clients FTP. Té la sensació d’un producte Mac a l’hora de mirar el seu disseny, de manera que normalment el podem recomanar a qualsevol, principiant o experimentat. Una de les funcions destacades és la manera com Cyberduck es connecta a gairebé qualsevol tipus de servidor, inclosos Amazon S3, FTP i Google Drive. També és impressionant que pugueu distribuir contingut al núvol, tot amb una simple connexió a una xarxa de lliurament de contingut.

Windows o Mac? ��

Tots dos

Preu ��

Gratuït

Característiques ��️

 • Admet una gamma única de servidors com FTP, SFTP, Google Drive, Microsoft Azure, Amazon S3, OneDrive, Dropbox i molt més.
 • Xifrat del costat del client per garantir totes les dades que es passen del lloc local al lloc núvol. Cadascun dels fitxers es xifra abans de la transferència.
 • No cal que s’adhereixi a un editor de text a l’hora d’ajustar fitxers. Cyberduck us permet editar fitxers amb el vostre editor preferit. Això funciona mitjançant una ràpida integració amb el client FTP.
 • L’intercanvi de fitxers amb l’ajuda del vostre navegador web, un CDN i URL HTTP de Cyberduck.
 • Adreces d’interès per tornar a obtenir coses com ara l’historial, els fitxers i les importacions. Fins i tot podeu importar fitxers de favorits.
 • Activa la memòria cau per a una navegació més ràpida i "mirades ràpides" a través dels vostres fitxers.
 • Integracions amb tecnologies comunes del sistema operatiu com Bonjour, Keychain, Finder i Centre de Notificacions.
 • Suport per a desenes d’idiomes.
 • Opcions per transferir, descarregar, copiar i sincronitzar qualsevol cosa entre servidors.

Qui hauria de considerar aquest client FTP? ��

Es tracta d’un client FTP multiplataforma que els usuaris de Mac no haurien de tenir por. Val la pena provar-ho ja que és gratuït i hauríeu de poder-vos acostumar ràpidament a la interfície d’usuari. Pel que fa a les funcions, m’agrada Cyberduck per a aquells interessats a connectar-se a servidors més singulars, com Azure o Google Cloud Storage. També és una bona opció per distribuir contingut al núvol.

3. WinSCP (winscp.net)

winscp

WinSCP ignora tota la idea d’un client FTP multiplataforma i s’adhereix estrictament a Windows.

Molts usuaris estimen això perquè tots els recursos de desenvolupament entren en un sistema operatiu i la interfície acostuma a semblar més adequada al que els usuaris de Windows estan acostumats. WinSCP és un dels clients més populars FTP, SFTP i FTPS, ja que permet copiar fàcilment fitxers entre llocs locals i remots.

En aquest moment, WinSCP admet sis protocols de fitxers, inclosos WebDAV, FTP i FTPS. Al principi, la interfície gràfica d’usuari pot semblar intimidant, però és bastant simple un cop obtingueu la funció. A més, l’editor de text integrat elimina la necessitat de cercar un editor. En general, els usuaris avançats haurien d’estar satisfets amb totes les funcions incloses amb WinSCP. Els principiants poden estar desbordats al principi, però no és tan dolent.

Windows o Mac? ��

Només per a Windows

Preu ��

Gratuït

Característiques ��️

 • Opcions de transferència de fitxers mitjançant FTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV o S3.
 • Memòria cau de directoris per fer més eficient el programa i permetre la transferència i navegació de fitxers més ràpids.
 • Xifrat de tots els fitxers per assegurar tot el que esteu col·locant al vostre servidor.
 • Opcions per canviar al voltant de la interfície d’usuari en funció de quines eines utilitzeu més.
 • Integracions excel·lents amb totes les aplicacions i funcions de Windows. També us podeu integrar amb altres aplicacions com PuTTY, Pageant i FileZilla.
 • Una contrasenya principal per evitar qualsevol tipus de desxiframent de programari malintencionat. Això també ajuda si teniu diverses contrasenyes que cal emmagatzemar. L’únic problema és que no heu d’oblidar mai la vostra contrasenya principal.
 • Restriccions d’administració que impedeixen que els usuaris (ja siguin persones de la vostra organització o tu mateix) que puguin modificar fitxers importants.
 • Una interfície totalment gràfica que fa que el procés de navegació sigui més visual.
 • Traduccions a desenes d’idiomes per a l’accés global.
 • Automatització per a totes les tasques i scripts.

Qui hauria de considerar aquest client FTP? ��

M’agraden WinSCP per als puristes de Windows, ja que saps que tot el desenvolupament va a la interfície de Windows i no cap a cap altra plataforma. WinSCP també és agradable per a aquells que volen la funció de contrasenya principal. És una capa afegida de seguretat i podreu emmagatzemar totes les vostres contrasenyes amb un sol bloqueig.

4. CuteFTP (www.globalscape.com/cuteftp)

cuteftp

CuteFTP és un dels millors clients FTP premium per algunes raons. En primer lloc, té moltes funcions úniques que no podeu trobar en cap dels clients FTP gratuïts. Per exemple, CuteFTP proporciona una cosa que es diu una eina TappIn, que us permet compartir fitxers des de l’ordinador amb altres dispositius com iPads i telèfons.

Els principals protocols de transferència de fitxers són compatibles i podeu esperar que es produeixi un xifratge de primer nivell per a la seguretat.

Com hem comentat abans, CuteFTP té una etiqueta de preu, però sovint és una oportunitat fantàstica quan es reflexiona sobre les funcions addicionals i el servei d’atenció al client que rep. Penseu-hi: cap dels clients gratuïts FTP té equips de suport dedicats. Simplement, heu de buscar els fòrums i internet per trobar solucions. CuteFTP és propietat i venuda per Globalscape, que té un número de telèfon d’assistència, correu electrònic i caixa de xat.

Windows o Mac? ��

Windows (les versions anteriors de Mac es poden trobar en línia i podeu compartir fitxers en un Mac)

Preu ��

59,99 dòlars o 89,99 dòlars si voleu un any de manteniment i assistència. També es proporciona una prova gratuïta.

Característiques ��️

 • Un conjunt complet de protocols com SFTP, HTTP / S i FTP / S.
 • Xifratge mitjançant OpenPGP. Inclou ofertes per a l’autenticació de contrasenyes i un centre de gestió de contrasenyes.
 • Accés al lloc remot. Podeu treballar amb diversos llocs remots alhora.
 • Miniatures de la imatge remota per facilitar la navegació.
 • Arrossegar i deixar anar fitxers: fins a 100 transferències a la vegada.
 • Un editor integrat per gestionar i ajustar qualsevol document remot.
 • Assistents i tutorials per enllaçar amb nous llocs. Tot això es proporciona al client FTP.
 • Gestió de fitxers d’àudio i una opció per generar fonts RSS per a podcasts.
 • Excel·lents funcions de gestió de fitxers.
 • Còpies de seguretat i sincronització de tots els fitxers del lloc.
 • Transferències de fitxers automatitzades, amb programació inclosa.

Qui hauria de considerar aquest client FTP? ��

Tot i que el preu us pot apartar de CuteFTP, tingueu en compte que és només una tarifa única i rebeu moltes funcions addicionals. Per no dir, teniu l’opció d’assistir directament al client. Penseu en CuteFTP si esteu a l’ordinador de Windows i voleu seguretat inigualable o funcions úniques com la planificació de transferències, la creació de RSS de podcast i l’edició remota..

5. Transmetre (panic.com/transmitir)

transmetre

Hem parlat del nostre client FTP preferit només per a Windows, però, un dels meus usuaris preferits?

Transmetre és la resposta a aquesta pregunta, ja que és una eina de transferència de fitxers dissenyada amb integracions per a molts servidors i una potent interfície d’usuari. Transmit sovint surt amb noves versions (actualment a Transmit 5) de manera que la velocitat, seguretat i funcionalitat han millorat força al llarg dels anys.

Els usuaris de Mac gaudeixen de com Transmit es fusiona perfectament amb l’entorn de Mac OS. Per això, tots els nivells d’usuaris són capaços d’aprendre les cordes ràpidament. Dit això, Transmit és el més popular entre els desenvolupadors web. No obstant això, no cal que tingueu la experiència de fer que les connexions de transmissió funcionin per a vosaltres. L’editor de codis modern destaca com un dels més nets del mercat i el cercador d’arxius busca els fitxers adequats de manera ràpida.

Windows o Mac? ��

Només per a Mac

Preu ��

$ 45: amb prova de 7 dies gratuïta

Característiques ��️

 • Una visualització de dos panells molt més ràpida per localitzar fitxers que amb una eina Finder.
 • Connexions a 11 servidors al núvol, alguns dels quals inclouen Amazon Rackspace, Dropbox, OneDrive i Google Drive.
 • Transferència de fitxers clàssics en format FTP, WebDAV, SFTP i S3.
 • Una funció anomenada Panic Sync, que és una de les formes més ràpides i segures de sincronitzar els vostres llocs locals i al núvol. Es realitza fonamentalment la sincronització per a vosaltres i permet accedir als vostres fitxers en diversos dispositius.
 • Sincronització de i per a una àmplia varietat de dispositius. Podeu sincronitzar-vos d’entorns locals a locals o remots a remots.
 • Velocitats increïbles amb carpetes intel·ligents, millorats multiples i molt més.
 • A "Obteniu la barra lateral d’informació" que us permet identificar informació dels fitxers mentre els navegueu.
 • A "Canviar el nom de lots" eina per seleccionar una gran col·lecció de fitxers i canviar-los el nom a la vegada.
 • A "Llocs" o la barra de punts que us permet saltar als fitxers o carpetes preferides amb el clic d’un botó.
 • La possibilitat de crear i gestionar claus segures sense deixar el client FTP.
 • Suport per a Krypton i YubiKey.
 • Un inici de sessió d’autenticació de dos factors per obtenir més seguretat.
 • Suport per a carpetes i fitxers Amazon extremadament grans.
 • Arrossegueu i deixeu anar la funcionalitat juntament amb les eines de còpia i enganxa de tots els fitxers.
 • Assistència per a un bon nombre d’idiomes, inclosos xinès, francès, alemany i anglès.

Qui hauria de considerar aquest client FTP? ��

Per començar, Transmit sembla un dels millors clients FTP per als usuaris de Mac. El preu és prou baix per justificar la compra i rebeu una meravellosa interfície basada en Mac i algunes eines addicionals que mai trobareu en un client FTP gratuït. També ens agrada als que més interessen a sincronitzar-se amb servidors en núvol com Google Drive i Box. El suport d’aquest tipus de transferències és estupend.

Finalment, Transmitir és ideal per a aquells que vulguin seguretat de primera qualitat. Amb la sincronització de pànic, el xifratge i l’autenticació de dos factors, no podeu sortir malament.

Quin dels millors clients FTP heu de triar?

Aquí hi ha un altre cop d’ull a la nostra comparació al costat de cada costat dels millors clients FTP per als usuaris de WordPress i més enllà.

FileZillaCyberduck WinSCP CuteFTP Transmetre
PreuGratuïtGratuïtGratuït59,99 dòlars i 89,99 dòlars45 dòlars
Mac o Windows?Tant (com altres)Tots dosWindowsWindowsMac
Protocols de transferència d’arxiusSSH, FTP, SSL / TLSFTP, SFTP, SSL / TLSFTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV, S3FTP, FTPS (SSL), HTTP, HTTPS (SSL), SFTP (SSH2)FTP, WebDAV, SFTP, S3
Sincronització en núvol?NoNoNo

Quant a les nostres recomanacions basades en funcions, aquí hi ha algunes reflexions a tenir en compte:

 • Aneu amb FileZilla si voleu els conceptes bàsics d’un client FTP sense campanes i xiulets addicionals. Ofereix tot, des de l’intercanvi de fitxers arrossegament i solt a una cua de transferència i edició de fitxers remots fins al filtratge de fitxers.
 • Anar amb Cyberduck si voleu sincronitzar algunes opcions amb serveis al núvol i transferències tradicionals. També té un gran intercanvi i xifrat d’arxius.
 • Aneu amb WinSCP si voleu una opció tradicional de transferència de fitxers amb una interfície basada en gràfics i la possibilitat de desar totes les credencials en una contrasenya principal.
 • Aneu amb CuteFTP si voleu treballar amb diversos llocs remots alhora. També és un client FTP sòlid per a tasques úniques com la generació de fonts RSS podcasts i fer còpies de seguretat de tots els fitxers.
 • Anar amb Transmetre si voleu sincronitzar-vos amb una gran varietat de servidors al núvol. També és una excel·lent opció per intentar sincronitzar fitxers grans amb diversos dispositius.

I tot el que tenim per als millors clients FTP per a WordPress i altres!

Bonificació: Com utilitzar un client FTP

Els clients de FTP han evolucionat al llarg dels anys, però encara tenen un lloc en el món del desenvolupament i la gestió de llocs web. Per descomptat, alguns dels clients podrien centrar-se més en la sincronització en núvol, però també heu de mantenir aquells clients FTP tradicionals a l’arsenal en cas que els necessiteu.

Com a element més bàsic, el protocol de transferència de fitxers (FTP) connecta l’ordinador al vostre lloc web, permetent la transferència d’arxius des d’aquest entorn local (ordinador) al lloc. Aquests fitxers emmagatzemen totes les dades del vostre lloc web. En termes de WordPress, inclouria fitxers per a temes, plugins, elements multimèdia i estructura del lloc.

Cal completar una transferència de fitxers a un client FTP. Es tracta d’una aplicació informàtica. La finestra principal d’un client FTP normalment sembla una cosa així:

Al Mac:

filezilla mac

A Windows:

filezilla win

Tot això pot semblar una mica complicat al principi, però teniu la sessió d’entrada amb les vostres credencials d’amfitrió, que mostren els fitxers del vostre lloc web en una zona (la part dreta) i els fitxers de l’ordinador en una altra àrea (el costat esquerre. ). Després, podeu arrossegar fitxers del vostre ordinador a la ubicació adequada del lloc web.

És compatible la còpia, la supressió, l’edició i la càrrega de fitxers. Un client FTP es fa més fàcil d’utilitzar un cop conegut els botons bàsics i les accions que podeu dur a terme.

�� Nota: No solen necessitar un client FTP per executar o gestionar WordPress.

S’utilitza principalment per instal·lar o solucionar problemes de WordPress. Al món actual, la majoria d’empreses d’allotjament (inclús les barates) proporcionen instal·lacions de WordPress d’un clic, de manera que els clients FTP no són tot el necessari per a la instal·lació..

Tanmateix, és possible que vulgueu aprendre a fer-ho. L’objectiu principal d’un client FTP a WordPress és si necessiteu localitzar errors o problemes als vostres fitxers quan no podeu accedir al quadre de comandament de WordPress..

Per exemple, pot ser que el vostre lloc es pugui bloquejar i haureu de treballar mitjançant un client FTP. Dit això, els clients FTP també poden ser útils per a instal·lacions de llocs i migració del vostre lloc a un altre host.

Els clients FTP poden realitzar moltes tasques, però la directiva principal és traslladar fitxers d’un lloc local (ordinador) al lloc de WordPress.

Per fer-ho, heu de tenir un nom d’usuari FTP i una contrasenya per al lloc de WordPress. On es troba això? Les credencials s’envien a tots els propietaris del lloc en un correu electrònic en iniciar el vostre blog de WordPress i activar el vostre compte d’allotjament. Si teniu problemes per trobar-los, parleu amb el vostre amfitrió.

Després d’obtenir aquestes credencials, podreu iniciar la sessió al client FTP i connectar-vos als fitxers del lloc de WordPress.

Depèn del client FTP que trieu, però sempre hi ha un àmbit per escriure al vostre amfitrió (normalment l’adreça del lloc), el nom d’usuari i la contrasenya. Després d’això, feu clic al botó Iniciar sessió o Connectar – tot el que es mostri al vostre client.

La vostra millor aposta pel port és 22 i el protocol del fitxer hauria de ser en SFTP. Aquesta configuració xifra els fitxers per obtenir una millor seguretat.

iniciar Sessió

Després de la vostra connexió, la majoria dels millors clients FTP tenen panells de fitxers al costat, amb els fitxers locals per un costat i els fitxers de WordPress per l’altre. Podeu fer coses com ara copiar, suprimir i penjar.

comparació

Sovint, arrossegarà un dels fitxers de les carpetes locals i el col·locarà a la carpeta dreta del lloc de WordPress. La transferència es col·loca llavors a la cua i es processa en pocs segons (normalment).

Deixa’ns un comentari a l’apartat següent si tens dubtes o experiències amb els clients dels quals vaig parlar.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map